- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
oh oh becerikli hatun yap ama cok kacirma bak diyim sicak asure yediri insana:)slm kızlar
dün akşam yemeği olarak
gerdan çorbası tarifi almıştım ondan yaptım paça çorbasına benziyor çok şifalı
2 tabak içtim yanında sos yedim
bugün sabah= 1 yumurta +peynir zeytin +çeri domates salatalık+1 dilim ekmek
sonrasında sade kahve
öğlen= dünkü çorbadan 2 tabak bol limonlu
akşamada malesef aşure var birazdan yapıcam malzeme artmıştı eşim istedi o gelene kadar sıcak sıcak yapıcam
yemek yemicekmiş aşure yeter dedi
Canım geçmiş olsun.eşin hastanede mi.yalnız mısın.Esimin midesi berbat bugun doktora gitmis bayiltarak endoskopi yaptilar beni aradi gel diye hemen okuldan izin aldim yaninda kimse olmayinca boyle oluyor kari koca yetiyoruz cok sukir bu bizi daha cok bagkiyor ama insan sevdiklerini de cok ozluyor o yuzden eve gekince sirasiyla ananem kuzenler falan hepsini aradim seslerini duymak iyi geldi yalnizlik bazen koyuyor insana ozellikle de boyle gunlerde
hımmm ellerine sağlık afiyetle yiyin...slm kızlar
dün akşam yemeği olarak
gerdan çorbası tarifi almıştım ondan yaptım paça çorbasına benziyor çok şifalı
2 tabak içtim yanında sos yedim
bugün sabah= 1 yumurta +peynir zeytin +çeri domates salatalık+1 dilim ekmek
sonrasında sade kahve
öğlen= dünkü çorbadan 2 tabak bol limonlu
akşamada malesef aşure var birazdan yapıcam malzeme artmıştı eşim istedi o gelene kadar sıcak sıcak yapıcam
yemek yemicekmiş aşure yeter dedi
geçmiş olsun canım...Allah şifa versin..gurbet zor bilirimEsimin midesi berbat bugun doktora gitmis bayiltarak endoskopi yaptilar beni aradi gel diye hemen okuldan izin aldim yaninda kimse olmayinca boyle oluyor kari koca yetiyoruz cok sukir bu bizi daha cok bagkiyor ama insan sevdiklerini de cok ozluyor o yuzden eve gekince sirasiyla ananem kuzenler falan hepsini aradim seslerini duymak iyi geldi yalnizlik bazen koyuyor insana ozellikle de boyle gunlerde
Gecmis olsun canim bende 2 hafta once endoskopi oldum insallah esinin problemi daha basit biseydir.Esimin midesi berbat bugun doktora gitmis bayiltarak endoskopi yaptilar beni aradi gel diye hemen okuldan izin aldim yaninda kimse olmayinca boyle oluyor kari koca yetiyoruz cok sukir bu bizi daha cok bagkiyor ama insan sevdiklerini de cok ozluyor o yuzden eve gekince sirasiyla ananem kuzenler falan hepsini aradim seslerini duymak iyi geldi yalnizlik bazen koyuyor insana ozellikle de boyle gunlerde
Beyaz cay normal cayin tam olgunlasmadan goncalarin uzerindeki beyaz tuyler dusmeden toplanip cok az bir islemle cay haline getirilmesi. yani bebek cay:)Canım geçmiş olsun.eşin hastanede mi.yalnız mısın.
Sonuçlarınız ne Zaman çıkıyor...
Bir de beyaz çay nedir
cok tesekkur ederim cnm temiz cikti cok sukir beyaz cay seylanin tarif ettigi gibi tam olarak benimki portakal cicekli cok da lezzetliCanım geçmiş olsun.eşin hastanede mi.yalnız mısın.
Sonuçlarınız ne Zaman çıkıyor...cok tesekkir ederim canm cikti cok sukur temiz ama reflusu var tabiki
Bir de beyaz çay nedir
cok sukur iyi cikti canm sagol senin de esin geliyormus cok sevindim insallah cok guzel vakit gecirirsinizhımmm ellerine sağlık afiyetle yiyin...
geçmiş olsun canım...Allah şifa versin..gurbet zor bilirimumarım sonuçları iyi çıkar...
evet canm aslimda is yuzunden oluyor ama reflu var genel anlamda dikkat etmesi gerekiyor o da senin gibi brokoli suyu iciyor zeedecal yiyorGecmis olsun canim bende 2 hafta once endoskopi oldum insallah esinin problemi daha basit biseydir.
cok tesekkur ederim cnm temiz cikti cok sukir beyaz cay seylanin tarif ettigi gibi tam olarak benimki portakal cicekli cok da lezzetliCanım geçmiş olsun.eşin hastanede mi.yalnız mısın.
Sonuçlarınız ne Zaman çıkıyor...cok tesekkir ederim canm cikti cok sukur temiz ama reflusu var tabiki
Bir de beyaz çay nedir
cok sukur iyi cikti canm sagol senin de esin geliyormus cok sevindim insallah cok guzel vakit gecirirsinizhımmm ellerine sağlık afiyetle yiyin...
geçmiş olsun canım...Allah şifa versin..gurbet zor bilirimumarım sonuçları iyi çıkar...
evet canm aslimda is yuzunden oluyor ama reflu var genel anlamda dikkat etmesi gerekiyor o da senin gibi brokoli suyu iciyor zeedecal yiyorGecmis olsun canim bende 2 hafta once endoskopi oldum insallah esinin problemi daha basit biseydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?