Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kızlar
dün akşam yemeği olarak
gerdan çorbası tarifi almıştım ondan yaptım paça çorbasına benziyor çok şifalı
2 tabak içtim yanında sos yedim
bugün sabah= 1 yumurta +peynir zeytin +çeri domates salatalık+1 dilim ekmek
sonrasında sade kahve
öğlen= dünkü çorbadan 2 tabak bol limonlu
akşamada malesef aşure var birazdan yapıcam malzeme artmıştı eşim istedi o gelene kadar sıcak sıcak yapıcam
yemek yemicekmiş aşure yeter dedi

Gunaydin kizlar bugun biraz daha iyiyim ilaclarimin 2 tanesi tamamen bitti bugun hic almadim heralde o yuzden iyi hissediyorum cok sukur. sabah 1 dilim kek yedim dun yapmistim az sekerli bol yumurtali tadi pankek gibiydi

oglen ne yerim bilmiyorum simdilik, ofisteyim cunku.

Mixlife tea ile zayıflamak istermisiniz

oh oh becerikli hatun yap ama cok kacirma bak diyim sicak asure yediri insana:)

Slm kizlar bende bugun yediklerimi yazayim sonra da gunumu anlatayim sabah
1 yumurta 1 tatli k zeytinuagi biraz peynir ve 2 dilim ekmek
Ara beyaz cay
Oglen kabak 1 dilim ekmek 1 bardak ayran ve bir dilim ananas
Ara beyaz cay
Aksam karnibajar yemegi 1 dilim ekmek ve 4 kasik yogurt birde bir kase brokoli haslanmis sarimsakli zeytinyagli sos yaptim super oldu
Son ara da insallah beyz cay

Esimin midesi berbat bugun doktora gitmis bayiltarak endoskopi yaptilar beni aradi gel diye hemen okuldan izin aldim yaninda kimse olmayinca boyle oluyor kari koca yetiyoruz cok sukir bu bizi daha cok bagkiyor ama insan sevdiklerini de cok ozluyor o yuzden eve gekince sirasiyla ananem kuzenler falan hepsini aradim seslerini duymak iyi geldi yalnizlik bazen koyuyor insana ozellikle de boyle gunlerde

Merhaba kızlar
Sabah 1 dılim tahinli pekmezli ekmek.sütlü kahve

Öğlen kısır salatası,10 zeytin,yarın dilim ekmek.

Akşam kıymalı karnabahar yemeği.bol pul biberli.
Şütlü kahve içiyorum şimdi

Canım geçmiş olsun.eşin hastanede mi.yalnız mısın.
Sonuçlarınız ne Zaman çıkıyor...

Bir de beyaz çay nedir

hımmm ellerine sağlık afiyetle yiyin...

geçmiş olsun canım...Allah şifa versin..gurbet zor bilirimumarım sonuçları iyi çıkar...

selam kızlar...
yarın ve cuma izin aldım eşim cuma sabahı gelecek yaa hazırlık yaparım azcık..evi sil süpür.eşimin sevdiği mamalar...
iş çıkışı kızımın okuluna gittim oradan kızılayda dolaştım gelmişken..çok soğuktuçok...Ankara ayazları başladı..
sabah

1 simit(ince sokak simiti)
zeytin

öğlen

cacık
türlü
2 kaşık makarna

akşam

ince köy lavaşı arası peynir sucuk

bugün biraz kaçırdım yarın telafi ederim artık...

Gecmis olsun canim bende 2 hafta once endoskopi oldum insallah esinin problemi daha basit biseydir.

Sonuçlarınız ne Zaman çıkıyor...cok tesekkir ederim canm cikti cok sukur temiz ama reflusu var tabiki

Bir de beyaz çay nedir
cok tesekkur ederim cnm temiz cikti cok sukir beyaz cay seylanin tarif ettigi gibi tam olarak benimki portakal cicekli cok da lezzetli

geçmiş olsun canım...Allah şifa versin..gurbet zor bilirimumarım sonuçları iyi çıkar...
cok sukur iyi cikti canm sagol senin de esin geliyormus cok sevindim insallah cok guzel vakit gecirirsiniz

Gecmis olsun canim bende 2 hafta once endoskopi oldum insallah esinin problemi daha basit biseydir.
evet canm aslimda is yuzunden oluyor ama reflu var genel anlamda dikkat etmesi gerekiyor o da senin gibi brokoli suyu iciyor zeedecal yiyor

Sonuçlarınız ne Zaman çıkıyor...cok tesekkir ederim canm cikti cok sukur temiz ama reflusu var tabiki

Bir de beyaz çay nedir
cok tesekkur ederim cnm temiz cikti cok sukir beyaz cay seylanin tarif ettigi gibi tam olarak benimki portakal cicekli cok da lezzetli

cok sukur iyi cikti canm sagol senin de esin geliyormus cok sevindim insallah cok guzel vakit gecirirsiniz

evet canm aslimda is yuzunden oluyor ama reflu var genel anlamda dikkat etmesi gerekiyor o da senin gibi brokoli suyu iciyor zeedecal yiyor

oglen yemegim somon fumeli bagel.
aslinda biraz kalorisi yuksek ama cok acikmistim ara ogunde yemiyorum ustelikte regl donemindeyim ucunu kacirdim biraz sanirim. aksama kesin hafif yemek lazim.

Ara öğün

Acikmistim yarısını 4 gibi yolda yedim yarısını derste

Akşam yemeğim

Şimdi de

1 kupa şekersiz çay

İzmir e kış geldi kaban ile çıktım yine dondum resmen birr

Bende son olarak beyaz cayimi ictim suanda cok acim ama uyucam insallah

Seylanin Gunlugu canım mide bakterisi için hani kemik kaynatılmalı demiştin..onu not almıştım 48 saat kısık ateş diyor
4 ila 8 saat mi 48 saat mi gerçekten..çok uzun değil mi yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…