hosgeldin canim.gel.zaten ipin ucu kacinca kaciyor
ekran boyutunu kuculterek yani resmi kirparak da yukleyebiliyoruz
olur canım olur düzelir zamanla...neşeli kitaplar ve filmler falan izlemeyi dene modunu değiştir biraz...her şeyin başı sağlık unutma
canım seninde çok geliyordu biliyorum ...ama hiç değilse işe gitmek zorunda değilsin..
kıss dün kulaklarını çınlattım senin kaneel gelince hissettin heralde..Çok geçmiş olsun canım kuzuma
Esimin midesi berbat bugun doktora gitmis bayiltarak endoskopi yaptilar beni aradi gel diye hemen okuldan izin aldim yaninda kimse olmayinca boyle oluyor kari koca yetiyoruz cok sukir bu bizi daha cok bagkiyor ama insan sevdiklerini de cok ozluyor o yuzden eve gekince sirasiyla ananem kuzenler falan hepsini aradim seslerini duymak iyi geldi yalnizlik bazen koyuyor insana ozellikle de boyle gunlerde
Kanell ,leylak ,hoş geldiniz.
Bende yeni öğrendim aydınlattığın için teşekkürler seylancım hani senin isminin altında Ömer im yazıyor ya çok hoşuma gidiyorBeyaz cay normal cayin tam olgunlasmadan goncalarin uzerindeki beyaz tuyler dusmeden toplanip cok az bir islemle cay haline getirilmesi. yani bebek cay:)
Cok teswkkur ederim cnmHoşbuldum kızlar...
aaadddaaa Canım eşine geçmiş olsun...
tesekkur ederim kuzum sennde en zararsiz sekilde atlatmakla iyi yapmissin
Çok sevindim canım iyi çıkmasına..benim de reflüm var..stres,üzüntü çok tetikliyor..cok tesekkur ederim cnm temiz cikti cok sukir beyaz cay seylanin tarif ettigi gibi tam olarak benimki portakal cicekli cok da lezzetli
cok sukur iyi cikti canm sagol senin de esin geliyormus cok sevindim insallah cok guzel vakit gecirirsiniz
evet canm aslimda is yuzunden oluyor ama reflu var genel anlamda dikkat etmesi gerekiyor o da senin gibi brokoli suyu iciyor zeedecal yiyor
Esimin midesi berbat bugun doktora gitmis bayiltarak endoskopi yaptilar beni aradi gel diye hemen okuldan izin aldim yaninda kimse olmayinca boyle oluyor kari koca yetiyoruz cok sukir bu bizi daha cok bagkiyor ama insan sevdiklerini de cok ozluyor o yuzden eve gekince sirasiyla ananem kuzenler falan hepsini aradim seslerini duymak iyi geldi yalnizlik bazen koyuyor insana ozellikle de boyle gunlerde
amin canm bizimde bu yil dogudaki son yilimiz insallah bizde benim melekete tayin istemek istiyiruz ve insallah olur insallh senin de gonlunden gecen olurÇok geçmiş olsun canım..Allah daha beterinden korusun inşallah..
Bende memlekete uzak yaşıyorum. memlekete gidince dısarda dolaşırken bir tanıdığa denk gelip selamlaşmak o kadar müthiş bişey gibi geliyor ki bana.. çünkü yabancı bir şehirde yalnızlığı dibine kadar yaşamış biriyim.. İnşallah tez vakitte memlekete tayin aldırmak istiyorum. onun için uğraşıyorum şuan.. Allah sevdişklerimize uzxun ömür versin. başımızdan eksik etmesin inşallah...
evet bu tarz seyler cok oluyor canm evde bulindurmamak en iyisi ama bulundurmadan da olmuyorAyy kızlar bu sabah içime şeytan kaçtıyürüyüş öncesi limonlu su içmek için dolabın kapağını açtım sadece limon alacaktım gözüme bir kase muhallebi takıldı bir elim alırken diğeri geri koydu o arada şeytan devreye ve ben o kaseyi yedim sonra daha hızlı yürüdüm daha çok kalori harcadım kahvaltı yapmadım ama şimdi çok pişmanım
Amiinnnn canım amin inşallah...amin canm bizimde bu yil dogudaki son yilimiz insallah bizde benim melekete tayin istemek istiyiruz ve insallah olur insallh senin de gonlunden gecen olur
selam kızlar...
yarın ve cuma izin aldım eşim cuma sabahı gelecek yaa hazırlık yaparım azcık..evi sil süpür.eşimin sevdiği mamalar...
iş çıkışı kızımın okuluna gittim oradan kızılayda dolaştım gelmişken..çok soğuktuçok...Ankara ayazları başladı..
sabah
1 simit(ince sokak simiti)
zeytin
öğlen
cacık
türlü
2 kaşık makarna
akşam
ince köy lavaşı arası peynir sucuk
bugün biraz kaçırdım yarın telafi ederim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?