Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen katiliyorum ben cavdar bir dilim yesem.kahvaltida sorun olmuyor ama yumurta olmazsa olmaz o yuzden protein doyetleri en iyisi baska turlu doyulmuyor ben de meyve mesela biraz fazla.yiyim ertesi gun hemen sisiyorum taniyorummkendimi

ayyy canım hissetmişim sanki ahhh yakınlarda olsak biz dururduk yanında nolcak kıs topikçe hergün birimiz dursa sana yeterde artardı bile offff mesafeler var malasef inşallah kalbine göre olur hiç ummadığın yerden biri gelir yardım eder canım

Aksam yemegim yoktu esim de gec gekcek o yuzden kahvakti turu yaotim 2 yumurta 2 dikim hindi fume salata
çok hafif bir öğün olmuş canım

canım ipin ucu kaçtımı kaçıyo değilmi
amaaan buda sizin günüz canım hekez yerken senin bakmanda olmaz

Şu ana kadar sapitmadim hiç

5 gibi

1 sade soda

Akşam

1 ısırık çiğ köfte
Salata
Ayran

Eki Görüntüle 2065638
canım sen sapıtsanda hemen toparlanırsın bizim gibi deyilsin kıs

gelelim bana ancak girebildim hemen özet geçeyim
kahvaltım= 1 dilim tahıllı ekmek
üzerine labne peynir az da tulum peyniri
2 ad. zeytin
yeşillik
daha sonra 11 gibi sade kahve
sonra markete gittim biraz uzaktı anneme yakın onada uğradım yürüyüş yapmış oldum acıkmışım tabi dönüşte
evde su da yoktu
dana yüreği vardı akşamdan çıkarmıştım soğanla soteledim çok gzel oldu yanınada şalgam suyu içtim 1 ince dilim ekmek yedim
sade kahvemi içtim
akşamıda yazayım yine lanet mide bulantısı başladı zor zer çorba içtim limonlu
şimdi iyiyim ama
birazdan kahve yapıcam kendime belki 1 mandalin yerim

Herkese günaydın kızlar maalesef herkes gibi bende vasat haldeyim akşam tatlı krizine girdim evde tatlı olmayınca çikolata kavanozuna saldırdım 2 tatlı kaşığı çikolatayı 6 tane petibör bisküvi ye sürerek yedim çok iyi geldi normalde hiç sevmem kaçamak çok yapınca kötü örnek teşkil etmemektedir adına menü paylasmiyorum

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlarım :)

bu sabah biraz da olsa sevindim tartıyı görünce :)
dün akşam ağzıma hiçbirşey koymadım ne yemek ne içecek uyudum öyle regl son günlerindeyim.

Bildirim Zamanı :)

Rumuz:Ozelim92
Geçen Hafta: 60 kg
Bu hafta : 59 kg
Fark : -1000 gr
Yüzde : % 1.666

yani regl de vardı akşamda birşey yememem fayda verdi diyebilirim ama olsundu :)

sabah kahvaltım;

kepekli sandwiç
çay

Olsun başarıya giden her yol mübahtır

Kilo veren arkafaslarimi tebrik ediyorum harikasiniz kizlar ya bu arada benim tartinin pili yok tartilamadim haftaya da izmire gitcem ins memlekete o yuzden haftaya da tartilamam.2 haftalik tartida yokum gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…