- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
Şu ana kadar sapitmadim hiç
5 gibi
1 sade soda
Akşam
1 ısırık çiğ köfte
Salata
Ayran
Eki Görüntüle 2065638
aynen katiliyorum ben cavdar bir dilim yesem.kahvaltida sorun olmuyor ama yumurta olmazsa olmaz o yuzden protein doyetleri en iyisi baska turlu doyulmuyor ben de meyve mesela biraz fazla.yiyim ertesi gun hemen sisiyorum taniyorummkendimihepimize
Aynen katılıyorum canım..ben zaten hep biliyorum ve kendimde gözlemliyorum..yumurta yediğim kahvaltılarda hiç acıkmıyorum ama tost yersem kepekli de olsa çavdar da olsa çok fazla acıkıyorum öğlene..offf bırakmalıyım ekmeği
ayyy canım hissetmişim sanki ahhh yakınlarda olsak biz dururduk yanında nolcak kıs topikçe hergün birimiz dursa sana yeterde artardı bile offff mesafeler var malasefAslinda dun aksam esimle bunu konusuyorduk. ameliyat sonrasi 3 hafta araba kullanmak, dus almak, egilip dogrulmak yasak. kulagimdan ameliyat olacagim icin denge kaybi oluyormus 3-6 hafta o yuzden fazla hareket edemiycem. temel ihtiyaclarimi gidermek icin bile birine ihtiyacim olacak surekli. cocuklari gectim bana kim bakacak daha onu bile bilmiyoruz. yanimda 24 saat birinin olmasi gerekiyormus gurbette kimim kimsem yok. esimin annesi var oda 3 hafta boyunca bakarmi bilmiyorum. olmazsa o cocuklara bakar bende basimin caresine bakarim.
çok hafif bir öğün olmuş canımAksam yemegim yoktu esim de gec gekcek o yuzden kahvakti turu yaotim 2 yumurta 2 dikim hindi fume salata
canım ipin ucu kaçtımı kaçıyo değilmiselam kızlar...bende de bir açlık krizi sormayın..ve tatlı acayip tatlı istiyor canım..dün bizim günümüzdü 8 kasım radyoloji günü..pasta getiren getirene yedim valla hepsinden acayyyip şiştim..yarın tam bir fiyaskoo
kızlar yarın ben yaparım listeyi ama anca 4-4.5 gibi olur...
dedim ya sapıttım diye yazmayayım bu 2 gün yediklerimi..halbuki 81.7 yi görmüştüm geçen hafta
canım sen sapıtsanda hemen toparlanırsın bizim gibi deyilsin kısŞu ana kadar sapitmadim hiç
5 gibi
1 sade soda
Akşam
1 ısırık çiğ köfte
Salata
Ayran
Eki Görüntüle 2065638
Olsun başarıya giden her yol mübahtırhayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlarım :)
bu sabah biraz da olsa sevindim tartıyı görünce :)
dün akşam ağzıma hiçbirşey koymadım ne yemek ne içecek uyudum öyle regl son günlerindeyim.
Bildirim Zamanı :)
Rumuz:Ozelim92
Geçen Hafta: 60 kg
Bu hafta : 59 kg
Fark : -1000 gr
Yüzde : % 1.666
yani regl de vardı akşamda birşey yememem fayda verdi diyebilirim ama olsundu :)
sabah kahvaltım;
kepekli sandwiç
çay
Haftaya gider inşallah moral bozmak yok kahvaltın güzel görünüyor afiyet olsunGünaydın kızlar
Rumuz:sabahvesen
Başlangıç kilo:63.5
Geçen hafta:60.5
Bu hafta:61.8
Fark:+1.3
Olsun başarıya giden her yol mübahtır
teşekkür ederim cnm eski kiloma dönmeyeyim de sorun yok veririm :)Haftaya gider inşallah moral bozmak yok kahvaltın güzel görünüyor afiyet olsun
teşekkür ederim cnm eski kiloma dönmeyeyim de sorun yok veririm :)Haftaya gider inşallah moral bozmak yok kahvaltın güzel görünüyor afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?