Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah. .

filiztoprak eski iradem kalmadı.maalesef canım
ama menülerin diyete çok uygun bence düzene girer canım dert etme

şeytanın bacağını kırmışın canım gerisi gelir inşallah

geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah. .
iyiyim canım
alışkanlık oldu bu bende bıktırıyo bazen

kesinlikle fix tariflerimden biri olacak su kabak spagetti ve karnabahar kroket.

hele karnabahar kroket de insan sebze yediğini dahi anlamıyor ve gram yağ yok içinde sadece az miktarda kaşar peyniri koydum ben tarifte yazıyordu. çok çok hafif bir lezzet

filiztoprak
geçen hafta= 66.0
bu hafta= 66.5
fark = + 5oog
haftalık yüzde= o 757
bu hafta regl dim zaten sıkıntı yok durmakta yok

tarifi varmı canım denesek yağda yokmuş şaşırtıcı

tarifi varmı canım denesek yağda yokmuş şaşırtıcı

çok büyük olmayan haşlanmış bir karnıbahar canım (benim dolabımda haşlanmış vardı önceki günden. yağsız tuzsuz)
1 adet soğan
çeyrek demet maydonoz
3-4 yemek kaşığı kaşar rendesi.
tuz
karabiber
kimyon
3 yemek kaşığı galete unu.
1 yumurta

soğanı maydonozu karnıbaharı rondoda çektim. geniş bir tabağa aldım kalan malzemeleri ekleyip karıştırdım. yumuşak ama şekil verilen bir kıvamı oluyor. yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde şekillendirip kızarana kadar pişirdim.

güzel bi tarif bende deneyeyim ne yiyeceğimizi şaşırdık

biraz önce dışarıya markete gitmiştim annemin oraya dün gittiğimde sepet almıştım iki tane kızımın kışlıklarını çıkardım bi düzen yaptım çekiyo dağıtıyordu dolapları bende sepete dizdim instagram da görmüştüm çok düzgün oldu foto eklerim sonra bugünde 3 tane aldım aynı sistemi eşimede yapıcam o da çok dağıtıyo belki daha rahat eder
malum burada hala kısa kollu giyinenler var üzerine ceket alıyorlar yetiyor ama evler soğuk oluyo bende anca çıkardım kışlıkları verilecekleri ayarladım
şu işlerimi yapayım gelirim yine

bak güzel fikir nasıl yaptın merak ediyorum hemen çek foto acil bana da lazım bu formül..deliricem yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…