geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah. .gelelim bana ancak girebildim hemen özet geçeyim
kahvaltım= 1 dilim tahıllı ekmek
üzerine labne peynir az da tulum peyniri
2 ad. zeytin
yeşillik
daha sonra 11 gibi sade kahve
sonra markete gittim biraz uzaktı anneme yakın onada uğradım yürüyüş yapmış oldum acıkmışım tabi dönüşte
evde su da yoktu
dana yüreği vardı akşamdan çıkarmıştım soğanla soteledim çok gzel oldu yanınada şalgam suyu içtim 1 ince dilim ekmek yedim
sade kahvemi içtim
akşamıda yazayım yine lanet mide bulantısı başladı zor zer çorba içtim limonlu
şimdi iyiyim ama
birazdan kahve yapıcam kendime belki 1 mandalin yerim
ama menülerin diyete çok uygun bence düzene girer canım dert etme
şeytanın bacağını kırmışın canım gerisi gelir inşallahhayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlarım :)
bu sabah biraz da olsa sevindim tartıyı görünce :)
dün akşam ağzıma hiçbirşey koymadım ne yemek ne içecek uyudum öyle regl son günlerindeyim.
Bildirim Zamanı :)
Rumuz:Ozelim92
Geçen Hafta: 60 kg
Bu hafta : 59 kg
Fark : -1000 gr
Yüzde : % 1.666
yani regl de vardı akşamda birşey yememem fayda verdi diyebilirim ama olsundu :)
sabah kahvaltım;
kepekli sandwiç
çay
iyiyim canımgeçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah. .
şeytanın bacağını kırmışın canım gerisi gelir inşallah
iyiyim canım
alışkanlık oldu bu bende bıktırıyo bazen
tarifi varmı canım denesek yağda yokmuş şaşırtıcıkesinlikle fix tariflerimden biri olacak su kabak spagetti ve karnabahar kroket.
hele karnabahar kroket de insan sebze yediğini dahi anlamıyor ve gram yağ yok içinde sadece az miktarda kaşar peyniri koydum ben tarifte yazıyordu. çok çok hafif bir lezzet
tarifi varmı canım denesek yağda yokmuş şaşırtıcı
güzel bi tarif bende deneyeyim ne yiyeceğimizi şaşırdıkçok büyük olmayan haşlanmış bir karnıbahar canım (benim dolabımda haşlanmış vardı önceki günden. yağsız tuzsuz)
1 adet soğan
çeyrek demet maydonoz
3-4 yemek kaşığı kaşar rendesi.
tuz
karabiber
kimyon
3 yemek kaşığı galete unu.
1 yumurta
soğanı maydonozu karnıbaharı rondoda çektim. geniş bir tabağa aldım kalan malzemeleri ekleyip karıştırdım. yumuşak ama şekil verilen bir kıvamı oluyor. yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde şekillendirip kızarana kadar pişirdim.
ben artık netten bakıyorum hafif tarifleri. bunu da netten buldum. yada uyduruyorum artıkgüzel bi tarif bende deneyeyim ne yiyeceğimizi şaşırdık
bende salata tarifleri bakıyorum canım güzel tarifler var denemek lazımben artık netten bakıyorum hafif tarifleri. bunu da netten buldum. yada uyduruyorum artıkkabak spagetti de güzel ve lezzetli tavsiye ederim canım :)
aynen cnm instagram da kullanıyorsan paylaşım yapan kişilerde varbende salata tarifleri bakıyorum canım güzel tarifler var denemek lazım
şeytanın bacağını kırmışın canım gerisi gelir inşallah
iyiyim canım
alışkanlık oldu bu bende bıktırıyo bazen
bak güzel fikir nasıl yaptın merak ediyorum hemen çek foto acil bana da lazım bu formül..deliricem yoksabiraz önce dışarıya markete gitmiştim annemin oraya dün gittiğimde sepet almıştım iki tane kızımın kışlıklarını çıkardım bi düzen yaptım çekiyo dağıtıyordu dolapları bende sepete dizdim instagram da görmüştüm çok düzgün oldu foto eklerim sonra bugünde 3 tane aldım aynı sistemi eşimede yapıcam o da çok dağıtıyo belki daha rahat eder
malum burada hala kısa kollu giyinenler var üzerine ceket alıyorlar yetiyor ama evler soğuk oluyo bende anca çıkardım kışlıkları verilecekleri ayarladım
şu işlerimi yapayım gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?