Canım geldim şimdi. Çocukları okula bıraktım anca oturdum.A aaadddaaa tartı pili yoktu..Seylanin Gunlugu ve @mesmeser kaldı.. ayaysel sen ilk başlangıç bildirmişmiydin hatırlamıyorum canım
hoşgeldin canım..doğru doğruCanım geldim şimdi. Çocukları okula bıraktım anca oturdum.
Başlangıç kilom: 53
Geçen hafta :53.200
Bu hafta :52.800
Fark : -400
Yüzde : -0.75
Alelacele hesapladım Umarım doğru hesaplamışımdır.
Kahvaltım 1 dilim ekmek, lor, tahin pekmez
Şimdi 1 saat koşu bandında yürüyüş yapcam sonrada evi temizlicem.
oh oh masallah cnm kolay gelsin sana baya bir yorulcaksinbiraz önce dışarıya markete gitmiştim annemin oraya dün gittiğimde sepet almıştım iki tane kızımın kışlıklarını çıkardım bi düzen yaptım çekiyo dağıtıyordu dolapları bende sepete dizdim instagram da görmüştüm çok düzgün oldu foto eklerim sonra bugünde 3 tane aldım aynı sistemi eşimede yapıcam o da çok dağıtıyo belki daha rahat eder
malum burada hala kısa kollu giyinenler var üzerine ceket alıyorlar yetiyor ama evler soğuk oluyo bende anca çıkardım kışlıkları verilecekleri ayarladım
şu işlerimi yapayım gelirim yine
en sevdigimmara ogun ya resmen bayiliyorum ben findik yerine badem yiyorum ama:) yanina da sut koydun mu tadindan yenmez:)ara öğün
çay
badem ceviz leblebi fınduk :)
Yok canım.. ben hiç bildirim yapmadım. Bu ara yapmayı da düşünmüyorumA aaadddaaa tartı pili yoktu..Seylanin Gunlugu ve @mesmeser kaldı.. ayaysel sen ilk başlangıç bildirmişmiydin hatırlamıyorum canım
Tebrik ederimBirinci olmuşum ya ben
Haklısın canım güçten düşme aman diyeyimYürüyüşümü yaptım geldim kızlar kilo verenleri tebrik ederim.
Ben ameliyata kadar
Kilomu koruyup vermemeye çalışıcam. Ameliyat sonrası ihtiyacım olacak gibi görünüyor. İyice zayıf düşmek istemiyorum.
Protein ağırlıklı mı beslensem acaba...
Bahaneyle pil bitti nsılsa stres yapma bence de..tartılmak hep stres bizdeSlm kizlar bugun cok sukur pek kacamak yapmadim hatta hic de siyebiliriz kilo veren herkesi cok tebrik ediyorum.yine topikce alma haftasi tabiki ben kac oldum blmiyorum aslinda hayatimda ilk kez tartilmak da istemiyorum inanilmaz strest yapiyor bende neuseki tam zamaninda pil bitti:):)
Birinci olmuşum ya ben
tamamdır canımYok canım.. ben hiç bildirim yapmadım. Bu ara yapmayı da düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?