Hoşgeldin..anladığım kadarıyla fazla kilodan değil bölgesel yağlanmadan şikayetçisin..benim bildiğim bu tip yağlanmalar ancak o bölgeye özel hareketlerle gider..ve zaten sen sebebini de söylemişsin çok abur cubur yiyorum diyerek..ilk bunları kesip göbek bölgesini çalıştıracak hareketleri yapabilirsin..Bunlar nette fazlasıyla vardır..yeme düzenini değiştirmelisin belki de ..çok sık yiyorsan araları açmalı ,protein ağırlıklı beslenmelisin..Valla bende genel yağlanma olduğu içinHanimlar merhaba araniza katilmak istiyorum..Ben 57 kiloyum, gobegim asiri yagli.. ne yaptiysam o gobek gitmiyor. Cok yagli, sekerli ve aburcubur yiyorum..Nereden ve nasil baslamaliyim? bana fikir verirseniz cok musmutlu olurum
Hoşgeldin..anladığım kadarıyla fazla kilodan değil bölgesel yağlanmadan şikayetçisin..benim bildiğim bu tip yağlanmalar ancak o bölgeye özel hareketlerle gider..ve zaten sen sebebini de söylemişsin çok abur cubur yiyorum diyerek..ilk bunları kesip göbek bölgesini çalıştıracak hareketleri yapabilirsin..Bunlar nette fazlasıyla vardır..yeme düzenini değiştirmelisin belki de ..çok sık yiyorsan araları açmalı ,protein ağırlıklı beslenmelisin..Valla bende genel yağlanma olduğu içinbenden anca bu kadar..aramızda kalırsan hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz..başarılar..
bugun enfes menuler cnm afiyet olsun
Hanimlar merhaba araniza katilmak istiyorum..Ben 57 kiloyum, gobegim asiri yagli.. ne yaptiysam o gobek gitmiyor. Cok yagli, sekerli ve aburcubur yiyorum..Nereden ve nasil baslamaliyim? bana fikir verirseniz cok hosgeldin aramiza bnde sersuma katiliyorum sekeri kes protein agirlikli beslen devami gelir zaten gorceksin
afiyet olsun cnmsabah kahvaltım;
kepekli sandwiç ( peynir )
etimek 1 adet
çay
öğlen yemeğim;
çorba
nohut pilav az az
salata
çay
çay
şeker ve karbonhidrat başlıca düşmanlar maalesef...yemek yemeyi en geç 6.5- 7de bırakmalısın..sonrasında acıksan da sadece ayran ve tarçınlı süt içersen tutar seni..Aslinda boyuma göre kilomda biraz fazla.. 52-53 olmam gerekiyor. Gobek icin hareketleri denedim ama bir yandan yiyerekbir de sekeri tamamen hayatimdan cikartmaliyim sanirim, porsiyonlarida ayarlama konusunda basarisizim.. yada yemek yemeyi saat kacta birakmaliyim onu bilemedim.. cok tesekkür ederim ilginiz icin, burada olacagim hep..
sağol canım..bugün kaçamaksız atlatıcam inşallahbugun enfes menuler cnm afiyet olsun
karatay candır canım..katılıyorum...Bnde sabah 1 yumurta biraz peynir yarim bardak sut ve ceviz badem karisimi oglen bir bardak ayran bir avuc leblebi ceviz badem fistik
Su protein iceren herseye bayiliorum bence karatay ablamiz bu dunyanin en iui doyeyisyeni hem kaloteli beslenince tok oluyorum bir de karatay da nedense psikolojik olarak da iyiyim:)
iyi eglenceler cnm bnde yurudu insallah eritmisizdirselam kızlar...bu sabah 1 dilim çavdar
pastırma
kaysı yumurta
roka dere otu
maydanoz köz kırmızı biber
peynir zeytin
2. öğünüm
balık ekmek(içi alınmışekmek ve Bol salatalı)
şalgam suyu
akşam kızımla sinemaya gideceğiz ben önceden gidip bileti aldım yer kalmıyor çünkü...doğu ekspresinde cinayet'e gidiyoruz bakalım...migrostan alışveriş yaptım oraya gitmişken de balık ekmek yiyiverdim...
akşam bişey yemem artık sadece sinemada mısır ve zero kola içerim..
ben den bu kadar..bu arada bayağı da yürüdüm erimiştir yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?