teşekkürederim canım
sağol canım
güle güle kullan
anane haklı zırt tırt olduk
sağol canım ilaç başladım daha iyi çok şükür
Haklısın çocuklarla dinlenmen zor..ama eşin de evdedir o destek olur sana
sağol canım..o da geçen yıl göğüs bağır açılıyordu..akıllandı sandım ama sanırım arada o da sapıtıyor..hasta olunca bir süre onun acısıyla sıkı sıkı giyiniyor canı..
ayy o kurslardan birine ben de gitmiştim..kurabiye yapıyordum ya ben ..dedim belki öğrenebileceğim ekstra bişey vardır..anam kadın benim daha önceden yaptığımı anladı hemen zaten..sadece pratik birkaç şey gösterdi o kadar..eve geldim eşime ben hepsini biliyor muşum gerek yok
Allah kavuştursun canım..benim eşim 3 aydır yok ve bir 3 ay daha gelemiyecek..çok çor oluyor haklısın ..ama sağlık olsun insan her şeye katlanıyor..senin dezavantajın çocukların çok küçük..annen yakınındaysa gelirse sana idare edersin bence..Allah yardımcın olsun sayılı gün geçer merak etme
geçmiş olsun canım burun çok fenadır
sagol canim ama ac kalmamaya bak cunku 9 kurabiye cok fazla
evde diyet yapmak bir yonden kendi yemeklerini yaoma acisindan cok guzel ben esime zamaninda binbir cesit pasta yapiyordum diyet cesiylerine o kadar kafayi yorsam cok fit olurdum.sanirim baktim ona pasta yaparken kendime iskence yapiyorum.o yuzden baya bir azalttim
canimm uzulme biraz zorluk olcak ama.sen cok guclusun atlatacaksin en kisa zamanda esinin gelmesini diliyorumKızlar eşim 15 günlüğüne iş için Uruguay a gidecekmiş benim için çok zor geliyor aniden çıkması kötü oldu ilk defa evde çocuklarla yalnız kalacağım çok ağlayasım var
of.of of baya kotu olmus cok gecmis olsun neyseki kardesin izin almis canim destek de yardimci da olur insallahkızlar bugün giremedim
biraz telaşım vardı kahvaltım aynıydı
akşam patesli türlü salata
eşim yedikten sonra kardeşime gidicez gelinimizin burnu kırılmış gece acile gitmişler bizimde haberimiz olmadı telefonları kapatmıştık yatmıştık sokak kapısının yani demir kapı yüzüne çarpmış şu anda evinde dinleniyor annem önce gitti bizde akşam gidicez kızında sınavları başladı hasta ziyareti kısa olur zaten kardeşimde izin almış 5 gün başında kalacak kendiside 1 hafta rapor almış
Allah k olaylık versin.Kızlar eşim 15 günlüğüne iş için Uruguay a gidecekmiş benim için çok zor geliyor aniden çıkması kötü oldu ilk defa evde çocuklarla yalnız kalacağım çok ağlayasım var
çok geçmiş olsun . kaza işte. nerden geleceği belli olmuyorkızlar bugün giremedim
biraz telaşım vardı kahvaltım aynıydı
akşam patesli türlü salata
eşim yedikten sonra kardeşime gidicez gelinimizin burnu kırılmış gece acile gitmişler bizimde haberimiz olmadı telefonları kapatmıştık yatmıştık sokak kapısının yani demir kapı yüzüne çarpmış şu anda evinde dinleniyor annem önce gitti bizde akşam gidicez kızında sınavları başladı hasta ziyareti kısa olur zaten kardeşimde izin almış 5 gün başında kalacak kendiside 1 hafta rapor almış
Sabah 8.10 gibi
Eki Görüntüle 2070759
Ara öğün 10
1 kupa kayisili form Çay
Öğlen
Eki Görüntüle 2070760
Öğlen yemeğinden sonra
1 fincan sade türk kahvesi
senin resimler de beni motive ediyor19.00
Kurs erken bitti arkadaş ile sahilde cafe de oturduk. Kursun sokaği deniz kenarına çıkıyor çok güzel zaten asansörün orada ki pencere de denizi görüyor her fırsatta o cafeye oturuyoruz arkadaş ile :)
1 fincan sade türk kahvesi
20.30 gibi akşam yemeği
Eki Görüntüle 2070842
çok geçmiş olsun . kaza işte. nerden geleceği belli olmuyor
senin resimler de beni motive ediyor
Gunaydin kizlar sabah kahvaltim 2 yumirta ve 2 kasik yulaftan omlet biraz peynir ve 2 adet domates
KASIM AYI 2.CUMA LİSTEMİZ
KİLO VERENLER
Maalesef kilo verenimiz yok
KİLO ALANLAR
sabahvesen ++ 0,809
özelim92 ++0,508
filiztoprak ++0,105
Sersum 0
Nadalvanos 0
Aaadddaaa izinli
Mesmeser yok
ficans yok
Seylanıngünlüğü yok
allah kolaylık versin canım yakınında ailen falan yokmu eşinin yerini tutmaz tabi sayılı gün canım çabuk geçer inşallahKızlar eşim 15 günlüğüne iş için Uruguay a gidecekmiş benim için çok zor geliyor aniden çıkması kötü oldu ilk defa evde çocuklarla yalnız kalacağım çok ağlayasım var
gözün aydın canımselam canlar...
sabah aynen yumurta ve 1 dilim çavdarla peynir yedim
öğlen
mantar çorbası
köfte fasulye piyazı
akşam
actifrayda hamsi kızartması
bol yeşillik
şalgam suyu
dün yaptığım sütlü tatlıdan 1 küçük parça..
cumartesi annem gelecek..daha iyi olacak sanırım..yürüyüş yapamadım..ama iş çıkışı alışverişe gidince epey bi yürüdüm..
regl geliyor belim fena..benden şimdilik bukaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?