Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gözünaydın canım kavuşuyorsun eşine inşallah
sağol canım..inşallah salı akşamı kavuşuyoruz
Allah kavuştursun, bu arada kızınında doğum günü kutlu olsun canım sana bağışlasın rabbim
Amin canım cümlemizin inşallah..20 sinde 18 oluyor hatun.
Allah allah çok garip..ama olayı tam anlamadım eşin mi mesajına geri dönmedi arayan numara mı.eşin tepki veriyorsa saçma canım ne alaka bilmediğin numara aramış senin ne suçun var manyak sapık dolu ortalık
Bnd3 regl den dolayi kilo alanlardanim ama ofemdir diye dusunuyorum cok spor yaptim yag yakmam lazimmmmdiiiii
Rumiz aaadddaaa
Gecen hafta 64.8
Bu jafta 65.2
Fark +400
Yuzde % 0.999
Hedef 59
benim de regl yaklaştı gene

Sabah kahvalti olrak kendime karnibaharli pizza yaptim super oldu karnirbaharlari haslayip robotton gecirdim 1 yumurta kirdim karistirrim tepsiye yaydim uzerine kekikli zeytinyagli salcali sos hindi fume bikac zeytin mantar ve lor koydum cok begendim
ben çok sevmediydim onu..onun yerine dukan pizzası daha güzel oluyor denemediysen dene bence benim tariflerimde var
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
geçen hafta eksideyken bu hafta artıya geçmişsin .
2 haftadır eksideydim ..regl yaklaştı onun etkisi ..yoksa kaçamak yapmadım çok fazla

sağol canım..çok hızlı geçiyor yıllar haklısın

Allah kavuştursun canım

çok geçmiş olsun canım yavrularına Allah şifa versin...

sağıl canım

tşekkür ederimcanım

:)

Kızlar ben sabah bildirim yaptım sanıyordum paylaşım yapmamışım özür dilerim
Rumuz nadalvanos
Başlangıç kilom 86
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Geçen hafta 79,9
Güncel kilom 79,9
Değişen birşey yok diyemem geçen hafta sonu kv ye gitmiştim oradan gelince 82 yi geçmiştim 4 gündür onları geri verdim

Allah kavuştursun canım
amin canım sağol ..
Selam kızlar

Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah

Ben gene artıdayım bakalım bu hafta tekrar başlayabilirim inşallah
nerelerdesin canım..İyisindir inşallah...özlettin kendini..

Çok sağolun kızlar çocuklar hasta olmasın Allah'ım dünden beri ben tükendim hiçbir çocuk hasta olmasın
Amin canım

Telefondan yaptım kusura bakmayın kızlar biraz sade oldu
Ellerine sağlık canım
sersum evet canm bmcede sukan daha lezzetli ama ben tam anlamiyla karaataya gectim o yuzden yulaf kullanmiorum meyve dahi yemedim 2 gundur
Bravo canım..darısı başıma

selam kızlar...kızımla beraber erkenden kalktım..ev işleriyle uğraştım biraz..yatak odasının camını sildim..annem sağolsun yavaş yavaş her gün bir camı silmişti bi orası kalmıştı..çamaşırları dürdüm yenilerini yıkadım..kahvaltım

salçalı omlet
peynir zeytin
köy yufkası
piliç salam

Ben de bigun temizlik yaptim ve yuruyuse ciktim bugun arkadasla cok tatli bir cafe kesfettik orgu orulyor bayanlar bir yandan da kahveni yudumluyorsun etraf da elmisleri yunlerle dekor yapilmisti cok sevdim kahve de enfesti icine birsey koyuyorlar ama solemediler hersey de ev yapimiydi

Çok imrendim günlerdir evden çıkmadım çocuklar hasta olunca yarın yine evdeyiz
Eşimde çok çalışıyor evde bunaldım
Havalar soğuk çok karamsar oldum ben yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…