sağol canım..inşallah salı akşamı kavuşuyoruzGözünaydın canım kavuşuyorsun eşine inşallah
Amin canım cümlemizin inşallahAllah kavuştursun, bu arada kızınında doğum günü kutlu olsun canım sana bağışlasın rabbim
Allah allah çok garip..ama olayı tam anlamadım eşin mi mesajına geri dönmedi arayan numara mı.Sabah sabah iki.meseleden dolayı moralim çok bozuldu birincisi gece 01.45 de tanımadığım bir numara beni aramış telefonda eşimin yanında şarjda işi sabah sabah kim bu diye sordu mesaj attim hala cevap vermedi çok stres yaptım ya
Ikincisi kilo almışım
Bildirimim mesmeser
Geçen haftaki kilo 67.5
Bu haftaki kilo 67.9 kahvalti yaptim ama
benim de regl yaklaştı geneBnd3 regl den dolayi kilo alanlardanim ama ofemdir diye dusunuyorum cok spor yaptim yag yakmam lazimmmmdiiiii
Rumiz aaadddaaa
Gecen hafta 64.8
Bu jafta 65.2
Fark +400
Yuzde % 0.999
Hedef 59
ben çok sevmediydim onu..onun yerine dukan pizzası daha güzel oluyor denemediysen dene bence benim tariflerimde varSabah kahvalti olrak kendime karnibaharli pizza yaptim super oldu karnirbaharlari haslayip robotton gecirdim 1 yumurta kirdim karistirrim tepsiye yaydim uzerine kekikli zeytinyagli salcali sos hindi fume bikac zeytin mantar ve lor koydum cok begendim
2 haftadır eksideydim ..regl yaklaştı onun etkisi ..yoksa kaçamak yapmadım çok fazlageçen hafta eksideyken bu hafta artıya geçmişsin .
sağol canım..Kızlar çocuklar hasta pek gelemiyorum ama hepinizi okuyorum
yazarhanim35 canım işin hayırlı olsun
A aaadddaaa eşinin sözleri seni gaza getirmiş ama böyle şeyler yapmasın bu adamlar ya bende biraz kaçırsam eşim sözde kilo vercek bulduğunu götürüyor diyo beni sinir ediyor hatırlarmısın bilmem 1,5 sene önce eşim en son böyle yaptığında 14 kilo vermiştim
sersum hadi gözün aydın ohh kızda 18 olmuş maşallah seneler çok hızlı geçiyor
Ortaokul arkadaşım numaramı bulmuş mesaj attı çok sevindim kaç yıl geçti diye konuştuk 20 yılı duyunca çok garip oldum
sağol canım..inşallah salı akşamı kavuşuyoruz
Amin canım cümlemizin inşallah..20 sinde 18 oluyor hatun .
Allah allah çok garip..ama olayı tam anlamadım eşin mi mesajına geri dönmedi arayan numara mı.eşin tepki veriyorsa saçma canım ne alaka bilmediğin numara aramış senin ne suçun var manyak sapık dolu ortalık
benim de regl yaklaştı gene
ben çok sevmediydim onu..onun yerine dukan pizzası daha güzel oluyor denemediysen dene bence benim tariflerimde var
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
2 haftadır eksideydim ..regl yaklaştı onun etkisi ..yoksa kaçamak yapmadım çok fazla
sağol canım..çok hızlı geçiyor yıllar haklısın
çok geçmiş olsun canımKızlar çocuklar hasta pek gelemiyorum ama hepinizi okuyorum
A aaadddaaa eşinin sözleri seni gaza getirmiş ama böyle şeyler yapmasın bu adamlar ya bende biraz kaçırsam eşim sözde kilo vercek bulduğunu götürüyor diyo beni sinir ediyor hatırlarmısın bilmem 1,5 sene önce eşim en son böyle yaptığında 14 kilo vermiştim
Ortaokul arkadaşım numaramı bulmuş mesaj attı çok sevindim kaç yıl geçti diye konuştuk 20 yılı duyunca çok garip oldum
sağıl canımcanim benim oğlan bu aralar telefona çok düşkün olmuş onun için elimize çok almıyoruz dili biraz daha iyi doktor ağrı yapmaz dedi ama sanki dili iyi olduğu zaman daha iyi yemek yiyor
Benim eşim de bana çok sarıyor bana silika aman lazım diyor o da sizin eşler gibi kaslı gayet fit
Hayirli olsun işin canım
o ekmeğin hepsini yedin mi çok degiĺmi bana mi öyle geldi
Kızlar çocuklar hasta pek gelemiyorum ama hepinizi okuyorum
ay şeker iyi hatırlattın . mantarı öyle severim ki. yapayım ben de
dün akşam saat 8 buçukta yarım tost yedim . oğlanlara yapmıştım canım çekti.
sabah 2 dilim tost ekmeğine labne. tereyağı. çikolata. sürdüm. üst üste sürmedim tabi.
çeşitleme yaptım.
işe gelince yarım tost yedim.
öğlen için brokoli çorbası
yarım tost
yeşil elma var . portakal var .
Geçmiş olsun canım kuzularına Allah şifa versin
Çok sağolun kızlar çocuklar hasta olmasın Allah'ım dünden beri ben tükendim hiçbir çocuk hasta olmasınçok geçmiş olsun canımyavrularına Allah şifa versin...
canm hosgeldn yoksun sanki bikac zamandirSelam kızlar
Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah
Ben gene artıdayım bakalım bu hafta tekrar başlayabilirim inşallah
amin canım sağol ..Allah kavuştursun canım
nerelerdesin canım..İyisindir inşallah...özlettin kendini..Selam kızlar
Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah
Ben gene artıdayım bakalım bu hafta tekrar başlayabilirim inşallah
Amin canımÇok sağolun kızlar çocuklar hasta olmasın Allah'ım dünden beri ben tükendim hiçbir çocuk hasta olmasın
Ellerine sağlık canımTelefondan yaptım kusura bakmayın kızlar biraz sade oldu
Bravo canımsersum evet canm bmcede sukan daha lezzetli ama ben tam anlamiyla karaataya gectim o yuzden yulaf kullanmiorum meyve dahi yemedim 2 gundur
Çok imrendim günlerdir evden çıkmadım çocuklar hasta olunca yarın yine evdeyizBen de bigun temizlik yaptim ve yuruyuse ciktim bugun arkadasla cok tatli bir cafe kesfettik orgu orulyor bayanlar bir yandan da kahveni yudumluyorsun etraf da elmisleri yunlerle dekor yapilmisti cok sevdim kahve de enfesti icine birsey koyuyorlar ama solemediler hersey de ev yapimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?