sağol canım...maşallah size de...Daha sık gelicem inşallah Can'ım kızımla beraber başladık onunla beraber tartılıyoruz cuma sabahı:) o da 800 gr verdi devamı gelir inşallah sen de çok iyi gidiyorsun daha da kararlı gördüm seni maşallah canım
Kız sen büyük konuşma rabbim sana da minik kuzucuk nasip etsin inşallah sonra yine verirsin bende 70 e düşmüştüm bir ara yavrucum sağolsun anasını yine 100 lük balinaya döndürdü bak yine cebelleşiyorum işteharika ficanscim cok sevndim sana da kuzuna da daha sik gel tabi motive oluruz.
Ben artik cok skildim cnm git gel ayni kikolardan artik vericez ve sonsuza kadar kurtulucaz insallah
sağol canımdestek için.Kızlar dün bizim evlilik yıldönümümüzdü eşim sağolsun sürpriz yaptı çocukları kv ye bıraktık çok şık bir yere yemeğe gittik hiç diyeti düşünmeden yedim valla her zaman dışarıda yemek yemiyoruz ya bide bugün bildirim yaptım deyip içimi rahatlattımzaten diyet desem eşimin suratından gecilmeyecek uzun süre bitirmeyecekti o yüzden bugün menü yazmıyorum
Uzun zamandır gelmeyen arkadaşlar gelmiş hosgelmiş @hayallperisi aramıza hoşgeldin bende kim bu acaba yazdıklarımızı beğeniyor diyordum biraz kendini tanıt bacım kimsin nerelerden yazıyorsun evlimisin çoluk çocuk varmı en önemlisi kilo ne durumda fazlalık ne kadar
sersum tam inanç ve motivasyon önemli sen istersen herşey yapacağına inanıyorum 5 sene önce 77 kiloymuşun şimdi neden olmasın
ficans sakın bırakma canım kızın için çok önemli her zaman destek hep tam destek
Seylanin Gunlugu tarif için teşekkürler
Bugün dünün telafisi var inşallah
Bu 19 Nisan 2013rumuz:sersum (Regl son günleri)
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.7 kg
bu hafta kilo: 77.1 kg
haftalık yüzde:++%0.521
fark:++400
toplam fark:7.9kg
beden:42-44
spor:yok
valla hiiiç üzülmedim ++ yım diye..lakin biliyorsunuz haftasonu Van maceramdan ++1100 gr dı ...şimdi ++400 ve ben regl yim..
haftaya çook iyi bir sonuç bekliyorum..tartı hepinize --- olsun inşallah..öpüldünüz..
Makbuşş kolay gelsin cicimm...
bu da 2013 temmuz sanırımrumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:74.4 kg
bu hafta kilo: 74.7 kg
haftalık yüzde:++%0.403
haftalık fark:++300gr
toplam fark:10.3 kg
beden:bilmiyorum
spor:her gün enaz 3km yürüyüş
neyse ++ 300gr la kapattım..ama hala bu ++ nerden geldi anlamadım:44::44:
Bu da 20 haziran 2014 ...ahhhh ahhhhisveç diyeti 4 gün
rumuz:sersum(regl 2.günü)
baş.tarih:29 Ocak 2014
baş.kg:79 kg
geçen hafta:73.9 kg
bu hafta:72.8 kg
fark:-1100 gr
top fark:6.2 kg
yüzde:--%1.488
spor:3 gün ortalama 4 km yürüyüş
Kesinlikle yapacağına inanıyorum hepimiz yapacağız ben 3-4 ay önce özel zamanlarda giyerim diye güzel bir gömlek aldım hiç giyimedim akşam denedim çuval gibi olmuş çok mutlu oldum normalde hiç kullanmadım diye üzülürdüm bu defa hoşuma gittiBu 19 Nisan 2013
bu da 2013 temmuz sanırım
Bu da 20 haziran 2014 ...ahhhh ahhhh
gidecek ama gene ve gelmeden..başka yolu yok..bir kez yaptım gene yaparım ve bu son olur
evet canım haklısın..birbirimize destekle vereceğiz inşallahKesinlikle yapacağına inanıyorum hepimiz yapacağız ben 3-4 ay önce özel zamanlarda giyerim diye güzel bir gömlek aldım hiç giyimedim akşam denedim çuval gibi olmuş çok mutlu oldum normalde hiç kullanmadım diye üzülürdüm bu defa hoşuma gitti
canim benimmm buyuk konusmak degil.motive ediyorum sadece:)Kız sen büyük konuşma rabbim sana da minik kuzucuk nasip etsin inşallah sonra yine verirsin bende 70 e düşmüştüm bir ara yavrucum sağolsun anasını yine 100 lük balinaya döndürdü bak yine cebelleşiyorum işte
Dort dilim miiiiiiiiiöğlen yemeğimm;
saat : 12:30
ayran çorbası
4 dilim ev yapımı pizza
Canim karatayla mi devamEki Görüntüle 2122021 öğle yemeğim
karatay dukan karışımı gene canım...Canim karatayla mi devam
Ben 7 ay önce doğum yaptım hamilelikte hiç diyet yapmadım hatta hiç olmadığım kadar özgür yedim hep açtım heran herşey yiyebilecek potansiyel vardı benim kadar yeme ama diyette yapma bence tadını çıkar insan hayatında kaç defa o duyguyu tadıyor ki sanki sonra verirsin 7 ayda 21 kilo verdim daha da vericem inşallah bu arada 28 kilo almıştım tabi yaptığım marifet değil eltim 2 ay önce doğum yaptı toplamda 7 kilo almış ne güzel dedim ama tüm hamileliği diyetle geçirmiş şimdi süt gelmiyor diye 7 kilo daha almışMerhaba hanımlar hamileyken de diyet yapılır mı bilmiyorum ama sizden birşeyler öğrenmek için takip edicem konuyu
Ben 7 ay önce doğum yaptım hamilelikte hiç diyet yapmadım hatta hiç olmadığım kadar özgür yedim hep açtım heran herşey yiyebilecek potansiyel vardı benim kadar yeme ama diyette yapma bence tadını çıkar insan hayatında kaç defa o duyguyu tadıyor ki sanki sonra verirsin 7 ayda 21 kilo verdim daha da vericem inşallah bu arada 28 kilo almıştım tabi yaptığım marifet değil eltim 2 ay önce doğum yaptı toplamda 7 kilo almış ne güzel dedim ama tüm hamileliği diyetle geçirmiş şimdi süt gelmiyor diye 7 kilo daha almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?