selam kızlar...bugün belim yine zorlandı...sorumlumuzla konuştum..bu böyle olmayacak..fiziktedavi alıcam bakalım yarına randevum var..
ficans canım iyi diyelim de iyi olsun..ama çok kötü bir ay geçiriyorum..Allah beterinden saklasın...
sabah
2 ceviz
yarım muz
1 gün kurusu
öğlen
ezogelin çorba
dalyan köfte
akşama haşlama hindi yapıyorum..içinde kereviz az patates soğan biber sarımsak..çorba niyetine yiyicem...
çok geçmiş olsun canım akşam a da az kalmışAh kızlar kızlar ne geldi başıma korktuğum geldi dün eve zor gittim çcoğu alıp zor kullandım arabayı, öyle bir migrenim tuttu ki başım çatlıyor midem bulanıyor, ve eve zor düştüm 5 buçuk gibi de istifra ede ede öldüm gitti orucumsadece 8 buçukta yoğurt yedim bulantıdan ve yattım hep akşam boyu, bugünde çok yoğunum okuyamadım daha sizi bakacağım ilk fırsatta öpüyorum sizi
Maşallah ne kadar güzel dikkat ediyorsunselam kizlar buralari ihmal ediyorum ama firsatim olmuyor ozluyorum sohbetlerinizi.
Dun spor yapamadim diye cok az yedim bugunde cok hafif bir kahvaltiyla basladim bol bol bitki cayi ictim insllah bugunde gunu hafif bir sekilde atlatirim.
Allah tamamina erdirsin canim.mucuk.bekliyoruz davetiyeni.nisan elbiseni canim.ahaha gelin ata binmiş ya nasip demiş güzel oldu güldürdün.haklısın balım eş adayım olmazda nişanlım olabilir 6 ay oldu işte bizim maddi problemlerden ötürü evlenemedik halen. zamanında çok boş şeylere para harcadım şimdiye kadar kenara atmış olsaydım şuan evimde mutlu mesut yaşıyor olacaktım. akıl işte hep tecrübe ede ede öğreniyorsun böyle şeyleri. :/ neyse kısmet diyelim düğünüm olunca bi davetiye resmi de buraya atar herkesi çağırırım. :)
Hos geldin.ozlettin kendini.yogun musun.nerelerdesinselam kizlar buralari ihmal ediyorum ama firsatim olmuyor ozluyorum sohbetlerinizi.
Dun spor yapamadim diye cok az yedim bugunde cok hafif bir kahvaltiyla basladim bol bol bitki cayi ictim insllah bugunde gunu hafif bir sekilde atlatirim.
Ayy nasil da canm cektiKereviz havuz sagan kavurdum.az seker attim. Zeytinyaglilara atarim hep
Bunu yedim harika oldu
Cocuklara ve esime hamburger
Borek sabahtan kalma .esim onu da yedi. Lavas ile yaptim
3 adet lavas
Aralara kasar.sucuk.1 yumurta.
Canım maşallah tüm haftayı birden yazmışsın ben 3 hafta buradayım inşallahSelam kızlar
Cuma kaçamaklı bir kahvaltı oldu ama 1 saat yürüyüşümü yapmıştım
Akşamına yer fıstığı ayran portakal yedim
Cumartesi sabah omlet peynir zeytin salata
Akşam ıspanak kavurması yoğurt salata
Pazar sabah omlet peynir zeytin salata fındık yoğurt ve kuru üzüm
Öğlen 1 sigara böreği 1 kek patates salatası peynir
Akşam karnabahar kızartması yoğurt fıstık portakal ayran
Bunların üzerine 40 dk yürüyüş yaptım
Dün sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı omlet peynir zeytin salata fındık
Arada yer fıstığı portakal ayran
Akşam yeşil mercimek çorbası 1 pırasalı börek salata yoğurt
Birazdan yürüyüşe çıkacağım gelemeyince toplu yazayım dedim
mesmeser çok geçmiş olsun canım
sersum daha iyisindir inşallah
@sarfansari kızına geçmiş olsun canım
N nnnadal iyi tatiller canım ne kadar kalacaksın memlekette
A aaadddaaa @okuyucuuSvltr fotolar çok güzel maşallah hepinize
Ah kızlar kızlar ne geldi başıma korktuğum geldi dün eve zor gittim çcoğu alıp zor kullandım arabayı, öyle bir migrenim tuttu ki başım çatlıyor midem bulanıyor, ve eve zor düştüm 5 buçuk gibi de istifra ede ede öldüm gitti orucumsadece 8 buçukta yoğurt yedim bulantıdan ve yattım hep akşam boyu, bugünde çok yoğunum okuyamadım daha sizi bakacağım ilk fırsatta öpüyorum sizi
selam kızlar...bugün belim yine zorlandı...sorumlumuzla konuştum..bu böyle olmayacak..fiziktedavi alıcam bakalım yarına randevum var..
ficans canım iyi diyelim de iyi olsun..ama çok kötü bir ay geçiriyorum..Allah beterinden saklasın...
sabah
2 ceviz
yarım muz
1 gün kurusu
öğlen
ezogelin çorba
dalyan köfte
akşama haşlama hindi yapıyorum..içinde kereviz az patates soğan biber sarımsak..çorba niyetine yiyicem...
Canım maşallah tüm haftayı birden yazmışsın ben 3 hafta buradayım inşallah
Oy bebsim kaymagi nasil agzina attin oyleSabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı yapmadım sadece 2 kaşık kaymak attım ağzıma
Öğlen evde değildim yarım gözleme ve peynir yedim domates salatalık
Akşam bi 40 dk daha yürüyüş yaptım
Yemekte mercimek çorbası bakla salata yoğurt
Kız sen saat kaçta yatıyorsun bu saatte kalkıp kahvaltı yapıyorsun maşallah sana ben daha uyuyacamOy bebsim kaymagi nasil agzina attin oyle
Kaymagi ekmemkle yutarim ben o da zorla .kaymakla aram yok
Sade yutabilmissin. Aslinda guzel beslenmissin.az oz saglikli bence
Bugun fizik tedavin var
Gecmis olsun simdiden
Birazdan kahvalti yapacagim
Gunaydin .ilk ben yazdimm :)
Bu ne kız bu kadarcık mı Allah canını almasın aç geziyorsunuz ben bunları tok karnima ayaküstü yerim bu kadar yapma canım tüm gün çalışıyorsun senGünaydın kızlar
Sabah kahvaltım.
Havalar ısınıyor canım bir şey istemiyor bir tek uyuyasim var :)
Eki Görüntüle 2126453
Oy bebsim kaymagi nasil agzina attin oyle
Kaymagi ekmemkle yutarim ben o da zorla .kaymakla aram yok
Sade yutabilmissin. Aslinda guzel beslenmissin.az oz saglikli bence
Bugun fizik tedavin var
Gecmis olsun simdiden
Birazdan kahvalti yapacagim
Gunaydin .ilk ben yazdimm :)
Kızlar sizi takipteyim ama tel sıkıntılı olduğu için çok zor yazıyorum
Menüler düzenli gidiyor sanırım bu hafta herkes kilo verecekEceZ ne kadar kilo vereceksin çok merak ediyorum Svltr çok geçmiş olsun canım sersum kendini koru canım hiç dikkat etmiyorsum mesmeser nasıl oldun canım @demirleke maşallah yine döktürmüşsün ficans yok canım kendimi kaplumbağa gibi hissettim iki çocuk bide eşyalar vardı o da kusur kalsın dedim ama annemin baskulle benimki aynı g oynamıyor
Canim saat 5.45 de yazdim ben. Ama 4.45 gorunuyor.Kız sen saat kaçta yatıyorsun bu saatte kalkıp kahvaltı yapıyorsun maşallah sana ben daha uyuyacam
Ay asli da onun beli kotuydu.bende diyirum noldu fincans aGünaydın canım
Kaymak çok severim gerçek süt kaymağı kendi kaynattığım sütün kaşık kaşık yerim ekmeksiz ve tatlısız
Fizik tedavi benim değil sersuma vermişler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?