- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Allah Allah ilginçmiş:)Kayinvalidem burali zaten bize yakin yasiyor. boyfriendi falan var bize pek karismaz esim tek cocugu olmasina ragmen cok yakin degil ama cocuklari sever. kayinvalidelik yapiyordu eskiden ama ben disli cikinca korktu sindi karismiyor artik. varlikli bir kadin cokda simarik herkes zengin diye hizmet ediyor benim umrumda degil paraya tapmam sonucda hic kimseye eyvallahim yok birtek bana nazi gecmiyor benden tirsar baya hahahahha
Gerçekten mi:))menü bildirmen lazım ama şekerim..bu da kuralımız canım ..listede olmak için menü bildirmelisin
Gerçekten mi:))
Ne bileyim burası kurallar konusunda epey esnek diye biliyordum:)
Arada yazarım o halde, her gün yazmaya eriniyorum kusura bakmayın
canım önemli değil diyeceğim ama olmaz çünkü amacımız menü bildirerek yanlışlarımızı ve doğrularımızı görerek kilo vermek.sersum daha önce birkaç defa kuralları okumama rağmen aklımda kalmamış kusura bakma. İki hafta düzenli menü bildiren listeye girebiliyormuş ben hiç menü bildirmedim, zaten katılalı da bir hafta oldu
Bu hafta sıfırdan başlayayım o halde, yapacak bir şey yok
Tamam canım çok sağol.canım önemli değil diyeceğim ama olmaz çünkü amacımız menü bildirerek yanlışlarımızı ve doğrularımızı görerek kilo vermek..eskiden kuralları daha sıkı tutuyordum mesela 2 hafta şartım vardı ve kesindi şimdi biraz esnettim sen bu hafta menülerini bildirmeye başla ve bugünde bildirimde bulunup listeye gir.. ben seni geçen hafta başlangıç kilosuyla listeye almıştım dikkatinden kaçmadıysa..hepimizin her öğünde bildirime zamanı olmuyor ama gün sonunda gelip yazıyoruz menüleri..sen de öyle yaparsın..
Canım midemi usuttim sanırım o gün canım çıkmış bir vaziyette gezdim resmenBu ne kız bu kadarcık mı Allah canını almasın aç geziyorsunuz ben bunları tok karnima ayaküstü yerim bu kadar yapma canım tüm gün çalışıyorsun sen
sen nasıl istersen..bu hafta veya bir daha ki hafta..Tamam canım çok sağol.
Gün sonunda bildireceğim inşallah.
Listede olmak önemli değil burası bana iyi geldi, bu hafta 300 gram vermişim, eğer listede yer alacaksam yüzde hesaplayabilirim ama bu hafta eksik oldu diye sadece meraktan tartıldım bildirim için değil
Bana bırakıyorsan ben bu hafta bildireyim o kadar dikkat ettim boşa mı gitsinsen nasıl istersen..bu hafta veya bir daha ki hafta..
Kaynanalik her kadının ruhunda vardır canım ama bizde meşhur.O kısım bende hiç yok iyi mi:))
İyi işte kaynana derdi olmaz, bence kaynanalar sadece Türklerden çıkıyor
Türk gelinin fendi amerikalı kaynananyi yendiKayinvalidem burali zaten bize yakin yasiyor. boyfriendi falan var bize pek karismaz esim tek cocugu olmasina ragmen cok yakin degil ama cocuklari sever. kayinvalidelik yapiyordu eskiden ama ben disli cikinca korktu sindi karismiyor artik. varlikli bir kadin cokda simarik herkes zengin diye hizmet ediyor benim umrumda degil paraya tapmam sonucda hic kimseye eyvallahim yok birtek bana nazi gecmiyor benden tirsar baya hahahahha
tebriklergünaydın kızlar..
ilk bildirim benden olsun..Demir hapı kullanıp wc sorunuma rağmen verdim çok şükür..
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84 kg
baş.tarihi:2 Şubat 2018
geçen hafta:83.3kg
bu hafta:82.8kg
fark:-500gr
yüzde:%0.600
ilk hedef:75kg
spor:işe gidiş geliş 3 km yürüyüş
geçmiş olsun canımcım.Canım midemi usuttim sanırım o gün canım çıkmış bir vaziyette gezdim resmen
afiyet olsun . kepekli simit nasıl. güzel mi.Rumuz:sabahvesen
Baslandic kg:75.5
Geçen hacta:63.6
Bu hafta:63.6
Fark:0
Bu hafta hiç veremedim maalesefen azından + da degolim
Sabah kahvaltım
1 kelekli simit aldım pastaneden yanına bir parça peynir koydum 3 tane siyah zeytin 1 dilim salam. İşe gidince çay ile yiyeceğim onlari
yavaş yavaş vermeye başladın demek ki.Bana bırakıyorsan ben bu hafta bildireyim o kadar dikkat ettim boşa mı gitsin
Rumuz: hayallperisi
Başlangıç tarihi: 16 mart 2018
Başlangıç kilo: 59
Geçen hafta: 59
Bu hafta: 58,7
Fark: -300 g
Yüzde: % 508
Spor: yok
Aslında ilk başta daha kolay kilo veriliyor.yavaş yavaş vermeye başladın demek ki.
tebrik ederim canım.
ben de bi dönem öyle oldum . acelem yok dedim durdum. koca kışı öyle geçirdim .Aslında ilk başta daha kolay kilo veriliyor.
Benim acelem yok aheste çekiyorum kürekleri:))
Acelem yok derken durmayı kast etmiyorum ama:) yani bu hafta 300 gram beni motive etmek için yeterli oldu, neden daha fazla vermedim diye üzülmedim.ben de bi dönem öyle oldum . acelem yok dedim durdum. koca kışı öyle geçirdim .
bi verdim bi aldım . derken 3 kilo aldım . şimdi bu hafta dikkat ettim . sağlıklı beslenidim . porsiyon küçülttüm.
ben öğlen yemeğinde 800 ml kapta yemek yedim. şimdi 1 kase yetiyor şükür .
ama her öğlen 1 ayva ve 1 greyfurt yiyorum artık , yemek sonrası. tavsiye ederim.
anladım canım .Acelem yok derken durmayı kast etmiyorum ama:) yani bu hafta 300 gram beni motive etmek için yeterli oldu, neden daha fazla vermedim diye üzülmedim.
canım kız nasıl oldu.Günaydın
Rumuz sarfansari
Başlangıç 60
Geçen hafta 59
Bu hafta 59
Fark 000000
Takıldım kaldım, bu kilomu bir oynatmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?