Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bizimki Allah ne verdiyse diyedi

Sagol canim :))

evet ya ben kac paralar doktum inanki bu ise:)

taze soğanı doğra .
az yağda kavur
üzerine yumurta kır.
tuz
başka bi şey koyma.
parmaklarını yersin
enfes aksam ya da yarin sabah yapacagim

bizimki Allah ne verdiyse diyedi
ben onceden boyle degildim cnm hani diyorum ya karakterim cok mukemmelliyetci ya tam liste olcak ya da asla ya hep ya hic o yuzden kilo aldim ya zaten

evet ya ben kac paralar doktum inanki bu ise:)

enfes aksam ya da yarin sabah yapacagim

ben onceden boyle degildim cnm hani diyorum ya karakterim cok mukemmelliyetci ya tam liste olcak ya da asla ya hep ya hic o yuzden kilo aldim ya zaten
mükemmel diye bi şey yok . onu da zamanla anlıyorsun . mükemmel olmaya çalıştıkça depresyona giriyorsun. bu da bi gerçek.
serbest bırak kendini zamana.

Günaydın canlarııııımmmm

Safransari canım geçmiş olsun taze zencefil ömeriyorum, limon ve tarçınla kaynat bal koyup iç çok güzel yumuşatıyor
@hayallperisi canım yoğurt ruşeymi, keten tohumu ve elma ile çok tok tutuyor dene mutlaka
Daydream- canım dikkat ediyorum ilaca ama bazen unutuyorum o zamanda tok ta olsam içiyorum hergün aksatmadan almak lazımmış

Kızlar bu aralar çok fena kabızlık çekiyorum durum vahim kuru incir falan inşallah fayda eder, o da şişirdi sanırım beni son günlerde

Kahvaltı
1 yumurta
karışık; zeytin peynir tuzlu yoğurt bi kaç parça hepsinden
1 dilimde ekmek
2 bardak çay

mükemmel diye bi şey yok . onu da zamanla anlıyorsun . mükemmel olmaya çalıştıkça depresyona giriyorsun. bu da bi gerçek.
Kesinlikle katılıyorum mükemmel olmak için uğraştıkça kendinden gidiyor, az ipi gevşetmek lazım, ben öyle yapmaya çalışıyorum o zaman daha rahatlıyorum

evet h

aklısın hemen aşılmaz . kademe kademe gidebilirsin.

geçmiş olsun .
zencefil koy yemeklerine. karabiber.
hiç meyve yemiyorsun . dikkat ettim de.
Evet canim meyve yemiyorum bu günler. Şimdi kalkıp ananas vardı onu yiyeyim biraz

evet . ideal kilom demi. :)

markete gidince ben de marul , roka, nane, taze soğan reyonuna dalıyorum. en sevdiğim.

taze soğanlı yumurta hele. oy oy . mutlaka deneyin ben de seyfi dursunoğlu ndan öğrenmiştim onu.
Yarın yapacağım. Yumurtanın her türlüsünü severim, bunu hiç denememistim

Çok sağol canım
Bu kayısı bitki camlarından den esen, bende çok iyi ise yariyor

Kızlar oğluma ve kendime kehribar kolyesi alacağım çok faydası varmış, kullanan oldu mu aranızda, memnun kalan çok yorumlarda
Kızıma halası vermişti. O da oğluna kullanmış. Ondan dolAyı mi bilmiyorum sakin bir bebek ligi vardı
Ben dış çıkarmasına yardımcı olması için 4 aylıkken kullanmaya başladım
Ama bizim sila ilk dişini 14 aylıkken çıkardı
Dönem dönem çıkardım kolyeyi ondan mi acaba dış çıkarmıyor diye :)
Faydası oldu mu net gözle görmedim ama 1 senedir takılacak yeri koptu takmiyorum. Aklıma iyi getirdin tamir ettirip takayim ben de mutlaka faydası vardır

Hafta sonu bir belgeselde izledim, çok faydaliymis, nadi, elde edildiği felan anlatıyordu. Ama yabancı bir belgeseldi, taş olarak kullanımın vücut üzerinde etkisini anlatmiyordu.

Bir de türkiyede pahalı baya, aliekspresten getirenler var ordan alışveriş yapıyor san. Bir de onun su testi var onu yapıp orjinal olup olmadığına bakabikiyirsun

Kızlar oğluma ve kendime kehribar kolyesi alacağım çok faydası varmış, kullanan oldu mu aranızda, memnun kalan çok yorumlarda
canım kullanmadım.
ama duydum
benim çocuklar 4 aylıkken diş çıkardı hep . sonra da hep devam eden diş çıkarma dönemleri. uykusuz geceler. oy oy . geldi geçti.

canım kullanmadım.
ama duydum

benim çocuklar 4 aylıkken diş çıkardı hep . sonra da hep devam eden diş çıkarma dönemleri. uykusuz geceler. oy oy . geldi geçti.
Ben de 14 aylık olana kadar her umutsuzluğu her hastalığını, her uykusuz geceyi dış çıkarmaya gördüm ama o dış bir türlü gelmek bilmedi.
Sonra 13 aylıkken dr a götürdük dışı çıkmıyor diye, tüm testler yapıldı normal çıktı herşey, üstünden 1 sene sonra geldi dış çok sukur

Slm kızlar haftasonu misafirim vardı gelemedim diyeti bozmadım diyeyim bir iki ufak kaçamak hariç telafi ettim ama .
Sabah kahvaltım iki dilim ekmek peynir
Kuru domatesi ısladım zeytinyağı karabiber pulbiber döktüm yedim

katiliyorum size kizlar benim en buyuk eksikligim sabir dilekcim hep sok diyet yaptim ve hep mukemmel olsun istedim ve hep kilo aldim o yuzden sabir sabir sabir

of o ne lezzetli olmustur simdi kimblir

güzel olmuştur eminim . afiyet olsun .
kuru domates ben tükettim bi zaman . kendim kurutmuştum. tadı alışkın olmadığım bi tat olunca yemekte zorlandım .

katiliyorum size kizlar benim en buyuk eksikligim sabir dilekcim hep sok diyet yaptim ve hep mukemmel olsun istedim ve hep kilo aldim o yuzden sabir sabir sabir

of o ne lezzetli olmustur simdi kimblir
neyse ki artık değiştin . olsun . geçmiş geçmişte kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…