ben de sabah 5.45 de ezan ile uyanıyorum artık.Teşekkür ederim canım:)
Bir de ben erken yattığım için acıkmıyorum, yoksa belki acıkabilirim.
aaaaSlm kizlar
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 64.7
Bubhafta 63.9
Fark 800
Yuzde 1.236
Hedef 59 veya 60
Spor var
Diyet karisik
hayır bi sıkıntı vardır .kızlar günaydın regl 2nci günü ve ben tartıya çıktım çıkmaz olaydım ya
rumuz: okuyucuu
geçen hafta: 60.8 kg
bu hafta : 61.5 kg
fark : ++++++700 gr
yüzde : % 1.151
rezillik bu kadar da şişmiş olamam
ay ay . hastaydınız zaten . neden geliyor ki. tam iyi oluyorkenRumuz sarfansari
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.4
Fark 600 gr
Yüzde 0.98
Kaynana, aradı sabah kayinbabamla geliyormuş. Ne yerim ne içerim hiç bilmiyorum misafir varken
mamalar enfes canım. çok güzel görünüyorlar .
Ne becerikli hatunlarsınız yahu:)
dün akşam yaptım.
tavsiyelerinize teşekkürler .
bol kekikli , zeytin yağlı harmanlı patates
süt ve ketçap ile yoğrulmuş tavuk.
süt yumuşacık yaptı . ketçap lezzet kattı.sersum
canım benim .Ne becerikli hatunlarsınız yahu:)
Ama ben çocuklara tavuk yapmıyorum. Ketçap- mayonez ve kola da tüketmiyorlar. Ammaaa bunların yanı sıra bir yığın abur cubura da bayılıyorlar maalesef.
Benim çocuklar 3 ve 5.5 yaşındalar. Sanırım ilkokul çağından itibaren engellemek zor, gözleri açılıyor:)) ama benimkilerin boğazla genel olarak alakaları yok. Evde tavuk kızarttığımda da dönüp bakmıyorlar. Kola ve ketçapa gelince, biz tüketmediğimiz için eve hiç girmedi, dolayısıyla tanımıyorlar.canım benim .
senin çocuklar kaç yaşında seninkiler.
bi yaştan sonra benim kötü olduğumu düşünmeye başladılar. her şeyi yasaklıyorsun. sağlıksız sağlıksız diye . taklidimi de yapıyorlar .mümkün olduğunca evde yapıyorum kek . tramisu magnolya vs gibi şeyleri. abur cuburu çocuklara da azalttım. en azından daha sütlü şeyler yapmaya yöneldim. evdeki malzemeleri biliyorum . ama market gidalarına ne koyuyorlar bilmiyorum.
Canım dün veya Çarşamba filan hiç tartılmış mıydın? Dediğin gibi iki günlük bir şişkinlik olabilir. Bu hafta güzel beslenmiştin çünkü sen.
ben de sabah 5.45 de ezan ile uyanıyorum artık.
kışın uyanmak daha zor . ama günler uzadıkça uyanmak daha kolay . yazın öyle oluyorum.
sabah namazını kılabiliyorum şükür . koşturmaca da olmuyor . erken uyanınca yani.
sabah 2 dilim kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
kocaman bir dilim peynir
1 salatalık yedim.
şimdi kahve içiyorum.
hareket de ediyorum bolca .
wc ye girince bile squat yapıyorum . 2 dk vc de kalıyorum bu yüzden .
yoksa tüm gün masa başı işim . otur otur nereye kadar
aşağı in çık işlerim oluyor . olmasa da ben bi bahane ile inip çıkıyorum falan .
miskinlik gitti elhamdülillah
hayır bi sıkıntı vardır .
ya tuzlu yedin . turşu , ya zeytini fazla kaçırdın . ödem olmuştur. ve adet tabi ki. şişkinlik sebebi
dün akşam gidince yaptım.
taze soğanlı kapya biberli . mayalı , süt yumurta sıvı yağ ile ekmek.
ketçap mayonez evde var bizim. her zaman kullanmazlar . haftada 1 kez falan.Ne becerikli hatunlarsınız yahu:)
Ama ben çocuklara tavuk yapmıyorum. Ketçap- mayonez ve kola da tüketmiyorlar. Ammaaa bunların yanı sıra bir yığın abur cubura da bayılıyorlar maalesef.
maşallah . küçükler evet.Benim çocuklar 3 ve 5.5 yaşındalar. Sanırım ilkokul çağından itibaren engellemek zor, gözleri açılıyor:)) ama benimkilerin boğazla genel olarak alakaları yok. Evde tavuk kızarttığımda da dönüp bakmıyorlar. Kola ve ketçapa gelince, biz tüketmediğimiz için eve hiç girmedi, dolayısıyla tanımıyorlar.
Canım moralini bozma kilo vermeye çalışırken en önemli şey motivasyonmuş illa iniş çıkışlarımız olacak bende çok şişim bu hafta üstelik tartılmayı da unutuum, napalım haftaya veririz inşallah bizde, motive ol hayatımgerçekten moralim bozuldu yeni bir sisteme geçicem artık
Ay evet cips bizde de favori:))ketçap mayonez evde var bizim. her zaman kullanmazlar . haftada 1 kez falan.
kola da evimize girmez . sevmiyorlar aramıyorlar .
ama cips bayılırlar.
onu da 3 haftadır almıyorum sanıyorum .aramıyorlar .
ama 3 hafta öncesine kadar tukettikleri bi şeydi yine de haftada 1 kez falan.
cok guzel cnm bnce ne yersen ye az ye en azindan korursunRumuz sarfansari
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.4
Fark 600 gr
Yüzde 0.98
Kaynana, aradı sabah kayinbabamla geliyormuş. Ne yerim ne içerim hiç bilmiyorum misafir varken
Canim ne var bunda ask olsunregl olmussun seninki odemdir zaten bu dinemdeki kilonu baz alma hic dgru olmaz:)kızlar günaydın regl 2nci günü ve ben tartıya çıktım çıkmaz olaydım ya
rumuz: okuyucuu
geçen hafta: 60.8 kg
bu hafta : 61.5 kg
fark : ++++++700 gr
yüzde : % 1.151
rezillik bu kadar da şişmiş olamam
tamam canimcim ama insallah sen vermissindir yine deKızlaaarrr ben tartılmayı unuttuummgeç kaldım bugün işe 8 buçukta geldim unuttum yaaa ama kesin artılardayım adaa beni artıların olduğu listeye yaz canım en az yarım kilo şişmişimdir bu kabızlıktan
Evet masallah birbirimizi iyi gaza getirdik bu aralarakşamın yine harika. maşallah iyi gidiyoruz topikcek.
canimcim cok skur verdim gitsin artik dilekcim yaaaaa
ada vermişsin şekerim sen . maşallah yaaa. süper.
aa ben hep yogurt yapiyordum sutu hic denememistim cok ilginc bu arada inanilmaz enfes gorunuyor
dün akşam yaptım.
tavsiyelerinize teşekkürler .
bol kekikli , zeytin yağlı harmanlı patates
süt ve ketçap ile yoğrulmuş tavuk.
süt yumuşacık yaptı . ketçap lezzet kattı.sersum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?