neyse eşin gelince sıkıntı yok .unuttuk seni gitti.selam kızlar...eşim geldi beni unutunbildirim yapıp kaçıcam..vermişim beyaaa..çok şiştim halbuki.. A aaadddaaa kolay gelsin
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84 kg
baş.tarihi:2 Şubat 2018
geçen hafta:82.8kg
bu hafta:82.4kg
fark:-400gr
yüzde:%0.483
ilk hedef:75kg
spor:işe gidiş geliş 3 km yürüyüş
yakın mı oturuyordunuz ki. doğum gününde sizi yalnız bırakmıyorlar maşallah.Sabah 7 bucukta aradilar ki yoldayiz diye
carsamba donecekmis sukur
Eşimi dogum günü pazar, ondan gelmiştir
Bugun cok kotuyum, midem bulaniyor sürekli, ilaçların ya etkisi sanirim.
Sabahtan beri birsey yiyemedim, çıkarttım
Sabah bildirim yapmak için yartildim 58.4 geldim, simdi 58 geliyorum
Bildirimini güncellesem mi acaba
benim de bu öğlen kaçtı. koca tabak mantı aldım.Ben de az önce öğlen yemeği niyetine kıymalı pide yiyip kilo vermemi kutladım
Şaka bir yana başka alternatifim yoktu, sabah kahvaltıyı 6.30’da yaptığım için çok acıkmıştım, biraz da bünyeyi şaşırtmak amaçlı yedim gitti valla
çoook iyi maşallahRumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 76,8
Güncel kilom 75,1
Fark 1700
Yüzde 2,236
İlk hedef 6 Nisan'da 75
Hedef 70
Çok şükür
Gerçekten bayağı şaşırdı bizim bünyeler bugün:)))benim de bu öğlen kaçtı. koca tabak mantı aldım.
çorba ve kısır
yedim gitti.
bunyeyi şaşırtmış olayim . napayım.
Canım senin yüzdede bir sıkıntı mu var baban mı öyle geliyor?Slm kızlar ben de bildirim yapayım
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilo 67.6
Bu haftaki kii 67.5
Fark 100 gr
Yüzde %147.9
Yalan yanlış yazmış telefon inşallah anlamışsınızdır siz:)))Canım senin yüzdede bir sıkıntı mu var baban mı öyle geliyor?
ben onu gecen gun baska bir topikte gordum beste bes diyetinde o bu diyetle inmisti baska da gormedim hicEceZ vardı nerde ki
Burda yeni başlamıştı öyle hatırlıyorumben onu gecen gun baska bir topikte gordum beste bes diyetinde o bu diyetle inmisti baska da gormedim hic
o önceden bizim topiğe geliyordu snra ara vermişti canım gelir sanırım yoğunluğu geçinceBurda yeni başlamıştı öyle hatırlıyorum
Canım birinci olmak güzel ama maalesef ben değil nadalvanos birinci bu hafta:)EVET KIZLAR BU HAFTAKİ LİSTEMİZİ YAPIYORUM
KİLO VERENLER
KİLO ALANLAR
- hayallperisi
- nadalvanos
- aaadddaaa
- mesmeser
- daydream
- okuyucu
- ficans
- sabahvesen
- svlty
Yok işte sonra yine geldi, burda iyi zayıfladım tekrar geldim dedi. Nişan elbisem yakışsın istiyorum filan dedi:)o önceden bizim topiğe geliyordu snra ara vermişti canım gelir sanırım yoğunluğu geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?