xanim zaten diyet diye birsey yok hergun dikkat ediceksin en kotu kilomuzu korusaydik o bile yeterdi biz ha bugun ha yarin doye gitttikce kilo aldik
Xanin ne istoyorsa onu ye kuzum skilirsin yoksa
uzum hosgeldin oncelikle aman da aman neler olmus oyle dakka bir gol bir yapiyor insanlari idsre etmek zor allah sabir versin ama ezdirme ke dini sana saygi duymak zorundalar
neredeydin ki . parti mi vardı .
ben akşam 1 kepçe barbunya. acı biber doğradım içine.
1 greyfurt
1 kaşık pilav. tadına baktım. tuzu vs nasıl diye.
Tekrar hayırlı olsun canımmSelam kızlar. Nişanımı soran arkadaşlar olmuş çok güzel geçti onda problem yok da az önce Svltr arkadaşın dediği gibi ben de nişanlımın annesinden fırça yedim. Bir zoruma gitti ki sormayın. Nişan olana kadar canım cicim benim kızım diye dolaşan kadın durduk yere telefonda resmen fırça attı bana. Üstelik olay da beni aramışmış duymamışmışım telefonlarını duyacakmışım neden açmıyormuşum. Durduk yere canım sıkıldı kimseye fazla yüz vermemek lazım böyle tepene çıkıyorlar sonra.
bebişim harika gidiyorsun maşallah .Sabah Kahvaltı
Saat : 9.00
Sandwich ( domates salata kaşar peynir )
2 çay
1 litre su öğle yemeğine kadar
Öğlen yemeği
Saat : 12.45
Çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık türlü
Yoğurtlu Havuçlu
Saat: 16.30
1 Tamek şeftali meyve suyu eski siselerden dayanamadım :)
canın çekmiş az az yemişsin. bana da olur öyle.Bnde yazayim kizlara
Sabah
Bir dilim yulafli sifir sekerli tatlandirici kek
Oglen
Yarim kir pidesi acik tavuk
Ara
1 bardak kahve
Bikac parca cikolata
Aksam
4 koftw
Yarim dilim ekmek
Yarim dilim kek
2 3 badem ve ceviz ne alakaysa:)
afiyet olsun .Sağol canım.kahvaltıda bilerek yemedim.öğleden sonra hafif acıkıyorum.buçuk öğün yapıp ceviz ve günkurusu kayısı yiyicem.hem sabah hem öğleden sonra kuruyemiş fazla olur diye düşündüm.
bebişim harika gidiyorsun maşallah .
akşam menulerine hayranım.
azıcık yapsan ya akşamları. yere uzansan zaten illa bi iki bacak hareketi yapıyorsun . yani spor yapcam diye değil de .yere uzancam diye başla.canısı saolasın ama kilo veremiyorum işte spor yok ya
hayırlısı canım.Hayırlı sabahlar kızlar, ben doğru düzgün bişey yiyemiyorum hatta bugün tartıldım merakımdan 66 yı gördüm bakalım cumaya ne olacak
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim ekmek getirdim birazdan acıkınca yiyeceğim inşallah
Canım müsterih ol eğer düşkünse annesine değişmez ilk başlarda sen onu zamanla ilerledikçe birlikteliğiniz oturtursun, kırmızı çizgilerini koy, herkes geçemeceği yeri bilsin ama politik ol, akıllı kadın her zaman kazanır, duygusal kadın ise kaybeder, bu yolculukta Allah yardımcın olsun canım, tavsiyem çok gözünde büyütme ben o hatayı yaptım, akışına bırakAl benden de o kadar. Benim de ailem var ama ben asla annemin babamın nişanlıma laf söylemesine izin vermem her durumda korurum. Bizimkine ne zaman annen öyle yaptı böyle etti desem sen yanlış anlamışsın, sen abartıyorsun, benim annem öyle şey demez seni çok seviyor gibi direk koruma moduna geçiyor. Kendimi paranoyak bir ruh hastası gibi hissettiriyor.
Benimki de anne onunki de anne. Benim annem vur ensesine al ağzından lokmayı. Emekli öğretmen görmüş geçirmiş kadın. Onun annesi biz o evdeyken bile telefonda milletle küfürlü konuşan bir kadın. Daha kendine saygısı olmayan insan bana mı saygı gösterecek yani elin kızına.
evet canım 2 gün var, galiba havalardan birde sanki böyle ne bilim tiksinmişim gibi, dün oğlan kek istedi yaptım bazen 4 yumurta bile kırarım buna 3 kırdım yağsız kek yaptım, her zamanki kek ay bir yumurta koktu sana anlatamam nerdeyse kusacaktım, ben tiksindim gibi geliyor banahayırlısı canım.
havalardan da olabilir
ama adet gününe 2 gün var demi senin. anlarız artık ne olduğunu.
benim de 1-2 gün var .
çok şüpheli durumlar bunlar . hayırlısı olsun . inşallah güzel haberler gelir .evet canım 2 gün var, galiba havalardan birde sanki böyle ne bilim tiksinmişim gibi, dün oğlan kek istedi yaptım bazen 4 yumurta bile kırarım buna 3 kırdım yağsız kek yaptım, her zamanki kek ay bir yumurta koktu sana anlatamam nerdeyse kusacaktım, ben tiksindim gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?