Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlar,
Parmagim bugun daha cok aciyor nedense..
Dun aksam firinda tavuk ve pilav yedim. aslinda cok diyet yemegi gibi olmadi malesef.
Bu sabah 1 dilim ekmekle beyaz peynir.
benim bir an once spor yapmaya baslamam lazim kizlar cumadan beri bisey yapmadim boyle kilo veremem ben malesef.

Be de hafta sonu biberli ekmek yaptım canim, buraya da foto yükledik ama geçmişi okuyamadigin için gorememisindir

Ya ne kadar yağ çekiyormuş biberli ekmek, 10 tane çıktı nerdeyse 2 şu bardağı zeytinyağı koydum, ama çok lezzetli oldu.

Afiyet şeker olsun canım evet bol yağ koymak lazım canım kuru oluyor yoksa

sağol canım Allah razı olsun öyle tek başına olunca zormuş gerçekten, birde özlediğinden baba diye ağlıyor daha da içim dağlanıyor
Oyy kuzum benim.
Benim kız da hastalandı ca baba diye ağlar, normalde de baba diye ağlar, bu sene ayrı bir düştü babaya.

Dün çilek getirdim odaya, ben mutfağa döndüm, baba annem gelmeden çilekleri bitirelim o yemesin diyor

canım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işler

Çok geçmiş olsun canım...Allah şifa versin kuzuya...

Kahvaltim,
2 dili ek ek sucuklu yumyrta çok az peynir
Oglen
Bir kase yoğurt
Akşam
Tavuk durum, önce kavas ekmeğin içinde, canim çok istiyordu eşim işten gelirken aldırdım yedim. Erken yediğim için umarım s indiririm. Bu akşam çay kahve harici birsey tuketmem artık.

saat : 13.30
filtre kahve
mozaik pasta 4 çatal

saat : 16:45
1 dilim ekmek peynir

işyerinde yangın çıktı ne yağtığımız belli değil birazdan çıkıcam evden midem alt üst

Bugünkü menüm:

7.00
1 muz

11.00
1 yumurta
1 dilim salam
2 zeytin
Bol peynir
Birkaç çay kaşığı bal ve pekmez
1 kuru kayısı
Çay

15.30
Türk kahvesi

17.45
Yarım tabak tavuklu patates yemeği
4 tane bulgurlu yaprak sarması
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…