- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Çok geçmiş olsun canım aç gezip kendine eziyet etme aç kalınca kilo gitmiyor
Be de hafta sonu biberli ekmek yaptım canim, buraya da foto yükledik ama geçmişi okuyamadigin için gorememisindirSabah
Size gönderdiğim ispanaklı vardı ya ondan yedim ince 2 dilim
2 kupa çay
öğlen
arkadaşıma gittim az kafam dağılsın diye
o da zahter salatası yapmış
bir kaç parça yufka ekmeğe sarıp yedim
1 kase yoğurt yedim
1 bardak çay
1 türk kahvesi (yanında da 2-3 tane kuş lokumu)
zaten eşim yok ya yemek yapmıyorum hiç çocuk ne yerse onunkinden az az tırtıklıyorum :)
Afiyet şeker olsun canım evet bol yağ koymak lazım canım kuru oluyor yoksaBe de hafta sonu biberli ekmek yaptım canim, buraya da foto yükledik ama geçmişi okuyamadigin için gorememisindir
Ya ne kadar yağ çekiyormuş biberli ekmek, 10 tane çıktı nerdeyse 2 şu bardağı zeytinyağı koydum, ama çok lezzetli oldu.
canım buldum şimdi ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Oyy kuzum benim.sağol canım Allah razı olsun öyle tek başına olunca zormuş gerçekten, birde özlediğinden baba diye ağlıyor daha da içim dağlanıyor
teşekkür ederim canım
canım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işler
Çok geçmiş olsun canım...Allah şifa versin kuzuya...çok şükür canım daha iyi, bademcikleri iltihaplanmış birde babamız yok ya onun hasretide eklendi ateşi hiç düşmedi3 gün bifiil ayaktaydım tek başımayımda nöbet tuttum hep başında sürekli duşa soktum, dün en son dr decort verdi onun etkisiyle düştü ateşi biraz
Gecmis olsun canim. Siz iyi misiniz ?saat : 13.30
filtre kahve
mozaik pasta 4 çatal
saat : 16:45
1 dilim ekmek peynir
işyerinde yangın çıktı ne yağtığımız belli değil birazdan çıkıcam evden midem alt üst
Büyük geçmiş olsunsaat : 13.30
filtre kahve
mozaik pasta 4 çatal
saat : 16:45
1 dilim ekmek peynir
işyerinde yangın çıktı ne yağtığımız belli değil birazdan çıkıcam evden midem alt üst
Gecmis olsun canim. Siz iyi misiniz ?
Büyük geçmiş olsun
Cok sagol canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?