çok iyi olur . bekliyoruz tariflerini ve resimlerini canım.Facebook daki sayfamızda bu tarifi paylaşmıştık canım
Ben Hollanda da satılan keto diyetinde uygun tamamen tohumlar ile yapılmış bir ekmek aldım o unsuz diye geçiyor
Ben bu tür konular da çok yaratıcıydır
Karataya uygun güzel ekmek tarifleri vereceğim ilerleyen zamanlarda
Bir de fotoğraf yükleyebilirsem mükemmel olacak
bi şey değilmiş . kaçamak sayılmaz sanıyorum.Dün kaçamağı m bir avuç kadar patlamış mısır yedim, o oldu. Yeşil çayla birlikte
hayırlı sabahlar. oy sabah kahvaltın harika. en sevdiğimdenhayırlı sabahlar kızlar ;
saat : 8.50
simit arası peynir zeytin ezmesi
1 çay
canım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işlerSvltr nerelerdesinnnnnnnn????????
canım geçmiş olsun . ne oldu kuzuya.canım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işler
çok şükür canım daha iyi, bademcikleri iltihaplanmış birde babamız yok ya onun hasretide eklendi ateşi hiç düşmedi3 gün bifiil ayaktaydım tek başımayımda nöbet tuttum hep başında sürekli duşa soktum, dün en son dr decort verdi onun etkisiyle düştü ateşi birazcanım geçmiş olsun . ne oldu kuzuya.
iyidir inşallah şimdi .
kıyamam kuzuma. gelmiş geçmiş olsun .çok şükür canım daha iyi, bademcikleri iltihaplanmış birde babamız yok ya onun hasretide eklendi ateşi hiç düşmedi3 gün bifiil ayaktaydım tek başımayımda nöbet tuttum hep başında sürekli duşa soktum, dün en son dr decort verdi onun etkisiyle düştü ateşi biraz
canm benm cok gecmis olsun iyidir insallahcanım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işler
afiyet olsun şekerimKizlar sabah kahvaltida bir yumurta bir dilim kizarmis ekmek domates salatalik ve 5 zeytin yedim
Simdi insallah bir hurmayla kahve icicem en sevdgim ogun olur kendileri
Çok geçmiş olsun canim.canım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işler
Yaa bugün k rese mi gitti, babannede mi ?çok şükür canım daha iyi, bademcikleri iltihaplanmış birde babamız yok ya onun hasretide eklendi ateşi hiç düşmedi3 gün bifiil ayaktaydım tek başımayımda nöbet tuttum hep başında sürekli duşa soktum, dün en son dr decort verdi onun etkisiyle düştü ateşi biraz
Canım cumartesi regl oldum bulantılarda epey azaldı muhtemelen tiksinme oldum ben, babanne burda değil canım ilçede onlar burda olsada bakamaz zaten rahatsız kaynanam, kreşe gitti malesef, eşimde inşallah cumartesi dönecekYaa bugün k rese mi gitti, babannede mi ?
Esin bu hafta dönüyor demi ?
Regl oldun mu bu arada, senin bulantilarin nasıl oldu ?
Çok şükür bugün daha iyi canım sağolasncanm benm cok gecmis olsun iyidir insallah
sorma canım benim, zaten dondurmadan oldu galiba, cumartesi yemişti biraz, komşularımla kahvaltıya gitmiştik ordanda çarşıya çocuklar istedi azıcık aldık maraş dondurması zaten gecesi ateşlendikıyamam kuzuma. gelmiş geçmiş olsun .
salgın vardır belki kuzum. ondandır . dondurma falan yedirme canımcım.
Şaka yapıyorum kuzum afiyet bal şeker olsun ben senin kadar sıkı olamıyorum ama bende artık daha dikkatli olacağım inşallah ne kadar basarabilrim bilmiyoruminsallah cnm bnde oyle istiyorum tabi bozmazsam:)
cheseekek yedin demek hmmmm seni
sen tatlilari ekmekli pizzalari gturuken ben bylgurlu salaralar yiyorum bikeremmmm
Çok geçmiş olsun canım baba yokken hastalık daha kötü oluyor memlekette benim ufaklık hasta olduğunda gözüm birşey görmedi Allah yardımcın olsuncanım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işler
Eşimin olmadığı zaman yemek yapmayacağım dedim çocuklar sağolsun 4 çeşit yemek yaptımSabah
Size gönderdiğim ispanaklı vardı ya ondan yedim ince 2 dilim
2 kupa çay
öğlen
arkadaşıma gittim az kafam dağılsın diye
o da zahter salatası yapmış
bir kaç parça yufka ekmeğe sarıp yedim
1 kase yoğurt yedim
1 bardak çay
1 türk kahvesi (yanında da 2-3 tane kuş lokumu)
zaten eşim yok ya yemek yapmıyorum hiç çocuk ne yerse onunkinden az az tırtıklıyorum :)
sağol canım Allah razı olsun öyle tek başına olunca zormuş gerçekten, birde özlediğinden baba diye ağlıyor daha da içim dağlanıyorŞaka yapıyorum kuzum afiyet bal şeker olsun ben senin kadar sıkı olamıyorum ama bende artık daha dikkatli olacağım inşallah ne kadar basarabilrim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım baba yokken hastalık daha kötü oluyor memlekette benim ufaklık hasta olduğunda gözüm birşey görmedi Allah yardımcın olsun
Eşimin olmadığı zaman yemek yapmayacağım dedim çocuklar sağolsun 4 çeşit yemek yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?