Deneyeyim bakayım, çok teşekkür ederimMerhabalar
Öncelikle ogün atlamamanizi tavsiye ederim.
Az ve her ogün yemek metabolizmayı hizlandiriyor ve öğünler daha dengeli oluyor.
Bir diyetosyene gitseniz bir kaç ay, beslenme duzeniyle ilgili bilgilendirir sizi, sonra akisinca kendiniz de devam edersiniz.
bmde arkadasim gbi dusunuyorum ilk once hareketsiz bir yasam zor sizin icin evet ve tahminimce sabah kahvalti yapmadginiz icin aksam hem cok hem de gec yiyorsunuzdur muhtemelen bu da etkili olablirKızlar merhabalar, öncelikle hepiniz bi an önce istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
Ben bi buçuk yıl kadar önce iş hayatına girdim malesef ki yazılımcıyım ve tüm günüm hareketsiz geçiyo. Doğal olarakta bu süreçte 13 kilo aldımkahvaltıyı kestim öğleni azalttım falan ama cıks yine de kilo almaya devam ediyorum. Prolaktin hormonum yüksekti ona bağlamıştı doktorum ama şuan o da düzene girdi ve hala kilo alıyorum. Akşam yemeği malesef ki erken yiyemiyorum eşim en erken 8de geliyo. Sizce kilo vermek için nasıl bi yol izlemeliyim? Bi türlü başaramadım. Durduramıyorum kilo alımını
Allah kabul etsin canım..İftar menüm:
Çorba
Kıymalı pide
Salata
Ayran
Amin allah razı olsunAllah kabul etsin canım..
afiyet olsun Allah kabul etsin canim bizlere de dua et ben regl oldgum icin tutamadimİftar menüm:
Çorba
Kıymalı pide
Salata
Ayran
Allah kabul etsin olur böyle zamanlar mühim olan sonra toparlamakBen de fenayım. Duygusal yemek yeme hastalığım nüksetti. Dün canım sıkıldı ve kendimi yemeğe verdim. Yemek yemek hem bedenime hem ruhuma eziyet ediyor ama yine de yiyorum. Sabah mutsuz uyandım. Niyetliyim akşam 8’e kadar bir şey yiyemem zaten ama mesele bu değil. Bu yönümü sevmiyorum ve değiştiremiyorum da. Hiç keyfim yok. Bir kandil günü böyle mutsuz olmamalıydım diye düşünüyorum.
Maşallah elinden geliyor canım çok yakışmış prensese ellerine sağlıkdiger elbiseden
tişortten bile çıkardığım oluyor .
tşörtünü alıyorum. onu kalıp kullanıyorum.
altına da etek hazırlayıp ikisini birleştiriyorum.
genelde böyle yapıyorum.
bazen tişort boyunu kısa yapıyorum . o zaman elbise robalı oluyor .
amin i sallah cnim cok degerli bir geceydi berat kandiliRabbim bizleri inşaallah beraatini alanlardan eylemiştir. Günahlarımız af, dularımız hayırlara vesile olmuştur. AMİN.
Dün ki Menüm;
saat: 9.30
2 dilim börek
domates salata peynir zeytin
çay
400ml su
saat :14.00
çorba
1 dilim ekmek
saat : 16.20
1 türk kahvesi
saat: 18.20
1 krokan fıstık
saat: 19.30
1 kase pulbiberli yoğurt
pardon kuzum ozur dilerim bnde seni toplamak icin sapppmistim:)
sen bilirsin canım...sersum canım cuma bildirim yapayım o zaman evde boşalacak sonra herşey düzene girecek inşallah izinli olursam daha çok salmaktan korkuyorum
Kolay gelsin canimGunaydin
Guzel bir kahvalti yaptm
Biraz cam sildim
Az az her zaman yapamadigi islerden yapiyorum.camlari sierim toptan insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?