Evet canım yaa çok haklısın.aşkım herkeste böyle dönemler olabiliyor. inan ben bu durumdayken sende bunu söylerdin bana geçiyor yani bu durumlar kendini üzme bugün kandil ibadetine yönel boşver be :)
Aşkim ilk hedefim 57 inşaallah onu bir olursam 55 e de zorlarim :))
Canim benim bende regl den öyleyim vericezzz inşaallah sen moral bozmaaa
eferim sana iyi irade
regl zamanı hepimizde oluyor canım bu iştah patlamalarıatlatırız biz
hoşgeldin canım..hadi yeniden beraberce verelimbravoss
selam kızlar..dün 2 aydan sonra ilk defa evi süpürdüm..Biliyorsunuz belimden dolayı kızım süpürüyordu..zorlamadım tabii ama yine de yoruldum yürüyüşe çıkmadım dün..Kızım günlerdir hünkarbeğendi istiyordu onu yaptım 1 tencere de z.yağlı bulgurlu yaprak sardım..yarısını eşim gelince yemek üzere buzluğa attım..yürüyüş yapmasam da bayaa iş yaptım yanii
dün akşam
20 adet kadar sarma
tavuklu hünkar beğendi
yoğurtlu semizotu salatası
bu sabah
1 dilim çavdar
omlet
sucuk pastırma
2 lokma ballı kaymak
4 adet sarma
bu gece yürürüm artıkaz sonra da balkonu yıkarım çamaşırları hallederim..
Bogaz ağrısı sürekli sıcak birşeyler içme hissi veriyor insanaaz önce kandil simiti getirdiler . 1 tane aldım. ve yedim.
mideler düzeldi ama boğazımda batma var dünden beri.
o yüzden bol bol sıcak bi şeyler içmeye çalışıyorum.
adaçayı içtim az önce.
hibiskus da içeceğim .
atom çayı da içtim ilk işe gelince.
hasta olmak istemiyorum.
çocuklara da bulaşır diye korkuyorum.
Evet canım yaa çok haklısın.
Aslında ibadet hayatımdan da pek memnun değilim, onu düzeltsem bazı şeyler otomatik düzelecek buna inanıyorum. Rabbim şu mübarek günler hürmetine bize merhamet etsin zira gerçekten çok aciziz.
Sağolun canlar inşallah vericez hep beraber
Süper menüellerine sağlık
evet canım .Bogaz ağrısı sürekli sıcak birşeyler içme hissi veriyor insana
Umarım ilerlemek, ilaca da başla istersen
xanm uzulme bnde yedim jaftasonu regl gelmisti ama bu durumlari duzeltmek icin bir hafta beklememize gerek yok hergun biraz daha az yesek yeterli sen de cok guzel demissin zaten en azindan kilo almamak bile onemliBenim kardeşim geldi regl oldum küçük oğlum hasta oldu hepsi üstüste geldi iştah desen aldı başını gidiyor pek diyet yaptığım söylenemez sadece kilo almamak için uğraşıyorum bu hafta böyle gider bidaha ki hafta herşey düzene girer inşallah menü yazmıyorum çünkü düzenli yemek yemiyorum yerken de ölçülü yiyemiyorum salmış durumdayım ama bugün iyi yürüdüm 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptım tabi üstüne 1 lahmacun ve 1 kepçe de makarna yedim yürüyüşün yarım saatini yemekten sonra yaptım umarım yakmışımdır bide 2 gündür erik ve çileğe doymuyorum girip çıkıp ağzıma atıyorum balkona çamaşır asmaya çıkınca da balkondan içeri giren dut ağacına dalıyorum
canimcim kv nasil oldu bzde seni ozledik hayirli kandillerKızlaaarr hayırlı günler Beraat kandiliniz mübarek olsun, epeyce yoğun geçiyor günlerim okuyamadım sizi ama selam vereyim dedim sizleri ve düzenli beslenebilmeyi çok özledim, inşallah bugün düzen kuracağım, evimdeyim bana getirdim kaynanamı, sizi çok çok öpüyorum bir aksilik olmazsa Cuma'ya gelirim belki bildirim yapmaya
canim ah ahh bn o duygusal yemeler yuzunden neler cekmedim neler manevi bosluk da tetkliyor tabiki belki son 1 aydir duzeltiyorum bu yeme olayini sen dusun 5 senem gecmis o yuzden sorunu bul tam yiyecekken neden bunu yaptim demeye cakis herkeste o donemler var inankiBen de fenayım. Duygusal yemek yeme hastalığım nüksetti. Dün canım sıkıldı ve kendimi yemeğe verdim. Yemek yemek hem bedenime hem ruhuma eziyet ediyor ama yine de yiyorum. Sabah mutsuz uyandım. Niyetliyim akşam 8’e kadar bir şey yiyemem zaten ama mesele bu değil. Bu yönümü sevmiyorum ve değiştiremiyorum da. Hiç keyfim yok. Bir kandil günü böyle mutsuz olmamalıydım diye düşünüyorum.
afiyet olsun cnim guzel menjSüt aldım kaynatiyorum
Bir fincan sütlü kahve i cecegim.
Akşam yemeği planim da
Merci ek çorbası ve kabak yemeği salata
Çok güzel olmuş elin sağlıksafrancım. bu kumaştan kıza bi şeyler dikince resim istemiştin
cumartesi günü giydi.
böyle bi elbise oldu.
canım cumartesi diktim.Çok güzel olmuş elin sağlık
Hangi ara diktim
Böyle bir şeyi dikmek ne kadar zamanını alıyor ?
Kalıbı nerden buluyorsun, internetten mi, diğer elbiselerinden mi çıkartıyorum ?canım cumartesi diktim.
iyi hissettim ya kendimi . yapmak istedim
önce kestim.
sonra diktim.
1 saatimi aldı sanırım canım.
hiç bakmadım saate.
diger elbisedenKalıbı nerden buluyorsun, internetten mi, diğer elbiselerinden mi çıkartıyorum ?
seni izinli yazarım istersen canım 1-2 hafta ..ne çektin be misafir misafir üstüneBenim kardeşim geldi regl oldum küçük oğlum hasta oldu hepsi üstüste geldi iştah desen aldı başını gidiyor pek diyet yaptığım söylenemez sadece kilo almamak için uğraşıyorum bu hafta böyle gider bidaha ki hafta herşey düzene girer inşallah menü yazmıyorum çünkü düzenli yemek yemiyorum yerken de ölçülü yiyemiyorum salmış durumdayım ama bugün iyi yürüdüm 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptım tabi üstüne 1 lahmacun ve 1 kepçe de makarna yedim yürüyüşün yarım saatini yemekten sonra yaptım umarım yakmışımdır bide 2 gündür erik ve çileğe doymuyorum girip çıkıp ağzıma atıyorum balkona çamaşır asmaya çıkınca da balkondan içeri giren dut ağacına dalıyorum
İyi mi bari kaynana hadi geçmiş olsun Allah sana da kolaylık versinKızlaaarr hayırlı günler Beraat kandiliniz mübarek olsun, epeyce yoğun geçiyor günlerim okuyamadım sizi ama selam vereyim dedim sizleri ve düzenli beslenebilmeyi çok özledim, inşallah bugün düzen kuracağım, evimdeyim bana getirdim kaynanamı, sizi çok çok öpüyorum bir aksilik olmazsa Cuma'ya gelirim belki bildirim yapmaya
Olur bazen canım..insan huzursuz olunca hep yemek istiyor...Üzme kendini düzelir..Ben de fenayım. Duygusal yemek yeme hastalığım nüksetti. Dün canım sıkıldı ve kendimi yemeğe verdim. Yemek yemek hem bedenime hem ruhuma eziyet ediyor ama yine de yiyorum. Sabah mutsuz uyandım. Niyetliyim akşam 8’e kadar bir şey yiyemem zaten ama mesele bu değil. Bu yönümü sevmiyorum ve değiştiremiyorum da. Hiç keyfim yok. Bir kandil günü böyle mutsuz olmamalıydım diye düşünüyorum.
fıstık . yürümüşsün yine. maşallah .
hemşire canım evet...Allah kolaylık versin canım. zor me s lek . sen hemşire miydin ki. daha önce mesleğini yapmıyordun çünkü.
ah hergün evde olsam ben de şu karatayı tam yapabilirim ama maalesefff...Günaydın
Kahvaltısı şimdi yapacağım
Bugün karataya başlayacağım için geç yapayım dedim, akşama kadar açıklayayım diye.
2 yumyrta ile salata
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
Üzerine bir bu kuruşu ile türk kahvesi i cecegim.
Yarım elma da ekleyeyim açık mayayim ilk gunden
İyi misiniz şimdi ..Aman tekrarlamasın da dikkat et...az önce kandil simiti getirdiler . 1 tane aldım. ve yedim.
mideler düzeldi ama boğazımda batma var dünden beri.
o yüzden bol bol sıcak bi şeyler içmeye çalışıyorum.
adaçayı içtim az önce.
hibiskus da içeceğim .
atom çayı da içtim ilk işe gelince.
hasta olmak istemiyorum.
çocuklara da bulaşır diye korkuyorum.
Sağolun canlar inşallah vericez hep beraber
Süper menüellerine sağlık
sonuç iyidir inşallah canımSelam kızlar
Bu sabah ultrasonum vardı aç karnına 2 litre su içtim yeni eve doğru gidicem inşallah bu haftamız iyi geçer hepimiz için
Kandilimiz de mübarek olsun
ellerine sağlık çok yakışmış cimcimeyesafrancım. bu kumaştan kıza bi şeyler dikince resim istemiştin
cumartesi günü giydi.
böyle bi elbise oldu.
MerhabalarKızlar merhabalar, öncelikle hepiniz bi an önce istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
Ben bi buçuk yıl kadar önce iş hayatına girdim malesef ki yazılımcıyım ve tüm günüm hareketsiz geçiyo. Doğal olarakta bu süreçte 13 kilo aldımkahvaltıyı kestim öğleni azalttım falan ama cıks yine de kilo almaya devam ediyorum. Prolaktin hormonum yüksekti ona bağlamıştı doktorum ama şuan o da düzene girdi ve hala kilo alıyorum. Akşam yemeği malesef ki erken yiyemiyorum eşim en erken 8de geliyo. Sizce kilo vermek için nasıl bi yol izlemeliyim? Bi türlü başaramadım. Durduramıyorum kilo alımını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?