Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bak sen su edize

Adacım sen Türkçe öğretmeni miydin?

günaydın .
adaa sen yaparsın diye sana kitlemişler .
bugün mu program

sabah evden çıkmadan bir dilim peynir ve 1 lokma ekmek

evde 1 bardak s üt ve 1 bardak su ile 1 yk pirinç unu pişirdim . 1 tatlı k aşığı şeker .
pişince üzerine tarçın ve 2 paket vanilya
salep kıvamında içecek oldu. işe getirdim çelik matarada . sıcak sıcak içiyorum

@Pamuk92 cnim annen gelmis ne guzel vakit gecurmissiniz cok sevndim
Sağol cnm ozlemisiz sohbet ettik bolca
Eki Görüntüle 2244565
Canimcim tarif bu tum malzemeleri karistir buyuk bir rulo yap ve strec filme sarip buzdolabina koy iyice donsun sonra rulo seklinde zaten dikim dilim kes ve tepsiye koy 15 20 dk saniyorum 180 derecede pisir
Bende tarif sorucaktim eklemissin teşekürler kaydettim telime
Belki bu korku ona yeter belliki kendi başına git gel yapmak istiyor inşallah sorun olmaz yine

Günaydın demirleke bugün nasılsın?

Ben çocuklarla alakalı sıkıntılarında pek yorum yapamıyorum fark ettiysen, çözümüm yok galiba bu konularda. Ha gel beraber oturup ağlayalım dersen bak onu çok güzel yaparım:)) ama kimse de ağlak birini istemez yanında, herkes aklı başında kendine yol gösteren akılcı pratik insan sever.

Dün mesela ben de çok yoruldum, yorulmak hafif kalır bezdim resmen. Sürekli koşturma halindeydim ve aslında ben çok fazla dinginlik seven biriyimdir. Ama son yıllardaki koşturmacalar biraz hiperaktif birisi haline getirdi beni. Kafa olarak rahat bir insan olmaktan çıktım. Dün çocukları doyuracağım diye bir saatten fazla tuvalete gitmedim düşün. Tabii onlara hazırlık yaparken dur makinayı boşaltayım dur çöpü de çıkarayım vs diye diye tuvaletimi dakikalarca erteledim. Çünkü rahat değilim yapılması gerekenlere fazla odaklıyım, bu defa da kendimle ilgili şeyleri çok erteliyorum vs vs.
Aman yaa ne diyorduk, Konuyu senden kendime getirdim ehehee

Günaydın kızlar
36 saatlik şifa orucumu tamamladım şükür hastaydim basım çok agridi erken uyudum 11 gibi ilk kez sadece su ile vakit geçirdim midem dinlendi öğleye kadar ilik limonlu su ile idare edeceğim meyvem kalmadı evde pazara da cikamadim

Canım araştırdınmı süt ayran yoğurt tüketemiyormusun sonrasında

Bu mesajını kacirmisim cnm baya yoğun bir gün gecirmissin ve sunuculuk yapicaksin ne güzel iyi cesaret maşallah Rabbim utandirmasin

Pazar günü sobadan kurtuldum canım şimdiden sonraki soğuklarda klima yeterli olur hatta dün akşama kadar hiç klima açmadım gece hava soğudu o zaman açtım darısı başına inşallah

hahahah. kuzum çok güldüm yaa.
yani ben de senin gibiyim . bütün her şeyi yükleniyorum . çünkü buna enerjim var yapabilirim nolcak modundayım .
ama üstüne çocukların o anlattığım saygısızlğı eklenince çekilmez hale geliyor hayat .
her şey harika giderken tepetakla oluyorum .
oysa çocuklar bana karşı sayğısızlığı yapmamış olsaydı rutin devam ederdi senin gibi benim hayat .
çünkü seviyorum koşturmayı . sabah akşam masa başı oturuyorum çünkü.

ve dün farkettim ki benim moralimin bozulması geçmişe dönük problemlerimi tetikledi.
yani olmaması lazımdı. her moralsizliğimde geri gelmezdi ama dün bi gelme durumu oldu.
onun üstesinden gelmeye çalışırken buluyorum kendimi. ve odaklanamıyorum . bu geçecek diyorum . çünkü benim hastalık tamamen geçmez . arada seni yoklar . obsessif kompulsif bozukluk var bende. ama atlatalı 10 yıl oldu. 2-3 yılda bi yoklar . bazen 4-5 yıl girer araya ama yoklar illa.
sabır ve sebat ister onu biliyorum . tamamen bitti diye bi şey de yok . ama gelir gider . umarım bu kez de onu gönderirim .

nerden nereye getirdim bak ben de konuyu.

beyin kötü oluyor arada adaaa nın dediği gibi. aç olmasam da yeme isteği oluyor diyo ya . benim beyin de beni gıcık ediyor arada böyle.

çocukların küçüktü.
öyle biliyorum .
en azından iş yerinde rahatım diye düşünüyorum . eve gidince azıcık dertlerini çekerim diyorum . saygısızlık olmadığı sürece .
ev işlerine de yetişirim vs .
çünkü baya baya büyükler evi dağıtmıyor artık . kız bi tek alır ortada bırakır . bazen kaldır derim kaldırır . çoğunlukla ben toplarım onun peşini de. senin de öyle anlıyorum .
eşine takılma çok . ama konuşmalısın .dayanamıyorum dediğin anda konuşmak şart .

ve tabi tuvalate gitmelisin . çocukları yedircem falan diye düşünme. bırak yesinler zaten artık yerler kendileri demi.
o wc olayı bende de oluyor . unutuyorum daha doğrusu . senin de belki öyledir . şunu yapayım bunu yapayım derken unutuyorum wc ye gitmeyi.

bugün daha iyiyim . çünkü dün çocuklara kızdım ya . hırsım geçti. baktım sustular dinlediler . cevap vermediler . tamam dediler . ama benim problemim başladı işte. yani belki bazı korkular bunu başlatıyor . bilemedim . ama her korku sonrası olan bi şey de değil . belki tekrarlama vakti gelmişti. bilemedim .

masallah cnim sana
Bu mesajını kacirmisim cnm baya yoğun bir gün gecirmissin ve sunuculuk yapicaksin ne güzel iyi cesaret maşallah Rabbim utandirmasin
sagol kuzum dualarin icin amin insallah
A aaadddaaa canım bugün tarifini bende deneyeceğim teşekkür ederim sonucu iyi veye kötü yazarım
Sana da kolay gelsin canım
Insallah guzel olur afiyet olsun cnim yaz tabiki

Canım geçmiş olsun nasıl bir rahatsızlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…