Ay dayanamadım yedim bile :)Peki bugün neler yiyebiliyorsun
Darısı bana cnm hava guzelken ev kurum kokuyor dışardan girince daha iyi anlıyor insanPazar günü sobadan kurtuldum canım şimdiden sonraki soğuklarda klima yeterli olur hatta dün akşama kadar hiç klima açmadım gece hava soğudu o zaman açtım darısı başına inşallah
kuzum anlatsam sayfalara sığmaz , yaşamak lazım .Canım geçmiş olsun nasıl bir rahatsızlık bu
Ay dayanamadım yedim bile :)
Çiğ köfte durum vardı ondan yedim dun çok cnm çekmişti sebze salata yiyebiliyordum da evde kalmadı sebze yeşillik pazara çıkmam lazim karataya bugün dönmüş oldum 79.4 tüm sabah birde regl oldum bugün
kuzum öyle bi şey değil . hastalığı var bir de onun . keşke dediğin gibi olsa. tlc de de var hani temizlik hastaları .@demirleke cim obsesifligi trt belgeselde görmüştüm takinti rahatsizligi diye biliyorum azbucuk bendede var geçmiş takıntısı,düzen takıntısı bendede biraz var ama çok kafa yormam
çok iyi . maşallah sana kuzum . karataya dön kuzum . iyidir karatay .Ay dayanamadım yedim bile :)
Çiğ köfte durum vardı ondan yedim dun çok cnm çekmişti sebze salata yiyebiliyordum da evde kalmadı sebze yeşillik pazara çıkmam lazim karataya bugün dönmüş oldum 79.4 tüm sabah birde regl oldum bugün
Darısı bana cnm hava guzelken ev kurum kokuyor dışardan girince daha iyi anlıyor insan
pamukkkkkk harikasinnnnn baya bir kirmissin 7 yi gormussun nasil sevndim sakin bozma sakinAy dayanamadım yedim bile :)
Darısı bana cnm hava guzelken ev kurum kokuyor dışardan girince daha iyi anlıyor insan
Bnd3 de var o takintidan mukemmeliyetcilik takintisi var hicbiseyin mukemmel olmayacagini bile bile@demirleke cim obsesifligi trt belgeselde görmüştüm takinti rahatsizligi diye biliyorum azbucuk bendede var geçmiş takıntısı,düzen takıntısı bendede biraz var ama çok kafa yormam
Baya yoğun düşünceler Allah korusunda bir daha yasama o sureclerikuzum öyle bi şey değil . hastalığı var bir de onun . keşke dediğin gibi olsa. tlc de de var hani temizlik hastaları .
hani bu hastalar öyle milletin evine gidip temizlik yapmaz . yapamaz . evinden çıkamayacak duruma gelirler . insanlardan soyutlanırlar .içine kapanırlar . çünkü düşünceleri vardır onlarla mücadele etmesi gerekir . ve düşüncelere engel olamazlar . o düşünce ile günü bitirirler . sabah oluşuyla yeniden düşünceler ile mücadele başlar . hiç bitmez . gitmez . ve seni depresyona oradan da intihara kadar sürükler .
kurtulmaya çalışmak mümkün değildir . bataklık gibi seni içine çeker çabalarsan . namaz , kur'an ile atlatayım dersin . olmaz . yani bu bi hastalık . nasıl bir yerin ağrıdığında tedavi gerekiyorsa . bunun da tedavisi var . ilacı var . öyle bir şey . tek tedavi doktor oluyor malesef.
ama şükür ben o süreci geçtim .
Döndüm bakalım verdiğim geri gelmez inş.çok iyi . maşallah sana kuzum . karataya dön kuzum . iyidir karatay .
Tobe Allah korusun cnm iyiki geçmiş rahatsizligin sen sağlıklı ol kuzularinin başında ol hep mutlu ol cnm geçmişe dönme düşünmebir de şunu söylemeden geçemeyeceğim . bu hastalığı atlatanlar yeniden doğmuş sayılır . çünkü hastalıklı iken yaşamıyorsundur . otsundur samansındır . hani anlatmayla olmayacak bi şey .
o dönemde kolumun bacağımın olmamasını ama aklımın iyi olması ya da sokaktan geçen bir çingene olmaya çok özendim . yeter ki iyi olayım .
ya da daha önce de yazmıştım . akşamdan yatıp , Allah ım sabah kalkmayı nasip etme , diye dua ettiğim olurdu her gece. her sabah uyanırdım .
bunu normal insan ister mi. dayanamadığın nokta oluyor artık . düşüncelerine dayanamıyorsun .
şu an Allah ömür versin de çocuklarımın başında durayım diye dua ediyorum , sağlıklı beyin var . sağlıksız beyin var .
bu yüzden yeniden doğmuş sayılıyorlar . ve iyileştikten sonra da mükemmel iyi , naif , tatlı dilli , yardımsever insan oluyorlarmış . istatistikler onu gösteriyor. hayatını geri aldı çünkü. nasıl iyi olmasın . bin şükür .
Cnm 7 leri gördüm şükür karataya döndüm inş.geri gelmez tartı gününe kadarpamukkkkkk harikasinnnnn baya bir kirmissin 7 yi gormussun nasil sevndim sakin bozma sakin
Bnd3 de var o takintidan mukemmeliyetcilik takintisi var hicbiseyin mukemmel olmayacagini bile bile
hahah. etkileyici bir hayat . hiç güzel değildi ama hayal yaa.@demirleke çok etkilendim yazdıklarından. İlk kez duyduğum için de etkilenmiş olabilirim. Yani hastalığı değil de senin geçmişini kast ediyorum. Maşallah şu an iyisin, daha iyi olursun inşallah.
Cnimcim okudum az once yogunluktan yazamadimöğlen yemeğim .
karnıbahar yemeği
2 kaşık kırmızı lahana turşusu
bol pulbiber
2 yeşil elma.
1 muz ( öğrenci getirdi sabah)
evde yoğurt kalmamış . bugün yok .
etifoorm var yine çekmecede , kurukayısı
yeterli gelir mi bilmiyorum ama pazar da var bugün . pazara girip belki bi şeyler alırım .
sizde neler var .
Canım hiç güzel olur mu böyle bir hayat, allah korusun. Allah ruh ve beden sağlığını bir arada nasip etsin, aklı fikirden ayırmasın inşallah.hahah. etkileyici bir hayat . hiç güzel değildi ama hayal yaa.
yani benim kendim yenerim bu hastalığı diye direnmem sebebiyle 2 yıl sürdü . 2 yılın sonunda artık intihar etme durumuna geldiğimi farkettim . çünkü başedemiyordum .
kendimi 5. kattan aşağı bıraktığımı hayal ediyordum ve içim huzur doluyordu. ne güzel bi düşüş , diye.
Allah herkese akıl sağlığı versin inşallah . çok zor .
bu hastalığa sahip kimi görsem tanırım . gözünden tanırım . çünkü onların bakışı başkadır . kimse anlamaz ama ben anlarım . mümkünse yardımcı olmak için de çalışırım . konuşma arkadaş olma ile başlarım . bi kez plajda bi kadın görmüştüm . 1 çocuklu . ama acınası halde .dipte. bakışından belli. insan içine de karışmış gibi yapıyor ama karışamıyor . . inşallah o da iyileşmiştir .
bi de psikiyatristler anlarmış . yani hasta içeri girdiğinde nesi var anlarmış . gözleri ve bakışlarından .
birde netten de böyle hastalar beni buluyor nedense. buralarda yazınca sanıyorum . bi arkadaş vardı . bir kaç yıl yazıştık. yardımcı olmak için elimden geleni yaptım . destek verdim vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?