Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ya çok teşekkür ederim cnm hic birbirimizi tanımadan hayatlarını bilmeden duasına ortak oluyoruz ya daha ne olsun Rabbim sanada su gibi kolay doğum nasip etsin ne sıkıntin varsa gidersin insallah
cnim evde erke zor cok haklisin insallah diledgi gbi guzel.bir is cikar o da rahatlikla yapar
Evet istanbula geldgimde ayca kayay gtmistim oradaki pskilog bana cok cok yardim etmisti sagolsun

Midemi usutmusum su icsem çıkarıyorum.
Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Ne yapabilirim
Herkesin dediği gibi nane limon içerken de miden bulunabilir yudum yudum içmeye calis
Aminnn cnm
cnim evde erke zor cok haklisin insallah diledgi gbi guzel.bir is cikar o da rahatlikla yapar
Evet istanbula geldgimde ayca kayay gtmistim oradaki pskilog bana cok cok yardim etmisti sagolsun
İnşallah cnm
Psikolojik aciz cnm biz tokken de atistirdigimiza gore
Perşembe çiğ beslenmeye ne dersin

Selam kızlar...Bugün ben de regl oldum.. Çok pis acıkıyorum gene...
sabah

çavdar ekmeği arası peynir
hindi salam

öğlen

ton balıklı salata
3-4 kaşık yoğurtlu greçka(kara buğday)

işten gelince 2 sigara böreği,ekmeğin ucunda peynir
çayla beraber kabak çekirdeği ve az leblebi..

ha iş yerinde 1 adet de eti puf

Herkesin dediği gibi nane limon içerken de miden bulunabilir yudum yudum içmeye calis

Aminnn cnm

İnşallah cnm
Psikolojik aciz cnm biz tokken de atistirdigimiza gore
Perşembe çiğ beslenmeye ne dersin
ben bu ara cig gidiyorum canm yani hic pismis sebze yemedim hep cig yedim kabagi bile salata bikc gndur yapalim ama benim azcik protein eklemem lazim cnku okulda cok halsiz kaliorum
cnim bikac gune istahin normale donuyor merak etme zaten vucut eritiyor bu donem yediklerini

Adacım nasıl gitti sunuculuk...
Guzel gitti cnim cok skur kazasiz belasiz atlattik

Menuyu yazayim kizlar
Sabah
1 adet domates ve salatali yedim
Ara 3 cubuk kraker
Oglen
3 kasik yagsiz kiyma salata
Ara
Parca bitter kahve
Aksam
Kiymali sebze 2 dilim ekmek 3 kasik yigurt birazdahn yine kahveyle bikac oarca ciko yerim cnku bugun cok enerjim gitti

Evet canım iyi ki meto hızlı çalışıyor bu dönemde...
Hadi geçmiş olsun..
Haketmişsin canım..

Akşam menüm:
1 kaseye yakın tarhana çorbası
Yarım porsiyon ıspanak kavurma
3 köfte
1 kase yoğurt
Az salata

Sütlü kahve yapmayı düşünüyorum yanında da hurma. Nedense tatlı bir şeyler yiyesim var. İki akşamdır yemek sonrası bir şey yemiyorum ya bu akşam illa yemem lazımmış; ya da bu akşam bunu hak etmişim gibi bir düşüncem var:)

Tmm cnm sen ilave et enerjisiz kalma mazallah öğrencilere yansır ben 2 gün hafif pişmiş yada çiğ yağsız sebze yapicam 2 öğün karataya uygun olsun
Güzel olmuş menun afiyet olsun
Afiyet olsun cnm sağlıklı olmus

Ayy bizim su dusuncelerimiz nolcak acaba boyle

Sütlü kahve, 2 hurma, 1 avuç leblebi, 1 kivi ve yarım portakal yemişim
Ya hayalcim bizim bu duruma biraz el koymamiz gerekiyor bnde slinda yemesem yemezdim ama dedim ki bugun cok strest yasadim hakettim dedim hayir yani zayif olsak bile bu yontemle kiko verilmez alinir bu sorunu nasil halledebliriz acaba

Fi dizisini izledim canım..Ama kitapları okumadım ben..Sanırım safran tavsiye etti..Ben jhon Verdon'u tavsiye etmiştim..
ikiniz de tavsiye etmiştiniz diye aklımda kalmış ama sen deyince hatırladım evet.
Dizi nasıl peki, tavsiye eder misin?

Ya hayalcim bizim bu duruma biraz el koymamiz gerekiyor bnde slinda yemesem yemezdim ama dedim ki bugun cok strest yasadim hakettim dedim hayir yani zayif olsak bile bu yontemle kiko verilmez alinir bu sorunu nasil halledebliriz acaba
Ama şu anda yemeklere saldırmamak bizim için başarı bence, daha fazlasını beklemiyorum kendimden. 2 hurma bir avuç leblebiyle nefsimi körelttim mi tamam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…