Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tebrik ederim canım 70leregeldin bundan sonraki hedef 69 olsun
Sobadanda kurtulursun inşallah canım 2 gündür evin havası değişti soba gerçekten pislik
kuzum anlatsam sayfalara sığmaz , yaşamak lazım .

Allah düşmanıma vermesin .
Böyle kötü birşeyse Allah tez vakitte şifanı versin canım

Maşallah kızlar bayağı muhabbet etmissiniz.
Gününüz güzel geçsin.
Ben de mide bulantısı kusmalar başladı.
Bakalım bunlarda geçecek.
Seninde günün güzel geçsin
Son aylar bunada şükür doğumdan sonra rahatlarsin inş.
Evet cnim edeblirsin
Tskler cnm
Hedef 65 Allahın izniyle artık daha temkinli ilerledigimi hissediyorum mesela bugün başka öğün yapmicam dayanirsam :)
Sobayı kaldırıp badana yapmak halıları yıkamaya vermek perdeleri yenilemek koltukları silmek dip köşe sağlam temizlik istiyorum önce eşimin biran önce ise girmesi lazim bu işleri yapabilmem icin

Sen hangi şehirdesin pamuk? Nadal Adana’da diye hatırlıyorum

Canimcim esin evde mi suanda rabbim insallah hayirli isler nasip etsin tez zamanda

Öğlen yemeğim (saat: 13.30)
1 lahmacun
1 ayran
Yeşillik

Bu arada hiç ara öğün yapmıyorum onu fark ettim, 7.30-12.30 arası bir lokma bir şey dahi yemiyorum bu iyi bir şey mi yoksa değil mi bilemedim, o zaman hemen uzmanımıza danışalım evet A aaadddaaa hanım siz neler söyleyeceksiniz bu konuda?

Canimcim esin evde mi suanda rabbim insallah hayirli isler nasip etsin tez zamanda
O kısmı anlamamışım okurken yeni idrak ettim, sıkıntı yoktur inşallah pamukçum?

Canimcim ayca kayaya gdiordum ben o araya hic bisey koymuyordu cnku sabah ile oglenin arasi kisa aclik olmaz diordu

O kısmı anlamamışım okurken yeni idrak ettim, sıkıntı yoktur inşallah pamukçum?
Sıkıntı yok kızlar bu günümüze şükürler olsun dükkân kapattı eşim kısa zaman önce maddi açıdan sıkıntı yok diye yeni bir ise adapte olamıyor bense erkeğin evde olmasından pek hoslanmiyorum ne hizmeti eksik kalıyor ne dip köşe temizlik yapamiyirm dışarı çıkıp yürüyüş yapamiyirum Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir is nasip etsin özellikle hamislerden bir aminn beklerim

Tüm yüreğim le amin kuzum.

Tebrik ederim canım..Darısı başıma
Allah bir daha göstermesin kuzum..
ay kızlar seradaki ıspanaklarla börek yapılmış . ve 1 dilim geldi bana . kol böreği. yiyorum .
off ne güzel olur ıspanaklı börek

Maşallah kızlar bayağı muhabbet etmissiniz.
Gününüz güzel geçsin.
Ben de mide bulantısı kusmalar başladı.
Bakalım bunlarda geçecek.
Geçmiş olsun canım..Hayırlısıyla bu da geçecek sabır ne diyelim..
Allah hayırlı işler nasip etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…