- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
tesbihat yapılıyor diye biliyorum . ben de araştırmıştım bi kaç yıl önce.
Tskler kızlar her sene bilipte sormadan emin olamiyorum devam ediyorum o zmn yoksa yarim kalıyor ve bırakıyorumAyet olmadığı için devam edebilirsin
tebrik ederim canım 70leregeldin bundan sonraki hedef 69 olsunAy dayanamadım yedim bile :)
Çiğ köfte durum vardı ondan yedim dun çok cnm çekmişti sebze salata yiyebiliyordum da evde kalmadı sebze yeşillik pazara çıkmam lazim karataya bugün dönmüş oldum 79.4 tüm sabah birde regl oldum bugün
Darısı bana cnm hava guzelken ev kurum kokuyor dışardan girince daha iyi anlıyor insan
Böyle kötü birşeyse Allah tez vakitte şifanı versin canımkuzum anlatsam sayfalara sığmaz , yaşamak lazım .
Allah düşmanıma vermesin .
Seninde günün güzel geçsinMaşallah kızlar bayağı muhabbet etmissiniz.
Gününüz güzel geçsin.
Ben de mide bulantısı kusmalar başladı.
Bakalım bunlarda geçecek.
Tskler cnmEvet cnim edeblirsin
Hedef 65 Allahın izniyle artık daha temkinli ilerledigimi hissediyorum mesela bugün başka öğün yapmicam dayanirsam :)tebrik ederim canım 70leregeldin bundan sonraki hedef 69 olsun
Sobadanda kurtulursun inşallah canım 2 gündür evin havası değişti soba gerçekten pislik
Böyle kötü birşeyse Allah tez vakitte şifanı versin canım
Sen hangi şehirdesin pamuk? Nadal Adana’da diye hatırlıyorumSeninde günün güzel geçsin
Son aylar bunada şükür doğumdan sonra rahatlarsin inş.
Tskler cnm
Hedef 65 Allahın izniyle artık daha temkinli ilerledigimi hissediyorum mesela bugün başka öğün yapmicam dayanirsam :)
Sobayı kaldırıp badana yapmak halıları yıkamaya vermek perdeleri yenilemek koltukları silmek dip köşe sağlam temizlik istiyorum önce eşimin biran önce ise girmesi lazim bu işleri yapabilmem icin
Canimcim esin evde mi suanda rabbim insallah hayirli isler nasip etsin tez zamandaSeninde günün güzel geçsin
Tskler cnm
Hedef 65 Allahın izniyle artık daha temkinli ilerledigimi hissediyorum mesela bugün başka öğün yapmicam dayanirsam :)
Sobayı kaldırıp badana yapmak halıları yıkamaya vermek perdeleri yenilemek koltukları silmek dip köşe sağlam temizlik istiyorum önce eşimin biran önce ise girmesi lazim bu işleri yapabilmem icin
Seninde günün güzel geçsin
Tskler cnm
O kısmı anlamamışım okurken yeni idrak ettim, sıkıntı yoktur inşallah pamukçum?Canimcim esin evde mi suanda rabbim insallah hayirli isler nasip etsin tez zamanda
Canimcim ayca kayaya gdiordum ben o araya hic bisey koymuyordu cnku sabah ile oglenin arasi kisa aclik olmaz diordu
Teşekkürler şekerimCanimcim ayca kayaya gdiordum ben o araya hic bisey koymuyordu cnku sabah ile oglenin arasi kisa aclik olmaz diordu
Canimcim esin evde mi suanda rabbim insallah hayirli isler nasip etsin tez zamanda
Sıkıntı yok kızlar bu günümüze şükürler olsun dükkân kapattı eşim kısa zaman önce maddi açıdan sıkıntı yok diye yeni bir ise adapte olamıyor bense erkeğin evde olmasından pek hoslanmiyorum ne hizmeti eksik kalıyor ne dip köşe temizlik yapamiyirm dışarı çıkıp yürüyüş yapamiyirum Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir is nasip etsin özellikle hamislerden bir aminn beklerimO kısmı anlamamışım okurken yeni idrak ettim, sıkıntı yoktur inşallah pamukçum?
Tüm yüreğim le amin kuzum.Sıkıntı yok kızlar bu günümüze şükürler olsun dükkân kapattı eşim kısa zaman önce maddi açıdan sıkıntı yok diye yeni bir ise adapte olamıyor bense erkeğin evde olmasından pek hoslanmiyorum ne hizmeti eksik kalıyor ne dip köşe temizlik yapamiyirm dışarı çıkıp yürüyüş yapamiyirum Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir is nasip etsin özellikle hamislerden bir aminn beklerim
Vayy ayça kaya ya gittin demek ne güzel işinin ehliyle calismissinCanimcim ayca kayaya gdiordum ben o araya hic bisey koymuyordu cnku sabah ile oglenin arasi kisa aclik olmaz diordu
Ya çok teşekkür ederim cnm hic birbirimizi tanımadan hayatlarını bilmeden duasına ortak oluyoruz ya daha ne olsun Rabbim sanada su gibi kolay doğum nasip etsin ne sıkıntin varsa gidersin insallahTüm yüreğim le amin kuzum.
Tebrik ederim canım..Darısı başımaAy dayanamadım yedim bile :)
Çiğ köfte durum vardı ondan yedim dun çok cnm çekmişti sebze salata yiyebiliyordum da evde kalmadı sebze yeşillik pazara çıkmam lazim karataya bugün dönmüş oldum 79.4 tüm sabah birde regl oldum bugün
Darısı bana cnm hava guzelken ev kurum kokuyor dışardan girince daha iyi anlıyor insan
Allah bir daha göstermesin kuzum..kuzum öyle bi şey değil . hastalığı var bir de onun . keşke dediğin gibi olsa. tlc de de var hani temizlik hastaları .
hani bu hastalar öyle milletin evine gidip temizlik yapmaz . yapamaz . evinden çıkamayacak duruma gelirler . insanlardan soyutlanırlar .içine kapanırlar . çünkü düşünceleri vardır onlarla mücadele etmesi gerekir . ve düşüncelere engel olamazlar . o düşünce ile günü bitirirler . sabah oluşuyla yeniden düşünceler ile mücadele başlar . hiç bitmez . gitmez . ve seni depresyona oradan da intihara kadar sürükler .
kurtulmaya çalışmak mümkün değildir . bataklık gibi seni içine çeker çabalarsan . namaz , kur'an ile atlatayım dersin . olmaz . yani bu bi hastalık . nasıl bir yerin ağrıdığında tedavi gerekiyorsa . bunun da tedavisi var . ilacı var . öyle bir şey . tek tedavi doktor oluyor malesef.
ama şükür ben o süreci geçtim .
off ne güzel olur ıspanaklı börekay kızlar seradaki ıspanaklarla börek yapılmış . ve 1 dilim geldi bana . kol böreği. yiyorum .
Geçmiş olsun canım..Hayırlısıyla bu da geçecek sabır ne diyelim..Maşallah kızlar bayağı muhabbet etmissiniz.
Gününüz güzel geçsin.
Ben de mide bulantısı kusmalar başladı.
Bakalım bunlarda geçecek.
Allah hayırlı işler nasip etsin canım..Seninde günün güzel geçsin
Tskler cnm
Klasik ama nane limon kaynat en etkilisi odur canım...ılık ılık içmeye çalışMidemi usutmusum su icsem çıkarıyorum.
Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?