Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ohh iyi yapmmissin cnimcim afiyet olsun
O jafta tartinin azizligine ugramak degil de her yemedgimizde vermioruz bazen metonun sistemi farkki oliyor duruyor duruyor kiloyu tutuyor ve birden birakiyor korkma birdaha karsilasrsan
Tmm cnm tskler şaşırtarak devam etme yolundayim
P.tesi oructum zati birsey yemedim 36 saat salı 2 öğün ama biraz ağırdı canımın çektikleri kendime kizdigim içinde 2 gün pro+ sebze normal geçti aslında çokta zorlanmadim pazar gününe kadar tam karatay p.tesi yine oruç diye devam boyle daha güzel gidiyor eğlenceli tartıda yuzumun gulmesi :))) biliyirmusun 76 olunca hamile kaldığım kiloya inmiş olucam inş.4 sene önceki halime

Eki Görüntüle 2245883

dünkü mamalarım . ay çok güzellermiş . keşke yine olsa.
Afiyet olsun gayet sağlıklı görünüyor zaten ekmek yemiyorsun

Evet burda öyle yapılıyor ve benim çok hoşuma gitti bunu neden önce dudunmedim ki kesinlikle uygulayacagim
Nefsi köreltmek adına evet.
Ama ben yemeseydim de aklımda kalmazdı, yemekten aldığım haz bile fiziksel olmaktan çok psikolojik.
Ne yapayım ben de bununla mücadele etmeyi öğreneceğim

Eki Görüntüle 2245883

dünkü mamalarım . ay çok güzellermiş . keşke yine olsa.
ayy bnde cok sevdim senin mamalari
Spor öncesi sade türk kahvesi iciyorum daha fazla kalori yaktiriyormus
Bnde icerim muhakkar spordan once snra da icerim gerci farketmez bana
Ne guzel dogum kilona gekiceksin insallah o zaman ilk hedefin 76 olsun snraki de 6 lari gormek olsun cnim

Canım dün okuldan çıkarken annesiyle birlikteyken arkadaşına yarın okul çıkışı bize gelin dedi oğlum bana da döndü gelebilirler dimi anne dedi bende buyur ettim
Bundan 10 sene önce biz eşimle hayal kurardık birgün evlenecektik çocuklarımız olacak büyüyecek arkadaşlarını eve davet edecekler diyorduk sonrada acaba o günler gelecekmi derdik akşam eşime oğlun arkadaşını eve davet etti dedim hemen 10 sene öncesi aklımıza geldi çok hoşuma gitti rabbime hamdolsun neyi hayal ettiysek yaşatıyor
Hazır almaktan vazgeçtim okuldan aç gelecekler patates kızartıcam kanat kızartıcam makarna da yaptım tam çocuklara göre menü oldu bide ayran yaparım şimdi hazır poğaça börekten daha sağlıklı diye düşünüyorum

ayy bnde cok sevdim senin mamalari

Bnde icerim muhakkar spordan once snra da icerim gerci farketmez bana
Ne guzel dogum kilona gekiceksin insallah o zaman ilk hedefin 76 olsun snraki de 6 lari gormek olsun cnim
Tmm cnm ilk hedef 76 olsun 3 kilocuk kaldı azmedersem on güne gider sporumuda yaptım Yeşilçay icicem birazdan
Aç kaldınmı ne demek açlığı dibine kadar yaşadı bence
Açken ben, benmisim meğer :)))) mideyi terbiye etmek güzel doğumdan sonra tavsiye ederim
Maşallah kuzum hamis hamis usenmeyip güzel menü dokturmussun ellerin dert görmesin
Hayal kurmaya gelirsek Rabbim öyle büyük ki yasatmiyacagi hayali kurdurmazmis bende kızım küçükken okula gidicekte bende ona poğaça kek yapicam sut eşliğinde diye hayal kurardim çok şükür yerine geldi hayalim
Birde güneş goren hayırlı çevresi olan büyük bir ev hayalim var tabiki once saglik sonra varlik onunda zamanı gelir insallah

Hadi insallah cnim bnm

öğlen yemeğim
içine 1 paket ruşeym ve 1 paket yulaf kepeği ekledim yerken . ve 1 yeşil elma doğradım
içindekileri daha önce yazmıştım zatii

Eki Görüntüle 2245970

Eki Görüntüle 2245971

öğlen yemeğim
içine 1 paket ruşeym ve 1 paket yulaf kepeği ekledim yerken . ve 1 yeşil elma doğradım
içindekileri daha önce yazmıştım zatii
Afiyet olsun cnim
Sen heo gun icinde yiyoreun aksamlari yemiyorsun benim olayum da genelde aksam yemekti hatirliosan o yuzden aksami azaltip en azindan aksam atistirmaliklarini azaltip gun icinde karnimi doyuracagim senin gbi cnim

Afiyet olsun cnim
Sen heo gun icinde yiyoreun aksamlari yemiyorsun benim olayum da genelde aksam yemekti hatirliosan o yuzden aksami azaltip en azindan aksam atistirmaliklarini azaltip gun icinde karnimi doyuracagim senin gbi cnim
evet kuzum . şimdi akşam eve gidince tahin pekmeze dalmam inşallah . ama benim dalmalarım da artık baya baya minimal . yani eskiden daha çok götürüyordum böyle dönemde tatlıyı.
ama belirli bi kiloya indikten sonra mide küçülünce . miktar azaldı.
kaçamak yaptım desem de miktarı az oluyor . şimdilik böyle bakalım .

hala bi pil edinemedim . kilomu bilmiyorum . 51 civarı olduğumu düşünüyorum .

sen de gün içinde ye kuzum .
ama sağlıklı ye yine . sen biliyorsun zaten bu işin nasıl yapıldığını.
akşam yememek için bu bi yöntem .
alman gereken minerali vitamini al sabahtan .
meyveyi hiç ihmal etme. şükür hiç hasta olmadım . boğazım vs kış başı bi kez garip oldu . elhamdülillah daha olmadı.
böyle dediğimin ertesi günü hasta oluyorum . geçen yıl da mart ayında böyle talihsiz bir açıklama yaptıktan sonra hastalanmıştım .

ne diyordum . meyve önemli . tatlı meyveler değğil de . kivi , yeşil elma , greyfurt , limon

Ben d3 biseyi ne zaman desem ertesi gun kesin farkli bisey oluyor cnim

olur bebeeeemm..Sen koru artık kendini
Ay çok mutlu oldum şuan, bende sağlık meslek lisesi mezunuyum hemşirelik için hazırlanıyorum da böyle biri olmasına çok mutlu oldummm
Ben de memnun oldum canım..Ama çok sorunlu bir sağlık sektörü bekliyor seni moralini bozmak gibi olmasın..Ben emekliliğe hazırlanıyorum artık..Allah yardımcın olsun
Rumuz aaadddaaa
Baslangic 69
Gecen hafta 60.9
Bu hafta 60.5
Fark -400
Yuzde hesaplamadim anammm
Diyet : yeter ki saldirmayayim diyeti
Spor yuruyus dans
Vuhuuuuu huuuu
Süpersin tatlımm
İnşallah bnde geldim aranız la ozaman ♥
Hoşgeldin aramıza başarılar..
sersum bugün liste sırası sarfansarıda ama o yok.
Bir de benim yüzdem 0,225 değil 2,25 olacak. O kadar uçuk rakamlarda kilo kaybı veya artışı yaşıyorum ki yüzdeyi de şaşırdım :)
Tamam şekerim ben hallederim listeyi
Allah tüm hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…