Cnim daha once de demistim bnde cok hizli yerim cok hizki icerim bu aralar hint felsefesi okuyorum da diyor ki cakiskan insan hizli konusir hizli yer hizki yurur eger bir insanin ofkesi varsa o da cok yemek yer ve cok konusurkatılıyorum . kendine haksızlık etmesin . gayet de güzel vermiş . 1.300
evet umarım bugün olur da saçmalamalar biter .
sabah kahvaltım 1 yeşil elma . evde yedim
işe gelince hemen türk kahve yaptım yarım bardak . üzerine 200 ml süt ekledim . koca bardak kahve . içiyorum . hızlı içerim . sütün devamı var . akşam eşim getirdi. kaynattım . sabah 400 ml mataraya koydum getirdim .
gün içinde tüketirim .
öğlen için smothi yaptım .
akşamdan smothi kabına 3 yemek kaşğı yulaf , su , keten tohumu . çhia tohumu koydum . sabah üzerine 6-7 çilek ve yarım salatalık ekledim . bızz .
öğlen bu var .kurukayısı ile yerim . sabah baktım tadına da . şekersiz bi karışım olmuş . meyvesiz ya da kuru meyvesiz gitmez .
Kahvaltı öncesi bende bildirim yapayım
Rumuz : pamuk92
Basl.kilo : 92
Boy: 158 cm
Bas.tarihi : kasım 2018
Gecen hafta: 81.3
Guncel kilo : 79.3
Fark: -2000gr
Yüzde: 2,4600
Diyet : karatay+ şifa orucu
Spor : leslie+ cardio+ yürüyüş
Bu hafta verimli geçti çok şükür
hoş geldin .Kızla bnde çok istiyorum ama diyet yapamıyorum boğazım hiç durmuyor
iç kuzum . kahve candır . benim de işe geliş sebebim kendisiBnde simdi kahve yapacagim sonra derse
İnşallah bnde geldim aranız la ozamanhoş geldin .
boğazı duramayanlar burda.
o yediklerimizi sağlıklı mamalarla değiştirirsek kilo veriyoruz zaten .
sağlıklı yiyecekler ile kilo almazsın . mümkün değil.
Anladım canım korumaya geçtin o zamanevet ama ben kwndimi b7 hedefte tutayim diorum simdilik baya baya yeter benim boy 168 bu arada o yizden iyiyim sankim
Çünkü bunu sana söyleten ağzın değil beynin. Ne zaman gerçekten istersen o gün kilo vermeye başlayacaksın herşey beynimizde bitiyor dur emri beyinden gelince boğaz duracakKızla bnde çok istiyorum ama diyet yapamıyorum boğazım hiç durmuyor
Güzeldi eşim zorla birer lokma tattırdı:)) ama genel anlamda yemedim.eve sanmıştım yemeği. nasıl geçti. mamalar güzel miydi
evet ağır insan oluruz inşallah biraz .Cnim daha once de demistim bnde cok hizli yerim cok hizki icerim bu aralar hint felsefesi okuyorum da diyor ki cakiskan insan hizli konusir hizli yer hizki yurur eger bir insanin ofkesi varsa o da cok yemek yer ve cok konusur
Çok iyisin maşallah canımKahvaltı öncesi bende bildirim yapayım
Rumuz : pamuk92
Basl.kilo : 92
Boy: 158 cm
Bas.tarihi : kasım 2018
Gecen hafta: 81.3
Guncel kilo : 79.3
Fark: -2000gr
Yüzde: 2,4600
Diyet : karatay+ şifa orucu
Spor : leslie+ cardio+ yürüyüş
Bu hafta verimli geçti çok şükür
kaç yaşındasın . çalışıyor musun . çocuk var sanıyorum .İnşallah bnde geldim aranız la ozaman ♥
sersum bugün liste sırası sarfansarıda ama o yok.
Bir de benim yüzdem 0,225 değil 2,25 olacak. O kadar uçuk rakamlarda kilo kaybı veya artışı yaşıyorum ki yüzdeyi de şaşırdım :)
aşkım zaten tattığın ve biraktığın anda sıkıntı yok . gerisini yememen önemli nokta . ben de genelde tadımlık yerim . 1 er lokma. kendini o lezzetten de mahrum etmemiş oluyorsun.Güzeldi eşim zorla birer lokma tattırdı:)) ama genel anlamda yemedim.
Aslında benim sıkıntım böyle toplu yemekler değil, ben en güzel yiyecekleri böyle davetlerde reddedip evde yalnızlıktan saçma sapan bir yemeğe yenik düşenlerdenim.
Çünkü bunu sana söyleten ağzın değil beynin. Ne zaman gerçekten istersen o gün kilo vermeye başlayacaksın herşey beynimizde bitiyor dur emri beyinden gelince boğaz duracak
25 yaşındayım hayır ev hanımıyimkaç yaşındasın . çalışıyor musun . çocuk var sanıyorum .
canım boyun ve kilon nasıl .25 yaşındayım hayır ev hanımıyimbir tane kızım var zaten doğumdan sonra böyle kilo aldım veremedim
evet karıtşıtrım . özellikle tatlı çok istiyorum işte o zaman.hayal_hatun canım kendine haksızlık etme bu kilodayken 900 gramı azımsama
A aaadddaaa kendinle barışmana sevindim maşallah sana senin için vermek değil almamak marifet
@demirleke canım biraz karıştırmışsın ama sağlıksız değiller adet dönemi normaldir herhalde ben unuttum
@Pamuk92 sana söyleyecek söz yok maşallah harikasın nasıl yetişecem sana bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?