Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cnim daha once de demistim bnde cok hizli yerim cok hizki icerim bu aralar hint felsefesi okuyorum da diyor ki cakiskan insan hizli konusir hizli yer hizki yurur eger bir insanin ofkesi varsa o da cok yemek yer ve cok konusur

pamukkkk. hayretim şaştı. hiç beklemediğim anda +2000 oluyorsun . bakalım bu hafta ne yaptı derken -2000 olmuşsun . tebrik ederim . çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızla bnde çok istiyorum ama diyet yapamıyorum boğazım hiç durmuyor
hoş geldin .
boğazı duramayanlar burda.
o yediklerimizi sağlıklı mamalarla değiştirirsek kilo veriyoruz zaten .
sağlıklı yiyecekler ile kilo almazsın . mümkün değil.

eve sanmıştım yemeği. nasıl geçti. mamalar güzel miydi
Güzeldi eşim zorla birer lokma tattırdı:)) ama genel anlamda yemedim.
Aslında benim sıkıntım böyle toplu yemekler değil, ben en güzel yiyecekleri böyle davetlerde reddedip evde yalnızlıktan saçma sapan bir yemeğe yenik düşenlerdenim.

Cnim daha once de demistim bnde cok hizli yerim cok hizki icerim bu aralar hint felsefesi okuyorum da diyor ki cakiskan insan hizli konusir hizli yer hizki yurur eger bir insanin ofkesi varsa o da cok yemek yer ve cok konusur
evet ağır insan oluruz inşallah biraz . . aslında ağır insanlara hayranlığım var .

. Allah güç versin inşallah her daim . koşturalım böyle. arkamızdan kovalayan mı var ki.

ayşe köroğlu var . inst. takipteyim uzun zamandır .ilhan şeşen in karısı. onda kendimi görüyorum.
vegan yaşıyor . yoga yapıyor . benim de fenomenim . siz de bi bakın derim

Çok iyisin maşallah canım

[QUOTE="nnnadal, post: 59226696, member: 551600"
Çünkü bunu sana söyleten ağzın değil beynin. Ne zaman gerçekten istersen o gün kilo vermeye başlayacaksın herşey beynimizde bitiyor dur emri beyinden gelince boğaz duracak
[/QUOTE]
Dogru söylüyorsun canım bikere denedim yapamadım kilo veremedim ondan sonra hobidi giddak yedim yine

sersum bugün liste sırası sarfansarıda ama o yok.
Bir de benim yüzdem 0,225 değil 2,25 olacak. O kadar uçuk rakamlarda kilo kaybı veya artışı yaşıyorum ki yüzdeyi de şaşırdım :)

aşkım zaten tattığın ve biraktığın anda sıkıntı yok . gerisini yememen önemli nokta . ben de genelde tadımlık yerim . 1 er lokma. kendini o lezzetten de mahrum etmemiş oluyorsun.

hayal_hatun canım kendine haksızlık etme bu kilodayken 900 gramı azımsama
A aaadddaaa kendinle barışmana sevindim maşallah sana senin için vermek değil almamak marifet
@demirleke canım biraz karıştırmışsın ama sağlıksız değiller adet dönemi normaldir herhalde ben unuttum
@Pamuk92 sana söyleyecek söz yok maşallah harikasın  nasıl yetişecem sana bilmem

25 yaşındayım hayır ev hanımıyim bir tane kızım var zaten doğumdan sonra böyle kilo aldım veremedim
canım boyun ve kilon nasıl .
olur tabi. gün içinde yediklerini yazarsan sana biz de yorum yazarız . atıştırmaları bile yazıyoruz . birbirimizi uyarıyoruz . takip ediyoruz .

evet karıtşıtrım . özellikle tatlı çok istiyorum işte o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…