Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:sersum (regl 3. gün)
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86,6 kg
baş.tarihi:15 Şubat 2019
geçen hafta:85.9 kg
bu hafta:85,9 kg
fark: 00 gr
yüzde:00
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km ve 2 gün + 4km yürüyüş

Selam kızlar...
Bugün cuma şükürler olsun..Regl olunca çok daha fazla halsizim ve sürünerek çalışıyorum iş yerinde..
sabah aynı
lavaş arası peynir zeytin

öğlen(dışardan söyledik)

ciğer şiş
lavaş yeşillik ayran
puding

akşam canım noodle istedi ondan yedim..
çay demledim yanında da azcık ekmeğin ucunda peynir yemeyi planlıyorum..

Bugün ben de çok yoruldum, haftanın yorgunluğu, hayatın yorgunluğu derken pert haldeyim şu an.

Sabah 7.00
Sahanda pastırmalı 2 yumurta
1 üçgen peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 13.00
1 lahmacun
1 bardak ayran
Yeşillik

Hoş bulduk canım inşallah hedefime ulaşacağım yarından itibaren resim atacağım

Hedef 55 hadi kızlar bol sağlıklı şanslar

Eline sağlık

canim regl doneminde bnde mahvoluyorum isyerinde bikac gun icinde hem sislik gecer hem de halsizlik ayrica kilo vermissindir sanirim bir de sersumcum topimiz amacina kavusuyor ne guzel ehrkes zayifliyor hmde kendini taniyarak zayifliyor herkes ne mutlu bize
bnde geberiorum eve geldim yemek yedim ayaklarim agrimiz azcik uyiyablirim belkim
Ellerine saglik canim benimmmm amis hamis lise de yaparmiss

Ellerine sağlık canım. .1.mizi ve hepimizi tebrik ederim...Harikayız biz
Evet canım çok şiştim ve bu 2 gündür acayip yedim..Ama düzelicem tabii..Amacımıza ulaşacağız tabii canım..Harikayız bizzzz
Hepimiz yorgun bir halde hafta sonuna kavuştuk şükür..

Ben senin kadar iradeli olabilirmiyim bilmem

Şalgam için ne söyledi
Şalgam suyuna övgüler yağdıran Karatay, doğal olarak fermente olan şalgam suyu, doğal yoğurt ve evde yapılmış turşu çeşitlerinin bol bol tüketilmesini tavsiye etti.

MUTLU OLMAK İSTEYEN ŞALGAM SUYU İÇSİN

Şalgam suyuna övgüler yağdıran Karatay, doğal olarak fermente olan şalgam suyu, doğal yoğurt ve evde yapılmış turşu çeşitlerinin bol bol tüketilmesini tavsiye etti. Mutluluk hormonu olan serotonin bağırsaklarda oluştuğunu anımsatan Karatay, "Serotonin üretmek için en doğru besinler, evde yapılmış turşu, doğal fermente olmuş şalgam suyu, sirke ve yoğurttur. Lahana, turp, brokoli, soğan, sarımsak, doğal tereyağı, zeytinyağı, keçi peyniri, koyun peyniri de serotonin sağlar. Geleneksel yöntemlerle yapılmış turşu suyu, şalgam suyu en sağlıklı içeceklerdir" diye konuştu.

Yarın gidip alayım eve yakın biryerde harika şalgamcımız var

Yalnız şalgam çok tuzlu bir içecek değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…