Olur şekerim..Benim de hiç halim yoktu aslında iyi olur...sersum canım listeyi ben yapabilirim
Bugün ben de çok yoruldum, haftanın yorgunluğu, hayatın yorgunluğu derken pert haldeyim şu an.Selam kızlar...
Bugün cuma şükürler olsun..Regl olunca çok daha fazla halsizim ve sürünerek çalışıyorum iş yerinde..
sabah aynı
lavaş arası peynir zeytin
öğlen(dışardan söyledik)
ciğer şiş
lavaş yeşillik ayran
puding
akşam canım noodle istedi ondan yedim..
çay demledim yanında da azcık ekmeğin ucunda peynir yemeyi planlıyorum..
Hoş bulduk canım inşallah hedefime ulaşacağım yarından itibaren resim atacağımolur bebeeeemm..Sen koru artık kendini
Ben de memnun oldum canım..Ama çok sorunlu bir sağlık sektörü bekliyor seni moralini bozmak gibi olmasın..Ben emekliliğe hazırlanıyorum artık..Allah yardımcın olsun
Vuhuuuuu huuuu
Süpersin tatlımm
Hoşgeldin aramıza başarılar..
Tamam şekerim ben hallederim listeyi
Allah tüm hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip etsin inşallah
Hoş geldin beautiful anneHoş bulduk canım inşallah hedefime ulaşacağım yarından itibaren resim atacağım
Hoş bulduk canım benimHoş geldin beautiful anne ☺
Hadi inşallahHoş bulduk canım benim ☺ hep birlikte zayifliciiiiz inşallah
Hedef 5515 Mart 2019 listemiz
Kilo verenler
1. @Pamuk92 %2,46 - 2000g
2.hayal_hatun %2,25 - 1300g
3. A aaadddaaa - 400g mezun oldu
Sabit kalan
sersum
Safransari tatilde
okuyucuu bildirim yapmadı
yazarhanim35 bildirim yapmadı
Başlangıç bildirim
PrensesAnnesi_ 65 kg
Hell_blau 100,3 kg
E eddakrc 73 kg
HHerkesi tebrik ediyorum yeni gelen arkadaşlar bundan sonra her cuma bildirim yaparsanız listede kalmaya devam edersiniz ayrılmadan hedefinize ulaşmanızı ümit ediyorum
Eline sağlık15 Mart 2019 listemiz
Kilo verenler
Sabit kalan
sersum
Safransari tatilde
Başlangıç bildirim
PrensesAnnesi_ 65 kg
Hell_blau 100,3 kg
E eddakrc 73 kg
HHerkesi tebrik ediyorum yeni gelen arkadaşlar bundan sonra her cuma bildirim yaparsanız listede kalmaya devam edersiniz ayrılmadan hedefinize ulaşmanızı ümit ediyorum
canim regl doneminde bnde mahvoluyorum isyerinde bikac gun icinde hem sislik gecer hem de halsizlik ayrica kilo vermissindir sanirim bir de sersumcum topimiz amacina kavusuyor ne guzel ehrkes zayifliyor hmde kendini taniyarak zayifliyor herkes ne mutlu bizeSelam kızlar...
Bugün cuma şükürler olsun..Regl olunca çok daha fazla halsizim ve sürünerek çalışıyorum iş yerinde..
sabah aynı
lavaş arası peynir zeytin
öğlen(dışardan söyledik)
ciğer şiş
lavaş yeşillik ayran
puding
akşam canım noodle istedi ondan yedim..
çay demledim yanında da azcık ekmeğin ucunda peynir yemeyi planlıyorum..
bnde geberiorum eve geldim yemek yedim ayaklarim agrimiz azcik uyiyablirim belkimBugün ben de çok yoruldum, haftanın yorgunluğu, hayatın yorgunluğu derken pert haldeyim şu an.
Sabah 7.00
Sahanda pastırmalı 2 yumurta
1 üçgen peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 13.00
1 lahmacun
1 bardak ayran
Yeşillik
Ellerine saglik canim benimmmm amis hamis lise de yaparmiss15 Mart 2019 listemiz
Kilo verenler
Sabit kalan
sersum
Safransari tatilde
Başlangıç bildirim
PrensesAnnesi_ 65 kg
Hell_blau 100,3 kg
E eddakrc 73 kg
Ellerine sağlık canım.15 Mart 2019 listemiz
Kilo verenler
Sabit kalan
sersum
Safransari tatilde
Başlangıç bildirim
PrensesAnnesi_ 65 kg
Hell_blau 100,3 kg
E eddakrc 73 kg
Evet canım çok şiştim ve bu 2 gündür acayip yedim..Ama düzelicem tabii.canim regl doneminde bnde mahvoluyorum isyerinde bikac gun icinde hem sislik gecer hem de halsizlik ayrica kilo vermissindir sanirim bir de sersumcum topimiz amacina kavusuyor ne guzel ehrkes zayifliyor hmde kendini taniyarak zayifliyor herkes ne mutlu bize
bnde geberiorum eve geldim yemek yedim ayaklarim agrimiz azcik uyiyablirim belkim
Ellerine saglik canim benimmmm amis hamis lise de yaparmiss
Ben senin kadar iradeli olabilirmiyim bilmemTmm cnm ilk hedef 76 olsun 3 kilocuk kaldı azmedersem on güne gider sporumuda yaptım Yeşilçay icicem birazdan
Açken ben, benmisim meğer :)))) mideyi terbiye etmek güzel doğumdan sonra tavsiye ederim
Maşallah kuzum hamis hamis usenmeyip güzel menü dokturmussun ellerin dert görmesin
Hayal kurmaya gelirsek Rabbim öyle büyük ki yasatmiyacagi hayali kurdurmazmis bende kızım küçükken okula gidicekte bende ona poğaça kek yapicam sut eşliğinde diye hayal kurardim çok şükür yerine geldi hayalim
Birde güneş goren hayırlı çevresi olan büyük bir ev hayalim var tabiki once saglik sonra varlik onunda zamanı gelir insallah
Nadalcim her kurabiye yediginde sana kizcamBen senin kadar iradeli olabilirmiyim bilmem
Kurabiye yapmayacamki evde herkesi diyete sokacam :) ama sen yine de kız banaNadalcim her kurabiye yediginde sana kizcam
Yarın gidip alayım eve yakın biryerde harika şalgamcımız varŞalgam için ne söyledi
Şalgam suyuna övgüler yağdıran Karatay, doğal olarak fermente olan şalgam suyu, doğal yoğurt ve evde yapılmış turşu çeşitlerinin bol bol tüketilmesini tavsiye etti.
MUTLU OLMAK İSTEYEN ŞALGAM SUYU İÇSİN
Şalgam suyuna övgüler yağdıran Karatay, doğal olarak fermente olan şalgam suyu, doğal yoğurt ve evde yapılmış turşu çeşitlerinin bol bol tüketilmesini tavsiye etti. Mutluluk hormonu olan serotonin bağırsaklarda oluştuğunu anımsatan Karatay, "Serotonin üretmek için en doğru besinler, evde yapılmış turşu, doğal fermente olmuş şalgam suyu, sirke ve yoğurttur. Lahana, turp, brokoli, soğan, sarımsak, doğal tereyağı, zeytinyağı, keçi peyniri, koyun peyniri de serotonin sağlar. Geleneksel yöntemlerle yapılmış turşu suyu, şalgam suyu en sağlıklı içeceklerdir" diye konuştu.
Yalnız şalgam çok tuzlu bir içecek değil miŞalgam için ne söyledi
Şalgam suyuna övgüler yağdıran Karatay, doğal olarak fermente olan şalgam suyu, doğal yoğurt ve evde yapılmış turşu çeşitlerinin bol bol tüketilmesini tavsiye etti.
MUTLU OLMAK İSTEYEN ŞALGAM SUYU İÇSİN
Şalgam suyuna övgüler yağdıran Karatay, doğal olarak fermente olan şalgam suyu, doğal yoğurt ve evde yapılmış turşu çeşitlerinin bol bol tüketilmesini tavsiye etti. Mutluluk hormonu olan serotonin bağırsaklarda oluştuğunu anımsatan Karatay, "Serotonin üretmek için en doğru besinler, evde yapılmış turşu, doğal fermente olmuş şalgam suyu, sirke ve yoğurttur. Lahana, turp, brokoli, soğan, sarımsak, doğal tereyağı, zeytinyağı, keçi peyniri, koyun peyniri de serotonin sağlar. Geleneksel yöntemlerle yapılmış turşu suyu, şalgam suyu en sağlıklı içeceklerdir" diye konuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?