ayy çalışkan olmaya sevinsem mi üzülsem mi bilemedimCnim daha once de demistim bnde cok hizli yerim cok hizki icerim bu aralar hint felsefesi okuyorum da diyor ki cakiskan insan hizli konusir hizli yer hizki yurur eger bir insanin ofkesi varsa o da cok yemek yer ve cok konusur
hoşgeldinİnşallah bnde geldim aranız la ozaman ♥
off hazır güzel yemeği bulmuşum hiç kaçırırmıyım aferin sana ben olsam affetmezdimGüzeldi eşim zorla birer lokma tattırdı:)) ama genel anlamda yemedim.
Aslında benim sıkıntım böyle toplu yemekler değil, ben en güzel yiyecekleri böyle davetlerde reddedip evde yalnızlıktan saçma sapan bir yemeğe yenik düşenlerdenim.
tespit güzel icraat yok o da olacak inşallah
ne kadar aldın kızın küçük mü kaç kilosun25 yaşındayım hayır ev hanımıyimbir tane kızım var zaten doğumdan sonra böyle kilo aldım veremedim
Bende şekere hastayım galiba canım hep tatlı istiyor sanki sürekli adet dönemi gibievet karıtşıtrım . özellikle tatlı çok istiyorum işte o zaman.
cok dogru demissin cnm saglikli yiyecek hem doyuruyor hem de kilo verdiriyorhoş geldin .
boğazı duramayanlar burda.
o yediklerimizi sağlıklı mamalarla değiştirirsek kilo veriyoruz zaten .
sağlıklı yiyecekler ile kilo almazsın . mümkün değil.
ee gecim bence artikAnladım canım korumaya geçtin o zaman
hint felsefesinde de o sekilde yogaya katilirim belki ama vegan yasama katilamiyorum cnim ya cnku kurban bayrami diye bisey var allah ye diorsa muhakkak bir saglik icin diordur o yuzden cok sevmesemde et yerim ihtiyac oldugunu dusunndugum icinevet ağır insan oluruz inşallah biraz .. aslında ağır insanlara hayranlığım var .
. Allah güç versin inşallah her daim . koşturalım böyle. arkamızdan kovalayan mı var ki.
ayşe köroğlu var . inst. takipteyim uzun zamandır .ilhan şeşen in karısı. onda kendimi görüyorum.
vegan yaşıyor . yoga yapıyor . benim de fenomenim . siz de bi bakın derim
Ayyy nadalcim.ne guzel dedin bana artik almamak marifethayal_hatun canım kendine haksızlık etme bu kilodayken 900 gramı azımsama
A aaadddaaa kendinle barışmana sevindim maşallah sana senin için vermek değil almamak marifet
@demirleke canım biraz karıştırmışsın ama sağlıksız değiller adet dönemi normaldir herhalde ben unuttum
@Pamuk92 sana söyleyecek söz yok maşallah harikasın nasıl yetişecem sana bilmem
Nadalcim bagimlilik o gecen haftalarda cok yakin bir arkadasim sana bahsetmistim diyetisyene gtti resmen seker bagimlisiydi diyete basladi 10 gunde 4 kilo verdi 80 kiloydu smdi devam ediyir sekeri duzeldi 10 15 gunde inankiBende şekere hastayım galiba canım hep tatlı istiyor sanki sürekli adet dönemi gibi
Kizim 9 aylık hamile kalmadan önce 42 kiloydum çok zayiftin sonra 55 le doğum yaptım şuan 65 kiloyum daha da alıyorum aslında bna göre çok kilolu da değilim ama eşyalarım olmuyor göbeğim şarkı doğum sonrası hiç hoşuma gitmiyor bu durumayy çalışkan olmaya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
hoşgeldin
off hazır güzel yemeği bulmuşum hiç kaçırırmıyım aferin sana ben olsam affetmezdim
ya yukarıda yanlış yazmışım . adamın kocasının adı derya köroğlu. töbe yarabbim .evet ağır insan oluruz inşallah biraz .. aslında ağır insanlara hayranlığım var .
. Allah güç versin inşallah her daim . koşturalım böyle. arkamızdan kovalayan mı var ki.
ayşe köroğlu var . inst. takipteyim uzun zamandır .ilhan şeşen in karısı. onda kendimi görüyorum.
vegan yaşıyor . yoga yapıyor . benim de fenomenim . siz de bi bakın derim
Diyet yapma cnim sadece sagliklilarla sagliksizlari yer degistirKızla bnde çok istiyorum ama diyet yapamıyorum boğazım hiç durmuyor
boyun kaç . 42 kilo için boyun uzun ise çok zayıf olursun diye şeyettimKizim 9 aylık hamile kalmadan önce 42 kiloydum çok zayiftin sonra 55 le doğum yaptım şuan 65 kiloyum daha da alıyorum aslında bna göre çok kilolu da değilim ama eşyalarım olmuyor göbeğim şarkı doğum sonrası hiç hoşuma gitmiyor bu durum
Evet burda öyle yapılıyor ve benim çok hoşuma gitti bunu neden önce dudunmedim ki kesinlikle uygulayacagimDiyet yapma cnim sadece sagliklilarla sagliksizlari yer degistir
Nefsi köreltmek adına evet.
aşkım zaten tattığın ve biraktığın anda sıkıntı yok . gerisini yememen önemli nokta . ben de genelde tadımlık yerim . 1 er lokma. kendini o lezzetten de mahrum etmemiş oluyorsun.
şuan benim beynim bunu reddediyor doğum sonrasına şartlaandım sanırım benim şekerimde yüksek değil sağlık sıkıntısı olmadığı için rahatım galibaNadalcim bagimlilik o gecen haftalarda cok yakin bir arkadasim sana bahsetmistim diyetisyene gtti resmen seker bagimlisiydi diyete basladi 10 gunde 4 kilo verdi 80 kiloydu smdi devam ediyir sekeri duzeldi 10 15 gunde inanki
kilon çok değil rahat verirsin zayıf insanlar genelde emzirme döneminde kilo alıyor zaten ben o dönemde hızlı veriyorum ama ben hiç senin gibi zayıf olmadım her bünye farklıKizim 9 aylık hamile kalmadan önce 42 kiloydum çok zayiftin sonra 55 le doğum yaptım şuan 65 kiloyum daha da alıyorum aslında bna göre çok kilolu da değilim ama eşyalarım olmuyor göbeğim şarkı doğum sonrası hiç hoşuma gitmiyor bu durum
canım kolay gelsin . ani gelen bi misafir mi. hamile halinle son anda demeseylerdi keşke. kolay gelsin kuzum . dikkat et . bi kek çıırp yeter . son anda bu kadar olur . bi de kısır yaparsın . varsa yeşillik . tamam . ya da patates salatası en kolayından .Ben kaçar sonra yine gelirim öptüm sizi
Hoşgeldin cnm zamanla durur boğazın sen yeterki başlaKızla bnde çok istiyorum ama diyet yapamıyorum boğazım hiç durmuyor
Sana birsey söyleyimmi o hafta kesin ben tartının azizliğine uğradım diye düşünüyorum
pamukkkk. hayretim şaştı. hiç beklemediğim anda +2000 oluyorsun . bakalım bu hafta ne yaptı derken -2000 olmuşsun . tebrik ederim . çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mersi cnmmÇok iyisin maşallah canım
Sagol cnm yavas yavaş gidiyor bana yetişmen zor şekerim :))) sen doğum yapana kadar 70 olurum benhayal_hatun canım kendine haksızlık etme bu kilodayken 900 gramı azımsama
A aaadddaaa kendinle barışmana sevindim maşallah sana senin için vermek değil almamak marifet
@demirleke canım biraz karıştırmışsın ama sağlıksız değiller adet dönemi normaldir herhalde ben unuttum
@Pamuk92 sana söyleyecek söz yok maşallah harikasın nasıl yetişecem sana bilmem
Kilon fena değil bence biran önce başlasan verirsin 2-3 aydaKizim 9 aylık hamile kalmadan önce 42 kiloydum çok zayiftin sonra 55 le doğum yaptım şuan 65 kiloyum daha da alıyorum aslında bna göre çok kilolu da değilim ama eşyalarım olmuyor göbeğim şarkı doğum sonrası hiç hoşuma gitmiyor bu durum
Ayn hazır al yorma kendini anca evi toplarsınNe güzel oturmuşum vakit geçiriyorum öğlende misafirim gelecek kalkıp toparlamam lazım işim çok ama ikramlık yapacak vaktim yok onları hazır alacam 2 saatim var ancak çocukla işlerle vakit geçer
Ohh iyi yapmmissin cnimcim afiyet olsunKahvaltı yaptım özlemişim uzun uzun kahvaltı yapmayı
1 tereyağlı yumurta, 1 kk otlu peynir, 3 zeytin, 2 dil,açbitir , küçük sos kasesi antep fıstığı ve yer fıstığı,3 tane çikolatalı leblebi birkaç çubuk kraker çay,çay,çay ohhh çok şükür güzel kahvaltıydı
öyle olmuş gibi görünüyor pamukcum.sersum cum tıp bayramını kutlarım cnm
Hoşgeldin cnm zamanla durur boğazın sen yeterki başla
Sana birsey söyleyimmi o hafta kesin ben tartının azizliğine uğradım diye düşünüyorum
Mersi cnmm
Boyun 1.60boyun kaç . 42 kilo için boyun uzun ise çok zayıf olursun diye şeyettim
zaten emzirme dönemi alınıyor kilo genelde . benim de öyle oldu. doğum sonrası 57 ye düşerim . sonra 63 e kadar çıkarım . hep aynı oldu.
ama veriliyor endişelenme. burda verirsin .
bebiş 9 aylık demi. emzirme bitti mi hala emziriyor musun .Boyun 1.60evet biraz uzunum emzirme döneminde geri vermiştim kiloları sonra erken bıraktım bazı sebeplerden ötürü sonra geri şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?