Yine birsürü iş yapmışsın miting mi var ondan mı yollar kapalıbu sabah çocuklara haşlanmış 2 patates . nişassta , pirinç unu ( un hiç kalmamıştı) ile hamur yoğurdum . tavada az yağda kızarttım .
kendime 1 bardak süte kahve attım . içtim . hatta kapıda içtim bitirdim . çıkarken . zor oldu bugün .
öğlen için 1 büyük kase yoğurt
1 elma
medine hurması
etimek , galeta getirdim .
alelacele bunları yaptım .
ıspanak ayıkladım sabah yarım kilo kadar . suya koydum . akşama onu yaparım . canım istiyor .
belki çiğden marul ile salata yaparım yine . taze soğan limon nar eksi ile .
işe zor geldim . çarşı içi kapalı . her yer polis . otobüsler dolandı . 2 aktarma yaptığım için otobusler kaçtı . beklediğim otobus ise geç geldi vs . zor attım işe kendimi.
http://www.oncurtv.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-duzce-ye-geliyor-h139380.htmlYine birsürü iş yapmışsın miting mi var ondan mı yollar kapalı
Canım evde baby TV ve TRT çocuktan başka birşey açılmıyor dünyadan bihaber oldum zaten seçim haberlerinden de çok sıkıldım açasım da gelmiyor
oneriyorum cnm guzel fena degil yani ama bunlari portakal ciceklisi var asil o lezzetli bnki sade yesil caya bnziyor kikosu 250 tl ama pahali bncegünaydın kuzum .
afiyet olsun .
beyaz çay önerir misin . bir arkadaş daha içiyormuş . güzel diyor . sen sevdin mi tadını . yeşil çaya benziyor mu.
yazmıştı 23 nisan diye . senin ne zamandı doğumun . gel . sık gelmiyorsun artık .
nadallll canim benim ne kadar az kalmiss masallah yaaaCanım birazdan doktora gidecem nst ye falan bağlayacak en son gittiğimde 20-23 Nisan arası demişti ama bugün daha çok netleşir herhalde bende seni merak ediyordum sen nasılsın nasıl gidiyor senin normal mi sezeryan mı olacak
Canim bizim burdaki pzarlar da hala oyle bazen bakiyorum foyatlar cok cok pahali kizlar iyi aliyorlar ciddenyoğurt bitmek üzere . süt de akşamları rahat 1 lt tükeniyor . ben çocuklar 1 er bardak içsek bitiyor 1 lt her gün . o yüzden baktım da dün akşam . baya baya 10 lt yeterli bize.
pazar burda da pahalıydı dün
bi ıspanak düşmüş 4 tl
çilek 14 tl
domates 5 tl
salatalık 6 tl
mantar 12 tl
pahalıydı yani .
pamuk ve nadal ın dediği fiyatların yanından geçmiyordu.
üstelik ilçe burası. yani çalıştığım yer . ilçe bile çok pahalı . çüş artık .
ben de hiç izlemem . bakmam . vaktim de yok .Canım evde baby TV ve TRT çocuktan başka birşey açılmıyor dünyadan bihaber oldum zaten seçim haberlerinden de çok sıkıldım açasım da gelmiyor
afiyet olsun . bence gayet güzel .Unutmadan kahvaltımı da yazayım
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim sucuk
Yarım haşlanmış yumurta
4 tane çeri domates
1 ısırık muz
1,5 ne ki ben 3,5-4 l içiyorum şimdi oğlumu uyuttum üst kata bırakıp hazırlanacam kızıma gideyim bakayım napıyor minnakafiyet olsun . bence gayet güzel .
az önce 1 galeta ve kuru kayısı yedim . atıştırırım bi şeyler . kahvaltı yapamadım adam akıllı. böyle öğlene kadar atıştırıyorum . öğlen de yemeklere saldırmamam bu yüzden . yoksa tonlarca yiyordum sanki öğlenleri.
suyu içiyorum şükür . günlük 1 buçuk litre içiyorum . bu da sık acıkmayı önlüyor .
süper içiyorsun . hamilelik emzirme dönemi ben de senin gibi içtim .1,5 ne ki ben 3,5-4 l içiyorum şimdi oğlumu uyuttum üst kata bırakıp hazırlanacam kızıma gideyim bakayım napıyor minnak
Nasılsın cnm nerelerdesin ufaklık napiyorYoğurt yesen içine belki bı salatalık dograrsin.
Doğum ne zaman bu arada.
Sezeryanla mi olacak
Sağsalim gelsinler inşallah
Gunaydinlar cnmcmGunaudin kizlar herkese
Kalabalık ailesiniz cnm normaldir koli ile alınca bende çok sütlü tatlılar yaparak bitiriyordumyoğurt bitmek üzere . süt de akşamları rahat 1 lt tükeniyor . ben çocuklar 1 er bardak içsek bitiyor 1 lt her gün . o yüzden baktım da dün akşam . baya baya 10 lt yeterli bize.
pazar burda da pahalıydı dün
bi ıspanak düşmüş 4 tl
çilek 14 tl
domates 5 tl
salatalık 6 tl
mantar 12 tl
pahalıydı yani .
pamuk ve nadal ın dediği fiyatların yanından geçmiyordu.
üstelik ilçe burası. yani çalıştığım yer . ilçe bile çok pahalı . çüş artık .
Çocuklar keskek sevmiyormu benimkiler tavuklu olanını severler eşim çok yemez aksam omlet yemeleri iyiymis büyüye sabah bile yediremiyorum çoğu zaman küçük baya baya sevdi yumurtayı büyüğü ornek alıyorgünaydın .
akşam eve gidince 1 bardak süte tarçın ve yarım tatlı kaşığı şeker attım . onu içtim .
1 avuç fıstık yedim .
onun bunun tadına baktım . o kadar
eşime keşkek koydum . çocuklara patates kızarttım . omlet .
çay demledim . içtim.
Anladım miting var zayir iyi ise geç kalmamissinbu sabah çocuklara haşlanmış 2 patates . nişassta , pirinç unu ( un hiç kalmamıştı) ile hamur yoğurdum . tavada az yağda kızarttım .
kendime 1 bardak süte kahve attım . içtim . hatta kapıda içtim bitirdim . çıkarken . zor oldu bugün .
öğlen için 1 büyük kase yoğurt
1 elma
medine hurması
etimek , galeta getirdim .
alelacele bunları yaptım .
ıspanak ayıkladım sabah yarım kilo kadar . suya koydum . akşama onu yaparım . canım istiyor .
belki çiğden marul ile salata yaparım yine . taze soğan limon nar eksi ile .
işe zor geldim . çarşı içi kapalı . her yer polis . otobüsler dolandı . 2 aktarma yaptığım için otobusler kaçtı . beklediğim otobus ise geç geldi vs . zor attım işe kendimi.
Bencede çok mantıklı@demirleke sanada günaydın canım maşallah iyi süt tüketiyorsunuz sizde bizim gibi biz kutu süt alıyoruz hergün en az bir kutu bitiyor 5 ocakta adananın kurtuluşunda migrosta süt ucuzdu eşim 40 kutu birden aldı öncedende 11 kutu vardı 5 martta tüm sütler bitmişti eşim balkona inek bağlayacam size diyor
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel1,5 ne ki ben 3,5-4 l içiyorum şimdi oğlumu uyuttum üst kata bırakıp hazırlanacam kızıma gideyim bakayım napıyor minnak
detoks suyun harika . bayıldım . ben de yazım suyuma meyve atarım . çilek . seftali . 1 dilim de olsa mis gibi meyve aroması oluyor .Nasılsın cnm nerelerdesin ufaklık napiyor
Gunaydinlar cnmcm
Kalabalık ailesiniz cnm normaldir koli ile alınca bende çok sütlü tatlılar yaparak bitiriyordum
Fiyatlar gerçekten pahaliymis çileği 5 tlden aldım 1 kilo daha arabada başlamışlar yemeye eve geldiğimizde 250 gr anca vardı pis pis yemişler ben balık almaya gutmistim esimde söylemiş yemeğin öyle diye gizli gizli yemişler domates 5 salatalık normal olan 4 mantar 10 dolma bibere baktinmi
Çocuklar keskek sevmiyormu benimkiler tavuklu olanını severler eşim çok yemez aksam omlet yemeleri iyiymis büyüye sabah bile yediremiyorum çoğu zaman küçük baya baya sevdi yumurtayı büyüğü ornek alıyor
Anladım miting var zayir iyi ise geç kalmamissin
Ispanağın coktu yikadigim doradigim ıspanağı yarim buzdolabı poseti kadar buzluga attım börek yaparken kullanırım
Sabah bende kıza sigara böreği kizarttim dun yine detoks suyu yaptım
site yine çok ağar zor yaziyorum
Bencede çok mantıklı
Koliyle almak daha cazip geliyor babada günlük sütü bitirme stresi oluyor bende metro mark.gittiğimizde bizde koli ile alıyoruz tatlı yapmazsam iyi gidiyor
Günaydın kızlar
Nasılsınız, günümüz super geçsin inş.İstanbul da hava açık güneş yok birazda soğuk
Detoks suyu yaptım elmalı tarçın ve karanfilli onun yarısını içtim 500ml resmini de atiyorum hafif tatlimsiydi
Eki Görüntüle 2250879
Sağlık olsun cnm elinde olan birşey değildetoks suyun harika . bayıldım . ben de yazım suyuma meyve atarım . çilek . seftali . 1 dilim de olsa mis gibi meyve aroması oluyor .
senin suyun tadı harikadır eminim
dolma biber görmedim kuzum . pazar azdı. toplanıyorlardı. bi de alışveriş yaptığım tezgah açmamıştı dün . başka yerlerden aldım
ıspanak 1 kilo aldım . yarısını sabah ayıkladım . ama öyle temizdi ki şaşırdım . kolay olacak yıkamak .
buzluğa atabilirim ben de . kız da seviyor . tadını unutmasın diye .
yazın yaparız inşallah
işe geç kaldım kuzum . müdür de gelmiş erken erken bu sabah . herkesi sormuş . millet hep geç kalmış .
günaydınlarGunaudin kizlar herkese
Benimki haftaya belli olcak.günaydın kuzum .
afiyet olsun .
beyaz çay önerir misin . bir arkadaş daha içiyormuş . güzel diyor . sen sevdin mi tadını . yeşil çaya benziyor mu.
yazmıştı 23 nisan diye . senin ne zamandı doğumun . gel . sık gelmiyorsun artık .
Sağlıkla sıhhatle gelsin cennet kokulularimiz.Canım birazdan doktora gidecem nst ye falan bağlayacak en son gittiğimde 20-23 Nisan arası demişti ama bugün daha çok netleşir herhalde bende seni merak ediyordum sen nasılsın nasıl gidiyor senin normal mi sezeryan mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?