- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Ben de iyiyim elhamdülillah.Bende türk kahvesi iciyorum bugünde mutfağı ve gardropu dokup temizleyim hava soğuk soba yanıyor şuan nisanin ortasında kaldiririm sobayi hadi ben kaçtım
Ne güzel bir heyecan cnm Rabbim sağ salim acısız doğum nasip etsinBen de iyiyim elhamdülillah.
Tatlı bı telaş sardı sanki ilk çocuk gibi.
Arada 4yil olunca unutmuşuz.
Sizi okuyorum devamli ama arada derede.
Sen de maşallah çok iyi gidiyorsun.esin ne diyor zayıflamana.
Kolay gelsin cnm bende evi supurdum sildim cay molası verdim birazdan gardroplari dokucemBnde temizlik yaoacagim insallah izlar hava cok kotu o yuzden temizlige vuracagim kendimi haftasonu arkadasim geecek onla vakit geciririz
Canım alınacaklar bitti yıkama işi bitti haftasonu evi temizleyeceğiz sonra ananeside gelecek kızımın o gelince yatağınıda kurarız kıyafetleri ütüleyip hurca koymuştum onlarıda dolaba yerleştiririm haftaya valizim hala hazır değil neyi bekliyorum bende bilmiyorum ama herşey etrafında duruyor :)Sağlıkla sıhhatle gelsin cennet kokulularimiz.
Benimde 5inde gideceğim o zaman netlesecek .
sagol cnimcimNe güzel bir heyecan cnm Rabbim sağ salim acısız doğum nasip etsin
Esim zayiflamami iyi karşılıyor önceden nadir de olsa laf sokardi simdi memnun cok iyi oldun diyor ama yolum daha uzun verilecek 15 kilo kadar var birde bir yil koruma donemi var , hem azda yediğim için erzaklar daha uzun zaman gidiyor :)))) şekerde kullanmiyorum zaten iyice masrafsız oldum
Kolay gelsin cnm bende evi supurdum sildim cay molası verdim birazdan gardroplari dokucem
beni de cokkkk tok tutar ayran cacik vssEki Görüntüle 2250939
Cacık yaptım tok tutsun diye blenderladim rengi çok tatlı oldu cacık öncesinde 2 bardak cay
Ayy ben de eger o ay usutursem hicc olamam hic derken cok gec olurum yani cnimSelam kızlar nasılsınız bir iki gündür rahatsizim regl olcam olamıyorum üşütmüşüm de
Sabah
1 bardak su
Domates kaşarlı simit
Çay
Çay
Nane limon
Öğlen
Çorba
Yeşil mercimek
Cacık
Ekmeğin iki başını yedim sadece
Geçmiş olsun menu güzel afiyet olsunSelam kızlar nasılsınız bir iki gündür rahatsizim regl olcam olamıyorum üşütmüşüm de
Sabah
1 bardak su
Domates kaşarlı simit
Çay
Çay
Nane limon
Öğlen
Çorba
Yeşil mercimek
Cacık
Ekmeğin iki başını yedim sadece
Cnm valize yerleştir açık kalsın yine aklına geldikçe koyarsin ne olur ne olmazCanım alınacaklar bitti yıkama işi bitti haftasonu evi temizleyeceğiz sonra ananeside gelecek kızımın o gelince yatağınıda kurarız kıyafetleri ütüleyip hurca koymuştum onlarıda dolaba yerleştiririm haftaya valizim hala hazır değil neyi bekliyorum bende bilmiyorum ama herşey etrafında duruyor :)
Ay evet ya eşim dolabı açıp birşeyler yemez ben gibi şuan iyi gecen haftada yapmıştım şaşırtma ya yumurtalar bile fazla eksilmemisti benden başka düzenli yiyen yokmussagol cnimcim
Ayy pamukcum ayni durum bizde de var ben yemeyince sanki hersey duruyor gbi ama esim bu ara hep disardan yemek ostiyor bazi seyleri bi iki cok lezzetli yerimiz var ama dun dedim bu son artik paramiz cebimizde kalsin dedim biraz hem bnde diyey yapiorum dedim
beni de cokkkk tok tutar ayran cacik vss
Ayy ben de eger o ay usutursem hicc olamam hic derken cok gec olurum yani cnim
Pisboğazlığın bu kadarı yuh bana sen cacığın rengini göstermişsin ama benim gözüme takılan bardağın üstünde yazan kalorili şeylere kayıyor ayvalık tostu ve hoşmerim yazıyorEki Görüntüle 2250939
Cacık yaptım tok tutsun diye blenderladim rengi çok tatlı oldu cacık öncesinde 2 bardak cay
Ay bizdede sanki herşeyi ben yiyorum sanırım ben kesersem yemeyi pazar ve markete bile 2 haftada bir gidilecekGeçmiş olsun menu güzel afiyet olsun
Cnm valize yerleştir açık kalsın yine aklına geldikçe koyarsin ne olur ne olmaz
Ay evet ya eşim dolabı açıp birşeyler yemez ben gibi şuan iyi gecen haftada yapmıştım şaşırtma ya yumurtalar bile fazla eksilmemisti benden başka düzenli yiyen yokmus
:))) bende bilerek ona koydum bakalım kimin dikkatini cekicek diye demirlekede balikesirliydi ta kv si oranın lezzetleri ne hakimPisboğazlığın bu kadarı yuh bana sen cacığın rengini göstermişsin ama benim gözüme takılan bardağın üstünde yazan kalorili şeylere kayıyor ayvalık tostu ve hoşmerim yazıyor
Senin formül öğlen yüklenip akşamı hafif geçirmek mi:)iyi akşamlar. bugünkü menüm;
sabah: filtre kahve, çay
öğlen:
alinazik kebabı
salata
yoğurtlu mayonezli havuçlu meze
turşu (1 kase)
pul biber (bolca)
filtre kahve, çay, bitki çayı
akşam:
yoğurt (360 gr) içinde;
yulaf kepeği (1,5 kaşık)
buğday kepeği (1,5 kaşık)
pul biber (bolca)
havuç (büyük)
yeşil elma (büyük 250 gr)
2,5 litre su içtim.
akşam yürüyüş yaptım 7000 adım. gün boyu 9700 olmuş oldu, 10.000’e yaklaştım
erkenden uyuyacağım, iyi akşamlar herkese
Ben soylim hayalin formulu yok gelisine yasiyor bam bam bamNeyse vazgeçtim
Kız yok:)))Ben soylim hayalin formulu yok gelisine yasiyor bam bam bam
Kız yok:)))
Bu akşam nelerden vazgeçtim tarzında bir fotoğraf koydum, şerbetli bir tatlının görseliydi ama sonra grupta hamileler var diye sildim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?