Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cnm ya anlıyorum seni çokta kasma cnn çektiyse ye azda olsa gözün kalmasın bugün zahide de diyordu verilecek az kilom kaldı gitmiyor ya bende dun yedim içtim ohh diyordu istahim açık su aralar diyordu
Benimde misafirim geldi yedim bende kuruyemiş, ve yemek tek öğün oldu sıvı yerine napiyim çokta zorlayamiyorum kendimi

o lahana sarması olunca ben birtaneyle kalamıyorum ya bir tabak zor kesiyor o yüzden uzak duruyorum görmesem daha iyi
Kız yok:)))
Bu akşam nelerden vazgeçtim tarzında bir fotoğraf koydum, şerbetli bir tatlının görseliydi ama sonra grupta hamileler var diye sildim:)
ben aşermiyom çok şükür canım istediğini paylaşabilirsin

Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim sucuk
Yarım haşlanmış yumurta
4 tane çeri domates
1 ısırık muz

Hastanede kötü oldum başım döndü şekerim düştü sanırım o yüzden ilk gördüğüm simit ve ufak bir çikolatayı yedim

Öğle
1 kase erişte
2 kaşık yoğurt
3 kaşık mantar sote

1 fincan sütlü kahve
Birkaç çağla

Akşam
1 kase kısır
4 kaşık cacık

1 küçük kase karışık kuruyemiş
Çay

o lahana sarması olunca ben birtaneyle kalamıyorum ya bir tabak zor kesiyor o yüzden uzak duruyorum görmesem daha iyi
ben aşermiyom çok şükür canım istediğini paylaşabilirsin
Lahana sarması sevmem ben bitsin diye daha doğrusu azalsın diye yiyorum, bir tane yiyerek bitmiyor çünkü:))
eşim çok seviyor diye pişirdim baktım o da beklediğim gibi yemedi ben de bir tane bir tane azaltıyorum

Olsun canım içime sinmedi yine de, bir de suspushanımcım var, paylaşmamak daha iyiydi.

Haklisin cnim eger uzun sure diyet yapmak ostiyorsan bi tarz seyler sart yoksa saldirabliriz aslinda yiyeblirdim de inat ettim nedense ama snra ertesi gun yedim iste dun yani
Miaafirin geldi demek dun olsun en azindan yarim gun yaomissin

Dün hastanede kızımı görmeye çalıştım ama hep yüzünü kapattı maalesef 2 haftada yaklaşık 2 kiloya yakın almışım ama kızımda bu sürede 500 g almış 2 buçuk kilo olmuş artık kontrollerim haftada bire düştü nst de onun kalp atışlarını dinlemekte ayrı güzel

Maşallah büyümüş kizcen oda artik gelmek için sabırsızlanıyor dur saglicakla gelsin inş.isim dusindunuzmu

günaydın kızlar . dün burdan gitmeden 5 tane etimek ve 3 kuru kayısı yedim

eve gidince 4 kaşık lor kavurdum . içine 1 yumurta . yedim

kahve içtim .
yorgundum .

bu sabah yine 4 kaşık lor . 1 yumurta ile omlet

işe gelince kahve yaptım . içiyorum .

öğlen için 6-7 kaşık yoğurt
içine 2 kaşık yulaf
1 buyuk kırmızı elma. vanilya
doymazsam etimek var . markete de gitmek istiyorum ama emin değilim . canım istemiyor gibi.

kurukayısı ile de idare edebilirim .
sabah yarım saat erken geldim . dün müdür olayından sonra. ama iki araç arasında 20 dk durakta beklemek zorunda kalıdm . dondum .
erken çıkınca durakta çok bekleniyor . ama yarım saat sonraki araç çok dolandığından ikinci aktarma için bekleme sürem 5 dk ya düşüyor . üşümüyorum . yarın yine yarım saat geç geleceğim . sanıyorum

Pisboğazlığın bu kadarı yuh bana sen cacığın rengini göstermişsin ama benim gözüme takılan bardağın üstünde yazan kalorili şeylere kayıyor ayvalık tostu ve hoşmerim yazıyor
hahahahha. nadal yaa
:))) bende bilerek ona koydum bakalım kimin dikkatini cekicek diye demirlekede balikesirliydi ta kv si oranın lezzetleri ne hakim
hahah. ben daha yeni gördüm mesajları .
akşam baktım ama göremedim . görünmedi mesaj. kimse yazmamış diye düşünmüştüm .
ayvalık tostu ayvalıkta yenir bacım .
Allah nasip ederse yeriz , yaza ne kaldı .
vay . menüne hayran kaldım . hayran olmamak mimkin değil . çok sağlıklı . şahaneeee
canım afiyet olsun . benim kafadansın . menuler benziyor .
hayal de dün benim menülerle yemiş hep . en sevdiklerimden .

Eki Görüntüle 2250939
Cacık yaptım tok tutsun diye blenderladim rengi çok tatlı oldu cacık öncesinde 2 bardak cay
ay çok cici olmuş . rengi de öyle.

dün bi vlogda gördüm .
kız muz . çilek , yoğurt ile smothi yaptı . blender ile de olur .
canım istedi vallahi ondan da .
en kısa zamanda yapacağım ben de muzlu olanı

arada dışarıda yemek güzel olur ama sık sık masraf işte.
eti al evde yap . zaten yapıyorsun .
ama işte eğer dışarıda yerseniz de sana kolaylık olur . hayır deme bence kuzum . ye gitsin dışarıda.
eş öyle diyorsa sen hayır deme . ye gitsin .

Günaydın cnmm
Boşver takilma göze batmis gibi görme kendini sanki elinde olan bir durum hemende teftişe gelmiş mudur bey ayda yılda 1 geç kaldın ya denk gelir illa öğlen tatilin varsa çık a101 un aktueli var bugün
Bende kahve yaptım sade türk kahvesi kaynar suya karistirdim iciyorum usendim cezvede yapmaya

Kız yok:)))
Bu akşam nelerden vazgeçtim tarzında bir fotoğraf koydum, şerbetli bir tatlının görseliydi ama sonra grupta hamileler var diye sildim:)
kuzum . bi süre sonra şerbetli tatlıları da aramayacaksın .
inan buna.
yani çikolatadan ( bitter ) vazgeçemeyen ve illa yiyen ben . şimdi aramıyorum . bi tek malüm dönemlerde arıyorum . o da koca paketi yemiyorum artık . bir kaç kare . o kadar .

yani hani biraz istikrarlı gidersen . o tadı canın istemez artık .

kuzum öyle değil .
birincisi müdür bey değil bayan
ikincisi ben hep 20-25 dk geç geliyorum işe.
birinci amirim yük. okul. sekreteri . ona söyledim . tamam müdüre bildirmeye gerek yok sen öyle gel dedi. ben müdür ile konuşacaktım oysa.
sanıyorum 4-5 aydır öyle geliyordum .
dün ekstra trafik vardı . biliyorsun . hepten geç kaldım . 20 dakika yerine 40 dk geç kaldım . ekstra oldu. ama müdür bilmiyordu zaten benim 20 dk geç geldiğimi.
konuştum dün de . geç kaldım trafik vardı diye. olsun senin için sıkıntı yok zaten . çocuklu kadınsın . 2 aktarma hem . dedi.
ama ben yine bugün de erken mi gelir diye düşündüm . normalde 9 . ya da 9 buçukta gelir .
neyse çok uzattım .
yarın yine sonraki otobuse bineceğim . aktarma arası üşümemek için .
geçen kış üşüdüm . ama söylemedim . işe gelince de öğlene kadar ısınamıyordum öyle. karda kışta durakta bekliyordum . karanlık da oluyordu. keşke geçen kış söyleseymişim . cesaret edememiştim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…