- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Ben soylim hayalin formulu yok gelisine yasiyor bam bam bam
Ama doğru dedin, bir formüle riayet edemeyecek kadar gelgitliyim. Gelişine yaşıyorum :)Kız yok:)))
Bu akşam nelerden vazgeçtim tarzında bir fotoğraf koydum, şerbetli bir tatlının görseliydi ama sonra grupta hamileler var diye sildim:)
Cnm ya anlıyorum seni çokta kasma cnn çektiyse ye azda olsa gözün kalmasın bugün zahide de diyordu verilecek az kilom kaldı gitmiyor ya bende dun yedim içtim ohh diyordu istahim açık su aralar diyorduBnde menuyu yazayim oncelikle 1 saat yurudum
Sabah
Sadec kahve 1 parca cikolata
Oglen
Ton balikli salata yarim oaket diyet tuzlu biskuvi 2 prca cikolata
Aksam
1 kase yogirda salatalik fistik 2 kayisi badem attim yarim paket biskuviyle yedim
Regl yaklasiyor cok.direndim yememk icin ama bu kadar oldu sekerrsizlikten aglayacaktim az kalsin
o lahana sarması olunca ben birtaneyle kalamıyorum ya bir tabak zor kesiyor o yüzden uzak duruyorum görmesem daha iyiSelamlar...
Kahvaltı:
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Öğlen yemeği:
1 kase tarhana çorbası
1 tane lahana sarması
Salata
Ara:
Sade türk kahvesi
1 tane rulokat (ikramdı geri çevirmedim)
Akşam
1 tabak tavuklu mantar sote
1 tane lahana sarması
1 büyük kase cacık
Ara
1 dilim yeşil elma
1 dilim greyfurt
Su: 2 litre
Spor: Leslie 3 mil
ben aşermiyom çok şükür canım istediğini paylaşabilirsinKız yok:)))
Bu akşam nelerden vazgeçtim tarzında bir fotoğraf koydum, şerbetli bir tatlının görseliydi ama sonra grupta hamileler var diye sildim:)
Lahana sarması sevmem beno lahana sarması olunca ben birtaneyle kalamıyorum ya bir tabak zor kesiyor o yüzden uzak duruyorum görmesem daha iyi
ben aşermiyom çok şükür canım istediğini paylaşabilirsin
Haklisin cnim eger uzun sure diyet yapmak ostiyorsan bi tarz seyler sart yoksa saldirabliriz aslinda yiyeblirdim de inat ettim nedense ama snra ertesi gun yedim iste dun yaniCnm ya anlıyorum seni çokta kasma cnn çektiyse ye azda olsa gözün kalmasın bugün zahide de diyordu verilecek az kilom kaldı gitmiyor ya bende dun yedim içtim ohh diyordu istahim açık su aralar diyordu
Benimde misafirim geldi yedim bende kuruyemiş, ve yemek tek öğün oldu sıvı yerine napiyim çokta zorlayamiyorum kendimi
o gün yemekler nasıl denk gelirse aslındaSenin formül öğlen yüklenip akşamı hafif geçirmek mi:)
Ha ha ha geçir anam geçir çok ihtiyacım var zaten biliyon
Maşallah büyümüş kizcen oda artik gelmek için sabırsızlanıyor dur saglicakla gelsin inş.isim dusindunuzmuDün hastanede kızımı görmeye çalıştım ama hep yüzünü kapattı maalesef 2 haftada yaklaşık 2 kiloya yakın almışım ama kızımda bu sürede 500 g almış 2 buçuk kilo olmuş artık kontrollerim haftada bire düştü nst de onun kalp atışlarını dinlemekte ayrı güzel
Çok şükür canım ismi Melike olacak inşallahMaşallah büyümüş kizcen oda artik gelmek için sabırsızlanıyor dur saglicakla gelsin inş.isim dusindunuzmu
Güzelmiş ismi tanıdığım bütün melikeler çok güzeller arapça yazıyorum ismini مليك yabi kopy yaptim anlamida çok güzel kadın hükümdar demekmisÇok şükür canım ismi Melike olacak inşallah
hahahahha. nadal yaaPisboğazlığın bu kadarı yuh bana sen cacığın rengini göstermişsin ama benim gözüme takılan bardağın üstünde yazan kalorili şeylere kayıyor ayvalık tostu ve hoşmerim yazıyor
hahah. ben daha yeni gördüm mesajları .:))) bende bilerek ona koydum bakalım kimin dikkatini cekicek diye demirlekede balikesirliydi ta kv si oranın lezzetleri ne hakim
vay . menüne hayran kaldım . hayran olmamak mimkin değil . çok sağlıklı . şahaneeeeSelamlar...
Kahvaltı:
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Öğlen yemeği:
1 kase tarhana çorbası
1 tane lahana sarması
Salata
Ara:
Sade türk kahvesi
1 tane rulokat (ikramdı geri çevirmedim)
Akşam
1 tabak tavuklu mantar sote
1 tane lahana sarması
1 büyük kase cacık
Ara
1 dilim yeşil elma
1 dilim greyfurt
Su: 2 litre
Spor: Leslie 3 mil
canım afiyet olsun . benim kafadansın . menuler benziyor .iyi akşamlar. bugünkü menüm;
sabah: filtre kahve, çay
öğlen:
alinazik kebabı
salata
yoğurtlu mayonezli havuçlu meze
turşu (1 kase)
pul biber (bolca)
filtre kahve, çay, bitki çayı
akşam:
yoğurt (360 gr) içinde;
yulaf kepeği (1,5 kaşık)
buğday kepeği (1,5 kaşık)
pul biber (bolca)
havuç (büyük)
yeşil elma (büyük 250 gr)
2,5 litre su içtim.
akşam yürüyüş yaptım 7000 adım. gün boyu 9700 olmuş oldu, 10.000’e yaklaştım
erkenden uyuyacağım, iyi akşamlar herkese
ay çok cici olmuş . rengi de öyle.Eki Görüntüle 2250939
Cacık yaptım tok tutsun diye blenderladim rengi çok tatlı oldu cacık öncesinde 2 bardak cay
arada dışarıda yemek güzel olur ama sık sık masraf işte.sagol cnimcim
Ayy pamukcum ayni durum bizde de var ben yemeyince sanki hersey duruyor gbi ama esim bu ara hep disardan yemek ostiyor bazi seyleri bi iki cok lezzetli yerimiz var ama dun dedim bu son artik paramiz cebimizde kalsin dedim biraz hem bnde diyey yapiorum dedim
beni de cokkkk tok tutar ayran cacik vss
Ayy ben de eger o ay usutursem hicc olamam hic derken cok gec olurum yani cnim
Günaydın cnmmgünaydın kızlar . dün burdan gitmeden 5 tane etimek ve 3 kuru kayısı yedim
eve gidince 4 kaşık lor kavurdum . içine 1 yumurta . yedim
kahve içtim .
yorgundum .
bu sabah yine 4 kaşık lor . 1 yumurta ile omlet
işe gelince kahve yaptım . içiyorum .
öğlen için 6-7 kaşık yoğurt
içine 2 kaşık yulaf
1 buyuk kırmızı elma. vanilya
doymazsam etimek var . markete de gitmek istiyorum ama emin değilim . canım istemiyor gibi.
kurukayısı ile de idare edebilirim .
sabah yarım saat erken geldim . dün müdür olayından sonra. ama iki araç arasında 20 dk durakta beklemek zorunda kalıdm . dondum .
erken çıkınca durakta çok bekleniyor . ama yarım saat sonraki araç çok dolandığından ikinci aktarma için bekleme sürem 5 dk ya düşüyor . üşümüyorum . yarın yine yarım saat geç geleceğim . sanıyorum
kuzum . bi süre sonra şerbetli tatlıları da aramayacaksın .Kız yok:)))
kuzum öyle değil .Günaydın cnmm
Boşver takilma göze batmis gibi görme kendini sanki elinde olan bir durum hemende teftişe gelmiş mudur bey ayda yılda 1 geç kaldın ya denk gelir illa öğlen tatilin varsa çık a101 un aktueli var bugün
Bende kahve yaptım sade türk kahvesi kaynar suya karistirdim iciyorum usendim cezvede yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?