Ay oda güzel olur smoothi yapiyim bugün evde armut,elma,port.var elmadan yapayım tarcinda koyarim güzel olabilir sıvı detoksum akşamları bozuldu hep son 2 gün bari tam anlamıyla yapayım gram gram kipirdadimay çok cici olmuş . rengi de öyle.
dün bi vlogda gördüm .
kız muz . çilek , yoğurt ile smothi yaptı . blender ile de olur .
canım istedi vallahi ondan da .
en kısa zamanda yapacağım ben de muzlu olanı
sağol teyzesi teşekkür ederiz inşallah benim kızım da güzel olacakGüzelmiş ismi tanıdığım bütün melikeler çok güzeller arapça yazıyorum ismini مليك yabi kopy yaptim anlamida çok güzel kadın hükümdar demekmis
kuzum . bi süre sonra şerbetli tatlıları da aramayacaksın .
inan buna.
yani çikolatadan ( bitter ) vazgeçemeyen ve illa yiyen ben . şimdi aramıyorum . bi tek malüm dönemlerde arıyorum . o da koca paketi yemiyorum artık . bir kaç kare . o kadar .
yani hani biraz istikrarlı gidersen . o tadı canın istemez artık .
kuzum kaçırdım . melike mi olacak kızının adı.sağol teyzesi teşekkür ederiz inşallah benim kızım da güzel olacak
ayy benimde canım istemez mi acaba şuan bile canım tatlı çekiyor off olsada yesek en iyisi ben 3-4 tane kayısı kurusu yiyeyim
Evet canım adı melike olacak kızım 2,5 kilo olmuş anasıda doktorun baskülde 96 evde 95 kilo ağırlığında fil olmuş ama çok şükür emzirme döneminde ben iyi kilo veriyorum inşallah kızım emerde annesi daha hızlı kilo verirkuzum kaçırdım . melike mi olacak kızının adı.
anlamı güzel .
sevdiğim bi isim .
sağlıkla gelsin .
kaç kilo olmuş . kesin doğum tarihi belirlendi mi.
şimdi hamilesin . emzirme vs . malesef ben o dönemlerde veremedim . sen veriyorsun bildiğim kadarıyla.
Gerçektende insan yemeye yemeye tadını unutmasa da aramiyor benim pis bogazligim gitti şuan sadece doymak istiyorum lezzet aramiyorumkuzum . bi süre sonra şerbetli tatlıları da aramayacaksın .
inan buna.
yani çikolatadan ( bitter ) vazgeçemeyen ve illa yiyen ben . şimdi aramıyorum . bi tek malüm dönemlerde arıyorum . o da koca paketi yemiyorum artık . bir kaç kare . o kadar .
kuzum öyle değil .
birincisi müdür bey değil bayan
ikincisi ben hep 20-25 dk geç geliyorum işe.
birinci amirim yük. okul. sekreteri . ona söyledim . tamam müdüre bildirmeye gerek yok sen öyle gel dedi. ben müdür ile konuşacaktım oysa.
sanıyorum 4-5 aydır öyle geliyordum .
dün ekstra trafik vardı . biliyorsun . hepten geç kaldım . 20 dakika yerine 40 dk geç kaldım . ekstra oldu. ama müdür bilmiyordu zaten benim 20 dk geç geldiğimi.
konuştum dün de . geç kaldım trafik vardı diye. olsun senin için sıkıntı yok zaten . çocuklu kadınsın . 2 aktarma hem . dedi.
ama ben yine bugün de erken mi gelir diye düşündüm . normalde 9 . ya da 9 buçukta gelir .
neyse çok uzattım .
yarın yine sonraki otobuse bineceğim . aktarma arası üşümemek için .
geçen kış üşüdüm . ama söylemedim . işe gelince de öğlene kadar ısınamıyordum öyle. karda kışta durakta bekliyordum . karanlık da oluyordu. keşke geçen kış söyleseymişim . cesaret edememiştim .
maşallah kızına.Evet canım adı melike olacak kızım 2,5 kilo olmuş anasıda doktorun baskülde 96 evde 95 kilo ağırlığında fil olmuş ama çok şükür emzirme döneminde ben iyi kilo veriyorum inşallah kızım emerde annesi daha hızlı kilo verir
Seni gidi sebzeci seni et olsa umrunda olmazdı dimi
Gerçektende insan yemeye yemeye tadını unutmasa da aramiyor benim pis bogazligim gitti şuan sadece doymak istiyorum lezzet aramiyorum
birincisi müdüre hanim tmm senin yüzünden bayanlara müdüre denilmiyormu
Cnm madem Üşüdün soyleseydin ya herşeyi mükemmel yapican diye hastami olucan zaten anlayışlı biriymiş derdini anlatamayan derman bulamaz kuzum üzüldüm valla öğleye kadar isinamamisin soyle bidahaki kış
Midede uzun sure kalıyorsa kesin yapmalıyım dur kız gaza geldim ben biraz leslie yapıtın gelirim evi derledim topladım zatiay süper olur . şaşırt kuzum arkadaşlarını .
detos suları hem tok tutar . hem de besleyicidir . veganlar dünyanın meyvesini yiyor ama çiroz . ki muz gibi şekerli kalorili şeyler de koyuyorlar smothilerine . ya da avakado vs . ama yemek yemiyorlar işte . hep sebze.
benim de yaşam tarzıma çok uygun aslında.
dün ispanak pişirdim ama çok açtım . direk omleti yedim lorlu.
ıspanak yemeye yerim kalmadı.
bugün de işe getirmek canım istemedi. yoğurtlu bi şeyler canım çektiğinden getirmedim . akşam onu yerim mühtemelen
elma , tarçın , süt , su karıştır . harika olur bence de.
bu tür kıvamlı yiyeceklerin midede kalma süresi çok daha uzun . bir belgeselde gördüm.
midede uzun süre kaldığından daha uzun süre tok kalırsın .
yani muhallebi kıvamındaki çorbalar . smothiler vs gibi.
Seni gidi sebzeci seni et olsa umrunda olmazdı dimi
kolay gelsin . benim de biraz işim var . görüşürüz yine.Midede uzun sure kalıyorsa kesin yapmalıyım dur kız gaza geldim ben biraz leslie yapıtın gelirim evi derledim topladım zati
Canım kesin birşey yine demedi ama bundan sonra kontroller haftada bire düştü dün sordum güldü boşver zamanı gelince alırız ona kızın karar verecek dedi kesin gün belirleyip stres yapmanı istemiyorum öncesinde sorun olmazsa 20sinden sonra alırız dedi inşallah sorunsuz olur geç olsun güç olmasın küvezde birbirimize hasret olmaktansa içimde olsunmaşallah kızına.
olsun artık . sağlıkla doğsun da . sıkıntı yaşamadan . kilo verirsin zaten emzirme döneminde.
bol bol süt olsun inşallah .
KESİN DOĞUM TARİHİ NE ZAMAN . İKİNCİYE SORUYORUM ARTIK
Yok canım şerbetli tatlılara düşkün değilim zaten. Ama zehir bu yemem de demiyorum normal yiyorum diyeyim yani:)) dün bir tatlıcıya gittik ben yemedim irade gösterdim gibisinden resmini koymuştum sonra hemen kaldırdım öyle:)kuzum . bi süre sonra şerbetli tatlıları da aramayacaksın .
inan buna.
Ha tmm cnm jeton yeni düştü benim :)hahaha.
hayır müdür oluyor . müdüre denilmiyor . artık öyle sanıyorum . bilemedim ama her yerde müdür diye geçiyor . resmi yazışmalar da dahil .
bu kış zaten geç geldim . önceki kıştan bahsettim kuzum .
kasım ayında söylemiştim diye hatırlıyorum . kasıma doğru iyice üşümeye başlayınca söylemiştim .
daha önceki kız geberdim . zaten üşüyen ben . bildiğin titredim burda. üşümek de insanın yaşam kalitesini düşürüyor .
Kolay gelsin ben akşama 2 but haşladım az önce pırincide suya koydum tavuklu pilav yapıcam dunden z.yaglı kabak yemeği var cavık yaparsam tamamdırSize kolay gelsin bende oğlumu uyuttum biraz işime bakayım klasik olarak çamaşırları sereyim dünküleri katlayım yerleştireyim ütü yapayım akşamlık ne yemek yapacaksınız ben ne yapsam düşünüyorum
6 kilo mu . hey maşallah arkadaşıma .Ha tmm cnm jeton yeni düştü benim :)
Ben usudugumde sıtma tutuyor bu kış karda dışarı ciksamda sıtma tutmadı malum spor yaptım ya ona bagladim spor spor spor şart oldu bana su aralar 6 kiloluk dambilla azda olsa çalışıyorum kol ve sırt için az diye tazmiyirdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?