evet kilo verme döneminde öyle olur . kilo vermeyi durdurur o kaçamaklarKolay gelsin ben akşama 2 but haşladım az önce pırincide suya koydum tavuklu pilav yapıcam dunden z.yaglı kabak yemeği var cavık yaparsam tamamdır
Elmalı tarcınlı smoothi buyuk bir kupa içtim, biraz kuruyemiş yedim
Trt1 de diyetisyen vardı diyetteyken yiyecek hırsızlığı yapmayın dedi 1 çatal ondan 1 kasık ondan derken birikiyor ve haftalık kılo verilmesi zorlasıyor hiç kaçamak yapmamak lazımmış kilo vermek istiyorsak
Ayn tsk eşimin ara ara yapıyor hazır yakında görmüşken yapıyorum yapmadiginda toplayıp kaldırıyoruz6 kilo mu . hey maşallah arkadaşıma .
Güzel menü ana yemekler az salata bol alışkanlık haline getirirsen kilolar gider yavaş yavaşRegl oldum şükür!
sabah;
sandwiç ( domates salata peynir zeytin)
çay
çay
öğlen ;
çorba yarım kase
yarım porsiyon makarna
1 kase havuç salatası
çay
ayy masallah cnim isim de sectiniz demekki kilosu da iyiymis kuzunun insallah hayirlisiyla gelir bebisimizEvet canım adı melike olacak kızım 2,5 kilo olmuş anasıda doktorun baskülde 96 evde 95 kilo ağırlığında fil olmuş ama çok şükür emzirme döneminde ben iyi kilo veriyorum inşallah kızım emerde annesi daha hızlı kilo verir
evet tatli krizlerini atlatinca sadece doysam yeter diosun yani haklisim cnmGerçektende insan yemeye yemeye tadını unutmasa da aramiyor benim pis bogazligim gitti şuan sadece doymak istiyorum lezzet aramiyorum
birincisi müdüre hanim tmm senin yüzünden bayanlara müdüre denilmiyormu
Cnm madem Üşüdün soyleseydin ya herşeyi mükemmel yapican diye hastami olucan zaten anlayışlı biriymiş derdini anlatamayan derman bulamaz kuzum üzüldüm valla öğleye kadar isinamamisin soyle bidahaki kış
Dogru demis verme asamasinda yanlis bir durumKolay gelsin ben akşama 2 but haşladım az önce pırincide suya koydum tavuklu pilav yapıcam dunden z.yaglı kabak yemeği var cavık yaparsam tamamdır
Elmalı tarcınlı smoothi buyuk bir kupa içtim, biraz kuruyemiş yedim
Trt1 de diyetisyen vardı diyetteyken yiyecek hırsızlığı yapmayın dedi 1 çatal ondan 1 kasık ondan derken birikiyor ve haftalık kılo verilmesi zorlasıyor hiç kaçamak yapmamak lazımmış kilo vermek istiyorsak
Menuyu yazayim sabah
1 dilim ekmek
1.yumurta
5 zeytin
Domayes salatalik
Ara
Yarim paket etiform
1 bardak ayran
Oglen
Nohutlu salata ayran
Ikindi 10 badem beyaz cay
Aksam
Sebze 4 kasik yogurt salata ve 1 dilim ekmk
Son
Sut ve 2 ceviz
sagol cnm insallah arttik hayatima bir duzen oturttum sayilir daha erken tabi soylemek icin ama 1 hafta oldu bu kezmaşallah cnm istikrarlı gidiyorsun listeye uyum sağlaman harika
Bende akşam saçma bir içecek yaptım tok tutsun diye
Haslanmış kabak,domatessoğan su baharat blender içtim bir büyük kupa
Sodalı pulbiberli ayran
Çay 2 kupa limonlu
Sütlü kahve
Çay 2 kupa
Allah kabul etsin cnim bnm derl regl yaklasiyor ya cokyorgunum erkenden uyudum ama nasil guzel uyumusumBen de menümü yazayım.
Sahur:
2 haşlanmış yumurtadan salata yaptım içinde Domates, salatalık,Bol tere, dere otu ve Peynir vardı
1 kivi
İftar:
1 tabak tavuklu mantar sote
2 tane lahana sarması
2 tane çiğköfte
Cacık
Su:1 litre (gündüz oruçlu akşam uyuyakalınca az oldu)
Bu akşam 9’da uyuyakalmışım, 12’de uyandım. nasıl bir yorgunluksa arada böyle biriktirip toplu uyurum:)
resim istiyom.@demirleke cnim dun yola cikti bugun veya yarin gelmisnolur
oy tatlım . Allah kabul etsin .Ben de menümü yazayım.
Sahur:
2 haşlanmış yumurtadan salata yaptım içinde Domates, salatalık,Bol tere, dere otu ve Peynir vardı
1 kivi
İftar:
2 tane lahana sarması
2 tane çiğköfte
Cacık
Bu akşam 9’da uyuyakalmışım, 12’de uyandım. nasıl bir yorgunluksa arada böyle biriktirip toplu uyurum:)
Allah kabul etsin cnmBen de menümü yazayım.
Sahur:
1 kivi
İftar:
2 tane lahana sarması
2 tane çiğköfte
Cacık
Buzdolabin yeni demek hayırlı olsun güle güle eskit benimde 10 yıllık dışı pas döktü evde zemin de olunca tabi stecker yapistiricam disina içi iyi soğutuyor buzlukta iyi yeninin tadı başkadır tabikioy tatlım . Allah kabul etsin .
perşembe orucu mu tuttun . pazartesileri de tutuyor musun .
her zaman olmuyordur sanıyorum .
afiyet olsun .
benim akşam menü
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
biraz fındık fıstık
çay
bu s abah kahvaltım
taze soğanlı 1 yumurtalı omlet
çocuklara yaptığım mayalı bazlamanın arasına sarellaaa sürdüm . tadımlık yedim .
süt kaynattım . çelik matarada getirdim . onunla kahve yaptım şimdi . içiyorum .
öğlene tavuklu keşkek . son kalanı. dolap yeni olunca daha uzun süre saklanıyor kızlar . bir de sebzeler de 3 hafta 4 hafta kadar dayanıyor . 1 yıllık dolap . tavsiye ederim .
yoğurt , 2 elma , kurukayısı
bunları yiycem inşallah .
canım benim de dökülmüştü dolap . 20 yaşlarındaydı. eşim evlenmeden almıştı . ben de 15 yıl kullandım . derindondurucusu yoktu . buzluk vardı. eski tip buzlanan cinsten .Allah kabul etsin cnm
Menü güzel
Baya uyumussun 15 saat kadar masallah :)
Buzdolabin yeni demek hayırlı olsun güle güle eskit benimde 10 yıllık dışı pas döktü evde zemin de olunca tabi stecker yapistiricam disina içi iyi soğutuyor buzlukta iyi yeninin tadı başkadır tabiki
Çelik matarada sogumuyormu
Oglenki mamalar güzel afiyet olsun
Bende gözü açık evlenmedkm saftim çoğu esyam eskiydi sık sık nasihat duyuyordum eşimin ailesinden eskinin kıymetini bilmeyen yeninin kıymetini bilmez, sukret , vs diye zaman su gibi eridi bende yaslandim eşyalarda misafir için kap kacak saklamiyorum o yüzden benden kıymetli mi herşeyin en iyisini ben kullanmaliyim diyerekcanım benim de dökülmüştü dolap . 20 yaşlarındaydı. eşim evlenmeden almıştı . ben de 15 yıl kullandım . derindondurucusu yoktu . buzluk vardı. eski tip buzlanan cinsten .
yeni eve yeni dolap aldık . çoğu eşyayı yeniledik fırın ocak vs . koltuk takımını da yeniledik . avize. yeni ev kurduk .
evlenirken bilinçsizdim zaten . hiç bilgim de yoktu evlilik listesi hk.
çelik matarayı sarıyorum bezle.
Bu bezlerden bende sürekli kullanıyorum evlendiğimden beri çok kullanışlı , iyi fikir yoksa taşırken de elin yanarEki Görüntüle 2251893
mamalarımın altına serdiğim örtüye sarıyorum soğumuyor . çantamın içine dik koyuyorum . sıcacık geliyor kuzum .
sen de ileride çalışırsan öyle yap . çocuklar büyüyünce çalışırsın belkim .
Canım sen spor yapacak enerjiyi nerden buluyorsun ya aç geziyorsunKızlar Yeşilçay,kahve,cay birkaç çubuk kraker yedim 1 kasıkta tavuklu pilav tadına baktım sadece
Spor olarak 10 dk cardio, 20 dk yürüyüş 1 saat bahçe isleri ergun spor yapmayınca cani istemiyor insanin hergun yapmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?