Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet kilo verme döneminde öyle olur . kilo vermeyi durdurur o kaçamaklar

ben de dün kıyma getirmişti eşim . onu yoğurdum . hazır ettim . akşama kızartacağım .
hamburger yaparım . marul var . halka soğan . ketcap mayonez .

bir kaç gündür böyle kolay mamalara kaçıyorum . sulu yemek yapmam lazım .

kız dün akşam ıspanak yedi.
bu akşam da ıspanak yer . biraz köfte yer umarım . o da köfteyi zorla yiyor . 1 tane köfteyi bitirmiyor . anasına çekmiş .

Bende yediklerimi yazayım belki az yerim
Sabah
4 çeri domates
1 haşlanmış yumurta
7 minik siyah zeytin
1 tk taze peynir
2 kaşık kısır

Kocaman fincan yarısı sütlü nescafe

Öğle
1 kase tavuklu mantar sote
2 ince dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Sos kasesinde karışık kuruyemiş

Canım çay istiyor yeşil çay yapabilirim

6 kilo mu . hey maşallah arkadaşıma .
Ayn tsk eşimin ara ara yapıyor hazır yakında görmüşken yapıyorum yapmadiginda toplayıp kaldırıyoruz
Regl oldum şükür!

sabah;
sandwiç ( domates salata peynir zeytin)
çay
çay

öğlen ;
çorba yarım kase
yarım porsiyon makarna
1 kase havuç salatası

çay
Güzel menü ana yemekler az salata bol alışkanlık haline getirirsen kilolar gider yavaş yavaş

Kızlar Yeşilçay,kahve,cay birkaç çubuk kraker yedim 1 kasıkta tavuklu pilav tadına baktım sadece
Spor olarak 10 dk cardio, 20 dk yürüyüş 1 saat bahçe isleri ergun spor yapmayınca cani istemiyor insanin hergun yapmaya çalışacağım

ayy masallah cnim isim de sectiniz demekki kilosu da iyiymis kuzunun insallah hayirlisiyla gelir bebisimiz
evet tatli krizlerini atlatinca sadece doysam yeter diosun yani haklisim cnm
Dogru demis verme asamasinda yanlis bir durum

Menuyu yazayim sabah
1 dilim ekmek
1.yumurta
5 zeytin
Domayes salatalik
Ara
Yarim paket etiform
1 bardak ayran
Oglen
Nohutlu salata ayran
Ikindi 10 badem beyaz cay
Aksam
Sebze 4 kasik yogurt salata ve 1 dilim ekmk
Son
Sut ve 2 ceviz

Menuyu yazayim sabah
1 dilim ekmek
1.yumurta
5 zeytin
Domayes salatalik
Ara
Yarim paket etiform
1 bardak ayran
Oglen
Nohutlu salata ayran
Ikindi 10 badem beyaz cay
Aksam
Sebze 4 kasik yogurt salata ve 1 dilim ekmk
Son
Sut ve 2 ceviz
maşallah cnm istikrarlı gidiyorsun listeye uyum sağlaman harika
Bende akşam saçma bir içecek yaptım tok tutsun diye
Haslanmış kabak,domatessoğan su baharat blender içtim bir büyük kupa
Sodalı pulbiberli ayran
Çay 2 kupa limonlu
Sütlü kahve
Çay 2 kupa

iyi akşamlar

sabah: filtre kahve, nescafe, çay

öğlen:
et dürüm
brüksel lahanası (iki tabak)
havuçlu yoğurt (3-4 kaşık kadar)
humus (3-4 kaşık kadar)
pul biber (2 kaşık)
türk kahvesi, nescafe, çay, bitki çayı

akşam:
havuç (büyük)
yoğurt

2 litre su içtim. yürüyüş yaptım 4700 adım. günlük 9600 adım oldu. şimdi erkenden uyuyacağım

yarın tartı günü

Ben de menümü yazayım.

Sahur:
2 haşlanmış yumurtadan salata yaptım içinde Domates, salatalık,Bol tere, dere otu ve Peynir vardı
1 kivi

İftar:
1 tabak tavuklu mantar sote
2 tane lahana sarması
2 tane çiğköfte
Cacık

Su:1 litre (gündüz oruçlu akşam uyuyakalınca az oldu)

Bu akşam 9’da uyuyakalmışım, 12’de uyandım. nasıl bir yorgunluksa arada böyle biriktirip toplu uyurum:)

sagol cnm insallah arttik hayatima bir duzen oturttum sayilir daha erken tabi soylemek icin ama 1 hafta oldu bu kez
Icecek seviyorsan eger maydonoz yesil elma ispanak su karisimi yapablirsin bir de pamukcum sivi gunleri yapiyorsun ya onlarda temizlenmek icin belli sebze ve belli meyveleri yaoiyorsun bliyorsun dmi kuzum mesela bal limon ilik su da yapilabliyir cok lezzetli oliyor beni aksama kadar tutuyorduyani ikindiye kadar
Allah kabul etsin cnim bnm derl regl yaklasiyor ya cokyorgunum erkenden uyudum ama nasil guzel uyumusum

@demirleke cnim dun yola cikti bugun veya yarin gelmisnolur
resim istiyom.

özellikle o siyah domateslere bakmaya doyamıyorum ... resim at . enginar gelecek mi bilmem .
kayınpederimi aradı eşim . geçen hafta. daha ucuzlamamış . çıkmış ama hem çok küçükmüş . hem pahalı. yollayacak bize.

oy tatlım . Allah kabul etsin .
perşembe orucu mu tuttun . pazartesileri de tutuyor musun .
her zaman olmuyordur sanıyorum .

afiyet olsun .

benim akşam menü
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
biraz fındık fıstık
çay

bu s abah kahvaltım
taze soğanlı 1 yumurtalı omlet
çocuklara yaptığım mayalı bazlamanın arasına sarellaaa sürdüm . tadımlık yedim .

süt kaynattım . çelik matarada getirdim . onunla kahve yaptım şimdi . içiyorum .

öğlene tavuklu keşkek . son kalanı. dolap yeni olunca daha uzun süre saklanıyor kızlar . bir de sebzeler de 3 hafta 4 hafta kadar dayanıyor . 1 yıllık dolap . tavsiye ederim .

yoğurt , 2 elma , kurukayısı
bunları yiycem inşallah .

Allah kabul etsin cnm
Menü güzel
Baya uyumussun 15 saat kadar masallah :)
Buzdolabin yeni demek hayırlı olsun güle güle eskit benimde 10 yıllık dışı pas döktü evde zemin de olunca tabi stecker yapistiricam disina içi iyi soğutuyor buzlukta iyi yeninin tadı başkadır tabiki
Çelik matarada sogumuyormu
Oglenki mamalar güzel afiyet olsun

canım benim de dökülmüştü dolap . 20 yaşlarındaydı. eşim evlenmeden almıştı . ben de 15 yıl kullandım . derindondurucusu yoktu . buzluk vardı. eski tip buzlanan cinsten .
yeni eve yeni dolap aldık . çoğu eşyayı yeniledik fırın ocak vs . koltuk takımını da yeniledik . avize. yeni ev kurduk .
evlenirken bilinçsizdim zaten . hiç bilgim de yoktu evlilik listesi hk.
çelik matarayı sarıyorum bezle.

mamalarımın altına serdiğim örtüye sarıyorum soğumuyor . çantamın içine dik koyuyorum . sıcacık geliyor kuzum .
sen de ileride çalışırsan öyle yap . çocuklar büyüyünce çalışırsın belkim .

Günaydın kızlar,
Sade kahvemi içtim bildirimden sonra 1 saat spor yapicam sporu düzenli yapmayınca tartıda pek yüzüme gülmüyor

Rumuz: pamuk92
Bas.tar. : kasım 2018
Bas.kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 78.9
Güncel Kilo : 78.8
Fark : -100 gr
Yüzde : - 0,126
Spor : leslie,cardio,yürüyüş

Kilo durumum boyle kızlar rutin islerimi bitirdim kafam rahat spor yapicam

Bende gözü açık evlenmedkm saftim çoğu esyam eskiydi sık sık nasihat duyuyordum eşimin ailesinden eskinin kıymetini bilmeyen yeninin kıymetini bilmez, sukret , vs diye zaman su gibi eridi bende yaslandim eşyalarda misafir için kap kacak saklamiyorum o yüzden benden kıymetli mi herşeyin en iyisini ben kullanmaliyim diyerek
Bu bezlerden bende sürekli kullanıyorum evlendiğimden beri çok kullanışlı , iyi fikir yoksa taşırken de elin yanar
İleride durum ne olur bilmem meslegimi kullandığım programı fln unuttum unutmafigim şey hesap kitap eşim Çalışmamı hic ama hic istemiyor konusu bile açılmaz katidir
Hadi sana bana kolay gelsin oğlan kalkmadan spora baslayim

Canım sen spor yapacak enerjiyi nerden buluyorsun ya aç geziyorsun

Dün ki Menüyü tamamlayayım

sabah;
sandwiç ( domates salata peynir zeytin)
çay
çay

öğlen ;
çorba yarım kase
yarım porsiyon makarna
1 kase havuç salatası

çay

akşam 5 de yedim işten erken çıkmıştım
sebze püresini köfte gibi yaptım iki dilim arasına koyup yedim
ıce şeftali yarım bardak

yaklaşık 1 saat yürümüşümdür

çerez çay yaptım sonra 45 dk daha yürüdüm ama regl olduğum için şişim bir etki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…