Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün yediklerim
Sabah
4 çeri domates
1 haşlanmış yumurta
7 minik siyah zeytin
1 tk taze peynir
2 kaşık kısır

Kocaman fincan yarısı sütlü nescafe

Öğle
1 kase tavuklu mantar sote
2 ince dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Sos kasesinde karışık kuruyemiş
1/4 canga

Akşam
1 kase cacık
1 kase taskebabı
Ekmeğin de köşesini kopardım
3 çeri domates

4 tane günkurusu
1 kase karışık kuruyemiş
1 fincan yeşil çay
1 maden suyu

Yemek yedikten sonra 1 saat falan sıvı tüketmemek gerekiyor. Mide ph ını düşürdüğü için hem sindirimi zorlaştırıyor hem de yok etmesi gereken bazı bakterilere etki edemiyor.

canım iyi gitmiş dün . maşallah diyim . regl sisliği oluyor hepimizde. haftaya tartıl .
benim için da tartıl . malum pilim yokhh

Benim bu sabah canım birşey hazırlamak istemedi yarım ekmeğe yakın yağsız karışık tost yaptım onu yedim şimdide kocaman fincan sütlü kahve yaptım onu içiyorum çok uykum var çocuğu uyuttum biraz uyusam iyi olacak hiç halim yok

Bende yiyorum ama şu simiti yemesek iyi olacak çok kilo yapıyor ya kokusunada dayanmak zor
haftada 1 kez bence yenir . yani hiç yemeden de olmuyor .ve sabah öğününüde yersen yine sıkıntı yok bence.
kalorisi aşırı yüksek değil . yanında domates salatalık çay ile yenirse hem . gayet de az kalorili bi öğün .
ama bal , tereyağı , yağlı peynir ile yenirse kalori katlıyor tabi. o zaman sıkıntı. lor ile ya da az yağlı peynir ile yenir . ama yine diyim haftada 1 gün . benim pazar oluyor o günüm

Ya arasıra olurda ben çok seviyorum hergün olsa yerim ardarda 2 kere yesem sanki içinde bağımlılık yapan birşey var gibi ertesi gün yine simit istiyorum o yüzden kilo verdiğim dönemlerde hiç yememeye çalışıyorum sen ye zaten sen vermek için çalışmıyorsun okuyucuu kilo vermek istediği için dedim ama kelin ilacı olsa başına sürermiş demeden edemeyeceğim

evet kilo verme döneminde yenmemeli tabi. haklısın .

buna da abone oldum bir kaç ay önce
ya kendimi sebze yemeklerinden alamıyorum . izlemeye de doyamıyorum .
belki size de fikir verir bu tür tarifler .
sebze yiyin kızlar . pleaaaeaağğğssssss

pleas deyince aklıma bugün büyük oğlanın ingilizce sınavı var o geldi. inşallah iyi geçer .

Canım sen spor yapacak enerjiyi nerden buluyorsun ya aç geziyorsun
Alistim nadalcim enerji içeceği yaptım az önce
Fazla kilomda gitmemiş spora devam etmeliyim
Allah zihin açıklığı versin benim kızında fenden var
İzledim videoyu güzel tarifler ilk baştaki kumpir çok güzeldi tatlı patatese benziyordu öyle dimi tavada yaptıkları azar azar sos niyeti ile restoran usulüne benziyor denenebilir

Sporum tamamdır cardio ve leslie1 saate tamamladım 1 lireye yakında limonlu suyumu içtim az öncede içecek yaptım içtim
Bir tutam saplariyla maydanoz,dereotu,nane,salatalık,su,1 kaşık ince bulgur,pulbiber,limon bizzt bizzzt kısır tadında bir içecek oldu doyurdu

Canım kaza orucu tutuyorum ben. Sadece pazartesi veya Perşembe’ye denk getiriyorum.

Rumuz: hayal hatun

15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3

Geçen hafta - 57.5
Bu hafta- 56.7
Fark: -800 gram
Yüzde 1,39
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2
Leslie 2 mil x 1

Bu hafta atak gelmezse haftaya bomba gibiyim ama o bomba elimde patlarsa o zaman kötü

ayy siyah olanlar cok lezzetli zatwn kuzum.rwsim atarim gelince
Ne guzel sana da enginar gelecekmis
bnde sogalgaz pwtwginin ustune koyuyorum okulda arkadasim da yemekleri saklamak icin ozel bir torba canta vermisti
canimcim sana aclik yaramiyor olablir mi sence meto durmus olablir mi ne diosun avlik yaptgin haftalarda veremiosun sanki dikkat ettim de
Yemek yedikten sonra 1 saat falan sıvı tüketmemek gerekiyor. Mide ph ını düşürdüğü için hem sindirimi zorlaştırıyor hem de yok etmesi gereken bazı bakterilere etki edemiyor.
evet ben icmiyorum zaten
Hayir yemek yok kesinlikle yeme atagi gelince diyecegiz ki ben gucluyum ya gucluyum seni yenerim omrumu seninle geciremem diyecegiz

İnşallah güzel geçer video tam senlik ben sebze yiyorum ama etsizde olmaz

Yok kız ne 15 saati:)))
12’de kalktıktan sonra 4’te uyudum tekrar. Sabah da 6.30’da kalktığıma göre toplam 5.5 saat uyumuşum az bile:)
He tmm cnm anladım bende sandım ertesi gün 12 de kalktin sandım :)) az uyumussun düzensiz olmus
Maşallah cnm azmine
Gün boyu güzel gidip aksam küçükte olsa atustirmadan olabilir yarin yine karataya dönüş yapıyorum düzenli karatay uzun vadede ise yariyacakta arada yaptığım sasirtmalar durduruyor kilo vermemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…