Bende yiyorum ama şu simiti yemesek iyi olacak çok kilo yapıyor ya kokusunada dayanmak zorhayırlı cumalar bu arada
sabah ;
domates kaşarlı simit
çay
çay
canım iyi gitmiş dün . maşallah diyim . regl sisliği oluyor hepimizde. haftaya tartıl .Dün ki Menüyü tamamlayayım
sabah;
sandwiç ( domates salata peynir zeytin)
çay
çay
öğlen ;
çorba yarım kase
yarım porsiyon makarna
1 kase havuç salatası
çay
akşam 5 de yedim işten erken çıkmıştım
sebze püresini köfte gibi yaptım iki dilim arasına koyup yedim
ıce şeftali yarım bardak
yaklaşık 1 saat yürümüşümdür
çerez çay yaptım sonra 45 dk daha yürüdüm ama regl olduğum için şişim bir etki yok
haftada 1 kez bence yenir . yani hiç yemeden de olmuyor .ve sabah öğününüde yersen yine sıkıntı yok bence.Bende yiyorum ama şu simiti yemesek iyi olacak çok kilo yapıyor ya kokusunada dayanmak zor
Ya arasıra olurda ben çok seviyorum hergün olsa yerim ardarda 2 kere yesem sanki içinde bağımlılık yapan birşey var gibi ertesi gün yine simit istiyorum o yüzden kilo verdiğim dönemlerde hiç yememeye çalışıyorum sen ye zaten sen vermek için çalışmıyorsunhaftada 1 kez bence yenir . yani hiç yemeden de olmuyor .ve sabah öğününüde yersen yine sıkıntı yok bence.
kalorisi aşırı yüksek değil . yanında domates salatalık çay ile yenirse hem . gayet de az kalorili bi öğün .
ama bal , tereyağı , yağlı peynir ile yenirse kalori katlıyor tabi. o zaman sıkıntı. lor ile ya da az yağlı peynir ile yenir . ama yine diyim haftada 1 gün . benim pazar oluyor o günüm
evet kilo verme döneminde yenmemeli tabi. haklısın .Ya arasıra olurda ben çok seviyorum hergün olsa yerim ardarda 2 kere yesem sanki içinde bağımlılık yapan birşey var gibi ertesi gün yine simit istiyorum o yüzden kilo verdiğim dönemlerde hiç yememeye çalışıyorum sen ye zaten sen vermek için çalışmıyorsunokuyucuu kilo vermek istediği için dedim ama kelin ilacı olsa başına sürermiş demeden edemeyeceğim
Alistim nadalcim enerji içeceği yaptım az önceCanım sen spor yapacak enerjiyi nerden buluyorsun ya aç geziyorsun
Allah zihin açıklığı versin benim kızında fenden varbuna da abone oldum bir kaç ay önce
ya kendimi sebze yemeklerinden alamıyorum . izlemeye de doyamıyorum .
belki size de fikir verir bu tür tarifler .
sebze yiyin kızlar . pleaaaeaağğğssssss
pleas deyince aklıma bugün büyük oğlanın ingilizce sınavı var o geldi. inşallah iyi geçer .
Canım kaza orucu tutuyorum ben. Sadece pazartesi veya Perşembe’ye denk getiriyorum.oy tatlım . Allah kabul etsin .
perşembe orucu mu tuttun . pazartesileri de tutuyor musun .
her zaman olmuyordur sanıyorum .
afiyet olsun .
benim akşam menü
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
biraz fındık fıstık
çay
bu s abah kahvaltım
taze soğanlı 1 yumurtalı omlet
çocuklara yaptığım mayalı bazlamanın arasına sarellaaa sürdüm . tadımlık yedim .
süt kaynattım . çelik matarada getirdim . onunla kahve yaptım şimdi . içiyorum .
öğlene tavuklu keşkek . son kalanı. dolap yeni olunca daha uzun süre saklanıyor kızlar . bir de sebzeler de 3 hafta 4 hafta kadar dayanıyor . 1 yıllık dolap . tavsiye ederim .
yoğurt , 2 elma , kurukayısı
bunları yiycem inşallah .
Yok kız ne 15 saati:)))Allah kabul etsin cnm
Menü güzel
Baya uyumussun 15 saat kadar masallah :)
ayy siyah olanlar cok lezzetli zatwn kuzum.rwsim atarim gelinceresim istiyom.
özellikle o siyah domateslere bakmaya doyamıyorum ... resim at . enginar gelecek mi bilmem .
kayınpederimi aradı eşim . geçen hafta. daha ucuzlamamış . çıkmış ama hem çok küçükmüş . hem pahalı. yollayacak bize.
bnde sogalgaz pwtwginin ustune koyuyorum okulda arkadasim da yemekleri saklamak icin ozel bir torba canta vermistiEki Görüntüle 2251893
mamalarımın altına serdiğim örtüye sarıyorum soğumuyor . çantamın içine dik koyuyorum . sıcacık geliyor kuzum .
sen de ileride çalışırsan öyle yap . çocuklar büyüyünce çalışırsın belkim .
canimcim sana aclik yaramiyor olablir mi sence meto durmus olablir mi ne diosun avlik yaptgin haftalarda veremiosun sanki dikkat ettim deGünaydın kızlar,
Sade kahvemi içtim bildirimden sonra 1 saat spor yapicam sporu düzenli yapmayınca tartıda pek yüzüme gülmüyor
Rumuz: pamuk92
Bas.tar. : kasım 2018
Bas.kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 78.9
Güncel Kilo : 78.8
Fark : -100 gr
Yüzde : - 0,126
Spor : leslie,cardio,yürüyüş
Kilo durumum boyle kızlar rutin islerimi bitirdim kafam rahat spor yapicam
evet ben icmiyorum zatenYemek yedikten sonra 1 saat falan sıvı tüketmemek gerekiyor. Mide ph ını düşürdüğü için hem sindirimi zorlaştırıyor hem de yok etmesi gereken bazı bakterilere etki edemiyor.
Hayir yemek yok kesinlikle yeme atagi gelince diyecegiz ki ben gucluyum ya gucluyum seni yenerim omrumu seninle geciremem diyecegizRumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3
Geçen hafta - 57.5
Bu hafta- 56.7
Fark: -800 gram
Yüzde 1,39
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2
Leslie 2 mil x 1
Bu hafta atak gelmezse haftaya bomba gibiyim ama o bomba elimde patlarsa o zaman kötü
İşte budurHayir yemek yok kesinlikle yeme atagi gelince diyecegiz ki ben gucluyum ya gucluyum seni yenerim omrumu seninle geciremem diyecegiz
İnşallah güzel geçer video tam senlik ben sebze yiyorum ama etsizde olmazbuna da abone oldum bir kaç ay önce
ya kendimi sebze yemeklerinden alamıyorum . izlemeye de doyamıyorum .
belki size de fikir verir bu tür tarifler .
sebze yiyin kızlar . pleaaaeaağğğssssss
pleas deyince aklıma bugün büyük oğlanın ingilizce sınavı var o geldi. inşallah iyi geçer .
He tmm cnm anladım bende sandım ertesi gün 12 de kalktin sandım :)) az uyumussun düzensiz olmusYok kız ne 15 saati:)))
12’de kalktıktan sonra 4’te uyudum tekrar. Sabah da 6.30’da kalktığıma göre toplam 5.5 saat uyumuşum az bile:)
Maşallah cnm azmineayy siyah olanlar cok lezzetli zatwn kuzum.rwsim atarim gelince
Ne guzel sana da enginar gelecekmis
bnde sogalgaz pwtwginin ustune koyuyorum okulda arkadasim da yemekleri saklamak icin ozel bir torba canta vermisti
canimcim sana aclik yaramiyor olablir mi sence meto durmus olablir mi ne diosun avlik yaptgin haftalarda veremiosun sanki dikkat ettim de
evet ben icmiyorum zaten
Hayir yemek yok kesinlikle yeme atagi gelince diyecegiz ki ben gucluyum ya gucluyum seni yenerim omrumu seninle geciremem diyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?