Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım bizim mangal meydanına ihtiyacımız yokki bize heryer mangal alanı hele kurban bayramlarında tüm şehir duman dumana gidiyor zaten mangal yapılan yerin adını mangal meydanı koymuşlar sadece
Ayn cnm
Toz pudingli kek yaptım hem de çok antep fıstıklı çilekli muzlu super bir lezzet oluyordu aklıma gelmişken bu hafta yapayım çocuklara amaaa kurabiye hic denemedim yumurta yokmu bağlayıcı bir malz.lazim sadece sıvıyağ tutarmi yada pişmiş pudinglemi yapılıyor kaydediyorum tariflerini varsa at malzeme gerektirsin alırım herşey elimin altında merak etme cnm bunu da kaydediyorum tozmu yapılmış pudingmi onu yazda kaydedeyim
Benimde annem geldi
Oooooo gözün aydın cnm bende annemi özledim arayim sesini duyayim bari
Günaydın cnm nasılsın doğuma sayılı günlerin var heyecan varmi

Çok şükür iyiyim.
Sizleri okuyorum devamli.
Doğuma bı ay var hemen hemen.
Normal kendi gelmesini bekleyecegiz.
Heyecan da var tabi .
Gece uykusuzluklar. Sancılar basladi

canim toz puding kakaolu bir paket 1 bardak siviyag ve un bu kadar pudongin icinde baglayici hersey var me etme tadi da un kurabiyes tadinda guzel oluyor ustune cikolata yapcaksan pisirmeden once kurabiyenin ustune parmak bas cnim
Çok şükür iyiyim.
Heyecan da var tabi .
masallah cnim cok az kalmis insallah guzel guzel saglikla bebisini alirsin kucagina

Selam kızlar, bugünkü menüyü yazıyorum ama baştan hatırlatayım bugün hiç doymak bilmedim

Kahvaltı
Çavdar ekmeğine tost
Neskafe

Ara
1 kase yoğurt
Yarım paket form bisküvi
3 tane muzlu top
2 avuç soslu mısır
Orman meyveli kefir (250 ml)
Çay çay..

Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
Turşu

Ara dediğim kısmın hepsini bir anda yemedim ara ara yedim işte:)) sabah kahvaltımı 9 gibi yapmıştım akşam da 6’da yemeğim bitmişti. O arada yedim. Valla hiç doymayacağım sanmıştım ama şu an gayet iyiyim

İnsallah. Canım amin

sersum @Pamuk92 kızlar bahsettiğiniz rolon migrosta mıydı bide markası ne
Migrostaydi cnm indirimdeydi 13 tlye aldım simdi indirimdemi bilmiyorum o an kokuyor güzel sonra koku kalmıyor terde kokmuyor yazın tercih edeceğim bir urun resmini arıyorum kutulu satılıyor

Çok şükür iyiyim.
Heyecan da var tabi .
İyi olmana sevindim cnm son aylar normaldir belirtileri uykusuzluklar fln Rabbim kolay doğum nasip etsin inş.normal doğum olması ayrıca çok iyi
Tmm cnm bu hafta denicem inş güzel olur
Mmm soslu mısır çok severim hamileyken asermistim menun çokta abartılı değil kilo kaybı olmaz sadece

Mmm soslu mısır çok severim hamileyken asermistim menun çokta abartılı değil kilo kaybı olmaz sadece
Soslu mısır olmadı evet :))) çocuklar yiyordu benim de canım çekti yoksa aklıma gelip de yiyeceğim bir şey değil. O an baktım aslında ben açım, dışardaydık bimden hemen kefir aldım o iyi geldi gözümdeki perde kalktı

yok cnm ya cok yememissin nirmal
Bnde bu ara hep kefir iciorum

Kizlar bnde menumu yazayim sabah
1 yumurta 1 dikim kasar 1 dilim peynir
Oglen
Kabuska 4 kasik 4 kasik yogurt ve 3 kasik bulgur
Ara
1 bardak kefir
Aksam
Esimle doner yedik sade doner
Ayran salata 1 dilim ekmek
Bikac oatates
En son kahve ve 3 oarca cikokata

Ay iyi geceler, ne zamandır yokum biliyorum. Kusura bakmayın. Bu süre de diyet falan kalmadı o yüzden. Su an motive olmaya çalışıyorum oldum gibi de çünkü 2 3 ay sonra 2 akrabamın düğünü var ve benim en az 10 kilo vermem lazim... hemen size koştum geldim

Canim bozsan da gel bozdum de biz seni hemen yoluna koyariz amacimiz zaten bu motive etmek korkma sen

kızlar hayırlı sabahlar

dün ki menüm;

sabah
kahvaltıyı geç yaptım biraz uzun yaptım

öğlen birşey yemedim
2 saate yakın yürüyüş ve sonunda türk kahvesi
su

akşam;
patatesli sebze yapıp yedim tavada çok az ama
1 kase çorba

çay
çay
türk kahvesi
su

midem kötüydü

afiyet olsun kuzum .
çok güzel bak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…