Ayn cnmCanım bizim mangal meydanına ihtiyacımız yokki bize heryer mangal alanı hele kurban bayramlarında tüm şehir duman dumana gidiyor zaten mangal yapılan yerin adını mangal meydanı koymuşlar sadece
Toz pudingli kek yaptım hem de çok antep fıstıklı çilekli muzlu super bir lezzet oluyordu aklıma gelmişken bu hafta yapayım çocuklara amaaa kurabiye hic denemedim yumurta yokmu bağlayıcı bir malz.lazim sadece sıvıyağ tutarmi yada pişmiş pudinglemi yapılıyor kaydediyorum tariflerini varsa at malzeme gerektirsin alırım herşey elimin altında merak etme cnm bunu da kaydediyorum tozmu yapılmış pudingmi onu yazda kaydedeyimbir de kakaoya bulasaydin seviorsan cok guzel oluyor
yok cnim degil puding siviyag ve un ile yapiliyor yaoarken parmak basiyirsun pisirmeden ustume pistikten snr da o parmak batigin yere erimis cikolata koyuyorsun baska kurabiye tariflerim.de var malzeme.gerektiriyor ama biraz
Ayy ozledim adanayi valla esim de ozluyor cnm yazin veya eylul gbi geliriz kebap yemege
Oooooo gözün aydın cnm bende annemi özledim arayim sesini duyayim bariBenimde annem geldi
Günaydın cnm nasılsın doğuma sayılı günlerin var heyecan varmiGünaydın...
Çok şükür iyiyim.Ayn cnm
Toz pudingli kek yaptım hem de çok antep fıstıklı çilekli muzlu super bir lezzet oluyordu aklıma gelmişken bu hafta yapayım çocuklara amaaa kurabiye hic denemedim yumurta yokmu bağlayıcı bir malz.lazim sadece sıvıyağ tutarmi yada pişmiş pudinglemi yapılıyor kaydediyorum tariflerini varsa at malzeme gerektirsin alırım herşey elimin altında merak etme cnm bunu da kaydediyorum tozmu yapılmış pudingmi onu yazda kaydedeyim
Oooooo gözün aydın cnm bende annemi özledim arayim sesini duyayim bari
Günaydın cnm nasılsın doğuma sayılı günlerin var heyecan varmi
canim toz puding kakaolu bir paket 1 bardak siviyag ve un bu kadar pudongin icinde baglayici hersey var me etme tadi da un kurabiyes tadinda guzel oluyor ustune cikolata yapcaksan pisirmeden once kurabiyenin ustune parmak bas cnimAyn cnm
Toz pudingli kek yaptım hem de çok antep fıstıklı çilekli muzlu super bir lezzet oluyordu aklıma gelmişken bu hafta yapayım çocuklara amaaa kurabiye hic denemedim yumurta yokmu bağlayıcı bir malz.lazim sadece sıvıyağ tutarmi yada pişmiş pudinglemi yapılıyor kaydediyorum tariflerini varsa at malzeme gerektirsin alırım herşey elimin altında merak etme cnm bunu da kaydediyorum tozmu yapılmış pudingmi onu yazda kaydedeyim
Oooooo gözün aydın cnm bende annemi özledim arayim sesini duyayim bari
Günaydın cnm nasılsın doğuma sayılı günlerin var heyecan varmi
masallah cnim cok az kalmis insallah guzel guzel saglikla bebisini alirsin kucaginaÇok şükür iyiyim.
Sizleri okuyorum devamli.
Doğuma bı ay var hemen hemen.
Normal kendi gelmesini bekleyecegiz.
Heyecan da var tabi .
Gece uykusuzluklar. Sancılar basladi
İyi olmana sevindim canım benim sancım varsa hemen aklıma sende geliyorsunÇok şükür iyiyim.
Heyecan da var tabi .
İnsallah. Canım amincanim toz puding kakaolu bir paket 1 bardak siviyag ve un bu kadar pudongin icinde baglayici hersey var me etme tadi da un kurabiyes tadinda guzel oluyor ustune cikolata yapcaksan pisirmeden once kurabiyenin ustune parmak bas cnim
masallah cnim cok az kalmis insallah guzel guzel saglikla bebisini alirsin kucagina
Migrostaydi cnm indirimdeydi 13 tlye aldım simdi indirimdemi bilmiyorum o an kokuyor güzel sonra koku kalmıyor terde kokmuyor yazın tercih edeceğim bir urun resmini arıyorum kutulu satılıyor
İyi olmana sevindim cnm son aylar normaldir belirtileri uykusuzluklar fln Rabbim kolay doğum nasip etsin inş.normal doğum olması ayrıca çok iyiÇok şükür iyiyim.
Heyecan da var tabi .
Tmm cnm bu hafta denicem inş güzel olurcanim toz puding kakaolu bir paket 1 bardak siviyag ve un bu kadar pudongin icinde baglayici hersey var me etme tadi da un kurabiyes tadinda guzel oluyor ustune cikolata yapcaksan pisirmeden once kurabiyenin ustune parmak bas cnim
masallah cnim cok az kalmis insallah guzel guzel saglikla bebisini alirsin kucagina
Mmm soslu mısır çok severim hamileyken asermistim menun çokta abartılı değil kilo kaybı olmaz sadeceSelam kızlar, bugünkü menüyü yazıyorum ama baştan hatırlatayım bugün hiç doymak bilmedim
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine tost
Neskafe
Ara
1 kase yoğurt
Yarım paket form bisküvi
3 tane muzlu top
2 avuç soslu mısır
Orman meyveli kefir (250 ml)
Çay çay..
Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
Turşu
Ara dediğim kısmın hepsini bir anda yemedim ara ara yedim işte:)) sabah kahvaltımı 9 gibi yapmıştım akşam da 6’da yemeğim bitmişti. O arada yedim. Valla hiç doymayacağım sanmıştım ama şu an gayet iyiyim
İyi etmişsin canım yaa, insan bazen de istiyor valla şöyle adam akıllı bir şeyler yemekAksam disardaydik dışarda yemiş oldum
18.00
Kuşbaşılı yumurtalı pide esimle yedik 1 pideyi 1 bard.meyve suyu
Soslu mısır olmadı evet :))) çocuklar yiyordu benim de canım çekti yoksa aklıma gelip de yiyeceğim bir şey değil. O an baktım aslında ben açım, dışardaydık bimden hemen kefir aldım o iyi geldi gözümdeki perde kalktıMmm soslu mısır çok severim hamileyken asermistim menun çokta abartılı değil kilo kaybı olmaz sadece
yok cnm ya cok yememissin nirmalSelam kızlar, bugünkü menüyü yazıyorum ama baştan hatırlatayım bugün hiç doymak bilmedim
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine tost
Neskafe
Ara
1 kase yoğurt
Yarım paket form bisküvi
3 tane muzlu top
2 avuç soslu mısır
Orman meyveli kefir (250 ml)
Çay çay..
Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
Turşu
Ara dediğim kısmın hepsini bir anda yemedim ara ara yedim işte:)) sabah kahvaltımı 9 gibi yapmıştım akşam da 6’da yemeğim bitmişti. O arada yedim. Valla hiç doymayacağım sanmıştım ama şu an gayet iyiyim
Bnde bu ara hep kefir iciorumSoslu mısır olmadı evet :))) çocuklar yiyordu benim de canım çekti yoksa aklıma gelip de yiyeceğim bir şey değil. O an baktım aslında ben açım, dışardaydık bimden hemen kefir aldım o iyi geldi gözümdeki perde kalktı
Canim bozsan da gel bozdum de biz seni hemen yoluna koyariz amacimiz zaten bu motive etmek korkma senAy iyi geceler, ne zamandır yokum biliyorum. Kusura bakmayın. Bu süre de diyet falan kalmadı o yüzden. Su an motive olmaya çalışıyorum oldum gibi de çünkü 2 3 ay sonra 2 akrabamın düğünü var ve benim en az 10 kilo vermem lazim... hemen size koştum geldim
afiyet olsun kuzum .kızlar hayırlı sabahlar
dün ki menüm;
sabah
kahvaltıyı geç yaptım biraz uzun yaptım
öğlen birşey yemedim
2 saate yakın yürüyüş ve sonunda türk kahvesi
su
akşam;
patatesli sebze yapıp yedim tavada çok az ama
1 kase çorba
çay
çay
türk kahvesi
su
midem kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?