afiyet olsun kuzum .
çok güzel bak .
hihi teşekkürler devam edeceğim yarım kg gitmiş bu sabah baktım
günaydın kızlar .
ben de dün kahvaltıyı iyi yaptım . kahvaltıya götürdü eşim .
gözlerim parlıyormuş . hiç beni öyle görmemiş uzun zamandır .
3 hafta sonra yine gitcez . onun nöbetinin olmadığı bi gün oluyor .
para almamışlar . ve para verebilmek için bi kez daha gitmek lazım diyor .
muhlama. tereyağlı omlet . lorlu omlet.reçel . bal . ekmek . kaldirikli omlet . salatalık . domates . tahin pekmez
çok aşırı yemedim . ama her şeyden yedim . ziyan olmasın .
serpme kahvaltıydı.
bir de lor diye ağzıma attğım şey tereyağıymış . yuttum . ama midem döndü. tüküremedim.
eve gidince 1 bardak süte kahve.
biraz fındık
sonra pikniğe gittik .
çocuklara tavuk . soğuk çay . ben bolca çekirek çitledim . tavuktan bir kaç ısırık .
yarım elma yedim . 2 büyük galeta. piknikte de olsak zevklerim değişmiyor
hoş geldin . nerelerdesin . gel tabi . bi şey olmaz . kaçaklar oluyor .Ay iyi geceler, ne zamandır yokum biliyorum. Kusura bakmayın. Bu süre de diyet falan kalmadı o yüzden. Su an motive olmaya çalışıyorum oldum gibi de çünkü 2 3 ay sonra 2 akrabamın düğünü var ve benim en az 10 kilo vermem lazim... hemen size koştum geldim
bu sabah kahvaltım .
7-8 fındık
işe gelirken 400 ml sut getirdim . ve içine 3 ü bi arada attım . içiyorum . şekerli ama bugün b öyle olsun . yorgunum gece uyumadım . ipek öksürdü saat 4 e kadar . burnu da tıkalı. sürekli uyku apnesi oldu.
uyuyamadım . abilerde böyle oluyordu . artık geniz etinin büyüyüp tavan yaptığı nokta sanıyorum ipek in de.
uyku apnesini yaşamaya başladıklarında doktor alıyordu artık .
gece 1 gibi kbb dan randevu aldım . 19 nisan cuma gününe. . bi o gün vardı . o da son iki randevu vardı
bu sabah babası aile hekimine götürcekti. öksürük ve burun tıkanıklığı için .
aramadılar daha.
sağ ol canım .geçmiş olsun canım
Ne guzel gecmis haftasonun bnde kahvaltiya gttigimizde kalmasin diye yiyorum canm o yuzden pe kahvaltiya gtmioruz gtsek bile kajvalti tabagi aliyorum son zamanlarda piknik yapilmis ne guz3l bizde baya gezdik esimlegünaydın kızlar .
muhlama. tereyağlı omlet . lorlu omlet.reçel . bal . ekmek . kaldirikli omlet . salatalık . domates . tahin pekmez
serpme kahvaltıydı.
bir de lor diye ağzıma attğım şey tereyağıymış . yuttum . ama midem döndü. tüküremedim.
biraz fındık
sonra pikniğe gittik .
çocuklara tavuk . soğuk çay . ben bolca çekirek çitledim . tavuktan bir kaç ısırık .
Olsun benim hep fazla ama beni kovsalarda gitmiyorum sende gitmeBiraz fazla oldu bende ki:) neyse buralardayim yine de
Çocukları avmdeki krese bıraktık 1 saat esinle başbaşa gezdik çok iyi geldi o ara yedik isteİyi etmişsin canım yaa, insan bazen de istiyor valla şöyle adam akıllı bir şeyler yemek
Gününüz güzel geçmiş cnm ne güzel çoluk çocuk mutlu olmuşlardır arada iyi oluyor boyle değişikliklergünaydın kızlar .
serpme kahvaltıydı.
biraz fındık
sonra pikniğe gittik .
Geçmiş olsun cnm randevu almakta zor anneme alamadım 1 haftadır astım ilacı bitmiş geceyi beklemek gerekiyor unutuyorumbu sabah kahvaltım .
7-8 fındık
işe gelirken 400 ml sut getirdim . ve içine 3 ü bi arada attım . içiyorum . şekerli ama bugün b öyle olsun . yorgunum gece uyumadım . ipek öksürdü saat 4 e kadar . burnu da tıkalı. sürekli uyku apnesi oldu.
uyuyamadım . abilerde böyle oluyordu . artık geniz etinin büyüyüp tavan yaptığı nokta sanıyorum ipek in de.
uyku apnesini yaşamaya başladıklarında doktor alıyordu artık .
gece 1 gibi kbb dan randevu aldım . 19 nisan cuma gününe. . bi o gün vardı . o da son iki randevu vardı
bu sabah babası aile hekimine götürcekti. öksürük ve burun tıkanıklığı için .
aramadılar daha.
Geniz etinden olabilirmi ateşi flnsağ ol canım .
eşimle konuştum .
kreşle konuştum . ateşi var dedi öğretmeni . yoktu oysa gece.
izin aldım iş yerinden . biraz işim var . onları halledip çıkacağım .
kızı kerşten alacağım .
Geçmiş olsun cnm sanada dikkat et kendine@demirleke geçmiş olsun canım akşam bizimkilerde sabaha kadar sürekli uyandılar hastalık öncesi mi bilemedim eşimin boğazı kötüydü sabaha kadar öksürdü bu sabahta benim boğazlarım inmişti hala batma var ama görmezden geliyorum benim bu ara hasta olmamam gerekiyor
Yaaa tamamm:))Olsun benim hep fazla ama beni kovsalarda gitmiyorum sende gitme
Iyi iyi masallah toplamis atesi yokmus cok sevndm cnimkizlar evdeyim. yemenk yedik kizimla
atesi yok. aslinda ögretmene öyle gelmiş sanırım.
ediz i okul cikisialmaya gidecegiz.
sürpriz olsun. okul 5 dk zaten diye
aksama ablam enistem geliyirmuş büyük ihtimal. kesin degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?