Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar .
ben de dün kahvaltıyı iyi yaptım . kahvaltıya götürdü eşim .
gözlerim parlıyormuş . hiç beni öyle görmemiş uzun zamandır .
3 hafta sonra yine gitcez . onun nöbetinin olmadığı bi gün oluyor .
para almamışlar . ve para verebilmek için bi kez daha gitmek lazım diyor .

muhlama. tereyağlı omlet . lorlu omlet.reçel . bal . ekmek . kaldirikli omlet . salatalık . domates . tahin pekmez

çok aşırı yemedim . ama her şeyden yedim . ziyan olmasın .

serpme kahvaltıydı.

bir de lor diye ağzıma attğım şey tereyağıymış . yuttum . ama midem döndü. tüküremedim.

eve gidince 1 bardak süte kahve.

biraz fındık

sonra pikniğe gittik .
çocuklara tavuk . soğuk çay . ben bolca çekirek çitledim . tavuktan bir kaç ısırık .
yarım elma yedim . 2 büyük galeta. piknikte de olsak zevklerim değişmiyor

oo süper bir haftasonu ya kahvaltı gerçekten benim olayım sadece kahvaltı yapayım yeter ya çok iyiymiş afiyet olsun

h
hoş geldin . nerelerdesin . gel tabi . bi şey olmaz . kaçaklar oluyor .

bu sabah kahvaltım .
7-8 fındık

işe gelirken 400 ml sut getirdim . ve içine 3 ü bi arada attım . içiyorum . şekerli ama bugün b öyle olsun . yorgunum gece uyumadım . ipek öksürdü saat 4 e kadar . burnu da tıkalı. sürekli uyku apnesi oldu.
uyuyamadım . abilerde böyle oluyordu . artık geniz etinin büyüyüp tavan yaptığı nokta sanıyorum ipek in de.
uyku apnesini yaşamaya başladıklarında doktor alıyordu artık .
gece 1 gibi kbb dan randevu aldım . 19 nisan cuma gününe. . bi o gün vardı . o da son iki randevu vardı

bu sabah babası aile hekimine götürcekti. öksürük ve burun tıkanıklığı için .
aramadılar daha.

geçmiş olsun canım

Ne guzel gecmis haftasonun bnde kahvaltiya gttigimizde kalmasin diye yiyorum canm o yuzden pe kahvaltiya gtmioruz gtsek bile kajvalti tabagi aliyorum son zamanlarda piknik yapilmis ne guz3l bizde baya gezdik esimle
Cok gecmis olsun cnm bu arada smdi okudum

@demirleke geçmiş olsun canım akşam bizimkilerde sabaha kadar sürekli uyandılar hastalık öncesi mi bilemedim eşimin boğazı kötüydü sabaha kadar öksürdü bu sabahta benim boğazlarım inmişti hala batma var ama görmezden geliyorum benim bu ara hasta olmamam gerekiyor

İyi etmişsin canım yaa, insan bazen de istiyor valla şöyle adam akıllı bir şeyler yemek
Çocukları avmdeki krese bıraktık 1 saat esinle başbaşa gezdik çok iyi geldi o ara yedik iste
QUOTE="eddakrc, post: 59522353, member: 689119"]
Ay iyi geceler, ne zamandır yokum biliyorum. Kusura bakmayın. Bu süre de diyet falan kalmadı o yüzden. Su an motive olmaya çalışıyorum oldum gibi de çünkü 2 3 ay sonra 2 akrabamın düğünü var ve benim en az 10 kilo vermem lazim... hemen size koştum geldim
[/QUOTE]
Hoşgeldin cnm on kilo verilmeyecek bir rakam değil benimde 15 kilo vermem lazim beraber veririz inş.
Gününüz güzel geçmiş cnm ne güzel çoluk çocuk mutlu olmuşlardır arada iyi oluyor boyle değişiklikler
Geçmiş olsun cnm randevu almakta zor anneme alamadım 1 haftadır astım ilacı bitmiş geceyi beklemek gerekiyor unutuyorum
Geniz etinden olabilirmi ateşi fln
Geçmişler olsun

Geçmiş olsun cnm sanada dikkat et kendine

kizlar evdeyim. yemenk yedik kizimla

atesi yok. aslinda ögretmene öyle gelmiş sanırım.

ediz i okul cikisialmaya gidecegiz.
sürpriz olsun. okul 5 dk zaten diye
aksama ablam enistem geliyirmuş büyük ihtimal. kesin degil.

kizlar evdeyim. yemenk yedik kizimla

atesi yok. aslinda ögretmene öyle gelmiş sanırım.

ediz i okul cikisialmaya gidecegiz.
sürpriz olsun. okul 5 dk zaten diye
aksama ablam enistem geliyirmuş büyük ihtimal. kesin degil.
Iyi iyi masallah toplamis atesi yokmus cok sevndm cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…