Canım annem şuan yolda 2 saati kaldı bende bekliyorum
sersum canım gözün aydın darısı başıma birazdan inşallah
Sağol canım...Senin de gözün aydın..Benimde annem geldi
Allah sağlıkla kavuştursun canım benimÇok şükür iyiyim.
Sizleri okuyorum devamli.
Doğuma bı ay var hemen hemen.
Normal kendi gelmesini bekleyecegiz.
Heyecan da var tabi .
Gece uykusuzluklar. Sancılar basladi
Bence çok da değil canım..Afiyet olsun canım.Selam kızlar, bugünkü menüyü yazıyorum ama baştan hatırlatayım bugün hiç doymak bilmedim
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine tost
Neskafe
Ara
1 kase yoğurt
Yarım paket form bisküvi
3 tane muzlu top
2 avuç soslu mısır
Orman meyveli kefir (250 ml)
Çay çay..
Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
Turşu
Ara dediğim kısmın hepsini bir anda yemedim ara ara yedim işte:)) sabah kahvaltımı 9 gibi yapmıştım akşam da 6’da yemeğim bitmişti. O arada yedim. Valla hiç doymayacağım sanmıştım ama şu an gayet iyiyim
İndirim bitti canım..Migrostaydi cnm indirimdeydi 13 tlye aldım simdi indirimdemi bilmiyorum o an kokuyor güzel sonra koku kalmıyor terde kokmuyor yazın tercih edeceğim bir urun resmini arıyorum kutulu satılıyor
Eki Görüntüle 2255688
Ohh afiyet olsun..günaydın kızlar .
ben de dün kahvaltıyı iyi yaptım . kahvaltıya götürdü eşim .
gözlerim parlıyormuş . hiç beni öyle görmemiş uzun zamandır .
3 hafta sonra yine gitcez . onun nöbetinin olmadığı bi gün oluyor .
para almamışlar . ve para verebilmek için bi kez daha gitmek lazım diyor .
muhlama. tereyağlı omlet . lorlu omlet.reçel . bal . ekmek . kaldirikli omlet . salatalık . domates . tahin pekmez
çok aşırı yemedim . ama her şeyden yedim . ziyan olmasın .
serpme kahvaltıydı.
bir de lor diye ağzıma attğım şey tereyağıymış . yuttum . ama midem döndü. tüküremedim.
eve gidince 1 bardak süte kahve.
biraz fındık
sonra pikniğe gittik .
çocuklara tavuk . soğuk çay . ben bolca çekirek çitledim . tavuktan bir kaç ısırık .
yarım elma yedim . 2 büyük galeta. piknikte de olsak zevklerim değişmiyor
Geçmiş olsun canım..Zor geniz eti...bu sabah kahvaltım .
7-8 fındık
işe gelirken 400 ml sut getirdim . ve içine 3 ü bi arada attım . içiyorum . şekerli ama bugün b öyle olsun . yorgunum gece uyumadım . ipek öksürdü saat 4 e kadar . burnu da tıkalı. sürekli uyku apnesi oldu.
uyuyamadım . abilerde böyle oluyordu . artık geniz etinin büyüyüp tavan yaptığı nokta sanıyorum ipek in de.
uyku apnesini yaşamaya başladıklarında doktor alıyordu artık .
gece 1 gibi kbb dan randevu aldım . 19 nisan cuma gününe. . bi o gün vardı . o da son iki randevu vardı
bu sabah babası aile hekimine götürcekti. öksürük ve burun tıkanıklığı için .
aramadılar daha.
Kaç gündür aklımdaydı biliyor musun?@sarfansari cokk ozledim yaa 1 ay olmadi mi hala gelmedin
Canim benim birazcik fazla ekmek tuketiyorsun sankimsabah;
sandwiç ( domates salata peynir zeytin )
çay
çay
filtre kahve
öğlen;
çorba
3 dilim çavdar ekmek
1 kase salata
türk kahvesi
su
Çay
Akşam
Çorba 1 kepçe
Yarım kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
nasıl oldunuz kuzum .@demirleke geçmiş olsun canım akşam bizimkilerde sabaha kadar sürekli uyandılar hastalık öncesi mi bilemedim eşimin boğazı kötüydü sabaha kadar öksürdü bu sabahta benim boğazlarım inmişti hala batma var ama görmezden geliyorum benim bu ara hasta olmamam gerekiyor
evet kuzum ya. ediz in iki tarafta çok derin gamzeleri var .@demirlekeokuyucuu kızlar maşallah formunuzu koruyorsunuz harikasınız dilek hastayım senin oğlanın gamzelerine maşaallah
Canim benim birazcik fazla ekmek tuketiyorsun sankim
Canım çorba ve yoğurt yemekten çekinme, ekmek yerine bir kepçe daha çorba iç, bir kase daha yoğurt ye.evet canım dün yazdığımda fark ettim ama geç oldu tabi akşam yememem gerekiyordu özellikle
canim guel seyler hazirlamissin ellerine sglik bnce cok yedin gbi gelmis ama miktarlarina baktim gayet makuldu ipekcige gecmus olsun kirpiyi de oyle gormus uzulmus kiyamam aksamin da guzel gecmis sevndimgünaydın kızlar .
akşam ablam eniştem geldi.
ipek gündüz genel olarak iyi . akşam yatınca öksürük tutuyor .
burun da akıyor çokca.
genize aktığı için öksürüyor sanırım . bir de tabi rahatsız . 1 e kadar sıkıntılı nefes aldı. sonra rahatladı biraz . horlayarak uyusa da uyuyabildi şükür .
ediz i almaya gittik . çıkışta okulun bahçesinde kirpi ölmüştü. çocuklar bakıyordu. bizimkiler de bakmak istedi.
ipek üzüldü tabi. ablamlar gelince onlara da 10 kere anlattı kirpi vardı. ölmüştü. ezmişlerdi vs vs vs
ablamlar için brovni kek , kandil simiti, patates salatası, makarna salatası yaptım .
ablamlar da ekler getirmiş .
güzel bi akşam oldu.
Evet kandil simidinin olmazsa olmazsi mahlep ve sirkedir bu dunyadaki ennnn sevdgim kurabiyedir oyle cok severim yanihttp://www.milliyet.com.tr/kandil-simidi-tarifi-pembenar-detay-yemek-2592045/
kızlar bu tarifi denemelisiniz .
akşam buna göre yaptım .
sadece tereyağını 150 ml olarak kullandım . un miktarı da daha az kullanılmış oldu tabi.
kıvama göre koydum unu.
sirke ve mahlep olmazsa olmazıydı sanki.
bu tariften yapacağım artık tuzlu kurabiyeyi.
normalde yenmiyor bizde tuzlu kurabiye . ama kandil simidi çok sevilir . misafirlik de çok hoş oluyor .
canım bu hafta bizim buradaki pazar da çok pahalıydı bugün yine pazar var ama artık gidemem pazar günleri eşim gitsin zaten herşey var evde çok şükürİyi aksamlar kızlar bugün yoğun bir gündü pazar vardı temizlik çamaşır yemek derken yeni oturdum bu hafta pazar çok ucuktu yaz geliyor sebzeler 5 tl den kilosu oda en ucuz olanı yuh dedim pazarcilarda şikayetçiydi pahaliliktan yeşilliklerle 10 TL verdim düşünün artik ot yani neyse yediklerimi yazayım
Yarim ,yeşil salata ,1 serv.kasig.mercimekli bulgur,1 avuç fıstık
Aralarda cay,kahve,su,bolcada yürüyüş
akşam kocam eve geldiğinde kötüydü hemen yemek yedi saat 7 ye doğru uyudu çocuklarda kavga etti bende onlara bağırdım ağlaya zırlaya 8 buçukta uyudular tüm gece ana kız sessiz sakin oturduk sabaha kadar hiçbiri uyanmadı ben gece 2 defa hepsini dolaştım noldu bunlara dedim hiç alışık değilim kesintisiz uykularınanasıl oldunuz kuzum .
çocuklar nasıl .
kocana söyle hastalık falan getirmesin eve.
çocuklara da bol meyve yüklen bu ara .
ameliyat olacağı için senin kesinlikle hastalanmaman lazım .
doğum başlar vs olur . ameliyat gerekir . bu ara çok dikkatli olmak zorundasınız .
canım ballı süt seviyorlar öyle deneyeceğim ama süt gelmedi dahadün yediklerimi yazayım .
sabah bir kaç fındık .
400 ml süt
öğlen 2 kivi . 1 yeşil elma. roka , marul , nar eksisi ve salatalık ile salata.
saat 5 de 1 bardak ayran
ablamlar gelince onlarla tabak hazırladım kendime.
2 dilim brovni kek , 2 kandil simiti. 1 kasık makarna salatası. 3 kaşık patates salatası. 2 minik ekler .
akşam yemeğim buydu.
gün içinde bi şey yemediğimden akşam yüklendim .
biraz da onu bildiğimden bi şey yemedim çok bi öğlende.
bu sabah 2-3 fındık attım ağzıma. çocuklara waafle yaptım .
pazar günü kahvaltıya gittiğimiz yerin hayvan çiftliğine gitmiştik . çokca tavukları da vardı. 30 tane köy yumurtası vermişlerdi . onunla yaptım vaffle . ve sapsarı oldu rengi. ve yoğun bi kokusu vardı. vanilya atmama rağmen . çocuklar yemez korkusuyla sarelle sürdüm arasına.
N nnnadal cığım .
açık süt alacaktın . içerlermi diye endişe ediyordun ya.
ben de yıllar önce açık süte geçtiğimde içmeleri zor oluyor diye. sütlerine az vanilya atıyordum . o ağır yağlı kokuyu bastırıyor vanilya. bildiğin toz vanilya .
ya da ilk etapta alışıncaya kadar toz nesquiik kullanabilirsin . sevdikleri bi şey . sahlep vs . kakao . bilemedim yani biraz kandırmak lazım .
o tada alışmaları çok uzun sürmez . zamanla süte kattığın vanilyayı azaltırsın . kakaoyu azaltırsın . tadı artık garip gelmez .
evet zaten şeker değil bal kullanıyoruz biz de. kışın sütlere konuyor . 10 kg kadar kullanıyoruz . son 3 kg kaldı. ipek her akşam içiyor sütü yatmadan . bir de ballı soğan da yapılıyor dönem dönem . öksürük için . dün de yaptım . ilaç içiyor . arada onu da veriyorum .canım bu hafta bizim buradaki pazar da çok pahalıydı bugün yine pazar var ama artık gidemem pazar günleri eşim gitsin zaten herşey var evde çok şükür
akşam kocam eve geldiğinde kötüydü hemen yemek yedi saat 7 ye doğru uyudu çocuklarda kavga etti bende onlara bağırdım ağlaya zırlaya 8 buçukta uyudular tüm gece ana kız sessiz sakin oturduk sabaha kadar hiçbiri uyanmadı ben gece 2 defa hepsini dolaştım noldu bunlara dedim hiç alışık değilim kesintisiz uykularına
canım ballı süt seviyorlar öyle deneyeceğim ama süt gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?