Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

o zaman ben sebzelerimle simarayimm miiii
bnde de enerji bitik bugun bir halsizim nedense sekeri baya baya kestim duzene gitmeye calisiyorum enerjisiz kaliyorum ama olsun gecek yakin zamanda
Sebzelerim geldi dilekcim minikler oyle guzeldi ki bu hafta siyaha yakindi salatalik da bir lezzetliydi
Bu hafta yogurdum tam kivaminda olmadi bizde sut aliyoruz ben yapouyorum son jaftalarda guzeldi ama bu hafta cok cok iyi yapmadim

Kizlar polis haftasi esimin isyerine biseyler gndermk istiyorum ama yarina yetisir mi blmiorum istedgim seyler cnku gun araligi vermisler

Canim öncelikle kızına çok geçmiş olsun.
Ben senin yazdıklarını keyif alarak okuyorum.
Maşallah çok güzel besleniyorsun.

ay . resim var mıııııııııııııı

Canlarim bnde menuyu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 kasik lor
1 yumurta
Oglen
Tavuklu salata ve ayran
Ara
1 bardak kefir
Aksam
2 kasik kapuska 3 kasik yogurt biraz tavuk
Son
Kahve ve 2 parca cikolata dusunuyorum

Canlarim bnde menuyu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 kasik lor
1 yumurta
Oglen
Tavuklu salata ve ayran
Ara
1 bardak kefir
Aksam
2 kasik kapuska 3 kasik yogurt biraz tavuk
Son
Kahve ve 2 parca cikolata dusunuyorum
aksam menumuz benziyor
7 kasik kapuska. karnibahardan
2 kare bitter. az brovni
1 kucuk dilim yumurtali ekmek.1 haslanmis yumurta

yarin icin mamalarimi hazir ettim dolaba koydum. 1 koca tabak kadar karnibahar. 5 kasik yogurt.
3 kasik kozlenmis patlican..kozlenmis patlicani karnibahar yemegine koyup yiyecegim. aromasi hosuma gittigi icin. üzerine yogurt. insallah bakalim.

Bugunden hazirlaman iyi olmis bnde oyle yapiuorum cnim yarin bos gunum ama evdeyim esim de evdeymis yarin sana kiymak yaocam dedi hic yemedik ikimiz de peynirini aldik bakalim

Ben de menümü yazayım

Kahvaltı
1 dilim tbe
2 üçgen peynir
3-4 ceviz
Sütlü neskafe

Ara
2 minik kivi

Öğlen
Yarım porsiyondan biraz fazla iskender

Ara
Az şekerli kahve
Latte
Bir kare çikolata

Akşam
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
Turşu

Ara
Yarım salatalık
3-4 çilek

canım annem 55 yaşında herşeyi yapmaya çalışıyor ama henüz çocuk doğmadan önü arkası sıra ona yer gösteriyorum çocuk doğunca daha çok lazım olacak bugün gömme dolabımı indirdi sağolsun kitaplığın alt dolaplarını sildi bende yemekte yardımcı oldum henüz mutfağı tam keşfedemedi
Kizlar polis haftasi esimin isyerine biseyler gndermk istiyorum ama yarina yetisir mi blmiorum istedgim seyler cnku gun araligi vermisler
bugün daha salıydı cumaya kadar değilmi polis haftası ertesi gün olsa olmuyormu
şımar şımar :))
kız tbe yazmışsın akşam akşam beyin fırtınası yaptırdın bana jeton köşeli geldi

Yarin esim evdeymis zaten rahat rahat kutlarim

günaydın .
az işler var . onlara bakıyorum . bi yazayım yine devam edeceğim .

sabah 2 adet taze peynir tatlısı. süt ile pişirmiştim . ve çok da az şeker kullanmıştım . kalkınca buz gibi yedim . dolaptan .
6-7 adet fındık .

sabah çocuklara sucuklu yumurta yaptım .
portakal soydum streçledim .
kendime ekspreseso mak. ile kahve yaptım . matara ile getirdim . şimdi onu içiyorum .
öğlen menüm belli. karnıbahar yemeği. patlıcan közlenmiş , yoğurt .

çekmeceden arada hurma ve galeta da yerim . fıstık da var çekmecemde

Ayy ayy ay kızım geliyor kızım geliyor kızlar şimdi hastanedeyim cumartesi ciğerler için iğne yapılacak duruma göre pazartesi veya salı günü alabiliriz dedi doktorumuz çarşamba perşembe şehir dışında olacakmış seni bırakmaya güvenemiyorum dedi belki bir ihtimal cumaya kalırmış onda da çok iyi olursan dedi
Çok heyecan panik oldum

Ayy hadi inşallah sağlıkla gelsin
Kız ben de heyecanlandım haa:)))
Gelişmelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…