o zaman ben sebzelerimle simarayimm miiiicanım bu hafta bizim buradaki pazar da çok pahalıydı bugün yine pazar var ama artık gidemem pazar günleri eşim gitsin zaten herşey var evde çok şükür
akşam kocam eve geldiğinde kötüydü hemen yemek yedi saat 7 ye doğru uyudu çocuklarda kavga etti bende onlara bağırdım ağlaya zırlaya 8 buçukta uyudular tüm gece ana kız sessiz sakin oturduk sabaha kadar hiçbiri uyanmadı ben gece 2 defa hepsini dolaştım noldu bunlara dedim hiç alışık değilim kesintisiz uykularına
canım ballı süt seviyorlar öyle deneyeceğim ama süt gelmedi daha
bnde de enerji bitik bugun bir halsizim nedense sekeri baya baya kestim duzene gitmeye calisiyorum enerjisiz kaliyorum ama olsun gecek yakin zamandabenden başka yazan yok . olsun yazayım .
bugün öğlen için getirdiklerim
4 kaşık makarna salatası
5 kaşık yoğurt
6-7 dal roka
zor geldim . kivi atacaktım çantama unuttum .
markete giderim . bir de meyve alırım diye düşünüyorum . gerçi limon getirdim . suyuma sıksam da günlük ihtiyaç için yeterli gelir sanırım .
her gün c vitamini calsiyum vs içeren şeyler illa yiyorum . kışın özellikle.
vitamin ilacı kullanmak yerine bunlarla şifa buluyorum . enerjim düşmüyor elhamdülillah.
Canim öncelikle kızına çok geçmiş olsun.benden başka yazan yok . olsun yazayım .
bugün öğlen için getirdiklerim
4 kaşık makarna salatası
5 kaşık yoğurt
6-7 dal roka
zor geldim . kivi atacaktım çantama unuttum .
markete giderim . bir de meyve alırım diye düşünüyorum . gerçi limon getirdim . suyuma sıksam da günlük ihtiyaç için yeterli gelir sanırım .
her gün c vitamini calsiyum vs içeren şeyler illa yiyorum . kışın özellikle.
vitamin ilacı kullanmak yerine bunlarla şifa buluyorum . enerjim düşmüyor elhamdülillah.
ay . resim var mııııııııııııııo zaman ben sebzelerimle simarayimm miiii
bnde de enerji bitik bugun bir halsizim nedense sekeri baya baya kestim duzene gitmeye calisiyorum enerjisiz kaliyorum ama olsun gecek yakin zamanda
Sebzelerim geldi dilekcim minikler oyle guzeldi ki bu hafta siyaha yakindi salatalik da bir lezzetliydi
Bu hafta yogurdum tam kivaminda olmadi bizde sut aliyoruz ben yapouyorum son jaftalarda guzeldi ama bu hafta cok cok iyi yapmadim
Aynı gün teslim edilen ürünlere bak canımKizlar polis haftasi esimin isyerine biseyler gndermk istiyorum ama yarina yetisir mi blmiorum istedgim seyler cnku gun araligi vermisler
resim cekmiyorum artik cnim ama senin icin yine bir ara cekerim yineay . resim var mıııııııııııııı
Baktim hepsi cicekti canimAynı gün teslim edilen ürünlere bak canım
Canım çorba ve yoğurt yemekten çekinme, ekmek yerine bir kepçe daha çorba iç, bir kase daha yoğurt ye.
aksam menumuz benziyorCanlarim bnde menuyu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 kasik lor
1 yumurta
Oglen
Tavuklu salata ve ayran
Ara
1 bardak kefir
Aksam
2 kasik kapuska 3 kasik yogurt biraz tavuk
Son
Kahve ve 2 parca cikolata dusunuyorum
Bugunden hazirlaman iyi olmis bnde oyle yapiuorum cnim yarin bos gunum ama evdeyim esim de evdeymis yarin sana kiymak yaocam dedi hic yemedik ikimiz de peynirini aldik bakalimaksam menumuz benziyor
7 kasik kapuska. karnibahardan
2 kare bitter. az brovni
1 kucuk dilim yumurtali ekmek.1 haslanmis yumurta
yarin icin mamalarimi hazir ettim dolaba koydum. 1 koca tabak kadar karnibahar. 5 kasik yogurt.
3 kasik kozlenmis patlican..kozlenmis patlicani karnibahar yemegine koyup yiyecegim. aromasi hosuma gittigi icin. üzerine yogurt. insallah bakalim.
canım annem 55 yaşında herşeyi yapmaya çalışıyor ama henüz çocuk doğmadan önü arkası sıra ona yer gösteriyorum çocuk doğunca daha çok lazım olacak bugün gömme dolabımı indirdi sağolsun kitaplığın alt dolaplarını sildi bende yemekte yardımcı oldum henüz mutfağı tam keşfedemedievet zaten şeker değil bal kullanıyoruz biz de. kışın sütlere konuyor . 10 kg kadar kullanıyoruz . son 3 kg kaldı. ipek her akşam içiyor sütü yatmadan . bir de ballı soğan da yapılıyor dönem dönem . öksürük için . dün de yaptım . ilaç içiyor . arada onu da veriyorum .
erkenden yatmışlar . oh bee . dinlendin .
yorucu günler geliyor yine. Allah güç kuvvet versin . annen sende , yemekleri yapıyor mu. çocuklara bakıyor mu. annen kaç yaşında. bunlara yetişebilecek yaşta mı.
bugün daha salıydı cumaya kadar değilmi polis haftası ertesi gün olsa olmuyormuKizlar polis haftasi esimin isyerine biseyler gndermk istiyorum ama yarina yetisir mi blmiorum istedgim seyler cnku gun araligi vermisler
şımar şımar :))o zaman ben sebzelerimle simarayimm miiii
bnde de enerji bitik bugun bir halsizim nedense sekeri baya baya kestim duzene gitmeye calisiyorum enerjisiz kaliyorum ama olsun gecek yakin zamanda
Sebzelerim geldi dilekcim minikler oyle guzeldi ki bu hafta siyaha yakindi salatalik da bir lezzetliydi
Bu hafta yogurdum tam kivaminda olmadi bizde sut aliyoruz ben yapouyorum son jaftalarda guzeldi ama bu hafta cok cok iyi yapmadim
kız tbe yazmışsın akşam akşam beyin fırtınası yaptırdın bana jeton köşeli geldiBen de menümü yazayım
Kahvaltı
1 dilim tbe
2 üçgen peynir
3-4 ceviz
Sütlü neskafe
Ara
2 minik kivi
Öğlen
Yarım porsiyondan biraz fazla iskender
Ara
Az şekerli kahve
Latte
Bir kare çikolata
Akşam
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
Turşu
Ara
Yarım salatalık
3-4 çilek
Yarin esim evdeymis zaten rahat rahat kutlarimcanım annem 55 yaşında herşeyi yapmaya çalışıyor ama henüz çocuk doğmadan önü arkası sıra ona yer gösteriyorum çocuk doğunca daha çok lazım olacak bugün gömme dolabımı indirdi sağolsun kitaplığın alt dolaplarını sildi bende yemekte yardımcı oldum henüz mutfağı tam keşfedemedi
bugün daha salıydı cumaya kadar değilmi polis haftası ertesi gün olsa olmuyormu
şımar şımar :))
kız tbe yazmışsın akşam akşam beyin fırtınası yaptırdın bana jeton köşeli geldi
Tam buğday ekmeği yazmaya erindimkız tbe yazmışsın akşam akşam beyin fırtınası yaptırdın bana jeton köşeli geldi
Sonradan anladım canımTam buğday ekmeği yazmaya erindim
ben de senin gibi oldum . sonra anladıydım . ama bu durdum . bu ne ki diye.Sonradan anladım canım
Ayy hadi inşallah sağlıkla gelsinAyy ayy ay kızım geliyor kızım geliyorkızlar şimdi hastanedeyim cumartesi ciğerler için iğne yapılacak duruma göre pazartesi veya salı günü alabiliriz dedi doktorumuz çarşamba perşembe şehir dışında olacakmış seni bırakmaya güvenemiyorum dedi belki bir ihtimal cumaya kalırmış onda da çok iyi olursan dedi
Çok heyecan panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?