canım benim . gelmeye niyetlenmiş senin kız .hayırlısıyla sağlıkla gelsin . bize gelişmeleri bildir .Ayy ayy ay kızım geliyor kızım geliyorkızlar şimdi hastanedeyim cumartesi ciğerler için iğne yapılacak duruma göre pazartesi veya salı günü alabiliriz dedi doktorumuz çarşamba perşembe şehir dışında olacakmış seni bırakmaya güvenemiyorum dedi belki bir ihtimal cumaya kalırmış onda da çok iyi olursan dedi
Çok heyecan panik oldum
Ay bende çok heyecanlandim cnm inş.saglicakla gelir prenses melike bende oğlum için kontrole gittim daha 1 haftası vardı 37+5 te almıştı doktor kasilmaya başlamıştı karnımda sımsıkı hayirlisiyla gel minik melekAyy ayy ay kızım geliyor kızım geliyorkızlar şimdi hastanedeyim cumartesi ciğerler için iğne yapılacak duruma göre pazartesi veya salı günü alabiliriz dedi doktorumuz çarşamba perşembe şehir dışında olacakmış seni bırakmaya güvenemiyorum dedi belki bir ihtimal cumaya kalırmış onda da çok iyi olursan dedi
Çok heyecan panik oldum
Cnm heyecan yaptın tabi kızına kavusucan diyeTüm gün 3500 kere wcye giden ben şuan hastanede kös kös oturuyorum idrar tahlili için numune veremiyorum
yaaaa cok sevindim cokk cok heycanliyiz bizde suanda insallah hayirlisiyla gelsin minigimizAyy ayy ay kızım geliyor kızım geliyorkızlar şimdi hastanedeyim cumartesi ciğerler için iğne yapılacak duruma göre pazartesi veya salı günü alabiliriz dedi doktorumuz çarşamba perşembe şehir dışında olacakmış seni bırakmaya güvenemiyorum dedi belki bir ihtimal cumaya kalırmış onda da çok iyi olursan dedi
Çok heyecan panik oldum
Canim esin basladi miKızlar slmlar
İsler güçler çok giremiyorum vakit bulup tabi esimde evde bugün sobayı kaldırdım az önce kahvaltı ya fırsat buldum klasik karatay yaptım cay iciyorum dunde karataya uygun yedim sporda yapıyorum arada girer bilgi veririm görüşürüz
kuzum soba kalkmış . başlı başına bi iş o tabi. bütün zamanını alır . ve temizlik gerekiyor tabi bi dünya kaldırma aşamasında.Kızlar slmlar
İsler güçler çok giremiyorum vakit bulup tabi esimde evde bugün sobayı kaldırdım az önce kahvaltı ya fırsat buldum klasik karatay yaptım cay iciyorum dunde karataya uygun yedim sporda yapıyorum arada girer bilgi veririm görüşürüz
afiyet olsun bebişim .sabah;
sandwiç
çay
çay
öğlen;
çorba
2 dilim fırında patates
1 kase cacık
çay
Sen de çok güzel yemişsin.afiyet olsun bebişim .
sağlıklı ve kararında yemişsin . tebrik ederim .
ben de kapuska . yoğurt ve patlıcan közlemesi yedim .
bir kaç galeta . bir kaç fıstık .
stevia kullandım . toz olarak almıştım . ama kahvene ya da çayına attığında hafif bi lezzeti değişiyor benc e. normal şeker gibi değil . alışılır belki ama ben alışamadım .Sen de çok güzel yemişsin.
Ben de hayatımdan evden beyaz şekeri çıkarmaya çalışıyorum.
Ama hala araştırıyorum.
Stevia bitkisini araştırıyorum.
Dün yulaflı muzlu kurabiye yaptım.
İçinde kuru üzüm bol kuruyemisle eşimle oğlum çok beğendi.
Bnde stevia kullandim pek sevemedim tadini kuru meyveden seker almak ya da bitterden bana cok daha iyi geliyor canim sen bir bak tadinaSen de çok güzel yemişsin.
Ama hala araştırıyorum.
Evet keçiboynuzu unu alabilirim .stevia kullandım . toz olarak almıştım . ama kahvene ya da çayına attığında hafif bi lezzeti değişiyor benc e. normal şeker gibi değil . alışılır belki ama ben alışamadım .
arkadaş da sıvı olanı almıştı. o bi fark görememiş . rahatlıkla kullanmış .
doğal şeker . kullanılabilir tabi ki. ben miggros dan almıştım . ama bi daha almam . çünkü artık hurma , kurukayısı , pekmez , meyve ile hallediyorum tatlı ihtiyacımı.
kurabiyeye de az şeker ve az tarçın attığında biliyorsun yeterli gelir .
bal da konulabilir kurabiyeye . keçiboynuzu unu da. onda da şeker var .
seçenek çok . ama elinin altında olmalı.
Ben de bugün 1 litre çilekli su içtim:)kuzum soba kalkmış . başlı başına bi iş o tabi. bütün zamanını alır . ve temizlik gerekiyor tabi bi dünya kaldırma aşamasında.
ben de kahvemi içiyorum .
suyuma 2 çilek attım bugün keyifle içiliyor .
mis gibi kokulu kokulu.
uyku bastırdı yine. hava kapalı . soğuk . insanın yatası geliyor .
Tarifini yazabilir misin?Sen de çok güzel yemişsin.
Ama hala araştırıyorum.
Bugün geldim canım şükür. Özelden biraz geçmişi okudum.
evet güncel konularımızı yine burdan .Bugün geldim canım şükür. Özelden biraz geçmişi okudum.
Bir kaç saat önce geldim. Yarından itibaren düzenli olarak aranizdayim inşallah.
Buradan sohbet devam değil mi ?
Çok.gecmis olsun canım.günaydın kızlar .
akşam ablam eniştem geldi.
ipek gündüz genel olarak iyi . akşam yatınca öksürük tutuyor .
burun da akıyor çokca.
genize aktığı için öksürüyor sanırım . bir de tabi rahatsız . 1 e kadar sıkıntılı nefes aldı. sonra rahatladı biraz . horlayarak uyusa da uyuyabildi şükür .
ediz i almaya gittik . çıkışta okulun bahçesinde kirpi ölmüştü. çocuklar bakıyordu. bizimkiler de bakmak istedi.
ipek üzüldü tabi. ablamlar gelince onlara da 10 kere anlattı kirpi vardı. ölmüştü. ezmişlerdi vs vs vs
ablamlar için brovni kek , kandil simiti, patates salatası, makarna salatası yaptım .
ablamlar da ekler getirmiş .
güzel bi akşam oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?