Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet güncel konularımızı yine burdan .

hoş geldin . nasildi tatil. iyi gezdin. desarz oldun mu
Evet iyi oldu şükür.
Kayseri Erzurum Denizli Antalya gezdim
Tatil güzel geçti şükür.
Ama eve geldim ki, ben evde yokken doğalgaz çalışması yapıldı, eşim mutfak dolapların içini çocuk odasına taşımış. Mutfakta büyük bir temizlik yapmam gerek. Evde is çok.

Tatilin açısı çıkacak sanırım

Sizler de iyisinizdir inşallah. Fırsat buldukça geçmişi okuyacagim.

Canım nasılsın. Doğuma az kaldı sanırım.

Teşekkür ederim.canim.
Geldim ama.baya kilo.alarak geldim. 5 haftada bu kadar nasıl.aldim.bilmiyorum. kendimi bıraksam alıp gideceğim demekki

Yarın sabah tartilip güncel kilolu da yazarım.
Olsun canım verirsin burda.
Hızlı alınan kilo hızlı veriliyor ayrıca, yılların kilosu değil sonuçta

yaaaa cok sevindim cokk cok heycanliyiz bizde suanda insallah hayirlisiyla gelsin minigimiz

Canim esin basladi mi
Yok cnm uzaklığı sorun oldu bir sure sonra zor gelir
Evet cnm sobayı kaldırmayı planlarken iki dk da yaparım diyorum öyle olmuyor sil supur dip köşe batıyor bende battim birde dışarı çıktık bana spor ayakkabı çanta fln gerekliydi onları hızlıca alıp geldik yemek yaptım aksam oldu zati bugün hızlı geçti bana
Ohh ohh maşallah cnm baya gezmissin iyi olmuş isler biter Allahın izniyle yavaş yavas
Teşekkür ederim.canim.
Geldim ama.baya kilo.alarak geldim. 5 haftada bu kadar nasıl.aldim.bilmiyorum. kendimi bıraksam alıp gideceğim demekki

Yarın sabah tartilip güncel kilolu da yazarım.
Beraber veririz cnm bende pek veremedim gram gram gidiyor

Bugünkü menüm:

Kahvaltı
1 kupa ballı süt

Ara
1 hurma
4 tam ceviz

Öğlen
Ton balıklı kinoalı salata

Ara
Az şekerli kahve
Bir kare çikolata

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 kaşık fasülye kavurması
Birkaç parça tavuk

cok iyi masallah.
ben de aksam bakla yemedim. canim yogurt icine kivi cekti. biraz tarcin. yeterli geldi. eve erken geldim. cay demledim hemen .koca caydanligi ictim. iyi geldi.

Kızlar bunu benim.diyetisyen arkadaşım yazmıştı. Geçen kış. Ama hiç yapmadım.

Yarın buna başlamayı.duaunuyorum. Sizce liste nasıl.?

Eşim de akşam gelirken bakla alıp getirmiş yarın ben de pişiririm büyük ihtimal:)
hahha. menuler benziyor

dereotu vardi ama dogramadim.
bol sarimsak ezdim içine. canim oyle istedo. harika oldu. ama sarimsaktan dolayi yarin ise goturemem. biraz pisti gerci sarimsak icinde. pistiginde cok koku kalmiyor. goturesim var .ama kokarim sonra galiba. yogurt meyve yerim yarin oglende insallah.öyle düsünüyorum

safran zor. en sevmedigimiz iş . tadilat sonrasi düzen yapma. Allah kolaylik versin.
iyi gezmissin. kızçene gecmis olsun. iyi olsun hemen insalllah
Sağol canım.

Eşim.tadolat sonrası temizlik.yapmis şükür. Ama duzen kısmını yapmadı
Bugün üst dolapları sildim iç dış. Belim.cok.agridi. yarın da, alt kısmı.silip, içlerini.yerlestirmeye başlayacağım.imsallah

Ben aklıma esen her yemeğe sarımsak koyarım ama piştiği için dediğin gibi kokmaz. Baklaya da koyarım olmazsa olmaz:) dereotunu da piştikten sonra üzerine doğrarım, tazeliği ölsün istemem.

Bugün geldim canım şükür. Özelden biraz geçmişi okudum.

Bir kaç saat önce geldim. Yarından itibaren düzenli olarak aranizdayim inşallah.

Buradan sohbet devam değil mi ?
hosgeldin sarfancim cok izledik seni buradan sohbey devam bir de ordan yaziyoruz cnm
Eki Görüntüle 2257122
Kızlar bunu benim.diyetisyen arkadaşım yazmıştı. Geçen kış. Ama hiç yapmadım.

Yarın buna başlamayı.duaunuyorum. Sizce liste nasıl.?
Sarfancim bana ekmek baya baya fazlaymia gbi geldi sabah 3 dilim oglen 2 sanki fazla biraz bnm listemde 4 dilim var gunde toplamda

Ben aklıma esen her yemeğe sarımsak koyarım ama piştiği için dediğin gibi kokmaz. Baklaya da koyarım olmazsa olmaz:) dereotunu da piştikten sonra üzerine doğrarım, tazeliği ölsün istemem.
canım evet kokmuyordu. ben de aldım 1 büyük kase kadar yanıma.
1 büyük kase yoğurt ve içine 2 trabzon hurma kusuru doğradım .
bugün menü belli.

sabah kahvaltım .1 dilim brovni .
şimdi filtre kahve içiyorum . evde yaptım . matara ile getirdim her zamanki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…