- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Evet iyi oldu şükür.evet güncel konularımızı yine burdan .
hoş geldin . nasildi tatil. iyi gezdin. desarz oldun mu
Canım nasılsın. Doğuma az kaldı sanırım.canım bu hafta bizim buradaki pazar da çok pahalıydı bugün yine pazar var ama artık gidemem pazar günleri eşim gitsin zaten herşey var evde çok şükür
akşam kocam eve geldiğinde kötüydü hemen yemek yedi saat 7 ye doğru uyudu çocuklarda kavga etti bende onlara bağırdım ağlaya zırlaya 8 buçukta uyudular tüm gece ana kız sessiz sakin oturduk sabaha kadar hiçbiri uyanmadı ben gece 2 defa hepsini dolaştım noldu bunlara dedim hiç alışık değilim kesintisiz uykularına
canım ballı süt seviyorlar öyle deneyeceğim ama süt gelmedi daha
Kahvaltılık yulafın içine badem fındık keten tohumu kuru üzüm 2tane muz ve biraz bal ekledim. Karıştırıp fırına verdim. Ama ben göz kararı yaptım.Tarifini yazabilir misin?
Teşekkür ederim.canim.
Olsun canım verirsin burda.Teşekkür ederim.canim.
Geldim ama.baya kilo.alarak geldim. 5 haftada bu kadar nasıl.aldim.bilmiyorum. kendimi bıraksam alıp gideceğim demekki
Yarın sabah tartilip güncel kilolu da yazarım.
Yok cnm uzaklığı sorun oldu bir sure sonra zor geliryaaaa cok sevindim cokk cok heycanliyiz bizde suanda insallah hayirlisiyla gelsin minigimiz
Canim esin basladi mi
Evet cnm sobayı kaldırmayı planlarken iki dk da yaparım diyorum öyle olmuyor sil supur dip köşe batıyor bende battim birde dışarı çıktık bana spor ayakkabı çanta fln gerekliydi onları hızlıca alıp geldik yemek yaptım aksam oldu zati bugün hızlı geçti banakuzum soba kalkmış . başlı başına bi iş o tabi. bütün zamanını alır . ve temizlik gerekiyor tabi bi dünya kaldırma aşamasında.
ben de kahvemi içiyorum .
suyuma 2 çilek attım bugün keyifle içiliyor .
mis gibi kokulu kokulu.
uyku bastırdı yine. hava kapalı . soğuk . insanın yatası geliyor .
Ohh ohh maşallah cnm baya gezmissin iyi olmuş isler biter Allahın izniyle yavaş yavasEvet iyi oldu şükür.
Kayseri Erzurum Denizli Antalya gezdim
Tatil güzel geçti şükür.
Ama eve geldim ki, ben evde yokken doğalgaz çalışması yapıldı, eşim mutfak dolapların içini çocuk odasına taşımış. Mutfakta büyük bir temizlik yapmam gerek. Evde is çok.
Tatilin açısı çıkacak sanırım
Sizler de iyisinizdir inşallah. Fırsat buldukça geçmişi okuyacagim.
Beraber veririz cnm bende pek veremedim gram gram gidiyorTeşekkür ederim.canim.
Geldim ama.baya kilo.alarak geldim. 5 haftada bu kadar nasıl.aldim.bilmiyorum. kendimi bıraksam alıp gideceğim demekki
Yarın sabah tartilip güncel kilolu da yazarım.
granola tarifine benziyor. cok guzel olmustur eminim.Kahvaltılık yulafın içine badem fındık keten tohumu kuru üzüm 2tane muz ve biraz bal ekledim. Karıştırıp fırına verdim. Ama ben göz kararı yaptım.
YouTube farklı tarifler var.
masallah.Bugünkü menüm:
Kahvaltı
1 kupa ballı süt
Ara
1 hurma
4 tam ceviz
Öğlen
Ton balıklı kinoalı salata
Ara
Az şekerli kahve
Bir kare çikolata
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 kaşık fasülye kavurması
Birkaç parça tavuk
Eşim de akşam gelirken bakla alıp getirmiş yarın ben de pişiririm büyük ihtimal:)cok iyi
masallah.
ben de aksam bakla yemedim. canim yogurt icine kivi cekti. biraz tarcin. yeterli geldi. eve erken geldim. cay demledim hemen .koca caydanligi ictim. iyi geldi.
hahha. menuler benziyorEşim de akşam gelirken bakla alıp getirmiş yarın ben de pişiririm büyük ihtimal:)
Sağol canım.safran zor. en sevmedigimiz iş . tadilat sonrasi düzen yapma. Allah kolaylik versin.
iyi gezmissin. kızçene gecmis olsun. iyi olsun hemen insalllah
Ben aklıma esen her yemeğe sarımsak koyarım ama piştiği için dediğin gibi kokmaz. Baklaya da koyarım olmazsa olmaz:) dereotunu da piştikten sonra üzerine doğrarım, tazeliği ölsün istemem.hahha. menuler benziyor
dereotu vardi ama dogramadim.
bol sarimsak ezdim içine. canim oyle istedo. harika oldu. ama sarimsaktan dolayi yarin ise goturemem. biraz pisti gerci sarimsak icinde. pistiginde cok koku kalmiyor. goturesim var .ama kokarim sonra galiba. yogurt meyve yerim yarin oglende insallah.öyle düsünüyorum
hosgeldin sarfancim cok izledik seni buradan sohbey devam bir de ordan yaziyoruz cnmBugün geldim canım şükür. Özelden biraz geçmişi okudum.
Bir kaç saat önce geldim. Yarından itibaren düzenli olarak aranizdayim inşallah.
Buradan sohbet devam değil mi ?
Sarfancim bana ekmek baya baya fazlaymia gbi geldi sabah 3 dilim oglen 2 sanki fazla biraz bnm listemde 4 dilim var gunde toplamdaEki Görüntüle 2257122
Kızlar bunu benim.diyetisyen arkadaşım yazmıştı. Geçen kış. Ama hiç yapmadım.
Yarın buna başlamayı.duaunuyorum. Sizce liste nasıl.?
canım evet kokmuyordu. ben de aldım 1 büyük kase kadar yanıma.Ben aklıma esen her yemeğe sarımsak koyarım ama piştiği için dediğin gibi kokmaz. Baklaya da koyarım olmazsa olmaz:) dereotunu da piştikten sonra üzerine doğrarım, tazeliği ölsün istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?