Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hosgeldin sarfancim cok izledik seni buradan sohbey devam bir de ordan yaziyoruz cnm

Sarfancim bana ekmek baya baya fazlaymia gbi geldi sabah 3 dilim oglen 2 sanki fazla biraz bnm listemde 4 dilim var gunde toplamda

safran . foto atınca farkettim . kilo almışsın evet . giderken böyle değildin .
gittiğin yerde iyi bakmışlar sana.

ben de tayt ve sweat çok yakıştırırım .
kızçeme de öyle giydiriyorum . kreş malum . en sevdiğim kombin.
kendim için de . ama çalıştığım için sadece evde yapıyorum bu konbini.

sabah kıyma çıkardım . akşam ev insanlarına yapmam gerek bi şeyler ama ne.
bilemiyorum .

kendim yine bakla yerim . çok sevdim tadını. özlemiştim . içi yoktu pek . sadece yeşillik kısmı vardı. ben de öyle seviyorum zaten .
bir de taze bezelyeyi içlenmeden çok severim . rahmetli anneannem ne çok yapardı. bahçesinde yetiştirirdi.
onun sayesinde sevdim zati.

akşam eve erken gidince . cocuklar kapıyı geç açtı.
süphelendim . yatakodasına kilitliyordu leptopu eşim .
anahtarı bulmuşlar . bir kaç gündür oynuyorlarmış meğer
ben erken gidince kaldırıp kapıyı kilitleyeyim derken geç açtılar .
hemen anladım zatiii.
yatak odasının kilitini açtım . laptopa elledim ki sıcaaaaak . sıcaacık.

okulun hafta içi olan kurslarına da katılmıyordu zaten bi kaç haftadır . bi gidiyor ertesi gün gitmiyordu.
bunun yüzündenmiş diye düşündüm . eve erken gelip bilgisayar ile uğraşmak .

Evet canım aldım.
Hep yemeğe davet ettiler, yada dışarıda yedik. Bende herkes kadar yedim, ama ben herkes gibi değilim, kilo alıyorum hemen

Afacanlara bak
Neyse canım erken farkettin
Aylarca surebilirdi bu durum.
Bundan sonra tedbiri ele alırsın.

Köfte yada çiğ börek yapabilirsin.
Fikir vermiş olayım sana dedim.

Evet canım aldım.
Hep yemeğe davet ettiler, yada dışarıda yedik. Bende herkes kadar yedim, ama ben herkes gibi değilim, kilo alıyorum hemen
olsun canım . hiç sıkıntı değil . fazla bi kilo değil zaten aldığın bence.
benim hala tartımın pili yok .

sen de ekmeği çıkar hemen bugün hayatından .
mümkünse yoğurt ile tamamla bu açığı.
yemeğin yanında yediğin 1 kase yoğurt seni aşırı tok tutar . ve şişkinlik yaparak seni tok hissettirir . ve çok da sağlıklı bi şey zaten yoğurt .

pilav makarna kesinlikle yeme. pişirsen bile yeme canım .
diyet listen evet çok sağlıklı olabilir ama bence ara öğünler ve mamalar arasında dikkatimi ekmek fazla var .
bir de akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum .
diyetisyen arkadaşın bu işi kaç yıldır yapıyor . sana kilo aldırmasın bi liste ile.
baya baya doyurucu bi liste.

Köfte yada çiğ börek yapabilirsin.
Fikir vermiş olayım sana dedim.
sağ ol kuzum .
köfte olur aslında , pilav ile . bu akşam da böyle olsun demi.
umarım yaparım . o gücü bulurum . bazen kıymalı yumurta yapıyorum .
hem yumurtayı yemiyorlar normalde. yemiş olurlar .
bu sabah krep yaptım . yumurtayı kahvaltıda ya krep ya pankek ya da waffle içinde yiyorlar .
ama akşamları yumurtalı bi şey yaparsam yiyorlar . garip yani . sabah yiyemezlerken akşam yiyebilmeleri.

Günaydınlar.
Sabah tartildim 66 geldim
Hedef 55 ti, yani 11 kg var hedefe

Ramazan'a kadar 5 kilo versem, ramazanda 5 kilo veririm diye tutulamayacak hedefler mi belirlesem :))))))

Ve bugün start.veriyorum.

300 ml limonlu suyumu içiyorum.

Ardından kahvaltı yapacağım.

Evet canım makarnalar benim de dikkatimi çekti. Makarna pilav kısmını eş geçeceğim.

Evde uzun zamandır yoktum, bu yüzden yoğurtta yok. Sütçü de çarşamba günleri geliyor. Bende dün bim.den günlük süt aldım. 3.5 tan fiyatı 2.1 e düşmüştü. Kasada indirimi fark ettim. Bir şişe kızıma, 2 şişe yoğurt yapmak için aldım. Komşudan maya alıp mayalayacagim. Hazır yoğurttan daha iyi olur sanırım.

1 kase yoğurdu yarından itibaren menulerime ekleyecegim inşallah yani

canım olsun . gözünde büyütme .
günlük olarak hedefler koy .
ve hedeflerinden şaşma.
aylık olarak bakarsan gözünde büyüyebilir .

güzel başlangıç yaptın . kahve ve limonlu su .

yoğurt bulundur evde bolca.

(yemek sonrası ) her açlık durumunda ya ayran ya da 1 kase yoğurt . mamalara saldırmamak için .

evet kuzum . evde yoksa bi kaç gün market yoğurdu ile de idare edebilirsin .
yani yoğurt olsun da . şimdilik market bile olsun olur .

Kızlar elimde bir de böyle.bir.liste.var. diyetisyen altarnatifli vermişti ben de listeyi böyle duzenlemistim.
Bu da farklı bir diyetisyen.
Bu listeyi mi.yapsam ?

Eklentiler

• IMG_20190411_093738.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 31
Geçmiş olsun cnm nasıl oldu kizcen oksuruyormu bugunde
Eki Görüntüle 2257122
Kızlar bunu benim.diyetisyen arkadaşım yazmıştı. Geçen kış. Ama hiç yapmadım.

Yarın buna başlamayı.duaunuyorum. Sizce liste nasıl.?
Ekmek bir tek gözüme fazla geldi sabah 2 dilim yeter bence diğer öğünlerde yemesende olur diye düşünüyorum
Ben aklıma esen her yemeğe sarımsak koyarım ama piştiği için dediğin gibi kokmaz. Baklaya da koyarım olmazsa olmaz:) dereotunu da piştikten sonra üzerine doğrarım, tazeliği ölsün istemem.
Annemde dereotunu bir tek baklada kullanır hic yapmadım ozendim p.tesi unutmazsam aliyim yapayim
Ne diyorsun bak sen çocuklara sakliyorsunuz ya cazip geliyordur onlara belki birkaç saat daha verirseniz yeterli olurmuki çok mahrum bırakmakta olmaz sınıftaki arkadaşları bahsediyordur oyundan fln sen bulursun bir yöntemini

Kızlar elimde bir de böyle.bir.liste.var. diyetisyen altarnatifli vermişti ben de listeyi böyle duzenlemistim.
Bu listeyi mi.yapsam ?
Bu liste daha iyi geldi gozume bence yapılabilir
Bende karataya devam ediyorum fazla doğal olmasa da ne varsa evde uygun o şekilde yapıyorum 78 kusur oldum sporda yapıyorum h.ici

Bu listeyi mi.yapsam ?
vallahi bu liste daha maakul miktarlarda ve daha diyetlik . diğeri çok doyurucu. benim gibi biri yerse baya baya kilo alır . ki zaten o kadar yiyemem de.

bence ekmek olayına hiç girmemek lazım .
ada yazmıştı geçenlerde.
ekmeği yemek yerine sebze yemeğini 1 kepçe arttırmak . yoğurdu da 1 kepçe arttırmak yeterli gelir .
ekmek artık işlenmiş gıda. yemiyor değiliz . hep de sağlıklı besleniyoruz diyemiyorum . ama gereksiz bi besin .
ben de gebelik şekeri olduğunda bunun ayrımına vardım .
gerçekten . gebelikte bile yenilmiyorsa . bebek gayet sağlıklı büyüyorsa. ee daha niye yiyim onu.

yok kuzum . sınıfındaki diğer arkadaşları beni ilgilendirmiyor . benim evim beni ilgilendirir diyorum onlara zaten .
yetersiz geliyor canım . çünkü iki taneler ve illa kavga çıkıyor . o çok oynadı ben az oynadım . ediz yapıyor bunu çoğunlukla.
büyük de zaten hep ben büyüğüm havasında olduğundan bir tık fazla oynuyor . kurallara uyan yok . o nedenle kaldırdım toptan .
kurallara uysalardı zaten ben günlük veriyordum . ama olmadı .
gizlice kullanmaları hoşuma gitmedi.
ortada bıraktık . başa çıkamadık .
kaldırdık . olmadı . aradı buldular .
kilit vurduk . bak işte .
yani beni kilit vurmak zorunda bırakmamaları gerekiyordu.
ben mecbur muyum bu kadar uğraşmaya laptop için .
doktora gitmiştik bi dönem . büyük için . bağımlı gibi olmuştu. o zaman laptop yoktu da ipad vardı.
gece bile kalkıp oynar bulmuştum onu . zor uyanıyordu sabah .
genç bi ergen pedagoğu .
konuştular .
annen saklamasın . ortada dursun ama sen alma oynama. nedir yani bu , diye . ama işe yaramıyor .
büyük oğlan çok kafasına göre olsun istiyor .
ve akşamları izin verdiğim zaman ( süreli) kapatıldıktan sonra illa kardeşini dövüyor . illa o kapatıldı diye sinir yapıyor ve kardeşinden çıkarıyor sinirini . ağlatıyor . huyu böyle . gaddar bi şey benim büyük .
1-2 saat kesinlikle yetmez .
2 saat biri oynasa . 2 saat diğeri . zaten birbirlerini izliyorlar . 4 saat yoklar yani evde . ev ile bağlantı kesiliyor . işte kapatıldığında da illa dövüyor . vs vs .
ortada olmadığında gayet geçimli oluyor ev .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…