hosgeldin sarfancim cok izledik seni buradan sohbey devam bir de ordan yaziyoruz cnm
Sarfancim bana ekmek baya baya fazlaymia gbi geldi sabah 3 dilim oglen 2 sanki fazla biraz bnm listemde 4 dilim var gunde toplamda
Evet canım aldım.safran . foto atınca farkettim . kilo almışsın evet . giderken böyle değildin .
gittiğin yerde iyi bakmışlar sana.
ben de tayt ve sweat çok yakıştırırım .
kızçeme de öyle giydiriyorum . kreş malum . en sevdiğim kombin.
kendim için de . ama çalıştığım için sadece evde yapıyorum bu konbini.
Afacanlara bakakşam eve erken gidince . cocuklar kapıyı geç açtı.
süphelendim . yatakodasına kilitliyordu leptopu eşim .
anahtarı bulmuşlar . bir kaç gündür oynuyorlarmış meğer
ben erken gidince kaldırıp kapıyı kilitleyeyim derken geç açtılar .
hemen anladım zatiii.
yatak odasının kilitini açtım . laptopa elledim ki sıcaaaaak . sıcaacık.
okulun hafta içi olan kurslarına da katılmıyordu zaten bi kaç haftadır . bi gidiyor ertesi gün gitmiyordu.
bunun yüzündenmiş diye düşündüm . eve erken gelip bilgisayar ile uğraşmak .
Köfte yada çiğ börek yapabilirsin.sabah kıyma çıkardım . akşam ev insanlarına yapmam gerek bi şeyler ama ne.
bilemiyorum .
kendim yine bakla yerim . çok sevdim tadını. özlemiştim . içi yoktu pek . sadece yeşillik kısmı vardı. ben de öyle seviyorum zaten .
bir de taze bezelyeyi içlenmeden çok severim . rahmetli anneannem ne çok yapardı. bahçesinde yetiştirirdi.
onun sayesinde sevdim zati.
olsun canım . hiç sıkıntı değil . fazla bi kilo değil zaten aldığın bence.Evet canım aldım.
Hep yemeğe davet ettiler, yada dışarıda yedik. Bende herkes kadar yedim, ama ben herkes gibi değilim, kilo alıyorum hemen
sağ ol kuzum .Köfte yada çiğ börek yapabilirsin.
Fikir vermiş olayım sana dedim.
Evet canım makarnalar benim de dikkatimi çekti. Makarna pilav kısmını eş geçeceğim.olsun canım . hiç sıkıntı değil . fazla bi kilo değil zaten aldığın bence.
benim hala tartımın pili yok .
sen de ekmeği çıkar hemen bugün hayatından .
mümkünse yoğurt ile tamamla bu açığı.
yemeğin yanında yediğin 1 kase yoğurt seni aşırı tok tutar . ve şişkinlik yaparak seni tok hissettirir . ve çok da sağlıklı bi şey zaten yoğurt .
pilav makarna kesinlikle yeme. pişirsen bile yeme canım .
diyet listen evet çok sağlıklı olabilir ama bence ara öğünler ve mamalar arasında dikkatimi ekmek fazla var .
bir de akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum .
diyetisyen arkadaşın bu işi kaç yıldır yapıyor . sana kilo aldırmasın bi liste ile.
baya baya doyurucu bi liste.
canım olsun . gözünde büyütme .Günaydınlar.
Sabah tartildim 66 geldim
Hedef 55 ti, yani 11 kg var hedefe
Ramazan'a kadar 5 kilo versem, ramazanda 5 kilo veririm diye tutulamayacak hedefler mi belirlesem :))))))
Ve bugün start.veriyorum.
300 ml limonlu suyumu içiyorum.
Ardından kahvaltı yapacağım.
evet kuzum . evde yoksa bi kaç gün market yoğurdu ile de idare edebilirsin .Evet canım makarnalar benim de dikkatimi çekti. Makarna pilav kısmını eş geçeceğim.
Evde uzun zamandır yoktum, bu yüzden yoğurtta yok. Sütçü de çarşamba günleri geliyor. Bende dün bim.den günlük süt aldım. 3.5 tan fiyatı 2.1 e düşmüştü. Kasada indirimi fark ettim. Bir şişe kızıma, 2 şişe yoğurt yapmak için aldım. Komşudan maya alıp mayalayacagim. Hazır yoğurttan daha iyi olur sanırım.
1 kase yoğurdu yarından itibaren menulerime ekleyecegim inşallah yani
afiyet olsun bebişim .
sağlıklı ve kararında yemişsin . tebrik ederim .
ben de kapuska . yoğurt ve patlıcan közlemesi yedim .
bir kaç galeta . bir kaç fıstık .
Bekliyoruz canimmerhabalar,
gelemiyorum, geleceğim
Geçmiş olsun cnm nasıl oldu kizcen oksuruyormu bugundeÇok.gecmis olsun canım.
Şimdi daha iyidir inşallah.
Pazar günü bizde Kayseri'de bağ evine gittik. Kızım dışarıda fazla kaldi ruzgarliydi. 2 gündür öksürüyor. Bugün biraz daha fazlalasti. Eve girmeden sağlık ocağına getirdik. Çünkü öksürük krizi başlayınca 2 saat öksürüyor. İlaç başladık.
Ekmek bir tek gözüme fazla geldi sabah 2 dilim yeter bence diğer öğünlerde yemesende olur diye düşünüyorumEki Görüntüle 2257122
Kızlar bunu benim.diyetisyen arkadaşım yazmıştı. Geçen kış. Ama hiç yapmadım.
Yarın buna başlamayı.duaunuyorum. Sizce liste nasıl.?
Annemde dereotunu bir tek baklada kullanır hic yapmadım ozendim p.tesi unutmazsam aliyim yapayimBen aklıma esen her yemeğe sarımsak koyarım ama piştiği için dediğin gibi kokmaz. Baklaya da koyarım olmazsa olmaz:) dereotunu da piştikten sonra üzerine doğrarım, tazeliği ölsün istemem.
Ne diyorsun bak sen çocuklara sakliyorsunuz ya cazip geliyordur onlara belki birkaç saat daha verirseniz yeterli olurmuki çok mahrum bırakmakta olmaz sınıftaki arkadaşları bahsediyordur oyundan fln sen bulursun bir yönteminiakşam eve erken gidince . cocuklar kapıyı geç açtı.
süphelendim . yatakodasına kilitliyordu leptopu eşim .
anahtarı bulmuşlar . bir kaç gündür oynuyorlarmış meğer
ben erken gidince kaldırıp kapıyı kilitleyeyim derken geç açtılar .
hemen anladım zatiii.
yatak odasının kilitini açtım . laptopa elledim ki sıcaaaaak . sıcaacık.
okulun hafta içi olan kurslarına da katılmıyordu zaten bi kaç haftadır . bi gidiyor ertesi gün gitmiyordu.
bunun yüzündenmiş diye düşündüm . eve erken gelip bilgisayar ile uğraşmak .
Bu liste daha iyi geldi gozume bence yapılabilirKızlar elimde bir de böyle.bir.liste.var. diyetisyen altarnatifli vermişti ben de listeyi böyle duzenlemistim.
Bu da farklı bir diyetisyen.
Bu listeyi mi.yapsam ?
vallahi bu liste daha maakul miktarlarda ve daha diyetlik . diğeri çok doyurucu. benim gibi biri yerse baya baya kilo alır . ki zaten o kadar yiyemem de.Kızlar elimde bir de böyle.bir.liste.var. diyetisyen altarnatifli vermişti ben de listeyi böyle duzenlemistim.
Bu da farklı bir diyetisyen.
Bu listeyi mi.yapsam ?
yok kuzum . sınıfındaki diğer arkadaşları beni ilgilendirmiyor . benim evim beni ilgilendirir diyorum onlara zaten .Geçmiş olsun cnm nasıl oldu kizcen oksuruyormu bugunde
Ekmek bir tek gözüme fazla geldi sabah 2 dilim yeter bence diğer öğünlerde yemesende olur diye düşünüyorum
Annemde dereotunu bir tek baklada kullanır hic yapmadım ozendim p.tesi unutmazsam aliyim yapayim
Ne diyorsun bak sen çocuklara sakliyorsunuz ya cazip geliyordur onlara belki birkaç saat daha verirseniz yeterli olurmuki çok mahrum bırakmakta olmaz sınıftaki arkadaşları bahsediyordur oyundan fln sen bulursun bir yöntemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?