Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu yaşlar çok zor.
Allah yardımcın olsun
İleride de bu konuda bize yardımcı olsun.

Evet canım ekmek.fazla geldi bana da. Şimdi kahvaltı yaptım 1 dilim yedim. Açlık durumuna göre 1-2 dilim yiyeceğim.

Bu liste daha iyi geldi gozume bence yapılabilir
Bende karataya devam ediyorum fazla doğal olmasa da ne varsa evde uygun o şekilde yapıyorum 78 kusur oldum sporda yapıyorum h.ici
Maşallah canım 7 leri görmeye baslamissin.
Devamı da gelsin insallah.

Evet canım ekmek olayını çıkarmak gerek hayatimizdan. Sen bu konuda çok iyisin maşallah.

Bu yaşlar çok zor.
Allah yardımcın olsun
İleride de bu konuda bize yardımcı olsun.
amin kuzum amin . zor gerçekten .
yani çocuk evin tadı tuzu evet . ama sürekli bi ekşın .
dün erken gittim . biraz üzüldüm . sinirlendim . iyi ki erken gitmişim . durumu farkettim .
kursa gitmemeye başladı çünkü.
matematik olimpiyatı kursunu kazanmıştı. yeni konu işlenecek diye gitmedim , diyor evelki gün
yani yeni konu işlenecek diye gitmemek . anlam verememiştim . yeni konuya özellikle gidersin .
sıkılıyorum demişti.
ama bahaneymiş . eve gelip bilgisayar oynamak varken .
yani bazı şeyleri ihmal etmese. vaktinde kapatsa . kardeşini dövmese . ben de isterim ki oynasın .
ama bizimki kardeşine de kötü örnek oluyor . kardeşini de oyun manyağı yapacak bu gidişle ki ediz öyle hevesli değildi oyuna.

kızlar sabah bu yukarıdaki 500gr lık filtre kahveleri sipariş ettim .
mathca çayını da sepete koydum . ve almak istiyorum .
80 tl . 40 lı paket . uzun zamandır bakıyorum bu macha ya . antioksidan ve yeşil çayın 10 kati daha fazla güçlü.
sanıyorum macha yı da alacağım .

bu aspresso dan daha önce aldım . yine etiyopya olarak istemiştim . ama farklı aromalı bi kahve yollamışlar .
onu kullandım ve sevdim . hatta kurabiye yapmayı da düşünüyorum . öyle bi yapısı , lezzeti var .
umarım bu kez doğru kahveleri yollarlar .

Hangi site bu ?
Benim de yeni kahvelerim geldi 4 paket 80 tane. Aslında makine kahvesi ama boyutunu yanlış almış görümcem, filtre kahve olarak kullanacagim

Hangi site bu ?
Benim de yeni kahvelerim geldi 4 paket 80 tane. Aslında makine kahvesi ama boyutunu yanlış almış görümcem, filtre kahve olarak kullanacagim
canım trenddyol.
4 paket kac gr yapıyor .
benim aldıklarım 75 tl tuttu. ve 1 kg yapıyor 2 paket .

matcha yı da sipariş ettim . umarım doğru düzgün gelir ürünler .
bazen yanlış ürün geliyor .
geçen porselan tava sipariş etmiştim . kırık geldi.
geri iade ettim . sonucu bekliyorum . bi daha kırılabilecek malzeme almam . çünkü firma çok kötü paketlemiş. kırılacak ürün öyle paketlenmez .

Sinir çıkarma olayı bizdede oluyor fazla değil ana yinede oluyor küçük bile başladı sinirini başkasından çıkarmaya
Erkek çocuğu oyunlara daha düşkün oluyor savasli fln arkadaşlarından biliyorum benim kız tableti günlük kullanirda çok düşkün değil minecraft yüklendiğinde bağımlı gibiydi küçükler beraber bir iki kez uyardim sonra oda zamanı gidiyor diye sildi zamanı kıymetlidir onun h.sonu uyku bile uyumaz erken uyanır günü uykuda bitmesin diye bende kizarim ne kalktin uyusana ne güzel tatil diye değişik hepsinin huyu suyu
babasına soyledinmi bu durumu
aaa . kilo mu verdi n yine. . çok sevindim . geçen hafta kaçtın . yarın tartı günü.
Gecen haftada 78.5 tu 200 gr eksilmisim haftaya şoklama yapabilirim yoğurt diyeti gibi
Çok şükür cnm 7 ileri görmek ne iyi geldi bir bilsen feracem bol geliyor pantolonlarım da lcwden dun kot pantolon aldım 42 beden tam oldu başlamadan önce 46 ydi ben 40 olmuştur diyordum ama yok o olmadı birkaç kilo daha lazim ona iyiki zorda olsa baslamisim cok zor kabullendim diyeti simdi hic canım şerbetli tatlı çekmiyor haftada 1 yapardım artik yapmıyorum

Hadi bakalım siparişin doğru gelsinde kullan nasıl bir etki hissedeceksini bizimle de paylaş bende çok duydum o cayi güzel kahveler marketlerde kahve bakmayı çok seviyorum

ekmegi benim diyetisyenim veriyor gunde toplamda 4 dilim bana 3 yetiyor ama ekmek yemezsen karbonhidrat acigi dogar diyor bilemedim cok cok yemesem de bazen seviyorum ekmek yemessek kraker birkuvi vb ekmek yerine geciyor ama tabiki dedigim gbi canim cok cok yememek lazim bnce de
Ben etiyopya ictim ama en cok guatamala begeniyorum bana daha iyi geliyor sanki o yumusaklik bakimindan canim sen sert mi yumusak icim mi seviyorsun

Safransari canim bu son listen daha uygun cnim bnce de benim listeme de bakablirsin ben de diyetiyen listesi kullaniyorum ama ben diyet yaparken cok ama cok skiliorum sarfancim yaa 1 hafta yapiorum sonra nefret ediyorum diyt pskilojsinden saniyorum o da

canım evet . ben de çubuk kraker ve galeta olarak alıyorum ekmek şeysini.
günlük yerim mutlaka.
az önce 2 büyük galeta ve 1 avuç fıstık yedim . acıktım

ben acı seviyorum . sert kahve seviyorum ama çarpıntı şeysi oluyor biraz . çünkü günlük yeterli gelmiyor . 2 bardak içiyorum en az . bazen 3 . o nedenle bu kez kafeinsiz istedim 1 paketi.

Hadi bakalım siparişin doğru gelsinde kullan nasıl bir etki hissedeceksini bizimle de paylaş bende çok duydum o cayi güzel kahveler marketlerde kahve bakmayı çok seviyorum
evet ben de çok duydum da bilmiyorum . bi denemek istedim . yoksa bilmediğimiz bi lezzet .
ama antioksidan oluşu . gerçi antioksidan ne demek onu da bilmiyorum

Iyi yapmissin cnim sert cok zor olablirdi cnku
Antioksidan demek vucudunu zararli maddelerden temizleyen demektir cnim

canım trenddyol.
4 paket kac gr yapıyor .
benim aldıklarım 75 tl tuttu. ve 1 kg yapıyor 2 paket .
Benimki böyle canım
Makinede yapılan filtre kahve.
Ama kapsül biraz büyük.makineye olmuyor.
Görümcem yurt dışından getirdi. Yanlış getirmiş.
Bende kapsül un içini french press e boşaltıp filtre kahve yapacağım öyle.degerlendirecegim.

Kk bin da değişimde tek sevdiğim tarafı resimler kolay yükleniyor artik

Eklentiler

• IMG_20190411_112751.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…