aaa . kilo mu verdi n yine. . çok sevindim . geçen hafta kaçtın . yarın tartı günü.Bu liste daha iyi geldi gozume bence yapılabilir
Bende karataya devam ediyorum fazla doğal olmasa da ne varsa evde uygun o şekilde yapıyorum 78 kusur oldum sporda yapıyorum h.ici
Bu yaşlar çok zor.yok kuzum . sınıfındaki diğer arkadaşları beni ilgilendirmiyor . benim evim beni ilgilendirir diyorum onlara zaten .
yetersiz geliyor canım . çünkü iki taneler ve illa kavga çıkıyor . o çok oynadı ben az oynadım . ediz yapıyor bunu çoğunlukla.
büyük de zaten hep ben büyüğüm havasında olduğundan bir tık fazla oynuyor . kurallara uyan yok . o nedenle kaldırdım toptan .
kurallara uysalardı zaten ben günlük veriyordum . ama olmadı .
gizlice kullanmaları hoşuma gitmedi.
ortada bıraktık . başa çıkamadık .
kaldırdık . olmadı . aradı buldular .
kilit vurduk . bak işte .
yani beni kilit vurmak zorunda bırakmamaları gerekiyordu.
ben mecbur muyum bu kadar uğraşmaya laptop için .
doktora gitmiştik bi dönem . büyük için . bağımlı gibi olmuştu. o zaman laptop yoktu da ipad vardı.
gece bile kalkıp oynar bulmuştum onu . zor uyanıyordu sabah .
genç bi ergen pedagoğu .
konuştular .
annen saklamasın . ortada dursun ama sen alma oynama. nedir yani bu , diye . ama işe yaramıyor .
büyük oğlan çok kafasına göre olsun istiyor .
ve akşamları izin verdiğim zaman ( süreli) kapatıldıktan sonra illa kardeşini dövüyor . illa o kapatıldı diye sinir yapıyor ve kardeşinden çıkarıyor sinirini . ağlatıyor . huyu böyle . gaddar bi şey benim büyük .
1-2 saat kesinlikle yetmez .
2 saat biri oynasa . 2 saat diğeri . zaten birbirlerini izliyorlar . 4 saat yoklar yani evde . ev ile bağlantı kesiliyor . işte kapatıldığında da illa dövüyor . vs vs .
ortada olmadığında gayet geçimli oluyor ev .
Evet canım ekmek.fazla geldi bana da. Şimdi kahvaltı yaptım 1 dilim yedim. Açlık durumuna göre 1-2 dilim yiyeceğim.Geçmiş olsun cnm nasıl oldu kizcen oksuruyormu bugunde
Ekmek bir tek gözüme fazla geldi sabah 2 dilim yeter bence diğer öğünlerde yemesende olur diye düşünüyorum
Annemde dereotunu bir tek baklada kullanır hic yapmadım ozendim p.tesi unutmazsam aliyim yapayim
Ne diyorsun bak sen çocuklara sakliyorsunuz ya cazip geliyordur onlara belki birkaç saat daha verirseniz yeterli olurmuki çok mahrum bırakmakta olmaz sınıftaki arkadaşları bahsediyordur oyundan fln sen bulursun bir yöntemini
Maşallah canım 7 leri görmeye baslamissin.Bu liste daha iyi geldi gozume bence yapılabilir
Bende karataya devam ediyorum fazla doğal olmasa da ne varsa evde uygun o şekilde yapıyorum 78 kusur oldum sporda yapıyorum h.ici
Evet canım ekmek olayını çıkarmak gerek hayatimizdan. Sen bu konuda çok iyisin maşallah.vallahi bu liste daha maakul miktarlarda ve daha diyetlik . diğeri çok doyurucu. benim gibi biri yerse baya baya kilo alır . ki zaten o kadar yiyemem de.
bence ekmek olayına hiç girmemek lazım .
ada yazmıştı geçenlerde.
ekmeği yemek yerine sebze yemeğini 1 kepçe arttırmak . yoğurdu da 1 kepçe arttırmak yeterli gelir .
ekmek artık işlenmiş gıda. yemiyor değiliz . hep de sağlıklı besleniyoruz diyemiyorum . ama gereksiz bi besin .
ben de gebelik şekeri olduğunda bunun ayrımına vardım .
gerçekten . gebelikte bile yenilmiyorsa . bebek gayet sağlıklı büyüyorsa. ee daha niye yiyim onu.
amin kuzum amin . zor gerçekten .Bu yaşlar çok zor.
Allah yardımcın olsun
İleride de bu konuda bize yardımcı olsun.
Hangi site bu ?bu aspresso dan daha önce aldım . yine etiyopya olarak istemiştim . ama farklı aromalı bi kahve yollamışlar .
onu kullandım ve sevdim . hatta kurabiye yapmayı da düşünüyorum . öyle bi yapısı , lezzeti var .
umarım bu kez doğru kahveleri yollarlar .
canım trenddyol.Hangi site bu ?
Benim de yeni kahvelerim geldi 4 paket 80 tane. Aslında makine kahvesi ama boyutunu yanlış almış görümcem, filtre kahve olarak kullanacagim
Sinir çıkarma olayı bizdede oluyor fazla değil ana yinede oluyor küçük bile başladı sinirini başkasından çıkarmayayok kuzum . sınıfındaki diğer arkadaşları beni ilgilendirmiyor . benim evim beni ilgilendirir diyorum onlara zaten .
yetersiz geliyor canım . çünkü iki taneler ve illa kavga çıkıyor . o çok oynadı ben az oynadım . ediz yapıyor bunu çoğunlukla.
büyük de zaten hep ben büyüğüm havasında olduğundan bir tık fazla oynuyor . kurallara uyan yok . o nedenle kaldırdım toptan .
kurallara uysalardı zaten ben günlük veriyordum . ama olmadı .
gizlice kullanmaları hoşuma gitmedi.
ortada bıraktık . başa çıkamadık .
kaldırdık . olmadı . aradı buldular .
kilit vurduk . bak işte .
yani beni kilit vurmak zorunda bırakmamaları gerekiyordu.
ben mecbur muyum bu kadar uğraşmaya laptop için .
doktora gitmiştik bi dönem . büyük için . bağımlı gibi olmuştu. o zaman laptop yoktu da ipad vardı.
gece bile kalkıp oynar bulmuştum onu . zor uyanıyordu sabah .
genç bi ergen pedagoğu .
konuştular .
annen saklamasın . ortada dursun ama sen alma oynama. nedir yani bu , diye . ama işe yaramıyor .
büyük oğlan çok kafasına göre olsun istiyor .
ve akşamları izin verdiğim zaman ( süreli) kapatıldıktan sonra illa kardeşini dövüyor . illa o kapatıldı diye sinir yapıyor ve kardeşinden çıkarıyor sinirini . ağlatıyor . huyu böyle . gaddar bi şey benim büyük .
1-2 saat kesinlikle yetmez .
2 saat biri oynasa . 2 saat diğeri . zaten birbirlerini izliyorlar . 4 saat yoklar yani evde . ev ile bağlantı kesiliyor . işte kapatıldığında da illa dövüyor . vs vs .
ortada olmadığında gayet geçimli oluyor ev .
Gecen haftada 78.5 tu 200 gr eksilmisim haftaya şoklama yapabilirim yoğurt diyeti gibiaaa . kilo mu verdi n yine. . çok sevindim . geçen hafta kaçtın . yarın tartı günü.
Çok şükür cnm 7 ileri görmek ne iyi geldi bir bilsen feracem bol geliyor pantolonlarım da lcwden dun kot pantolon aldım 42 beden tam oldu başlamadan önce 46 ydi ben 40 olmuştur diyordum ama yok o olmadı birkaç kilo daha lazim ona iyiki zorda olsa baslamisim cok zor kabullendim diyeti simdi hic canım şerbetli tatlı çekmiyor haftada 1 yapardım artik yapmıyorumEvet canım ekmek.fazla geldi bana da. Şimdi kahvaltı yaptım 1 dilim yedim. Açlık durumuna göre 1-2 dilim yiyeceğim.
Maşallah canım 7 leri görmeye baslamissin.
Devamı da gelsin insallah.
Evet canım ekmek olayını çıkarmak gerek hayatimizdan. Sen bu konuda çok iyisin maşallah.
Hadi bakalım siparişin doğru gelsinde kullan nasıl bir etki hissedeceksini bizimle de paylaş bende çok duydum o cayi güzel kahveler marketlerde kahve bakmayı çok seviyorumkızlar sabah bu yukarıdaki 500gr lık filtre kahveleri sipariş ettim .
mathca çayını da sepete koydum . ve almak istiyorum .
80 tl . 40 lı paket . uzun zamandır bakıyorum bu macha ya . antioksidan ve yeşil çayın 10 kati daha fazla güçlü.
sanıyorum macha yı da alacağım .
ekmegi benim diyetisyenim veriyor gunde toplamda 4 dilim bana 3 yetiyor ama ekmek yemezsen karbonhidrat acigi dogar diyor bilemedim cok cok yemesem de bazen seviyorum ekmek yemessek kraker birkuvi vb ekmek yerine geciyor ama tabiki dedigim gbi canim cok cok yememek lazim bnce devallahi bu liste daha maakul miktarlarda ve daha diyetlik . diğeri çok doyurucu. benim gibi biri yerse baya baya kilo alır . ki zaten o kadar yiyemem de.
bence ekmek olayına hiç girmemek lazım .
ada yazmıştı geçenlerde.
ekmeği yemek yerine sebze yemeğini 1 kepçe arttırmak . yoğurdu da 1 kepçe arttırmak yeterli gelir .
ekmek artık işlenmiş gıda. yemiyor değiliz . hep de sağlıklı besleniyoruz diyemiyorum . ama gereksiz bi besin .
ben de gebelik şekeri olduğunda bunun ayrımına vardım .
gerçekten . gebelikte bile yenilmiyorsa . bebek gayet sağlıklı büyüyorsa. ee daha niye yiyim onu.
Ben etiyopya ictim ama en cok guatamala begeniyorum bana daha iyi geliyor sanki o yumusaklik bakimindan canim sen sert mi yumusak icim mi seviyorsunbu aspresso dan daha önce aldım . yine etiyopya olarak istemiştim . ama farklı aromalı bi kahve yollamışlar .
onu kullandım ve sevdim . hatta kurabiye yapmayı da düşünüyorum . öyle bi yapısı , lezzeti var .
umarım bu kez doğru kahveleri yollarlar .
canım evet . ben de çubuk kraker ve galeta olarak alıyorum ekmek şeysini.ekmegi benim diyetisyenim veriyor gunde toplamda 4 dilim bana 3 yetiyor ama ekmek yemezsen karbonhidrat acigi dogar diyor bilemedim cok cok yemesem de bazen seviyorum ekmek yemessek kraker birkuvi vb ekmek yerine geciyor ama tabiki dedigim gbi canim cok cok yememek lazim bnce de
Ben etiyopya ictim ama en cok guatamala begeniyorum bana daha iyi geliyor sanki o yumusaklik bakimindan canim sen sert mi yumusak icim mi seviyorsun
evet ben de çok duydum da bilmiyorum . bi denemek istedim . yoksa bilmediğimiz bi lezzet .Hadi bakalım siparişin doğru gelsinde kullan nasıl bir etki hissedeceksini bizimle de paylaş bende çok duydum o cayi güzel kahveler marketlerde kahve bakmayı çok seviyorum
Iyi yapmissin cnim sert cok zor olablirdi cnkucanım evet . ben de çubuk kraker ve galeta olarak alıyorum ekmek şeysini.
günlük yerim mutlaka.
az önce 2 büyük galeta ve 1 avuç fıstık yedim . acıktım
ben acı seviyorum . sert kahve seviyorum ama çarpıntı şeysi oluyor biraz . çünkü günlük yeterli gelmiyor . 2 bardak içiyorum en az . bazen 3 . o nedenle bu kez kafeinsiz istedim 1 paketi.
Benimki böyle canımcanım trenddyol.
4 paket kac gr yapıyor .
benim aldıklarım 75 tl tuttu. ve 1 kg yapıyor 2 paket .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?