Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ramazan içinde rahatsızlanmistim, kan tahlili yapılmıştı. Diyetisyen de o var ama onda insülin direnci testi felan yok. Ondan yeniden yaptıracağım.

offf mamalara bak

tartı aradım bulamadım. ancak az çok tahmin ediyorum

filtre kahve ile güne başlıyorum.

çay kahve gider böyle öğlene kadar.

ve bol bol su
kilo vermistin sen demi.
filtre kahveyi ben de cok icicyorum bu ara . su 'buz' az süt ile karıstırıyorum. soğuk kahve olarak iciyorum

Canım ramazan içinde rahatsızlanmistim, kan tahlili yapılmıştı. Diyetisyen de o var ama onda insülin direnci testi felan yok. Ondan yeniden yaptıracağım.
Evet baktir cnim iste sonra ayca kayaya gttim bliosun o bana dedi ki aclik sekerin cok dusuk dedi inan o zamana ladar anlamiyordum sabah uykumdan oyle cok ac uyaniyordum ki direk agzima bisey atip uyumaya devam ediyordum sabahin 5 inde acliktan uyaniyordum berbatti resmen megersem dedigim.gbi aclik sekerim dusukmus esim bana heo kizardi beni hic kahvaltiya beklemiyorsun diye sonra sebebini ogrenince bana hak verdi

Selam kizlar dun aksam sarzim bitti ewe gec donduk bildirim yapamadim.
Sabah 1sandewic domates li
Ara turk kahwe
Ogle yarim simit
Aksam domates corbasi
Gece ceyrek kokoorec 5 midye 1 mangolia tatlisi 16 gundur tek bir kacamak yoktu dun gece isi bozdum ama dengelemeye hemen basladim herbelifime suyum falan yedim mutlumuyum mutsuz olumca daha kotu mus tadimlik yedim bitti we gitt senede 1 kere nbulup yiyebilcegim seylerdi uzulmeyeyim...

slm hanımlar 2 günlüğüne boluya gitmiştim internet sıkıntısı oldugu için yazamadım bu cuma tartıya cıktım 10 gün oldu gram vermemişim cok sıkmıyorum ama ekmeği tamamn cıkardım aşırı yemiyorum bugün sinirledim azıcık ekmek yedim bide yolculuk acıkmıştım..

sabah kahvaltısı saat 10
(misafilik olunca cok dikkat edemedim)
2 kaşık( küp dogranmış) patates kızartması
4zeytin 2dilim peynir yarım domates yarım dilim ekmek
acık 2bardak cay

3 gibi yolda olunca
yarım simit yarım bardak meyve suyu
içtim

akşam yemeği 19:30
1kase mercimek çorbası
2dilim ekmek
karışık kızartma yapmıştım biraz ondanyedim (miktar yok..)

spor yok ama yeterince koşturmaca ve yorucu gecti

Maşallah guzel gitmis
Sizin orda da pazar uygunmu burda fiyatlar gayet güzel

canım akşam üzeri gittim sebzeler 1buçuk, 2tl den aldım

Selam kizlar hafta sonu miskinligini atmaya saatler kaldi donus yolumdan bildiriyorum
Sabah sucuk peynir domates cay salatalik falan 1 dilim ekmek
Ara tabikisi turk kahwesi
Aksam 3 izgara kofte 1 kirmizi biber izgara
Turkkahwesi soda

Su cok icemedim bu 2 gun ya deniz ew telas illa eksik bisiler kalior ama kocisle konustum hafta da 2 aksam yemekten sonra cocuga bakcak sahil boyunda yurucem bi 7 km lik sahil war 5km gitsem yeter sonra issizlasio sabahlari da mekik offff allahim sen mukafetini wer hepimizs

Sarfancım 5 günde 200 gram daha versen (vereceğini düşünüyorum) bir ayda 4 kilo eder. Bence iyi bir kilo kaybı ama sen neden beğenmiyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…