- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canım ramazan içinde rahatsızlanmistim, kan tahlili yapılmıştı. Diyetisyen de o var ama onda insülin direnci testi felan yok. Ondan yeniden yaptıracağım.Kendi tartima gire daha cok verdin ama dimi sarfancim aslimda nirmalde en basta tahkil istiyirlar benimkine hep iyi diorlardi bir diyetisyenim ic hastaliklari uzmiydi o bana d vitamini takviyesi verdi iyiki vermis sonra da probiyotik baslamistik o da tatli istegimi azaltmisti ama seninki farkli bir durum sen yaptigim halde az veriorum diosun bnce iyi veriosun ama bir baktir bakalim
offf mamalara bakGünaydın kızlar
Dün diyetisyene gittim
25 günde 3.3 kg verdim.
Yarın kan tahlili yaptıracağım. Çok az veriyorum listeme uymama rağmen. Başka bir sorun mu var ona bakılacak.
Dün tayini çıkan bir arkadaşımız için öğlen bir arkadaşımızda toplandık, diyetisyen istediğini ye, akşama dengeleriz dedi öyle yaptım.
Eki Görüntüle 2286135
Akşam da başka bir arkadaş a davetliydik, orda da 1 poğaça ve patates salatası yedim öyle geçti.
kilo vermistin sen demi.tartı aradım bulamadım. ancak az çok tahmin ediyorum
filtre kahve ile güne başlıyorum.
çay kahve gider böyle öğlene kadar.
ve bol bol su
hadi artık. gel hep ama pleaaağğğss.günaydın arkadaşlarım
bugün sağlıklı yaşama ve başlığımıza dönüyorum.
ne yaparsam yazmaya çalışacağım.
(bu hafta hareketli, yoğun bir dönem olacak, sizin yazdıklarınızı takip edemeyebilirim.)
Evet baktir cnim iste sonra ayca kayaya gttim bliosun o bana dedi ki aclik sekerin cok dusuk dedi inan o zamana ladar anlamiyordum sabah uykumdan oyle cok ac uyaniyordum ki direk agzima bisey atip uyumaya devam ediyordum sabahin 5 inde acliktan uyaniyordum berbatti resmen megersem dedigim.gbi aclik sekerim dusukmus esim bana heo kizardi beni hic kahvaltiya beklemiyorsun diye sonra sebebini ogrenince bana hak verdiCanım ramazan içinde rahatsızlanmistim, kan tahlili yapılmıştı. Diyetisyen de o var ama onda insülin direnci testi felan yok. Ondan yeniden yaptıracağım.
coookkk guzel olur eminim resim atabilir misinBnde muzu dilimledim kakao ile posette slladim buzluga attim smdi biraz donsun suzme yogurt ile rondadan gecirecegim bu benim saglikli dondurmam
Atarim tabiksi cnimcoookkk guzel olur eminim resim atabilir misin
vermiştim ama ramazandan sonra aldım hep canımkilo vermistin sen demi.
filtre kahveyi ben de cok icicyorum bu ara . su 'buz' az süt ile karıstırıyorum. soğuk kahve olarak iciyorum
Sarfancım 5 günde 200 gram daha versen (vereceğini düşünüyorum) bir ayda 4 kilo eder. Bence iyi bir kilo kaybı ama sen neden beğenmiyorsun kiSabah
1 tam.bugday unlu krep
1 kk peynir
3 zeytin
Maydonoz , salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Peynirli salata
Ara
1 mercimek köfte
1 üçgen karpuz
1 kase cacik
Akşam
Kuzu yarım şiş
Yarım Adana
2 parça tavuk
Salata
Ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?