- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Pardon 3.5 ediyormuş. Aklımda yanlış kalmış.Sarfancım 5 günde 200 gram daha versen (vereceğini düşünüyorum) bir ayda 4 kilo eder. Bence iyi bir kilo kaybı ama sen neden beğenmiyorsun ki
akşam:öğlen:
et haşlama
iki kase yoğurt
üç dilim karpuz
su içmeye çalıştım.
Canım benle diyetisyen tartısı farklı. Onun tartısına göre 26 günde 3.2 kg gitmis.Sarfancım 5 günde 200 gram daha versen (vereceğini düşünüyorum) bir ayda 4 kilo eder. Bence iyi bir kilo kaybı ama sen neden beğenmiyorsun ki
Anladım.Canım benle diyetisyen tartısı farklı. Onun tartısına göre 26 günde 3.2 kg gitmis.
Ve bunun 2 kg yağdan. Diğeri.kastan
Millet 3 günlük kabak detoksuyla 3 kg veriyorben 1 Audi diyetteyim
Ki ilk ay hep fazla verilir sonra duraklama dönemine girilir. Yani ilk.ay 3 verdiysem bu hızla gidersem 2. Ay 2 kilo veririm sanırım.
Yarın sabah aç karnına doktora gidecem. Bazı testler yapılacak. Bakalım eksik birşey çıkacak mi.
cnim buzluktan cikarir cikarmaz yaoma azcik erisin benim de oyle o nedenle az erisin diye bekledim.smdi resim atacagim
Tam.karatay olmis cok guzel.beslenmissin afiyet olsunTatil dönüşü sıkı bir şekilde başlamış bulunuyorum. Tartılmadım, tartılmayacağım da. Moral bozmaya gerek yok:) en son 60’ta bırakmıştım. Cumaya kadar 100 gram bile versem tatil nötrlenmiş olacak.
Gelelim menüme.
Evde olduğum için iki öğün beslendim bugün.
İlk öğün:
Eki Görüntüle 2286330
İkinci öğün:
Eki Görüntüle 2286331
Arada sade Türk kahvesi içtim.
Akşam da bir kupa yeşil çay.
Ve 2 mil leslie.
Spor bana kesinlikle çok iyi geliyor. Ter attıkça mutluluk hormonu salgılıyorum resmen :)
Ama bazan tembelleşiyorum işte.
Umarım bu defa istikrarlı gider.
Canım senin kilon çok fazla olmadığı için böyle gittiğini düşünüyorum kabak detoksuyla 3 kilo giden insanların en az 25-30 kilo fazlalığı oluyor inşallah eksik birşey yoktur bize sonuçları söyleCanım benle diyetisyen tartısı farklı. Onun tartısına göre 26 günde 3.2 kg gitmis.
Ve bunun 2 kg yağdan. Diğeri.kastan
Millet 3 günlük kabak detoksuyla 3 kg veriyorben 1 Audi diyetteyim
Ki ilk ay hep fazla verilir sonra duraklama dönemine girilir. Yani ilk.ay 3 verdiysem bu hızla gidersem 2. Ay 2 kilo veririm sanırım.
Yarın sabah aç karnına doktora gidecem. Bazı testler yapılacak. Bakalım eksik birşey çıkacak mi.
Evde çok şeftalim var üşenmeyip şimdi kalkıp buzluğa şeftali atacağım
Mesela böyle bir şey yaz için çok güzel.
Menü çok güzel olmuş bende cumaya kadar tartılmayacağım umarım sonuç güzel olurTatil dönüşü sıkı bir şekilde başlamış bulunuyorum. Tartılmadım, tartılmayacağım da. Moral bozmaya gerek yok:) en son 60’ta bırakmıştım. Cumaya kadar 100 gram bile versem tatil nötrlenmiş olacak.
Gelelim menüme.
Evde olduğum için iki öğün beslendim bugün.
İlk öğün:
Eki Görüntüle 2286330
İkinci öğün:
Eki Görüntüle 2286331
Arada sade Türk kahvesi içtim.
Akşam da bir kupa yeşil çay.
Ve 2 mil leslie.
Spor bana kesinlikle çok iyi geliyor. Ter attıkça mutluluk hormonu salgılıyorum resmen :)
Ama bazan tembelleşiyorum işte.
Umarım bu defa istikrarlı gider.
bnde senin gbi dusunuyorum nadalcimCanım senin kilon çok fazla olmadığı için böyle gittiğini düşünüyorum kabak detoksuyla 3 kilo giden insanların en az 25-30 kilo fazlalığı oluyor inşallah eksik birşey yoktur bize sonuçları söyle
biraz bekeleteblirsin cnku bnde o sekilde yaotim cnmŞeftalim ufaktı 7 tane doğradım içine 3 tanede küçük muz doğradım yarın akşam yapacağım bakalım benim rondo çekecek mi çok buzluyken çekmezse 5 dk bekletip öyle çeker kuplarla buzlukta 10 dk tutar sonra servis yaparım
Afiyet olsun canımGünaydınkahvaltim
Eki Görüntüle 2286394
ne güzel 800 ml su içmişsin hemen. ben buradaki suyun tadını kötü bulduğum için bikaç gündür su içemedim. erikli su deneyeceğim.merhaba kızlar haftasonu çok birşey yemedim aparatiflerle geçti .
sabah
sandwiç
çay yaptım
800ml su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?