çok güzel görünüyor eline sağlık .Bu da benim muzlu suzme yogurylu dondurmam
nam nam . tavana bayıldım . nereden aldın safrancımGünaydınkahvaltim
Eki Görüntüle 2286394
bu çok basitmiş . yapılabilir .
Mesela böyle bir şey yaz için çok güzel.
afiyet olsun .merhabalar
sabah çay, kahve, yeşil çayla geçti.
öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum. bir an önce karar verip yemek lazım.
mamaların harika. bayıldım .Tatil dönüşü sıkı bir şekilde başlamış bulunuyorum. Tartılmadım, tartılmayacağım da. Moral bozmaya gerek yok:) en son 60’ta bırakmıştım. Cumaya kadar 100 gram bile versem tatil nötrlenmiş olacak.
Gelelim menüme.
Evde olduğum için iki öğün beslendim bugün.
İlk öğün:
Eki Görüntüle 2286330
İkinci öğün:
Eki Görüntüle 2286331
Arada sade Türk kahvesi içtim.
Akşam da bir kupa yeşil çay.
Ve 2 mil leslie.
Spor bana kesinlikle çok iyi geliyor. Ter attıkça mutluluk hormonu salgılıyorum resmen :)
Ama bazan tembelleşiyorum işte.
Umarım bu defa istikrarlı gider.
Merak ettim nasıl olacak.Şeftalim ufaktı 7 tane doğradım içine 3 tanede küçük muz doğradım yarın akşam yapacağım bakalım benim rondo çekecek mi çok buzluyken çekmezse 5 dk bekletip öyle çeker kuplarla buzlukta 10 dk tutar sonra servis yaparım
Ay inşallah:)Menü çok güzel olmuş bende cumaya kadar tartılmayacağım umarım sonuç güzel olur
Bamya konserveydi. Ablamın kayınvalidesi vermişti sağ olsun, tatil dönüşü kolay bir şekilde yaptım.mamaların harika. bayıldım .
bamya çok severim .
buralarda daha görmedim ama.
kendini tanıtmış mıydın .slm hanımlar 2 günlüğüne boluya gitmiştim internet sıkıntısı oldugu için yazamadım bu cuma tartıya cıktım 10 gün oldu gram vermemişim cok sıkmıyorum ama ekmeği tamamn cıkardım aşırı yemiyorum bugün sinirledim azıcık ekmek yedim bide yolculuk acıkmıştım..
ilk mesajın bu yukarıdaki...kızlar bu aralar gırmiyorum bi ikik gün daha idare edin yogun bide misafirim geldi akşam elime alamıyorum yanlarında bı iki gün sonra net girmeye başlarım
resim isterim .Şeftalim ufaktı 7 tane doğradım içine 3 tanede küçük muz doğradım yarın akşam yapacağım bakalım benim rondo çekecek mi çok buzluyken çekmezse 5 dk bekletip öyle çeker kuplarla buzlukta 10 dk tutar sonra servis yaparım
Tamam canım atarım tabikiresim isterim .
ne güzel olmuş . hemen hazır . pişirmişsin bi tek .Merak ettim nasıl olacak.
Ay inşallah:)
Bamya konserveydi. Ablamın kayınvalidesi vermişti sağ olsun, tatil dönüşü kolay bir şekilde yaptım.
Valiz işleri bitti.ne güzel olmuş . hemen hazır . pişirmişsin bi tek .
ev temizliği . valiz işleri bitti mi.
Hadi ya kötü olmuş napçan şimdi yaz okuluna falan ver bariValiz işleri bitti.
Ütüler var:)
Temizliğe kadın gelecek ayarlayabilirse şayet.
Yardımcı işi yattı. Kadın aradı gelemiyorum dedi.
Vallaha paramla rezil oluyorum
Bizimkiler deli gibi oyun arkadaşı arıyor yakın olsan bana bırak 3-5 farketmez diyecem ama maalesef be canım az önce sıkıntıdan patlayacam diye ağladı sıcaktan tamamen bunalıyorlarKızlar size birşey soracağım güneş spreyi, güneş sütü, güneş losyonu ve güneş kremi arasındaki farklar ne çocuklara alacam internette hepsinden gördüm ne alacağımı bilemedim
Yaz okuluna verdim zaten çocukları.Hadi ya kötü olmuş napçan şimdi yaz okuluna falan ver bari
Aaa evet benim kafa gitti zaten çocukları vermiştin 2 haftalığına evdeydiler sağa sola haber sal yeni birini tez bul inşallah neden gelmedi anlaştığı kişiYaz okuluna verdim zaten çocukları.
Eve düzenli biri gelecekti ya, o iş yattı
öğlen:merhabalar
sabah çay, kahve, yeşil çayla geçti.
öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum. bir an önce karar verip yemek lazım.
Bunların yanında ekmek yemedin dimi canımöğlen:
üç kalın dilim kaşar
iki büyük domates
yarım salatalık
20-25 yeşil zeytin
türk kahvesi
doyurucu şeyler yedim, akşama dek acıkmam diye düşünüyorum.
sağlıksız beslendiğim dönemlerde ortaya çıkan en büyük sorun sık acıkmaya başlamam oluyor.
hayır canım, ekmek yemiyorum.Bunların yanında ekmek yemedin dimi canım
Tavami buradaki züccaciye den almıştım. Minik.bir tava baya. Ama.vok memnun kaldım. Aynısının büyüğünü de almak istedim ama 2 minik.modeli var sadece sosluk gibi minik. Granit ve makinede yıkanması çok kullanışlıçok güzel görünüyor eline sağlık .
nam nam . tavana bayıldım . nereden aldın safrancım
bu çok basitmiş . yapılabilir .
Üzüldüm canımValiz işleri bitti.
25 zeytin miiiiiöğlen:
üç kalın dilim kaşar
iki büyük domates
yarım salatalık
20-25 yeşil zeytin
türk kahvesi
sağlıksız beslendiğim dönemlerde ortaya çıkan en büyük sorun sık acıkmaya başlamam oluyor.
misor unu deein ya aklimdaydi dunde beri bnde bugun kabak ve patlicanlari kesip once yunurtaya sonra misir ununa batirip zeytinyaginda kizartmayi dusunuyorumakşama karalahana yemeğim var .
dün akşam pişirdim
soğan . sarımsak . lahana . mısır unu ile.
ev insanlarına et haşladım . onunla bulgur pilavı yapacağım sanırım .
bnde tanimiyorum arkadasi kendini tanitir misin bizekendini tanıtmış mıydın .
ilk mesajını gördüm buraya yazdığın başlangıçta yazdığın
nerede oturuyorsun .
kaç yaşındasın . boyun ve kilon kaçtı. .
ilk mesajın bu yukarıdaki...
aa neden gelmiyormus ki canimValiz işleri bitti.
Burada bir karatay goruyorum cnim masallah sanirim saglikli seylerden cok yesek de hem kilo almiyoruz hemde uzun sure tok kaliyoruz tabiki sekerli bisey yememissin ondan diorum guzel olmus cnimöğlen:
üç kalın dilim kaşar
iki büyük domates
yarım salatalık
20-25 yeşil zeytin
türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?