yok daha önceside var bayadır ara ara gırıp yazıyorum kendimi tanıtmıştım iki kere ama sorun yok bidaha yazarım:))kendini tanıtmış mıydın .
ilk mesajını gördüm buraya yazdığın başlangıçta yazdığın
nerede oturuyorsun .
kaç yaşındasın . boyun ve kilon kaçtı. .
ilk mesajın bu yukarıdaki...
evet canım. ev yapımı, tuzsuz, etli, kütür kütür, erik gibi gidiyor valla25 zeytin miiiii
Tuzsuz da herhalde o kadar yiyebildin
Ben de gormemistim kusura bakma hosgeldin yeniden hedefin kacyok daha önceside var bayadır ara ara gırıp yazıyorum kendimi tanıtmıştım iki kere ama sorun yok bidaha yazarım:))
33 yşındayım 168 boyunda 68 kiloyum 2yıl önce dogumla kilo aldım hala veremedim onlardan kurtulmaya calışıyorum
ne güzel 800 ml su içmişsin hemen. ben buradaki suyun tadını kötü bulduğum için bikaç gündür su içemedim. erikli su deneyeceğim.
ah canım ya . inşallah bulursun istediğin gibi birini.Valiz işleri bitti.
Ütüler var:)
Temizliğe kadın gelecek ayarlayabilirse şayet.
Yardımcı işi yattı. Kadın aradı gelemiyorum dedi.
Vallaha paramla rezil oluyorum
afiyet olsun . bence de doyurucu. bakalım acıkacak mısın akşam üstü.öğlen:
üç kalın dilim kaşar
iki büyük domates
yarım salatalık
20-25 yeşil zeytin
türk kahvesi
doyurucu şeyler yedim, akşama dek acıkmam diye düşünüyorum.
sağlıksız beslendiğim dönemlerde ortaya çıkan en büyük sorun sık acıkmaya başlamam oluyor.
güneş spreyi , güneş sütü , losyonu gibi şeyler daha hafif bildiğim kadarıyla. gerçekten kuruyucu olsun istersen . güneş kremi alman lazım .Kızlar size birşey soracağım güneş spreyi, güneş sütü, güneş losyonu ve güneş kremi arasındaki farklar ne çocuklara alacam internette hepsinden gördüm ne alacağımı bilemedim
iyi yapıyorsun canım .kuzum benim ofis klima olmasına rağmen çalışan makinların sıcaklığı ofise yansıyor ve ben tesettürlüyüm aşırı yanıyorum hemen damacana ya sarılıyorum :)))) 2 bardak dikiyorum ölçülü bardak aldım onunla içiyorum
afiyet olsun .sabah
sandwiç
çay
800ml su
öğlen
domates çorbası çorba için kızartılmış minik ekmek parçaları
salata
1 tabak
2 dilim ekmek
1 çay
600ml su
güzelmiş tavan . benim de döküm küçük bi tavaya ihtiyacım var . granit , teflon . bunlar çabuk eskiyor .Tavami buradaki züccaciye den almıştım. Minik.bir tava baya. Ama.vok memnun kaldım. Aynısının büyüğünü de almak istedim ama 2 minik.modeli var sadece sosluk gibi minik. Granit ve makinede yıkanması çok kullanışlı
Üzüldüm canım
İnşallah birini bulursun baska
25 zeytin miiiii
Tuzsuz da herhalde o kadar yiyebildin
afiyet olsun . çok sevdim menünü.Ben sabah sucukli yunurta 2 dilim peynir ve 1 dikim ekmek yedim
Oglen de tekrar 1 dikim ekmek ve peynir yedim biraz da kajveyle muzlu dondurmamdan
Aksama da az once dedigim.gbi kabak ve patlicanimi yunurta ve misir unuyla kizartacagim
o kısmı kaçırmışım . ya da uzun zaman gelmediysen unuttum . hoş geldin tekrar .yok daha önceside var bayadır ara ara gırıp yazıyorum kendimi tanıtmıştım iki kere ama sorun yok bidaha yazarım:))
33 yşındayım 168 boyunda 68 kiloyum 2yıl önce dogumla kilo aldım hala veremedim onlardan kurtulmaya calışıyorum
iyi yapıyorsun canım .
afiyet olsun .
sandviç içinde ne vardı . sabah .
Seni gidi sandvic canavari hep sandiv yiyodun sen dmi cnm.oyle hatrliorum ama ekmek agirlikli oluyor birazciksabah
sandwiç
çay
800ml su
öğlen
domates çorbası çorba için kızartılmış minik ekmek parçaları
salata
1 tabak
2 dilim ekmek
1 çay
600ml su
minikmiş . kalorisi de yüksek değildir zaten bunun . iyi yapmışsın . afiyet olsun.bu şekilde canım sabah sandwiç dediğim @demirleke
sagl canım önemli değil hedef 58 inşallahBen de gormemistim kusura bakma hosgeldin yeniden hedefin kac
öğleden sonra: 3-4 dilim karpuzöğlen:
üç kalın dilim kaşar
iki büyük domates
yarım salatalık
20-25 yeşil zeytin
türk kahvesi
doyurucu şeyler yedim, akşama dek acıkmam diye düşünüyorum.
sağlıksız beslendiğim dönemlerde ortaya çıkan en büyük sorun sık acıkmaya başlamam oluyor.
ben öğlen yediğim yoğurda 2 tatlı kaşığı da reçel ekledim .
çok iyi gitti.
işler bitti. okul boş . uykum geldi.
Seni gidi sandvic canavari hep sandiv yiyodun sen dmi cnm.oyle hatrliorum ama ekmek agirlikli oluyor birazcik
minikmiş . kalorisi de yüksek değildir zaten bunun . iyi yapmışsın . afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?