Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben sabah sucukli yunurta 2 dilim peynir ve 1 dikim ekmek yedim
Oglen de tekrar 1 dikim ekmek ve peynir yedim biraz da kajveyle muzlu dondurmamdan
Aksama da az once dedigim.gbi kabak ve patlicanimi yunurta ve misir unuyla kizartacagim

yok daha önceside var bayadır ara ara gırıp yazıyorum kendimi tanıtmıştım iki kere ama sorun yok bidaha yazarım:))
33 yşındayım 168 boyunda 68 kiloyum 2yıl önce dogumla kilo aldım hala veremedim onlardan kurtulmaya calışıyorum

Ben de gormemistim kusura bakma hosgeldin yeniden hedefin kac

ne güzel 800 ml su içmişsin hemen. ben buradaki suyun tadını kötü bulduğum için bikaç gündür su içemedim. erikli su deneyeceğim.

kuzum benim ofis klima olmasına rağmen çalışan makinların sıcaklığı ofise yansıyor ve ben tesettürlüyüm aşırı yanıyorum hemen damacana ya sarılıyorum :)))) 2 bardak dikiyorum ölçülü bardak aldım onunla içiyorum

Valiz işleri bitti.
Ütüler var:)
Temizliğe kadın gelecek ayarlayabilirse şayet.
Yardımcı işi yattı. Kadın aradı gelemiyorum dedi.
Vallaha paramla rezil oluyorum
ah canım ya . inşallah bulursun istediğin gibi birini.
gelir yapar işleri . sen de büyük işlerden kurtulmuş olursun .
cam , kapı siler . süpürür . mis gibi olur ev.
afiyet olsun . bence de doyurucu. bakalım acıkacak mısın akşam üstü.
Kızlar size birşey soracağım güneş spreyi, güneş sütü, güneş losyonu ve güneş kremi arasındaki farklar ne çocuklara alacam internette hepsinden gördüm ne alacağımı bilemedim
güneş spreyi , güneş sütü , losyonu gibi şeyler daha hafif bildiğim kadarıyla. gerçekten kuruyucu olsun istersen . güneş kremi alman lazım .

iyi yapıyorsun canım .
sabah
sandwiç
çay

800ml su

öğlen
domates çorbası çorba için kızartılmış minik ekmek parçaları
salata
1 tabak
2 dilim ekmek
1 çay

600ml su
afiyet olsun .
sandviç içinde ne vardı . sabah .

güzelmiş tavan . benim de döküm küçük bi tavaya ihtiyacım var . granit , teflon . bunlar çabuk eskiyor .
bi de tavayı ocakta unutup yakma durumum oluyor .
döküm tavaya benziyor senin ki.

Ben sabah sucukli yunurta 2 dilim peynir ve 1 dikim ekmek yedim
Oglen de tekrar 1 dikim ekmek ve peynir yedim biraz da kajveyle muzlu dondurmamdan
Aksama da az once dedigim.gbi kabak ve patlicanimi yunurta ve misir unuyla kizartacagim
afiyet olsun . çok sevdim menünü.
o kısmı kaçırmışım . ya da uzun zaman gelmediysen unuttum . hoş geldin tekrar .
nerede oturuyorsun .

sabah
sandwiç
çay

800ml su

öğlen
domates çorbası çorba için kızartılmış minik ekmek parçaları
salata
1 tabak
2 dilim ekmek
1 çay

600ml su
Seni gidi sandvic canavari hep sandiv yiyodun sen dmi cnm.oyle hatrliorum ama ekmek agirlikli oluyor birazcik

öğleden sonra: 3-4 dilim karpuz

can sıkıntısı + susuzluk birleşti. bolca karpuz yiyeyim dedim. pişman değilim

su içememe sorunum devam ediyor, içmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…