Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ona hiç takılma.
Biz nerden ne veriyoruz haberimiz yok
Bilmeyince mutlusun. Zaten bildiğin de ne kadar doğru belli değil. O yüzden bence tebriği hak ediyorsun.
Spor salonu ne oldu, gidiyor musun ben mi kaçırdım.
Spora bir kaç gün gidemedim hastaydım ama gidiyorum canım.
Tahminim 4.3 kilonun 2.3 u yagdandi
1.9 u yağmış canım.
Bu hafta da tamamen kastan vermişim.
4.3 deyince bir yağ bidonu çıkmasını bekliyor insan
Ama bende kesinlikle.hic incelme.yok
Göbek.bacak bölgem lop lop.yag

Yani bende takmayim nerden gittiğine diyorum ama, incelme hiç olmayınca üzülüyorum.

Artık en son 55 kiloya duseyim de, kastan mi gider yağdan mi nerden giderse gitsin demeye başladım.

Tabiki Hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın 13.gruptasın sanırım
Hoşbuldum canım evet mezun oldum geçen hafta ama orda rekabet gerçekten fazla liste sorumluluğu var yani ortalama etkileme korkusu ,diğer takımları l da olunca insan etkileniyor biraz stres oluyordum ve bende mezun oldum. Hedefim 56 57 olmak kendimi tanıtayim öğrenciyim , 170boyundayim 73 kilo ile diyet serüvenine başladım Mart ayının başında ,haziran ayında duraklama dönemim oldu 1 ay boyunca kilo veremedim şimdi tekrar kilo veriyorum spor pek yapamıyorum vaktim kalmıyor ama beslenmeme dikkat ediyorum masallah böyle kızlar aranıza geldim inşallah kalan kiloları beraber veririz

hoşgeldin

hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet biara bende gruba girmek istedim belki daha fazla veririm dedim ama çok stresli benim stresim bana yetiyor zaten burada herkes muhabbeti seven enerji dolu insanlar umarım sanada pozitif enerji veririz üniversite öğrencisi misin

Evet biara bende gruba girmek istedim belki daha fazla veririm dedim ama çok stresli benim stresim bana yetiyor zaten burada herkes muhabbeti seven enerji dolu insanlar umarım sanada pozitif enerji veririz üniversite öğrencisi misin
Ay inşallah evet üniversite okuyorum.

Ne güzel en güzel yıllarını yaşıyorsun kıymetini bil hangi bölüm hangi şehir
Kimya okuyorum ama okulumu şehir değişikliği yapacağım şuan bende kararsızım.. gerçekten okul zamanlari çok güzel .. siz nerede yaşıyorsunuz siz de kendinizden bahsedin ben de herkes tanıyayim burda

Kimya okuyorum ama okulumu şehir değişikliği yapacağım şuan bende kararsızım.. gerçekten okul zamanlari çok güzel .. siz nerede yaşıyorsunuz siz de kendinizden bahsedin ben de herkes tanıyayim burda
Ben şuan adanada yaşıyorum 3 çocuk annesi 32 yaşındayım bende üniversitede kimya okudum ama şuan çalışmıyorum

Memnun kaldınız mı peki kimya okumaktan? Mesela ne gibi artıları oldu keşke okimasaydim veya İyiki okudum dediğimiz şeyler var mı?
Mezun olalı 10 yıl oldu 4 yıl çalıştım sonra işi bıraktım evlendim oturduğum ilçede iş imkanı yoktu ücretli öğretmenlik yaptım çocuklardan sonrada çalışmaya fırsatım olmadı isteyerek gittiğim bir bölüm değildi ama üniversitede çok güzel dostlar edindim benim en büyük artım dostlar oldu şuan kimyayı unutmuş gibiyim tekrar çalışmaya başlasam hatırlarmıyım onu bile bilmiyorum ama o yıllar hep güzel anılarla dolu şimdi olsa daha çok anı biriktirirdim sanırım zaman geçince değeri anlaşılıyor

Doğru çok haklısınız
Neyse konumuza dönelim
İnşallah süper kilolar verip hedefimize geliriz

Ben de @demirleke gibiyim. Diyetteysem kendime ayrı yemek pişiririm hiç üşenmem. Eşim dün akşam yemeğe kalsaydı da ona kabak yedirmeyecektim, kabağı kendi zevkime göre yaptım çünkü.
çok iyi canım .
ben de ev halkına yaptığım yemekleri hiç sevmiyorum diyebilirim .
kendime sebze pişiriyorum . mis gibi sebze.

evet canım . ben de sebze aşığıyım . meyve hayranıyım.
bunlar da etkili tabi.
pilav sevmem . bi tadımlık yerim .
hafta sonu yaptım . 2 yemek kaşığı kadar yedim .
yemek pişmiş mi diye kontrol ederken . ertesi gün de ısınmış mı diye kontrol ettim . öylelikle.

ben de yaptım cumartesi pazar .
muz , kayısı , kiraz ile . harika oldu. koca bir kap çıktı . hepsini yedim .

canım mükemmel ötesi.
harika gitmişsin .
ve bu yağ kısmına takılma . illa yağdan da gidiyor . bu teknoloji insanı sinir ediyor bazen . bırak nerden gitti gitti.
sen gayet sağlıklı beslendin .
sporunu yapıyorsun . hasta olduğun dönemde yapmamış olsan da süper olmuş . tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…