- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Spora bir kaç gün gidemedim hastaydım ama gidiyorum canım.Canım ona hiç takılma.
Biz nerden ne veriyoruz haberimiz yok
Bilmeyince mutlusun. Zaten bildiğin de ne kadar doğru belli değil. O yüzden bence tebriği hak ediyorsun.
Spor salonu ne oldu, gidiyor musun ben mi kaçırdım.
Tabiki Hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın 13.gruptasın sanırımYeni üye kabul ediyor musunuz :)
Hoşbuldum canım evet mezun oldum geçen hafta ama orda rekabet gerçekten fazla liste sorumluluğu var yani ortalama etkileme korkusu ,diğer takımları l da olunca insan etkileniyor biraz stres oluyordum ve bende mezun oldum. Hedefim 56 57 olmak kendimi tanıtayim öğrenciyim , 170boyundayim 73 kilo ile diyet serüvenine başladım Mart ayının başında ,haziran ayında duraklama dönemim oldu 1 ay boyunca kilo veremedim şimdi tekrar kilo veriyorum spor pek yapamıyorum vaktim kalmıyor ama beslenmeme dikkat ediyorum masallah böyle kızlar aranıza geldim inşallah kalan kiloları beraber veririzTabiki Hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın 13.gruptasın sanırım
hoşgeldinHoşbuldum canım evet mezun oldum geçen hafta ama orda rekabet gerçekten fazla liste sorumluluğu var yani ortalama etkileme korkusu ,diğer takımları l da olunca insan etkileniyor biraz stres oluyordum ve bende mezun oldum. Hedefim 56 57 olmak kendimi tanıtayim öğrenciyim , 170boyundayim 73 kilo ile diyet serüvenine başladım Mart ayının başında ,haziran ayında duraklama dönemim oldu 1 ay boyunca kilo veremedim şimdi tekrar kilo veriyorum spor pek yapamıyorum vaktim kalmıyor ama beslenmeme dikkat ediyorum masallah böyle kızlar aranıza geldim inşallah kalan kiloları beraber veririz
Hoş buldum süper enerjiniz beni çektihoşgeldin
hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz
Evet biara bende gruba girmek istedim belki daha fazla veririm dedim ama çok stresli benim stresim bana yetiyor zaten burada herkes muhabbeti seven enerji dolu insanlar umarım sanada pozitif enerji veririz üniversite öğrencisi misinHoşbuldum canım evet mezun oldum geçen hafta ama orda rekabet gerçekten fazla liste sorumluluğu var yani ortalama etkileme korkusu ,diğer takımları l da olunca insan etkileniyor biraz stres oluyordum ve bende mezun oldum. Hedefim 56 57 olmak kendimi tanıtayim öğrenciyim , 170boyundayim 73 kilo ile diyet serüvenine başladım Mart ayının başında ,haziran ayında duraklama dönemim oldu 1 ay boyunca kilo veremedim şimdi tekrar kilo veriyorum spor pek yapamıyorum vaktim kalmıyor ama beslenmeme dikkat ediyorum masallah böyle kızlar aranıza geldim inşallah kalan kiloları beraber veririz
Ay inşallahEvet biara bende gruba girmek istedim belki daha fazla veririm dedim ama çok stresli benim stresim bana yetiyor zaten burada herkes muhabbeti seven enerji dolu insanlar umarım sanada pozitif enerji veririz üniversite öğrencisi misin
Ne güzel en güzel yıllarını yaşıyorsun kıymetini bilAy inşallah ❤ evet üniversite okuyorum.
Kimya okuyorum ama okulumu şehir değişikliği yapacağım şuan bende kararsızım.. gerçekten okul zamanlari çok güzel .. siz nerede yaşıyorsunuz siz de kendinizden bahsedin ben de herkes tanıyayim burdaNe güzel en güzel yıllarını yaşıyorsun kıymetini bilhangi bölüm hangi şehir
Ben şuan adanada yaşıyorum 3 çocuk annesi 32 yaşındayım bende üniversitede kimya okudum ama şuan çalışmıyorumKimya okuyorum ama okulumu şehir değişikliği yapacağım şuan bende kararsızım.. gerçekten okul zamanlari çok güzel .. siz nerede yaşıyorsunuz siz de kendinizden bahsedin ben de herkes tanıyayim burda
Memnun kaldınız mı peki kimya okumaktan? Mesela ne gibi artıları oldu keşke okimasaydim veya İyiki okudum dediğimiz şeyler var mı?Ben şuan adanada yaşıyorum 3 çocuk annesi 32 yaşındayım bende üniversitede kimya okudum ama şuan çalışmıyorum
Mezun olalı 10 yıl oldu 4 yıl çalıştım sonra işi bıraktım evlendim oturduğum ilçede iş imkanı yoktu ücretli öğretmenlik yaptım çocuklardan sonrada çalışmaya fırsatım olmadı isteyerek gittiğim bir bölüm değildi ama üniversitede çok güzel dostlar edindim benim en büyük artım dostlar oldu şuan kimyayı unutmuş gibiyim tekrar çalışmaya başlasam hatırlarmıyım onu bile bilmiyorum ama o yıllar hep güzel anılarla dolu şimdi olsa daha çok anı biriktirirdim sanırım zaman geçince değeri anlaşılıyorMemnun kaldınız mı peki kimya okumaktan? Mesela ne gibi artıları oldu keşke okimasaydim veya İyiki okudum dediğimiz şeyler var mı?
Doğru çok haklısınızMezun olalı 10 yıl oldu 4 yıl çalıştım sonra işi bıraktım evlendim oturduğum ilçede iş imkanı yoktu ücretli öğretmenlik yaptım çocuklardan sonrada çalışmaya fırsatım olmadı isteyerek gittiğim bir bölüm değildi ama üniversitede çok güzel dostlar edindim benim en büyük artım dostlar oldu şuan kimyayı unutmuş gibiyim tekrar çalışmaya başlasam hatırlarmıyım onu bile bilmiyorum ama o yıllar hep güzel anılarla dolu şimdi olsa daha çok anı biriktirirdim sanırım zaman geçince değeri anlaşılıyor
Hoşgeldin canım.Doğru çok haklısınız
Neyse konumuza dönelim
İnşallah süper kilolar verip hedefimize geliriz
HoşbuldummmHoşgeldin canım.
çok iyi canım .Ben de @demirleke gibiyim. Diyetteysem kendime ayrı yemek pişiririm hiç üşenmem. Eşim dün akşam yemeğe kalsaydı da ona kabak yedirmeyecektim, kabağı kendi zevkime göre yaptım çünkü.
evet canım . ben de sebze aşığıyım . meyve hayranıyım.Ben kendime ayrı yemek yapmaya üşeniyorum aslında vakit bulamıyorum önce erteliyorum sonrada ekmek arasına peynir domates koyup geçiştiriyorum veya evdekilere ne yaptıysam ondan porsiyon küçültüp yiyorum hiç fırsatım olmuyor demirleke yi takdir ediyorum ama o sevmiyor ben makarna pilav veya hamurlu şeyleri çok seviyorum sanırım onunda etkisi var
ben de yaptım cumartesi pazar .Evdeki fazla kayısılardan sorbe yaptım. Bence çok başarılı oldu. Ama biraz yumuşadığı için tekrar dondurucuya attım. Yarın yedikten sonra buraya yazarım. Eğer beğenirsem kalan tüm kayısıları dondurucuya atacak gibiyim:)) bir de yenmeyen bir muz vardı onu da denerim. Aşağıya görselini bırakıyorum.
canım mükemmel ötesi.Kızlar öğlen diyetisyene gideceğim.
Sabah tartildim.
Eki Görüntüle 2289042
1 ay 5 günde 4.3 kg gitmis olarak görünüyor.
Şükürler olsun.
Ama bunun yağ oranı önemli.
Geçen hafta toplamda 1.9 du yağ kaybı.
Bu hafta da 2.3
Yani yaklaşık yarısı yağ kaybı yarışı kas kaybı.
Bu aslında başarısız bir diyet yaptığımızı gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?