Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bal koymaya gerek yoktu aslında sanki. muz olgun ise yeterli şekeri sağlıyor .
ben de yaptım cumartesi , pazar .
kayısı ve kiraz ekleyerek .
enfes bir dondurma.
sanıyorum 5 top ya da 6 top dondurma yapıyor çıkan şey .
kalori olarak bakınca ancak 100-120 kalori ediyor . doya doya da yiyorsun demi.

Yeni üye kabul ediyor musunuz :)
hoş geldin .
bence verirsin . hem de gençsin . daha iyi verirsin diye düşünüyorum .

günaydın kızlar

hafta sonu bol kalorili geçti.

arkadaşım çağırdı . ona gittim . pasta , kurabiye . börek , vs vs yapmıştı. hepsini yedim . çünkü benim ikramlara dayanama şeyim var .
yani pasta börek (gün mamaları) vs gibi şeyleri görünce gözüm dönüyor .

sonra dün de ben bi arkadaşı davet ettim .
pasta yaptım . börek. kanepe (ton balık , mısır , soğan , mayonez )
bir sürü yedim .
arkadaş çikolata getirmişti. oturdum bi güzel yedim .

mis gibi bi hafta sonuydu .ama bu sabah tok kalktım o derece.

canım hiç bir şey istemiyor . yediklerimden sonra midem kötü oldu. tiksindim . bi süre böyle tiksinme gider bende.
yine sağlıklı mamalara yöneliyim .

bu sabah 51.6 çıktı tartıda.
oysa cumartesi sabah 50.6 çıkmıştım .
yediğim mamaların yanında spor da yaptım . kardiyo yaptım .
buna rağmen 1 kilo kaldı.
kardiyo yapmasaydım sanıyorum 2 -3 kilo almıştım 3 günde.

çok güzel geçti 3 gün .
çocuklarla da iyiydi.
dün arkadaşı yollayınca dışarı da çıktık .
hava hep yağışlıydı.
bi ara yağmur durdu ama yine de yerler ıslaktı.
çocuklar bisiklet sürdü. sırtları su ve çamur oldu . bisiklet şeysi.

3 gün tatilin tadına vardım . şükürler olsun .
kurban bayramına ne kaldı. Allah o günleri de göstersin bize inşallah .

cnm diyetisyen ne verdiyse yaptin bu senin basarisizligin olmaz ya tarti yanlistir ya da diyette yanlis giden biseyler vardir ama verdigin kilo 1 ay icin bence gayte guzel incelme olmadi demisisn emin misin cnm
Evet biara bende gruba girmek istedim belki daha fazla veririm dedim ama çok stresli benim stresim bana yetiyor zaten burada herkes muhabbeti seven enerji dolu insanlar umarım sanada pozitif enerji veririz üniversite öğrencisi misin
Ayy bnde bir ara grdim inanilmaz strestli yani gercekten

Slm kizlar dun gece dondum ben valla ozlemisim ulkemizi ya en cok da yemeklerimizi dun ucakta heoimiz kofteeee ebzeeee ayrannnn diye bagiriyorduk resmen
Turumuzda bir diyetisyen bayan vardi etilerde yeri varmis hatta manken musterileri falan baya bir konustuk diyor ki ayda 4 kg ideal dedi dondurmanin saglikli oldugunu soyledi cikolatayla siytlu kahve yiyebliecegimizi ve en onemlisi gunde 5 dilim ekmek yememiz gerektigini soyledi eger ekmek yemezsek tayli krimiziz artarmis cok hostu seni ararim ayrintili konusuruz dedi neyse bnde bu bilgileri hemen sizle paylasmak istedim
Aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldin diyorum

Canım 4.3 kg gitti. Bunun 1.9 u yağdan, 400 Gr sıvı, 2 kilo da kastan gitti.

Yani 4 kilo deyince 5 kiloluk yağ bidonu çıkmış gibi hayal ederdim. Ama inan hiç incelme yok.

Neden basarisizim bilmiyorum. Diyetisyene atmak istiyorum suçu ama onun da yazdığı liste belli. En son hafta 850 kalorilik.yazdi hatta. Onla bile yağda 0 vermişim 800 Gr kastan vermisim

Hoşgeldin sefa geldin canım.
Kazasız belasız atlattin ne güzel.
Bir güzel.dinlen bugün d

çok iyi canım .
ben de ev halkına yaptığım yemekleri hiç sevmiyorum diyebilirim .
kendime sebze pişiriyorum . mis gibi sebze.
kız sen nasıl olduda bu çocukları sebze yemeye alıştıramadın
bende haftasonu tavuklu pilav yaptım sözde yemeyecektim dayanamadım 1 tabak yedim
ben de yaptım cumartesi pazar .
muz , kayısı , kiraz ile . harika oldu. koca bir kap çıktı . hepsini yedim .
sen nasıl yaptın canım
Ohh oh oh pastalar börekler yenmiş güzel haftasonu geçmiş boşver herşeyin tadını çıkarmışsın haftaiçinde dengelerin sen
ooooooooooo kimler gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş

hoş geldin ada. ben daha fazla kalırsınız diye düşünmüştüm . çabuk döndünüz .
özlemişsin memleketimizi.

gerçekten hayret ediyorum .nasıl oluyor diye .
yani tartısı mı yanlış bilemedim .
o kadar kilo verip de farkedilmemesi imkansız diye düşünüyorum . resim atar mısın bi bakalım . sana öyle geliyor olabilir .
spora gidersen sanıyorum sıkılaşma da sağlanır .

iste o nedenle ben seni suclu bulmuorum canm yani 800 kalorulik diyeti kim yapsa zaten kastan gider cok az yedgimizde yag degil kas gdiyor bir de neden kaatan verdgini sen bilmemezsin ki onun bilmesi lazim diye dusunuyorum sen kacamak yaptin mi cok fazla cnm yapmadin belki de tarti bozuktur sen olcukerini al istersen bir sen uzulme cnim yeter ki
Hoşgeldin sefa geldin canım.
Kazasız belasız atlattin ne güzel.
Bir güzel.dinlen bugün d
sagolasin sarfancimm
Tesekkue ederimm kuzummm hosbuldum

Canım senin gözle göremediğin bir incelmemi yok yoksa ölçülerini almışmıydın nitel gözlem mi nicel gözlem mi yani

çocukları alıştırmaya çalıştım .
mamaları ağzına koydukça türkürdü sıpalar .
kızçem öyle değil şükür .
o yine de yiyor baya baya.
şu aralar evde pilav et , tavuk çok pişiyor .
sebzeyi pişirmedim pek .
taze fasülye var dolapta . dün yarısını kavurdum . yarısını zeytin yağlı pişirdim .
ondan yer sanıyorum .
kıymalı biber dolması da yaptım dün . ondan yedi bıraz . ton balıklı mısırlı salatadan yedi.
yani bu aralar sebze pişirmedim onlara . kendime de dondurma yaptım . karpuz kestim vs .
karpuz 2 gün oldu bitti.
dolap dolu . bu ara almayacağım . ya da küçük bi kavun alabilirim . o yer kaplamıyor

dondurma tam kıvamında oldu. bildiğin dondurma gibi.
ama resim çekemedim . çünkü telefonumu bulamadım .
aradım bıraz . bulamadım .
hafta sonu tatilinde telefonu da elime almıyorum pek . koyduğum yeri de bulamıyorum sonra.
ortancanın akıllı saatinden arayayım dedim . o da yok ortalıkta.
şarjı da bitti büyük ihtimal . büyük oğlanın telefonunun da yükleme zamanı geldi geçti. arama yapmıyor . öyle dondurma erimeye başlayınca oturdum bi güzel yedim . resim çekemedim diye baya bi üzüldüm ama.
. bi daha yaparım diye düşündüm .

arkadaşa gitmiştim . şu jülyen aparatıyla salata yapmıştı . öyle sevdim ki tadını.
az kavurmuş . havuç ve kabak . biraz sarımsaklı yoğurt ve dereotu ile servis yaptı. enfesti.
aparatı gördüm . o şey öyle uzun uzun nasıl doğruyor biraz garip geldi. bulursam alacağım ben de.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim 5-6 kili kırmızı erik getirdi
dun sabah pişirdim. hiç seker eklemeden

erik suyu yaptim.
koyu kısmını da armelat gibi ayrı kavanozladım
erik ekşisi oldu.

ise getirdim . sulandirarak içiyorum.
çok ekşi çünkü

Eklentiler

• FB_IMG_1563277291357.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 22
Canım senin gözle göremediğin bir incelmemi yok yoksa ölçülerini almışmıydın nitel gözlem mi nicel gözlem mi yani
Tamam.canim resim atarımolcu almamistim, ama kıyafetler felan belli yani incelme.yok.

A aaadddaaa niye düşük kalorili beslenince kastan gider dedin ?

Diyetisyen şaşırıyor kastan gittiğine. Doğru spor mu yapmıyorsun diyor. Ki yapıyorum.
Yeme düzeninde değişen birsey olmadı mı diyor.. önceden de menü paylasiyordum size, ondan önce de yediklerim çok farklı değildi. Vucut düşük kaloriye mi çok alışkın acaba diyor. Benim kafamda çok sorun yaptığımi, biraz rahat olmamı söylüyor. Ben de diyorum diyeti düşünmeyi rahat olursam kaçamak yaparım, tabiki diyet hep aklımda.

A aaadddaaa diyetisyen mi degistirsem.acaba ?

Canim neden oyle dedim bliyor musun bu zamana kadar hamgi diyetisyene gttiysem hepsi de asla ve asla bin kalorinin hatta 1100 kalorinin altina dusmemmi vucudun belli bir enerjiyi almak zorumda oldugunu ve onu alamazsa kitlik moduna girecegini ve kiloyu tutacagini boylece eriyem seyin kas olacagini soyledi o nedenle oyle dedim
Bir de bir arkadasim ayni senin durumunu yasadi onun gttigi diyetisyen de cok az veriyordu oglen sadece yogurt ve badem gibi 1 ay gecti kiz 1.5 kg kas verdi sadece 1 kilo normal yag verdi o kadar da ac kaldim dedi
Dun konustugum diyetisyen kiz da tam 40 kilo vermis ve manken musterileri var hicasiyla cakisiyor etilerde yani baya iyi bir kizdi ama o da ayni sekilde asla dusuk kalori olmamasini ara ogun yapmami tavsiye etti
Benim fikrim bu ay bitince diyetisyen degistirmen evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…