afiyet olsun canımcım.Kahvaltım:
Eki Görüntüle 2289047
Şimdi de kahve içiyorum 2 kare çikolata ile.
Regl oldum az önce. Belliydi zaten iştah artışımdan
bal koymaya gerek yoktu aslında sanki. muz olgun ise yeterli şekeri sağlıyor .İçine bir tatlı kaşığı limon ve bal koydum. Kayısıdan başka bir şey yok derken baskın bir şey yok demek istedim:)
Ama dondurma gibi yenmiyor onu anladım. Meyvenin içindeki su buz tutuyor cızır cızır.
hoş geldin .Yeni üye kabul ediyor musunuz :)
bence verirsin . hem de gençsin . daha iyi verirsin diye düşünüyorum .Hoşbuldum canım evet mezun oldum geçen hafta ama orda rekabet gerçekten fazla liste sorumluluğu var yani ortalama etkileme korkusu ,diğer takımları l da olunca insan etkileniyor biraz stres oluyordum ve bende mezun oldum. Hedefim 56 57 olmak kendimi tanıtayim öğrenciyim , 170boyundayim 73 kilo ile diyet serüvenine başladım Mart ayının başında ,haziran ayında duraklama dönemim oldu 1 ay boyunca kilo veremedim şimdi tekrar kilo veriyorum spor pek yapamıyorum vaktim kalmıyor ama beslenmeme dikkat ediyorum masallah böyle kızlar aranıza geldim inşallah kalan kiloları beraber veririz
cnm diyetisyen ne verdiyse yaptin bu senin basarisizligin olmaz ya tarti yanlistir ya da diyette yanlis giden biseyler vardir ama verdigin kilo 1 ay icin bence gayte guzel incelme olmadi demisisn emin misin cnmKızlar öğlen diyetisyene gideceğim.
Sabah tartildim.
Eki Görüntüle 2289042
1 ay 5 günde 4.3 kg gitmis olarak görünüyor.
Şükürler olsun.
Ama bunun yağ oranı önemli.
Geçen hafta toplamda 1.9 du yağ kaybı.
Bu hafta da 2.3
Yani yaklaşık yarısı yağ kaybı yarışı kas kaybı.
Bu aslında başarısız bir diyet yaptığımızı gösteriyor.
Ayy bnde bir ara grdim inanilmaz strestli yani gercektenEvet biara bende gruba girmek istedim belki daha fazla veririm dedim ama çok stresli benim stresim bana yetiyor zaten burada herkes muhabbeti seven enerji dolu insanlar umarım sanada pozitif enerji veririz üniversite öğrencisi misin
Canım 4.3 kg gitti. Bunun 1.9 u yağdan, 400 Gr sıvı, 2 kilo da kastan gitti.cnm diyetisyen ne verdiyse yaptin bu senin basarisizligin olmaz ya tarti yanlistir ya da diyette yanlis giden biseyler vardir ama verdigin kilo 1 ay icin bence gayte guzel incelme olmadi demisisn emin misin cnm
Ayy bnde bir ara grdim inanilmaz strestli yani gercekten
Hoşgeldin sefa geldin canım.Slm kizlar dun gece dondum ben valla ozlemisim ulkemizi ya en cok da yemeklerimizi dun ucakta heoimiz kofteeee ebzeeee ayrannnn diye bagiriyorduk resmen
Turumuzda bir diyetisyen bayan vardi etilerde yeri varmis hatta manken musterileri falan baya bir konustuk diyor ki ayda 4 kg ideal dedi dondurmanin saglikli oldugunu soyledi cikolatayla siytlu kahve yiyebliecegimizi ve en onemlisi gunde 5 dilim ekmek yememiz gerektigini soyledi eger ekmek yemezsek tayli krimiziz artarmis cok hostu seni ararim ayrintili konusuruz dedi neyse bnde bu bilgileri hemen sizle paylasmak istedim
Aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldin diyorum
kız sen nasıl olduda bu çocukları sebze yemeye alıştıramadınçok iyi canım .
ben de ev halkına yaptığım yemekleri hiç sevmiyorum diyebilirim .
kendime sebze pişiriyorum . mis gibi sebze.
bende haftasonu tavuklu pilav yaptım sözde yemeyecektim dayanamadım 1 tabak yedimevet canım . ben de sebze aşığıyım . meyve hayranıyım.
bunlar da etkili tabi.
pilav sevmem . bi tadımlık yerim .
hafta sonu yaptım . 2 yemek kaşığı kadar yedim .
yemek pişmiş mi diye kontrol ederken . ertesi gün de ısınmış mı diye kontrol ettim . öylelikle.
sen nasıl yaptın canımben de yaptım cumartesi pazar .
muz , kayısı , kiraz ile . harika oldu. koca bir kap çıktı . hepsini yedim .
Ohh oh oh pastalar börekler yenmiş güzel haftasonu geçmiş boşver herşeyin tadını çıkarmışsın haftaiçinde dengelerin sengünaydın kızlar
hafta sonu bol kalorili geçti.
arkadaşım çağırdı . ona gittim . pasta , kurabiye . börek , vs vs yapmıştı. hepsini yedim . çünkü benim ikramlara dayanama şeyim var .
yani pasta börek (gün mamaları) vs gibi şeyleri görünce gözüm dönüyor .
sonra dün de ben bi arkadaşı davet ettim .
pasta yaptım . börek. kanepe (ton balık , mısır , soğan , mayonez )
bir sürü yedim .
arkadaş çikolata getirmişti. oturdum bi güzel yedim .
mis gibi bi hafta sonuydu .ama bu sabah tok kalktım o derece.
canım hiç bir şey istemiyor . yediklerimden sonra midem kötü oldu. tiksindim . bi süre böyle tiksinme gider bende.
yine sağlıklı mamalara yöneliyim .
bu sabah 51.6 çıktı tartıda.
oysa cumartesi sabah 50.6 çıkmıştım .
yediğim mamaların yanında spor da yaptım . kardiyo yaptım .
buna rağmen 1 kilo kaldı.
kardiyo yapmasaydım sanıyorum 2 -3 kilo almıştım 3 günde.
çok güzel geçti 3 gün .
çocuklarla da iyiydi.
dün arkadaşı yollayınca dışarı da çıktık .
hava hep yağışlıydı.
bi ara yağmur durdu ama yine de yerler ıslaktı.
çocuklar bisiklet sürdü. sırtları su ve çamur oldu . bisiklet şeysi.
3 gün tatilin tadına vardım . şükürler olsun .
kurban bayramına ne kaldı. Allah o günleri de göstersin bize inşallah .
ooooooooooo kimler gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmişSlm kizlar dun gece dondum ben valla ozlemisim ulkemizi ya en cok da yemeklerimizi dun ucakta heoimiz kofteeee ebzeeee ayrannnn diye bagiriyorduk resmen
Turumuzda bir diyetisyen bayan vardi etilerde yeri varmis hatta manken musterileri falan baya bir konustuk diyor ki ayda 4 kg ideal dedi dondurmanin saglikli oldugunu soyledi cikolatayla siytlu kahve yiyebliecegimizi ve en onemlisi gunde 5 dilim ekmek yememiz gerektigini soyledi eger ekmek yemezsek tayli krimiziz artarmis cok hostu seni ararim ayrintili konusuruz dedi neyse bnde bu bilgileri hemen sizle paylasmak istedim
hoş geldin ada. ben daha fazla kalırsınız diye düşünmüştüm . çabuk döndünüz .cnm diyetisyen ne verdiyse yaptin bu senin basarisizligin olmaz ya tarti yanlistir ya da diyette yanlis giden biseyler vardir ama verdigin kilo 1 ay icin bence gayte guzel incelme olmadi demisisn emin misin cnm
Ayy bnde bir ara grdim inanilmaz strestli yani gercekten
Slm kizlar dun gece dondum ben valla ozlemisim ulkemizi ya en cok da yemeklerimizi dun ucakta heoimiz kofteeee ebzeeee ayrannnn diye bagiriyorduk resmen
gerçekten hayret ediyorum .nasıl oluyor diye .Canım 4.3 kg gitti. Bunun 1.9 u yağdan, 400 Gr sıvı, 2 kilo da kastan gitti.
Yani 4 kilo deyince 5 kiloluk yağ bidonu çıkmış gibi hayal ederdim. Ama inan hiç incelme yok.
Neden basarisizim bilmiyorum. Diyetisyene atmak istiyorum suçu ama onun da yazdığı liste belli. En son hafta 850 kalorilik.yazdi hatta. Onla bile yağda 0 vermişim 800 Gr kastan vermisim
iste o nedenle ben seni suclu bulmuorum canm yani 800 kalorulik diyeti kim yapsa zaten kastan gider cok az yedgimizde yag degil kas gdiyor bir de neden kaatan verdgini sen bilmemezsin ki onun bilmesi lazim diye dusunuyorum sen kacamak yaptin mi cok fazla cnm yapmadin belki de tarti bozuktur sen olcukerini al istersen bir sen uzulme cnim yeter kiCanım 4.3 kg gitti. Bunun 1.9 u yağdan, 400 Gr sıvı, 2 kilo da kastan gitti.
Yani 4 kilo deyince 5 kiloluk yağ bidonu çıkmış gibi hayal ederdim. Ama inan hiç incelme yok.
Neden basarisizim bilmiyorum. Diyetisyene atmak istiyorum suçu ama onun da yazdığı liste belli. En son hafta 850 kalorilik.yazdi hatta. Onla bile yağda 0 vermişim 800 Gr kastan vermisim
sagolasin sarfancimmHoşgeldin sefa geldin canım.
Kazasız belasız atlattin ne güzel.
Bir güzel.dinlen bugün d
Tesekkue ederimm kuzummm hosbuldumkız sen nasıl olduda bu çocukları sebze yemeye alıştıramadın
bende haftasonu tavuklu pilav yaptım sözde yemeyecektim dayanamadım 1 tabak yedim
sen nasıl yaptın canım
Ohh oh oh pastalar börekler yenmiş güzel haftasonu geçmiş boşver herşeyin tadını çıkarmışsın haftaiçinde dengelerin sen
ooooooooooo kimler gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş
Cokk ozleledim cnm 6 gun yetti de artti bile 4 ulke 10 a yakin sehir gezdik yemeklerimizi cok ozledimhoş geldin ada. ben daha fazla kalırsınız diye düşünmüştüm . çabuk döndünüz .
özlemişsin memleketimizi.
Canım senin gözle göremediğin bir incelmemi yok yoksa ölçülerini almışmıydın nitel gözlem mi nicel gözlem mi yaniCanım 4.3 kg gitti. Bunun 1.9 u yağdan, 400 Gr sıvı, 2 kilo da kastan gitti.
çocukları alıştırmaya çalıştım .kız sen nasıl olduda bu çocukları sebze yemeye alıştıramadın
bende haftasonu tavuklu pilav yaptım sözde yemeyecektim dayanamadım 1 tabak yedim
sen nasıl yaptın canım
Ohh oh oh pastalar börekler yenmiş güzel haftasonu geçmiş boşver herşeyin tadını çıkarmışsın haftaiçinde dengelerin sen
ooooooooooo kimler gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş
gerçekten hayret ediyorum .nasıl oluyor diye .
yani tartısı mı yanlış bilemedim .
o kadar kilo verip de farkedilmemesi imkansız diye düşünüyorum . resim atar mısın bi bakalım . sana öyle geliyor olabilir .
spora gidersen sanıyorum sıkılaşma da sağlanır .
Tamam.canim resim atarımolcu almamistim, ama kıyafetler felan belli yani incelme.yok.Canım senin gözle göremediğin bir incelmemi yok yoksa ölçülerini almışmıydın nitel gözlem mi nicel gözlem mi yani
Canim neden oyle dedim bliyor musun bu zamana kadar hamgi diyetisyene gttiysem hepsi de asla ve asla bin kalorinin hatta 1100 kalorinin altina dusmemmi vucudun belli bir enerjiyi almak zorumda oldugunu ve onu alamazsa kitlik moduna girecegini ve kiloyu tutacagini boylece eriyem seyin kas olacagini soyledi o nedenle oyle dedimA aaadddaaa niye düşük kalorili beslenince kastan gider dedin ?
Diyetisyen şaşırıyor kastan gittiğine. Doğru spor mu yapmıyorsun diyor. Ki yapıyorum.
Yeme düzeninde değişen birsey olmadı mı diyor.. önceden de menü paylasiyordum size, ondan önce de yediklerim çok farklı değildi. Vucut düşük kaloriye mi çok alışkın acaba diyor. Benim kafamda çok sorun yaptığımi, biraz rahat olmamı söylüyor. Ben de diyorum diyeti düşünmeyi rahat olursam kaçamak yaparım, tabiki diyet hep aklımda.
A aaadddaaa diyetisyen mi degistirsem.acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?