- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Kaynanamlarin küçük bir bahçesi var ama bereketli oluyor. Hem dağıtıp hem onlara hem bize yapıyorum yine de çok domatesler. Biz bahçede biber domates doğrayıp hemen evde yapıyoruz.of bi sürü yapıyormuşsunuz .
ben yine yapmayı düşünüyorum ama birden yapmıyorum . o kadar domatesi alıp taşıyamam zaten .
ev en üst kat . 4. kat . asansör yok . deprem geçmişi olduğu için binalara yapılmamış o zaman . şimdi yeni evlerde var . deprem bölgelerine asansör koymuyorlar .
neyse
ben yine 15-20 kg daha alıp yaparım böyle az az . kış gelene kadar .
toplam 20 -25 kavanoz çıksa yeter sanırım .
Canım ben oğlanlarda da hiç ara vermedim ama şuan düzende yok plansız geliyor canımı sıkıyor zamanla oturur inşallahEvet canım aylarca ölünmüyor. Seninkine çok şaşırdım. Ki emziriyirsun da.
Ben hiç yapmıyordum ama bu sene bende yapacam hazıra ihtiyacım daha çok olacak çocuklardan bazen yemek bile yapmaya zaman kalmıyor hazırda birşeyler olması iyi olurBiz bahçe domatesiyle yapıyoruz çok sulu oluyor.
Bende 25 kavanoz kadar menemen, 10 kavanoz kadar da domates sos yapmayı planlıyorum.
Hem menemen yapıyorum hem yemeklere ekliyorum. Çok pratik oluyor.
cok gecmis olsun cnmYom canim soyle ki bu cikan eleman stajerlikten kalmadi sigortasiz calisio du.hani onun sigorta parasi ni bana verio gibi maddi hesap yapiodu.simdi eleman alsa hem asgari ucret hem sigorta pahaliya gelcek die benden wazgecmeleri gerekicek benim cok ihtiyacim war cikmak istemiorum ama hayirlisi artik dusunmekten kafayi oynatcam..
Birde kizin dis durumu war cumartesi tekrar gidicez 3 dise kanal tedawisi dolgu kaplicak nasil durcak nasil yaptircak heycan titriyorum...
Sarfancim.inanki bu msji sana hungur hundur aglayarak yaziyorum dun sabah 5 e kadsr izledim bugun de kalani bitirdim neden oldugunu blmiorum ama o dizi beni oyle cok etkiledi ki sana anlatamam sanki o basroldeki kiz benmisim gibi cok aci cektim ve hala bisey yemedim beni bu kadar etkilemesi icin birsey olmali sanirim.bliyorum
Geçmiş olsun canım.
Minigin dişleri neden böyle olmuş ?
Senin için belki daha hayırlı olur sigortalı tam gün iş bulursun çocuğuda tam gün kreşe verirsin
Kıyamam yavrum daha çok küçük herhalde sakinleştirici falan verirler dişleri neden bu kadar erken gitti 3 yaşında demiştin dimi
of canım . patronların stajyerin hakkına girmiş . onun hakkını sana yazmış .
çok yanlış .
böyle yaptıklarını biliyor muydun .
kızının dişine kanal tedavisi mi yapacaklar . küçük değil mi. dişler daha süt dişi . nasıl yapacaklar ki.
çok geçmiş olsun bestekız cım
az yemişsin . tam yaz yemekleri. gayet de yeterli besin olarak . kalori olarak . afiyet olsun .
cok gecmis olsun cnm
Sarfancim.inanki bu msji sana hungur hundur aglayarak yaziyorum dun sabah 5 e kadsr izledim bugun de kalani bitirdim neden oldugunu blmiorum ama o dizi beni oyle cok etkiledi ki sana anlatamam sanki o basroldeki kiz benmisim gibi cok aci cektim ve hala bisey yemedim beni bu kadar etkilemesi icin birsey olmali sanirim.bliyorum
Ama sana kotu bir haberim var 3. Ve 4. Sezonu fox aldigi icin bu iki sezonu hic begendim sadece son 2 bolumu iyice izledim.finali.yani o da beni aglatti cok cok kotuyum suanda
Ama ilk iki sezon harikaydi ve keske neflix devam etseydi
Tesekkur ederiz teyzeleri...
Stajer biliyordu zaten isteyerek bosta kalmamak icin o fiyati kabul edip gelmis...
5 yasinda kizim sut disleri arka azilardan 3 tane 1fane de onde hafif curuk war...Genel olarak beslenme bozukligu agirlik olarak da genetik ben ve babasinin disleride oyle.Azilar 10 yasa kadar dururmus diye bi 3..5 sene idare etsin diye bu yolu sectik 3 disci gezdik hepsi ayni seyi soyledi.
Ben sanirim kizlar kendimi cok fazla bagdastirdim sonraki bolumlerde ozellikle bir de basindan hic kalkmadan izledim yani resmen kizla yasiorum 3 gundur ama.benim etkilenmemim sebebi baska sanirim cunku ben oyle her filmden etkilenmemBende 1. Sezon 9. Bölümdeyim..
Sen niye bu kadar etkilendim canım, regl döneminde felan da değilsin. Benim de çok sinir olarak baktığım bölümler var. Ama.aglayacak.kadar olmadım henüz.
Canım benim kız da birden on iki dişi birden curudu. Arkası kontrol ettim ordan da 2 çürük var. Benim kızın ilk dişleri 14 aylık çok geç çıktı. Geç çıkan diş sağlıklı olur demişlerdi ama öyle değil demek. Bende bir dişçiye kontrole görürsem iyi olacak
canım geçmiş olsunOglen 1 tabak semizotu 1ekmek kucuk kase togurt.
Aksam 2kasik patates yemegi karpuz
2 litre su
2turk kahwesi
1aywa yapragi kaynattim suan icicem oksurukten uyuyamiyorum.
Hem regl oldum hem migrenim tuttu bide oksuruk acayip cortladim ya
canım ben de baktım o diziye . güzel . sürükleyiciBen sanirim kizlar kendimi cok fazla bagdastirdim sonraki bolumlerde ozellikle bir de basindan hic kalkmadan izledim yani resmen kizla yasiorum 3 gundur ama.benim etkilenmemim sebebi baska sanirim cunku ben oyle her filmden etkilenmem
Üst üste çok bölüm izleyince dizinin çok içine giriyorsun.Ben sanirim kizlar kendimi cok fazla bagdastirdim sonraki bolumlerde ozellikle bir de basindan hic kalkmadan izledim yani resmen kizla yasiorum 3 gundur ama.benim etkilenmemim sebebi baska sanirim cunku ben oyle her filmden etkilenmem
Evet bende o diziye benzettimcanım ben de baktım o diziye . güzel . sürükleyici
2. sezona kadar var .
3. 4 de mi varmış .
2. sezonda bağlamadılar o zaman olayı sona.
bi zamanlar türk dizisi vardı.
gayet de güzeldi.
parmaklıklar ardında
annem çok izlerdi onu. babasından dolayı.
güzel diziydi gerçekten . baya izleyeni vardı.
evetEvet bende o diziye benzettim
Adını hatırlayamadım şimdi.
Diziyi izlememistim ama o da kadınlar cezaevinde çekilmişti çok tutulmustu
adini duydum ama blmiordum canim bizim avlu dizisi varya o bu diziden esinlenmiscanım ben de baktım o diziye . güzel . sürükleyici
2. sezona kadar var .
3. 4 de mi varmış .
2. sezonda bağlamadılar o zaman olayı sona.
bi zamanlar türk dizisi vardı.
gayet de güzeldi.
parmaklıklar ardında
annem çok izlerdi onu. babasından dolayı.
güzel diziydi gerçekten . baya izleyeni vardı.
Ona da basladim donunce bnde senin gbi pek begenmedim cnim aynisini tekrarliyirlar gibi geldi o medenle bu diziyi bitirdim dum aklim dagilsin diye izledim tekrar ama sevemedim bndeÜst üste çok bölüm izleyince dizinin çok içine giriyorsun.
La case papel in 2. Sezonu izledin mi ?
Onu ben pek beğenmedim 1. Sezon kadar nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?