Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltim

1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek

Şimdi türk kahvesi içiyorum.

Dün markette karnıbahar görünce hemen aldım. Karnıbahar kisiri yapacağım bugün. Öğlen ve akşam onu yemeği planliyorum.

merhaba arkadaşlarım

ramazandan bu yana aldığım kilolar üstüme yapıştı. üstüne daha da kilo aldım. sebeplerini yazıp lafı hiç uzatmayacağım.

bu sabah 60 kiloyu gördüm maşallah bana

zaten bu sabah diyete başlıyordum. yuvarlak rakam iyi oldu .

sıkı diyetle maratona başlıyorum. sonra düzenli beslenme ve sporla devam edeceğim. bu kez 10 kg vermeden durmak yok

haydi bismillah

Şaşırdım canım ne ara 60 oldun
Çabuk gelen kilo çabuk gider insallah

Izole cnm ke dini iyo hissetmiyorsan baslama isyersen sonra yapamazsan izerine kilo alirsan daha kotu hissedeblirsin hazir misin cnm vermeye

Canım ben de senin gibiyim.
O yüzden şu anki durumunu çok iyi anlayabiliyorum.

Bu 60’ın 2 kilosu gerçek bir kilo değil emin ol. İki günde gider az yediğin takdirde.
Ama Önemli olan sıkıntılı iken yeme sorununu çözmek. Yani bu, kilo vermekten daha zor inan bana.
Benim de problemim kilo verememek değil. Kilo sadece neticesi problemin. O yüzden sıkıntılarına odaklan, onları çözmeye çalış. Bunu başarırsan kilolar zaten gitmeye başlayacaktır.

sebeplerini yazıp lafı hiç uzatmayayım demişsin ya, işte asıl o sebeplere bağlı tüm çözüm önerileri.

Izole cnm ke dini iyo hissetmiyorsan baslama isyersen sonra yapamazsan izerine kilo alirsan daha kotu hissedeblirsin hazir misin cnm vermeye
hazırım canım. hem virütik hastalıktan kurtuldum iyileştim hem de psikolojik olarak kendimi daha iyi hissetmeye başladım.

beslenmemi ve sporumu düzene soktuğum zaman psikolojik olarak da daha iyi hissediyorum. sizin manevi desteğinizle maratonumu tamamalayacağım.

duygularıma tercüman olmuşsun canım .

tökezledim ama düşmeden toparlandım, ayağa kalktım. bundan sonra hep güzel şeylerle buradayım.

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek

Öğlen
Bir tabak karnıbahar kisiri
1 bardak ayran

Ara
Bir avuç kavrulmamış fıstık

Akşam.
4 kaşık karnıbahar kisiri
Yarım dilim ekmek
Bir kaç çatal karışık kızartma

İnşallah bu saatten sonra da sadece içecekle gecer

He4 zaman yanindayiz cnm

Selam kizlar dun ki menum
Sabah genis kahwalti ekmek 1 dilim
Oglen turkkahwesi seftali
Gec oldugu icin ogle yemegi istemedi canim
Aksam tawuklu patates bulgur pilawi icine secerek az patates bol tawuk koydum 1 dilim ekmek karpuz.
Gece 1 turk kahwesi daha

Bugun dogum gunum kizlargece kuzenimden 2 de donduk yazamadim

Doğum günün kutlu olsun kızının dişleri nasıl oldu

doğum günün kutlu olsunnn

Mutlu yıllar canımyeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin

Dogum.gunun kutlu olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…