- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
geçmiş oldun canım. nineciğime acil şifalar diliyorumTesekkurler kizlar ananem ii taburcu oldu bu aksm.sadece omuzda cikik warmis oturtmuslar.5 sene ewwelde dusmustu oteki koluda amilyatli sakat kaldi kullanmio korkuo kirecleme yapti simdikte bu kolu cikti bilmiorum sonu ne olacak.
Şaşırdım canım ne ara 60 oldunmerhaba arkadaşlarım
ramazandan bu yana aldığım kilolar üstüme yapıştı. üstüne daha da kilo aldım. sebeplerini yazıp lafı hiç uzatmayacağım.
bu sabah 60 kiloyu gördüm maşallah bana
zaten bu sabah diyete başlıyordum. yuvarlak rakam iyi oldu.
sıkı diyetle maratona başlıyorum. sonra düzenli beslenme ve sporla devam edeceğim. bu kez 10 kg vermeden durmak yok
haydi bismillah
Izole cnm ke dini iyo hissetmiyorsan baslama isyersen sonra yapamazsan izerine kilo alirsan daha kotu hissedeblirsin hazir misin cnm vermeyemerhaba arkadaşlarım
ramazandan bu yana aldığım kilolar üstüme yapıştı. üstüne daha da kilo aldım. sebeplerini yazıp lafı hiç uzatmayacağım.
sıkı diyetle maratona başlıyorum. sonra düzenli beslenme ve sporla devam edeceğim. bu kez 10 kg vermeden durmak yok
haydi bismillah
Canım ben de senin gibiyim.merhaba arkadaşlarım
haydi bismillah
inşallah canım. 2 kilo kadarı ödemdir herhalde (tuz tüketiminden). ama son zamanlarda 57’nin altını pek göremedim. en az 57 kilosu sabit kilom.Şaşırdım canım ne ara 60 oldun
Çabuk gelen kilo çabuk gider insallah
hazırım canım. hem virütik hastalıktan kurtuldum iyileştim hem de psikolojik olarak kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Izole cnm ke dini iyo hissetmiyorsan baslama isyersen sonra yapamazsan izerine kilo alirsan daha kotu hissedeblirsin hazir misin cnm vermeye
duygularıma tercüman olmuşsun canımCanım ben de senin gibiyim.
O yüzden şu anki durumunu çok iyi anlayabiliyorum.
Bu 60’ın 2 kilosu gerçek bir kilo değil emin ol. İki günde gider az yediğin takdirde.
Ama Önemli olan sıkıntılı iken yeme sorununu çözmek. Yani bu, kilo vermekten daha zor inan bana.
Benim de problemim kilo verememek değil. Kilo sadece neticesi problemin. O yüzden sıkıntılarına odaklan, onları çözmeye çalış. Bunu başarırsan kilolar zaten gitmeye başlayacaktır.
sebeplerini yazıp lafı hiç uzatmayayım demişsin ya, işte asıl o sebeplere bağlı tüm çözüm önerileri.
İnşallah canimduygularıma tercüman olmuşsun canım.
tökezledim ama düşmeden toparlandım, ayağa kalktım. bundan sonra hep güzel şeylerle buradayım.
He4 zaman yanindayiz cnmhazırım canım. hem virütik hastalıktan kurtuldum iyileştim hem de psikolojik olarak kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
beslenmemi ve sporumu düzene soktuğum zaman psikolojik olarak da daha iyi hissediyorum. sizin manevi desteğinizle maratonumu tamamalayacağım.
Doğum günün kutlu olsun kızının dişleri nasıl olduSelam kizlar dun ki menum
Sabah genis kahwalti ekmek 1 dilim
Oglen turkkahwesi seftali
Gec oldugu icin ogle yemegi istemedi canim
Aksam tawuklu patates bulgur pilawi icine secerek az patates bol tawuk koydum 1 dilim ekmek karpuz.
Gece 1 turk kahwesi daha
Bugun dogum gunum kizlargece kuzenimden 2 de donduk yazamadim
doğum günün kutlu olsunnnSelam kizlar dun ki menum
Aksam tawuklu patates bulgur pilawi icine secerek az patates bol tawuk koydum 1 dilim ekmek karpuz.
Gece 1 turk kahwesi daha
Mutlu yıllar canımyeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsinSelam kizlar dun ki menum
Gece 1 turk kahwesi daha
Dogum.gunun kutlu olsun cnmSelam kizlar dun ki menum
Gece 1 turk kahwesi daha
Tessekkur ederim hepinizeDoğum günün kutlu olsun kızının dişleri nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?