Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benim de üyeliğim bugün son .
devam etmeyi düşünmüyorum .
çünkü yeterli sayıda film dizi yokmuş gibi geldi
izliyorsun bitiyor sanki hemencecik .çok seçenek yok film dizi vs de .

ayy iste ben onu izkiyordum canm

Ben 2 aydir uyeligimi yeniliyorum cnm belki ben fazla izliorum dizi film vs
çok fazla bilinçlendirici bilgi . belgesel var .
ama bunun gerçekten doğruluğuna aklın da yatması lazım .

ama istatistikler ve sayılar gösteriyor ki belgesel doğru bilgi veriyor .

Canim isten bu hafta mi ayriliyordun
ne yapmayı düşünüyorsun .
kızın kreşte .
cumartesi çalışılmayacak bi iş bulma imkanın yok mu.

cumartesi pazar kız ile olurdunuz . gezer tozardınız .
Yok suara bisiler dusunmuyoruz eylulde anaokuluna vericem kizi sonrrasini bilmiyorum bidaha da calisirmiyim onu da bilmiyorum

Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim.peynir ve yesillik
Ara 2 hurma
Oglen
4 kasik.kuru fasulye
Kabak 2 kasik
2 kaisk.yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara
Leblebi sutlu nescfe 2 isirik kek
Aksam
3 kasik bulgur 4 kasik fasukue 2 kasik yogurt
Son
1 top dondurma

Sabah
Yarım ekmek yağsız kaşar-sucuk tost
2 bardak ayran

1 fincan sade Türk kahvesi
1 fincan soğuk kahve

Birkaç çubuk kraker

Akşam
1 kabak 1 patlıcan dolma
2 kaşık yoğurt

3 incir
1 bardak şalgam suyu

A aaadddaaa canım sen demeden ben diyeyim yine karbonhidrat oldu ne varsa onu yedim
Bugün safra taşları için doktora gittim doktorcum biran önce almak istiyor hatta tüm tetkikleri yaptırdı bu ayın 28.nde gün verdi ben 2 ay daha ötelemek istiyorum kasımda olsun istedim eşimde olacaksa ötelemeye gerek yok biran önce olsun diyor ne yapsam bilemedim henüz karar veremedim
Kızımın rota virüs aşısını bugün yaptırdım onun maşallahı var çok şükür herşey yolunda gidiyor
Yarın temizlik yapmayı planlıyorum bayram geldi çattı yemek yapmak istemiyorum dolapta 1 kavanoz kuru fasulye var yanına pilav yaptım mı tamamdır çocuklara çorbayıda bugünden yaptım akşamdan mutfak temiz ama ütülerimi yapmayı planlamıştım bu akşam onlar kaldı yarın çamaşır yıkama katlama işleride var ütü yarın geceye kalır artık gündüz ütü hiç yapılmıyor sıcaktan ütü yaparken vucudumdan su akıyor çocuklar olmasa don atlet ütü yapasım geliyor

Günaydın canlar
Benim geçen haftaki regl şişliği gitti

Kilo bildirim
Geçen hafta 84,5
Güncel 83,5

Sürekli yerimde sayıyormuşum gibi me geliyor 2 ileri 1 geri yuvarlanıp gidiyorum şu top halimden çıksaydım iyiydi diyorum sonra da kızlara bak kendine bak ne çaba sarfediyorsunki sanki diyorum ama ben potansiyelimi de biliyorum kendimi tamamen salsam ayda rahat 5 kilo alırım bunada şükür

bak o karbonari tam bugday unlu ekmek haline getirirsen cok faydali olacak bnden sana 6 dilim ekmek
Cnm doktor hakli olaman gerekiyorsa ertelemek kasima kadar coktan iyilesmis olursun hem okullar acilacak belki getir gotur daha cok yorulacaksin o zaman esin de hakli
Sen bir baalasan hepimizi geciceksin 60 lara geliceksin de belki de yaz oldu diye olmuyordure okullar acilinca belki duzene girresin canm

Canim olucaksan bence erteleme illa ozman da bi mani cikar olup kurtulmak en iyisi gecmis olsun

Rabbim şifa versin canım.
Ameliyat açık mı kapalı mı olacakmış ?
Erteleme canım, Allah korusun bir gün sanciyla uyanabildin, san haddeye gelinceye kadar bekleme.
Annen gelsin, büyük oğlanı da babannesine bırak bir haftaligina, hemen toparlanirsin insallah

Bende isim de son gunumu gecirdim geldim aglastik wedalastik simdi hazirlandim yazliga gecicez tatil donusu ilk is kahwe icmege bekliolar daha iyiyim bende gecislerim hizli oldu bu aralar dagilan psikom hizli gecis yapti allahtan yazlik tatil bayram iyi gelicek sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…